Sziasztok!
Krisszi!
Hiányozni fogsz!
Jelentkezz majd!!!
Remélem még olvasod: biztos jóslófájásaid voltak. Barátnőktől én rákérdeztem, hogy milyen: valakinek fájt, de valakinek "csak" keményedett a pocakja. Úgyhogy biztos Nálad is alakul valami
Húha, de Nálad fordítva van még Ricsi
Mamy!
Tegnap tényleg jól kifáradtam, mire végeztem az egész lakással, de most legalább nincs rá gond.
Én ezeken a helyeken keresgéltem:
tgyás, gyed
www.oep.hu és
www.magyarorszag.hu
adókártya
www.apeh.hu
anyasági támogatás, családi pótlék, babakötvény
www.allamkincstar.hu
Jó mazsolázást!
Tényleg nagyon szép ez az idézet
Hettie!
Vonalzó elkészítését talán tegnap vagy előtte írtam le Vasani-Anitának. Nem gond, ha mégegyszer nem írom le?
Kukucskálj vissza, Neki sikerült, talán az én leírásom alapján...
Tina!
Mercedesznek tegnapra
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Pihengess és jobbulást!!!
Sz_Kata!
Ezennel átadnám a sz@rfészek lakók első díját, mivel én tegnap kipuceváltam az egész házat, bár a végére azt hittem, menten megszülök. A plafonbontás tényleg nagyon durva lehet
Lépcsőfeljárónak csinálták a "kijáratot"? Mikorra lesznek meg? Nem irigyellek, az biztos!!!
Rafting túra: Neked kitartást hozzá és ne izgulj, nem lesz semmi baj! A Csajszik most biztos jól felvidítanak és gyorsan eltelik a vasárnap is.
Viola!
Az RTL Klub honlapján tutira meg tudod nézni Rolexet!
www.rtlklub.hu/fokusz Terhes teszt címen van rajta
Azon tényleg ne aggaszd magad, hogy nincsenek jóslófájásaid. Nekem speciel Marcival abszolúte semmi fájásom nem volt, így igaz, hogy túl is hordtam Őkelmét, majd hirtelen megrepedt a burok, és elfojt magzatvízzel mentünk a kórházba szülni, hogy a kórházba vezető úton már 7 perces fájásaim voltak. Ha nem akart megvizsgálni, az sem tragédia. Én jövő héten megyek hozzá, azaz a 38. héten, így akkor valszeg megvizsgál, de utána lehet, hogy csak a 40. héten fogok menni vizsgálatra.
Edit!
Örülök, hogy minden rendben volt a dokival és a szülésznőt is ilyen könnyen "megszerezted"
Bali!
Tényleg érdekes a kórház "hozzáállása" és a "reklámja" közti eltérés
A lényeg, hogy Nálatok minden rendben menjen, és egészségesen bújjon ki Ákos vagy Nándor
Tényleg sikerült már döntenetek?
Jadey!
Jade nagyon édes volt tényleg az Öcsike szemeszínével
Kórházi csomag: Nektek mekkora lett? Nekem óriási csomagot sikerült összehordanom
Ki lesz a következő?: ÉN BEVÁLLALOM!!! NEKEM 5-IG NAGYON JÓ LENNE, MERT ADDIG MÉG ITTHON VAN A DOKKEREM! HÁTHA JÖN VALAMI KLASSZ KIS HIDEGFRONT
Talizóknak jó talizást, igaz, hogy már nagyban nyomják! Majd kérünk beszámolót és ha lesznek képek, akkor azokból is párat!
Pusz: Melinda