Sziasztok!
Itt vagyok!!! Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de du. végül nekiálltam a lakás rendbetételének, úgyhogy porszívóztam, felmostam, port töröltem és majd meghaltam a végén. Iszonyatosan elfáradtam és én még este 8-kor nekiálltam gyümilevest is csinálni, hogy mára már hideg legyen. A lényeg, hogy úgy bedőltem az ágyba és csak masszíroztattam magamat Gáborral, ami nagyon jól esett
Megpróbálok rendesen visszaolvasni és válaszolgatni, azt hiszem szerda óta nem voltam itt rendesen!!!
Catrine!
Gratulálok a méretes petezsákhoz és a kis pöttyöcskéhez ott benne
Vigyázz Magatokra nagyon!
Ikrek
Gigi jól megmondta, hogy rosszat azért ne kívánj nekem
Így is pánikolok, hogy mit fogok csinálni a jelen pillanatban ördögkorszakát élő nagyfiammal és egy újszülöttel
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon csini vagy! De én meg azzal vígasztalom magamat, hogy 24 évesen még én is ilyen voltam, aztán mi is történt? Ja, tényleg férjhez mentem és szültem 1 gyerkőcöt, a másikat pedig jelen pillanatban is cipelem a pocakban
Nem baj, elhatároztam, hogy Benikém szopiidőszaka után megpróbálok ismét emberi formát ölteni magamra. Bár tudom, hogy a 24-25 éves mivoltomat már nem tudom visszahozni...
Gigi!
Marci a barikáját pakolászta a popójára és úgy aludt
Tegnap a textilpelus volt a fejére borítva
Nem alszik sokkal tovább, mint klíma nélkül, mert klíma nélkül is volt már közel 4 órás alvásunk, ahogy szerdán is. A lényeg, hogy a 3 óra általában meg van
Kivéve ma: de. Őrbottyánban néztünk körül, hogy mégis milyen a környék, meg házakat, telkeket nézegettünk, és Marci persze bealudt 1 órácskára. Itthon viszont tojt már aludni
Én energiabomba?! Azt nem tagadom, hogy ha valamibe belekezdek, azt bizony megcsinálom, nekem ez hangulat kérdése. De Mica mellett szerintem elbújhatok!
Csipa
Biztos jól szórakoztok Kenesén! A meleget meg valahogy bírjátok ki, de víz mellett biztos egyszerűbb.
Saxi!
Lilikének én is kívánok minden szépet és jót névnapja alkalmából!!!
Ahogy elkezdek újra picibabázni, legalább Ti is nosztalgiáztok egy kicsit
Képeket várjuk!!!
Mica!
Mindjárt visszakeresem az emilcímed és küldöm a címünket
Ne izgulj, hétfőig megkapod
Drukk, hogy a fogad most már teljesen rendben legyen!!!
Geocaching: Te miket nem csinálsz
És még mindig meg tudsz lepni!
Györesz!
Oké, akkor Te is rákerülsz az sms listámra
Szülői értekezlet
Hú, ez tényleg nagyon furcsa. Nálunk is többször feljött témaként az ovi és bizony nagyon jár az én agyam is, hogy kit fog jobban megviselni: Marcit vagy minket Gáborral. Sajna nekünk elég vacak a helyzet óvoda ügyileg, mert eleve kevés a hely és tutira nem az én kis Pöckömet fogják felvenni, ha az anyukája itthon van gyeden a kisöcsivel
Norbika beszólásán sírva nevettünk Gáborral
Csúcs a kiskrapek!
Márti boldogságának nagyon-nagyon örülök!!! Annyira megérdemli!
Várjuk a képeket Gigiről!!! Kérlek add át Neki üdvözletemet is, és nagyon boldog névnapot kívánunk Neki!
Beus!
Még nem szültem, pedig mára saccoltad! Azért annyira nem voltak durvák a fájások, amiket a héten produkáltam, de tény, hogy Marcihoz képest aktívabbnak tűnik Beni. A héten jósolnak valami hidegfrontot, az nem bánnám, ha előcsalogatná, mert a dokim csak 5-ig van itthon, utána két hét szabira megy
Hidd el nekem, hogy Neked is olyan gyorsan el fog telni ez a 9 hónap, hogy csak pislogsz a végén, hogy már az apró babarucikat mosod, vasalgatod. Most, hogy van ki után futkorázz egész nap, csak repülnek a hetek-hónapok. Én csak tudom
Elevit: Marcival a félidőig szedtem (mert addigra fogyott ki az x. doboz), Benivel kb. a 16. hétig. Szerintem abszolúte nem hízlal.
Évi!
A kórházi kontrollon minden rendben volt
Viszont megnézettük a dokival Marci kukacát, hogy mindent rendben talál-e rajta és látott egy kis szűkületet, így azzal majd fél év múlva visszamegyünk, és ha nem szűnt a szűkület, akkor kapunk rá krémet. A doki nagyon alapos, rendes, teljes mértékben megbízunk Benne, így inkább hozzá megyünk vissza. Sajnos az őszieknél Liv írt horrorsztorikat, hogy minden hülye doki berepesztette a kisfia kukacán a bőrt és emiatt lett szűkület rajta.
Gáborom most csütörtökön és pénteken volt szabin. Ha arra gondolsz, hogy Beni születése környékén hogy lesz itthon, hát valszeg elsősorban "csak" akkor, amikor én a kórházban leszek. Akkor veszi ki a Neki járó plusz 5 napot. Ezért lenne jó, ha a 4 kórházi napomból 2 a hétvégére esne
De majd meglátjuk, mit hoz a jövő! Bár, ha jól belegondolok, akkoriban fog szerintem felmondani a mostani munkahelyén és a fennmaradó szabijait talán kivetetik majd Vele. A lényeg, hogy totál nagy a bizonytalanság, ami az augusztust illeti
AFP?!
Te jó ég, hogy rohan az idő!!! Ezek szerint Balázsnak fogják hívni Pindurkát? Szép név, nekem tetszik!
Látod, már itthon is van Vivid! Bár Te biztos hosszabbnak érezted a nélküle töltött időt.
Kitartást a meleghez! Jobbat nem tudok, próbálj többször zuhanyozni a nap folyamán, esetleg ventillátor. Én most elkezdtem igazi gyümölcsteát lehűtve inni, mert az ásványvíztől kezdett herótom lenni. Nagyon jól esik az is, és Marci is nagyon imádja
Gigi-Évi!
A képek nagyon jók, a Srácok is nagyon helyesek!
Az Olit húzó Rolcsin jót nevettem
Marcival jelen pillanatig semmi probléma, már ami az oltás hatását illeti. Nem lázasodott be, még hőemelkedése sem volt. Igazán semmi változást nem vettünk észre rajta, hogy bágyadtabb lenne, vagy többet aludna. Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy Nálatok a gyerkőcök szinte már másnap produkáltak valamit, ugye?! Akkor mi már talán megnyugodhatunk. Sajnos a 15 hós oltás utáni kórházas élmények erősen paráztatnak még most is...
Természetesen megint dörög nálunk, de eső az nem esik
Pedig most 6 körül ki szerettünk volna menni fürcsizni egyet a medencében, de Marci nagyon fél az égzengéstől, így ez most ugrott
Tényleg!
Gigi-Mica! Akkor hétfő délelőtt, oké?! Jöhettek akár 8-ra is, mi fenn vagyunk és talán még levegőt is kapunk. Ha ilyen iszonyat forróság lesz, én nem merem bevállalni a kertezést, én maxi a lakásból integetek Nektek. De majd meglátjuk.
No megyek!
Puszi: Melinda