Új privát üzeneted érkezett!

Napraforgó, Macifülke, Ákata!

Gratulálok! Sok örömet a babusokhoz! remélem, nemsokára hazahozhatjátok őket!

MSE!
Az anyajegyed a terhesség alatt jött ki, vagy már korábban is ott volt, csak most indult növésnek? Mit mondott a doki, mit lehet csinálni? Nekem van régi anyajegyem is, ami most nőtt meg, és egy csomó teljesen új, mind a hasamon. Anyajegy, abban biztos vagyok, mert kozmetikusként megismerem (ráadásul nem egyfajták, hogy jobb legyen), de anno semmit sem tanultam arról, hogy a gyorsan növő bőrön hogy működnek az anyajegyek, és semmi szakirodalmat nem találtam erről :( Igazad van, elmegyek a bőrgyógyhoz, csak eddig azért nem mentem, mert azt hittem, ez természetes a bőr feszülésével.

Most néztem, eddig minden baba korábban jött a vártnál. Ha ez így folytatódik, akkor jogos az érzésem, hogy semmi nem lesz kész, mire megszületik!!!!! Jaj-jaj! Már indulnék is vásárolni, és legszívesebben most azonnal átrendezném a szobát! Remélem, a többiek már nem leszenek ilyen kis türelmetlen babák! Minden őszi baba várja meg szépen, míg ősz lesz!!!!!!

Rozus

KépKép
rozus

sziasztok!

nekem is jobb lenne holnap a délután, de javaslom alkalmazkodjunk Jadey-hez, ha tényleg jönnek.

Jadey, vagy Sz_kata, Krisszi:
Viszont akkor kérnék szépen egy sms-értesítést, hogy hánykor legyen, mert már nem hiszem hogy netközelbe kerülök holnapig.

Nagyon köszi előre is.

Én is elviszem azért a telcsi listát, csak nemtom kit kéne hívnom.
Mondjuk jadey-t???

Bujka:
Előre is köszi az erőfeszítéseket!!!

Azt hiszem, ma én is összepakolom a kórházi csomagot. Bár még csomó cucc hiányzik, de mindegy.
puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok,

Krisszi,

Irj azért sűrűn, jó?

Bujka,

jelen helyzetben, asszem a legnagyobb sz@rfészekben élők díját én nyerném, most bontották át a plafont a padlás és a földszinti rész között.....Azért jól bezártam a nappali ajtaját, legalább ott őrizzem meg a csodás tisztaságot.

Babanetes tali: én is inkább a du-ra szavazok, nekem is ok a 3 óra.
sz_kata

Lányok!

Szoktam olvasgatni más topikokat is, és a 2005. ősziben találtam egy szép idézetet. Talán a lány, aki ott közzétette, nem fog megharagudni érte, ha ide bemásolom, hiszen minket is érint!...
Szerintem nagyon szép.
Bocs a szentimentalizmusért... de mostanában ilyen vagyok... talán nem vagyok ezzel egyedül...

Hónapok...
"szegények, egyedül vannak." Nyolcadik hónapjagondolom
ugyanezt,ahogy reggelente fellépek a villamosra, és körülnézek a
törődött,egykedvű arcokon. Ó,ha tudnának a bennem
növekrőről,amivel több vagyok náluk,biztosan irigyelnének. Én vagyok,
mégis ketten vagyunk. Megtöbbszöröztem magam,de minhta csak a
jobbik felem...Van egy másik világ is,nem csak a rajtam
kívüli.Itt,bennem.Különös állapot,talán így érezhet a mesebeli juhász is
amikor hirtelen érteni kezdte az állatok beszédét.

Órák....
Már nem kell sok idő és a testem újra a régi lesz.Néhány óra,és
láthatom is,megérinthetem őt,akit eddig csak éreztem.Végre...ó,hogy
az a...én végigmondom,és még cifrábban szeretném,és közben
rémülten csodálkozom:én érzem ezt a fájdalmat,dühöt, és én mondom
ezeket a szavakat valóban? Én vagyok én,vagy ki ez,aki valami
szörnyű örvénybe kényszerülve most csak egyféleképpen
cselelkedhet...jaj,szabadítsatok meg! a fájdalomtól,és a
félelemtől,hogy meghalok. Úristen,hiszen ő is szenved.Segítsetek!
Igen,én is fogok,én is tudok.Neki.Érte.

Évek...
Háromméternyire fekszik.Fejecske és csomagocska. Ha nem
szuszog,és nem nyikkan,ugrom! Magunkra hagytak
minket.Egyedül,hármunkat,egy teljesen megváltozott vlágban.Vele
voltam teljes.Terhes.Éltem és élveztem azt az állapotot. És most
különállva el kell kezdenünk valamit.Hol talállak meg újra magamban
téged,én különélő életem?

Kép
mamy

Szivbol gratulalok Juditnak es Katanak az uj jovevenyekhez! Jo egeszseget, sok tejet es keves hasfajast a jovore nezve...

Sue,

nem vesztem el, idokozben valaszoltam az uzenetedre.

Lanyok,

kepzeljetek annyira keszultem, hogy tegnap este megnezzem a Fokuszban Rolexet, hogy a vegen lemaradtam rola.... Elmentunk a parommal vacsorazni, mert hogy ki tudja, mikor lesz legkozelebb idonk es alkalmunk, hogy kettesben, nyugodtan elmenjunk valahova, szoval amikor mar ott ultunk a kerhelyisegben es megrendeltuk a kajat, akkor jutott eszembe, hogy uristen a Fokusz mindjart kezdodik.... Szoval igy jartam...

Szerintetek normalis, hogy 10 nappal a szules kiirt idopontja elott meg nincsen semmi joslofajasom? Tegnap megint voltam orvosnal: ctg, vizelet, vernyomas minden rendben, panaszom nincs, igy azt mondta az orvos, hogy nem vizsgal meg manualisan, mert nincs ertelme. Mondtam neki, hogy szeretnem tudni, hogy ki van-e nyilva a mehszajam es ha igen akkor mennyire, de azt mondta, hogy igazabol ennek semmi jelentosege nincsen, mert ha ki van nyilva, ha nem, semmire sem lehet kovetkeztetni belole. Mindentol fuggetlenul barmikor megindulhat a szules, mivel mar a 39. heten vagyok. Mondjuk en nem banom, hogy feleslegesen nem turkal bennem, csak olvastam, hogy tobben tudjatok, hogy mennyire vagytok kinyilva. Es egy kicsit nyugtalanit, hogy en nem tudom, pedig mar a vege fele jarok... Egyebkent az orvos nagyon udvarias es baratsagos volt, es hangsulyozta, hogy panaszmentesseg eseten tenyleg nincs mi miatt aggodnom... Igy legyen.

Viola
fj35

Sziasztok!

Na megjöttem a dokimtól. Kérdezte mi a panaszom, mondtam a bordaívfájdalmamat, a pocimra nézett, aztán mondta nem csodálja, mert, hogy van ott ám poci :) De tényleg az elmúlt 1-2hét alatt hatalmasat nőtt. Beutalt ultrahangra, jővő hét hétfőn kérek időpontot. A méhnyak kezd rövidülni 2-3cm között van, azt mondta Panangint folytassam, ha bírom 3*2 /nap. Meg, hogy vigyázzak a testsúlyomra (10,3kg-ot híztam 32hét alatt).
Többet fogok pihenni, mert úgy tudom a megrövidült méhnyak hamarabb nyílik és még nem kéne neki.

Mondtam neki kit szeretnék szülésznőnek, rögtön felhívta, mondta neki a nevem, hogy majd keresni fogom, meg is adta a számát. Itthon fel is hívtam, hétfőn talizok vele a kórházban 10 körül.
Na örülök, hogy ezt is elkezdtem intézni :D

A kórházi csomaggal kapcsolatban, nekem a férjem tegnap összeállította a kiságyat (nem bírt magával :) ), és abba tettem a táskámat, amibe már illatszerek, betét, puha WC papír bennt van. Mellette egy papírzacsiban meg a köntös, türcsi...Ha kell menni csak be kell tennie a táskába a ruhaneműt. Annyi, hogy hálóingem nincs...

Na sziasztok, jönnek anyós, após, sógórnő, 2 gyerek ...

Edit

Kép
Kép
edi78

Mamy!

...én is szentimentális vagyok és ez olyan - nem is tudom - szívmelengető... :) Nem találom a megfelelő szót....

Rozus!
Te rágod a szalmát! :D

Edi!
Nincs hálóinged? Örülj neki, hogy neked nem adott az anyósod a sajátjából! :shock: :shock: ...mint nekem :twisted:
Most látom, jön anyós... Lehet, hogy hoz magával egy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxllllll-es hálórucit! :D

Viola!

Teljesen normális, hogy nincs jóslófájásod és ha lenne, az is normális volna. Az orvosod pedig a lehető legkorrektebb volt, asszem irigyellek érte! :) Vegyük pl: megvizsgál, azt mondja semmi. Akkor ok. Vagy azt mondja 2 ujjnyi akkor is ok és hazamehetsz, ha nincs problémád... Tehát jófej volt szerintem. 10 nap????????????? Vau, de izgi!!! :D :D :D Gyorsan-gyorsan romantikázzatok apussal!!!!! :D

Bujka!
Nem is mondtam, mi volt a tanfolyamon.... Semmi különös egyébként. Kicsit katonás volt. Elmondták, hogy mikor kell bemenni, aztán, hogy mi után mi következik és hogy itt csak fekve, ágyon lehet szülni. Ezért a gátmetszés is kívánatos.... A honlapon persze (meg a Kismama magazinban) dicsekedtek a szülőszékükkel... Aztért szívesen kipróbálnám, de így legalább megnyugodtam, hogy olyan ellátásban részesülök majd, mint aki sólyos 10ezreket kifizet... :D :D De egyébként ez tényleg vicces, ......nem? Jaj, mennem kell........

Puszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Lányok, lányok!!

Most akkor mi legyen a holnapi nappal?
Én kocsival mennék, kispestről. Hozzám is be lehet csatlakozni.

Kata
sz_kata

Sziasztok!

Lívi!
Végül nem jött anyós, após...megúsztam a hálóinget :D :D
Csak 2 sógórnő, sógor, 2 gyerek volt, de ettől is lefáradtam, vízszintesbe vágyom...megyek is tévézni.

Jön a hidegfront készüljetek.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok kismamik!

Előzetes információim és megbeszélés szerint holnap fél háromkor találkozunk Jadey, Rolex, Bettus és Én. Úgy néz ki, hogy 3-ra már kint is leszünk a Babanetes talin, úgyhogy 3 körül aki tud az menjen oda és kutassuk egymást, esetleg telcsizzünk. Rajtunk kívül még ki várható? Esetleg Sz_kata, Boróka? A végleges egyeztetés nálunk holnap délben fog történni, mert akkor beszélek Jadeyvel, de az időpont már szinte tuti. Jelezzétek itt a neten, hogy ki az, aki biztos ott lesz, mert akkor egyszerűbb elérni egymást.

Gesztenye
gesztenye78

Gesztenye,

Ok, én jövök. Valaki esetleg akar csatlakozni hozzám? Kocsival leszek, de ezt már mondtam
sz_kata

Kép

DRÁGA ÁKATA!!! GRATULÁLUNK MINDANNYIÓTOKNAK!!! BIZTOS GYÖNYÖRÚEK A LÁNYOK!! ÉS HA JÓL EMLÉKSZEM, ŐK AZ ELSŐ LÁNYBÉBIK NÁLUNK, HURRÁ!!! :lol:

Küszi a bókokat a lányomra, Jadi szerintem is gyönyörű és tündér is egyben!!! Elfogult lennék?? :lol:

Edi: Csomag 8) Én is lassan, de készítem a csomimat. Én a kínain kaptam hálóinget, anno írtam is, hogy a lányomnál rózsaszín nyuszis volt, most klk vonatosat akartam, ehelyett kék Snoopysat találtam.. Remélem tetszeni fog(ok) neki :lol: (kemény 1000 pénzért vettem)

Tina: Boldog szülinapot a "nagy"lányodnak!!! Hogy ünnepeltétek? Volt v. lesz bulija?

Bujka: Én is örülök, hogy jóban vagyunk Daviddel. Fontosnak tartom, főként Jade miatt. A férjecském is jóban van vele. A barátnőim szoktak azon mosolyogni, amikor pl. Karácsonykor itt van és nálunk alszik. Többen poénkodnak, hogy én alszom-e középen :roll:

Jade a napokban édes volt. Egy barátnőmnek azt fejtegette, hogy Bencusnak v. zöld, vagy kék, v. barna szeme lesz... Barna azért, mert a férjemnek, Tibinek barna. Zöld, mert az enyém az és kék, mert az összes angol rokonnak kék :lol: :lol: David, az apukája angol... Jó, mi??

Drága Rönci, Hi-nyoztál ám!!! Holnap megyek, Jadi Esztinél alszik, ő akarta, azt mondja, ő már nagylány :lol:
Mikor látlak??

Bali :Hálóing: Én jól kimagyaráztam, anyósom ugyanis hozott 3 "gyönyörú" darabot, én azt mondtam neki, hogy később felpróbálom.. Persze kicsi lett mind a pocimra, jó duma, nem? :lol: :lol:

Hettie: Remélem már teljesen jól vagy és kicist sűrűbben jössz majd.

Krisszi :Ne már!!! Hiányozni fogsz! Remélem holnap jössz a talira.
Te hogy jössz holnap? Katához még beférsz, de az is lehet, hogy hozzám is.

Szkata, Gesztenye: Akkor holnap véglegesítünk, de valszeg 14.30 Westend parkoló. Mehetnéénk konvolyban :lol:

Csengő: Édi a fiad a nagyipocisimi miatt, jót nevettem :lol:

VAJH, KI LESZ A KÖVETKEZŐ???

Puszi Nektek!!!!

KépKép
Kép
jadey

:D KATA GRATULÁLOK! :D
Megvan a két kis csajszi hurrá!!!
Minden napra egy baba.Alkalmanként kettő.Most már ez következik. :D

Jade nagyon cuki ezzel a szemes eszmefuttatással.Vigyorogtam itt magamban.De milyen kis aranyos- okos,hogy ilyesmiken gondolkodik.

De jó nektek lányok,holnap találkoztok.Biztos jó lesz.

Kívánom nektek a lehűlést.Itt se nagyon akar hűvösebb lenni.Pedig nagyon ígérték.Én meg már nagyon várom.Unom ezt a forróságot.

Kellemes délutánt kívánok a talizóknak!Az otthon maradóknak szintén!

Puszi Iza

Melinda,Viola!Ki lesz a következő?

Tényleg vicces, hogy az őszi topic babái potyognak itt nyár derekán. :D
piciza

Sziasztok lányok!

Jadey:
Köszönöm lányom nevében is . :lol:
Párom családjánál vagyunk komlon és immáron másodszor ünnepeljük a szülinapját neki nagyon tetszik.Hajduszoboszlora mentünk volna de sajnos a fél család visszamondta.(talán jobb is)
Ma sajnos azt hittem nálam is elöbujik a fiatalur.Ezt a meleget nem birják a babák odabent ugy látszik.

Nagyon kiváncsi vagyok a babákra(képet kérünk minél elöbb!!) és a beszámolokra.

Háloing:
Épp most kaptam anyosomtol egyet. :shock:
Nagyon csini vagyok benne. :oops:

Gigi:
Peti baba nagyon édes.Párom is elérzékenyült mikor látta.Azt mondta anya nekünk is lesz nemsokára egy ilyen kis babonk.

Viola:
Nagyon jol birod.Hogy csinálod?

Lányok ne haragudjatok ha nem irok olvaslak ám benneteket,csak tényleg az utobbi pár napban kicsit sz@rul érzem magam.Elég sokat keményedek igy szigoru ágyfekvésen vagyok,a magnéziumot ugy eszem mint más a tik-tak.-ot..
Sajnálom hogy ismét nem tudok veletek találkozni pedig szivessen megismertelek volna benneteket.Rolexet láttam a fokuszban nagyon csini volt.

További szép estét nektek,és vigyázzatok a babokra..

Timi
Vendég

Rolex: Bocsi, teljesen kiment a fejemből, hogy este hívsz, de Tibi elvitt vacsizni :lol: engesztelésül, hogy nem jött velünk. Biztos olvastad itt, hogy nagyon valószínű az inkább délutáni tali. Itthon hívhatsz, hogy megbeszéljük, vagy üzenj itt. Még1x ezer bocsi!!!

KépKép
Kép
jadey

Tina: Ismerős érzés, az én lányom is imádja, ha csak őt ünnepeljük. Szoktunk tartani családit és barátiti is és persze minden alkalommal megkérdezi, hogy most hány szülinapom lesz?? :lol:

KépKép
Kép
jadey

Piciza: Ezt még tegnap este írtam neked, átmásolom ide még1x, szerintem nem láttad:

Piciza: Na végre, már hiányoztál!!! Jade választotta ki a vonalzót teljes mértékben A drágám annyira oda van Sponde Bob-ért, hogy néha a barkóba közben is rá gondol, de úgy, mint "személy" Aztán csodálkozik, hogy miért kell 1000 év, mire kitalálom... Klassz lehet az a 4 szék, majd küldjél róla képet, ha kész vagy velük( az új bundájukban)

A ruhácskák kint tényleg gyönyörűek, képzeld, a volt férjem hívot a napokban, hogy a párjával bevásároltak Bencusnak. Ledöbbentem.. Aztán ennél már csak az a furibb, hogy őket kértük fel keresztszülőknek Logikailag tudom csak igazolni: Ha bármi történne velünk, szeretném, ha a két gyerkőc együtt maradna. Sokmindent tudnék mondani az exre, de az biztos, hogy jófej: elvállalta. Remélem azért nem lesz semmi és inkább én nevelném a két lurkót a férjecskémmel

KépKép
Kép
jadey

Olyan gyorsan pottyannak ki a babak, hogymeg fel sem ocsudok ujabbaknak lehet gratulalni! Akata! Remelem minden rendben a csajokkal es varjuk a beszamolot.

Picit lelkiismeretfurdalasom volt hogy augusztus kozepi kiirassal a szeptemberi (oszi) topicba jelentkeztem, de nagyon kiakadtam hogy a nyariban marciustol vanak babak....Igy hogy egyik eddig megszuletett baba sem veszelyeztetett, nem banom hogy a vegen meg oreg leszek itt is.Remelem tenyleg enyhules lesz, mert foleg idegileg nem birom...Es hat a nagyfiu sem egy nyugodt gyerek....

Jadey, a Brad pitt-A jolie paros babajanak is olyan szaja van, mint a Te Bencusodnak! Lehet hogy ok is rokonok? Vagy ez a divat? Mindenesetre nekem tetszik. Kivancsi leszek most csutortokon az uh-n milyen lesz az en fiam.

Nalunk ferjemek rokonai jonnek mennek a hetvegen. Konyorogtem a ferjemnek, hogy NE JOJJENEK! Eleve festunk es egy szobaba vagyunk osszezsufolva, dog meleg van es nem sutok-fozok, ugyhogy nekem senki ne jojjon. Remelem megertik.....Majd atugrunk mi anyosekhoz.

csengo
Vendég

Szervusztok!

Akkor három körül ma én is ott leszek (a másik irányból jövök.)

Ott találkozunk!!!!!!!!!!!

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Csengő: Ez talán azza lmagyarázható, hogy én tisztára úgy nézek ki, mint Jolie, a férjem meg kiköpött Brad Pitt :lol:

Amúgy az áletem párja azzal viccelődött, amikor meglátta a vastag szájacskáját, hogy ezek után kíváncsi lesz a baba színére :lol:

Aztán nehogy úgy járjak, mint egy nő az Usában: Évekkel ezelőtt történt már, hogy két fehér embernek fekete gyereke született. Persze a nőt meggyalázták, elkergették, pedig csóri nem is tehetett róla. Az üknagyanyja lépett félre még anno, aki nagy szerencséjére fehér színű babát szült, de a génekben csak később jött elő... :roll:

No nem ezzel akarok takarózni :lol:

KépKép
Kép
jadey

Szia Dorka,

Akkor ott találkozunk,
Én viszek plédeket is, hátha egymást segítve sikerül le- és felülnünk :shock:

KépKép
Kép
jadey

Mamy: Szép az idézet, de nem ér megkönnyeztetni, amúgy is állandóan bőgök :roll:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok,

akkor hát alakul a mai tali :wink:

Csengő,

Elhiszem, hogy nehezen bírod, 37. hétben nem is csoda! Remélem megkímélnek a rokonok a jelenlétüktől :?
Egyébként én is, aki amúgy imádja ha vendégek jönnek, már hisztis vagyok, ha bárki van nálunk. Nekem uncsitesóm fent lakik Pesten a nyáriszünetben, és ő szokott minden előzetes bejelentkezés nélkül megjelenni internetezni. Persze kopogás, csöngetés semmi, csak azt veszem észre, hogy már megint itt van :evil: Na, ettől totál kivagyok. Prsze, nem küldhetem el a f-szba, mert akkor az egész család rám sértődik meg...
Ja, és már a melósokat is nagyon utálom, de most már csak augusztus közepéig kell kibírnom. Remélem, Peti is kibírja még addig odabent :wink:

Jadey,

vastag száj és bőrszín: ez a téma nálunk is bejátszik :wink: De nálunk nem csak vastag a szája, de az orra széles és kicsit lapos... Szóval az én férjem is elkezdte ezt a bőrszín témát, de leszereltem: nézzen má' tükörbe: az ő orra is vastag, széles és lapos, ráadásul a bőrszínnel sem nagyon ugrálhat, mert ő sem az a kiköpött hófehérke :wink: :lol:

Képzeljétek, tegnap ment el a férjem a szülinapi raftingra. Amilyen hülye vagyok, egész este bőgtem otthon, nézegettem az esküvői fotókat és egyfolytában paráztam, hogy rendben megérkezzenek Bovecbe. Most azon parázok, hogy egészben kikerüljön a hajóból. Totál aggódós, félős hülye lettem :?
Ezt a túrát eddig két csomag after eight csokival, meg egy csomag százas zsepivel sikerült átvészelnem. Mi jön még vasárnap estig?!
sz_kata

Jadey!
Hát igen a gyerekek tök másként gondolkodnak.Végül is Sponge Bob beszél ,kis egyéniség meg minden. Egy kis rajzfilm személy.
A keresztszülő választás pedig hidd el a lehető legjobb.Szerintem én is hasonlóan döntöttem volna a helyedben.Persze ehez kell a szerencsés jó viszony ami köztetek megmaradt.De ne legyen szükség arra,hogy betöltsék komolyan ezt a szerepet.Én valszeg az öcsémet választanám.A macskáimat is ráhagytam.Tudon nem ugyan az. De annyira jó apukájuk lett.Mindig a macskák az elsők.Agyon vannak kényeztetve.Kis sztárok.Még TV-s szereplést is összehozott nekik. :D

Jó talizást!

Pusz Iza
piciza

Sziasztok Lányok,

Remélem mindenki jól van és sokan jöttök ma. Köszönöm, h szorítottatok értem és így érdeklődtetek, h mit hoztam öszze.:)
Már csak napszemüvegben tudok kimenni az utcára...A sok rajongó...:))
Ákata, szóhoz sem jutottam, amior Jadey mondta, h már ti is 3 db-ban vagytok. Gratulálok.
Sz_Kata, no para, valszeg Ő is egyfolytában rád gondol és ettől szárnyakat kap.
Rolex
rolex

Szkata: Édes lehetsz. elképzeltelek a százas zsepivel :wink:
Az After eightet pedig ne bánd, megérdemled :D

Én is voltam Bovecban 4 napot, életem egyik legszebb élménye maradt, szerintem a párodnak is örök emlék marad! Majd ha Peti nagyobb lesz, biztos visszamentek majd együtt...

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Kihasználom még az utolsó lehetőségeket, nem tudom, mikor szűnök meg létezni a cégem számára :lol:

Jadey, annyira jól csináltátok, hogy normális a kapcsolat a volt férjeddel! Jade milyen gyakran tud vele találkozni? ő ugye Angliában maradt?
Majd megtalálom a módját a netezésnek, szerencsére a házunkban is van internetkávézó.

Azt olvastam, hogy az anyajegyek a terhesség alatt növekedhetnek és újak is megjelenhetnek - tehát ez eddig normális, de mindenütt azt hallottam, hogy ha viszket, vérzik, feltűnően megváltozik az alakja akkor irány az orvos. Elég rohadt dolog, alattomos.

Viszont ma reggel jó kis émelygésre keltem, enyhe összehúzódásokkal :shock: Nem fájt, csak éreztem, hogy mozog a méhem. :? most elmúlt, de nem tudom, mi az oka. (Talán a tegnapi idegeskedés, nagyon felhúztak egyes családtagjaim. )

Sajna ki kell hagynom a mai talit! De Nektek azért jó mulatást,igyatok sok folyadékot a melegben!!!

puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Sziasztok!

Ákata
Gratulálok! :D
Kívánok Nektek jó egészséget, örömöt és a két kis csöppségnek sok-sok tejcsit! :D :D :D

Krisszi
Vigyázz magatokra! Néha azért jelentkezz. :) Ha minden jól megy, akkor a klinikán találkozunk augusztus végén. :wink: :D

A kórházi csomag még nálam sem teljes, főleg hálóing hiányzik. :wink:

Viola
Drukkolok Neked! Ha jól láttam, tábla szerint már csak 1 hét. Tényleg jól bírod.

Jó talizást a többieknek! Remélem csináltok pár képet.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:56-kor.
Vendég

Krisszi: Ugye azért jössz ma??

Igen, az ex ott él. Angol. Most ugyan nem volt itt 3 hónapja, de amúgy havolnta találkoznak. Vagy a Jade megy, vagy ő jön egy hétvégére. A Karácsonyt, szülinapokat is minidg együtt töltjük.

KépKép
Kép
jadey

Jadey
Remélem én is hogy most már gyakrabban jövök, de sajnos hiába enyhülne a nátha, reggelre meg kicsit ráment a torkomra. Szegény kis mütyürt sajnálom, sok hülye köhögés meg orrfújás. :evil:

Tegnap értem el csak arra a pontra hogy most már nekem is nagyon elegem van a melegből, nem bírom tovább! :cry:
Meg még a hasam is elkezdett rendesen feszíteni. Nem bírok már még egy ebédet sem megcsinálni? Ugyhogy most pizzát sütök.
Van egy jo kis recept Olaszországbol.
Este meg megyünk a barátokkal bográcsozni egyet. Sajnos miota a babát várom nem nagyon vagyunk együtt a többiekkel, mert ők ugye füstös helyre járnak. Ugyhogy most jo lesz egy kicsit velük. Az a baj hogy én társasági ember vagyok és nehezen viselem ezt az itthon ülést, unatkozást.

Na megnézem megkelt-e a tészta.
hettie

Sziasztok!

Krisszi!
Hiányozni fogsz! :( Jelentkezz majd!!!
Remélem még olvasod: biztos jóslófájásaid voltak. Barátnőktől én rákérdeztem, hogy milyen: valakinek fájt, de valakinek "csak" keményedett a pocakja. Úgyhogy biztos Nálad is alakul valami :wink: Húha, de Nálad fordítva van még Ricsi :roll:

Mamy!
Tegnap tényleg jól kifáradtam, mire végeztem az egész lakással, de most legalább nincs rá gond. :lol:
Én ezeken a helyeken keresgéltem:
:arrow: tgyás, gyed www.oep.hu és www.magyarorszag.hu
:arrow: adókártya www.apeh.hu
:arrow: anyasági támogatás, családi pótlék, babakötvény www.allamkincstar.hu
Jó mazsolázást! :wink:
Tényleg nagyon szép ez az idézet :)

Hettie!
Vonalzó elkészítését talán tegnap vagy előtte írtam le Vasani-Anitának. Nem gond, ha mégegyszer nem írom le? :oops: Kukucskálj vissza, Neki sikerült, talán az én leírásom alapján...

Tina!
Mercedesznek tegnapra NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Pihengess és jobbulást!!!

Sz_Kata!
Ezennel átadnám a sz@rfészek lakók első díját, mivel én tegnap kipuceváltam az egész házat, bár a végére azt hittem, menten megszülök. A plafonbontás tényleg nagyon durva lehet :shock: Lépcsőfeljárónak csinálták a "kijáratot"? Mikorra lesznek meg? Nem irigyellek, az biztos!!!
Rafting túra: Neked kitartást hozzá és ne izgulj, nem lesz semmi baj! A Csajszik most biztos jól felvidítanak és gyorsan eltelik a vasárnap is.

Viola!
Az RTL Klub honlapján tutira meg tudod nézni Rolexet! www.rtlklub.hu/fokusz Terhes teszt címen van rajta :wink:
Azon tényleg ne aggaszd magad, hogy nincsenek jóslófájásaid. Nekem speciel Marcival abszolúte semmi fájásom nem volt, így igaz, hogy túl is hordtam Őkelmét, majd hirtelen megrepedt a burok, és elfojt magzatvízzel mentünk a kórházba szülni, hogy a kórházba vezető úton már 7 perces fájásaim voltak. Ha nem akart megvizsgálni, az sem tragédia. Én jövő héten megyek hozzá, azaz a 38. héten, így akkor valszeg megvizsgál, de utána lehet, hogy csak a 40. héten fogok menni vizsgálatra.

Edit!
Örülök, hogy minden rendben volt a dokival és a szülésznőt is ilyen könnyen "megszerezted" :D

Bali!
Tényleg érdekes a kórház "hozzáállása" és a "reklámja" közti eltérés :roll: A lényeg, hogy Nálatok minden rendben menjen, és egészségesen bújjon ki Ákos vagy Nándor :wink: Tényleg sikerült már döntenetek?

Jadey!
Jade nagyon édes volt tényleg az Öcsike szemeszínével :lol:

Kórházi csomag: Nektek mekkora lett? Nekem óriási csomagot sikerült összehordanom :oops:

Ki lesz a következő?: ÉN BEVÁLLALOM!!! NEKEM 5-IG NAGYON JÓ LENNE, MERT ADDIG MÉG ITTHON VAN A DOKKEREM! HÁTHA JÖN VALAMI KLASSZ KIS HIDEGFRONT :D :D :D

Talizóknak jó talizást, igaz, hogy már nagyban nyomják! Majd kérünk beszámolót és ha lesznek képek, akkor azokból is párat!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sajnos a bográcsozásra nem mentünk, mert esik, ami viszont nem sajnos.. Végre hűvösebb van!

Bujka
Emlékszem, hogy írtad, már keresem merre lehet.
hettie

Csengő
Én is inkább őszinek érzem magam... mikor nálam kiderült, hogy igen... ott van a pocakomban a baba, akkor a nyáriak már a félidőnél tartottak...
Mostanában járok át oda... babás tapasztalatokért...

Bali
Tudom ajánlani a DOTE-t!

Talizók!
Fényképes beszámolót várunk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Megvolt a hőn áhított találkozó, ahol az ősziektől hatan voltunk: Jadey, Rolex, Bettus, Sz_kata, Boróka, és én. Bettus jól van, de hiányzik neki a netezés, így én tájékoztatom az itteni fejleményekről. Az egész babanetről talán harmincan lehettünk, bár lehet, hogy rosszul saccoltam meg. A hangulat jó volt és kellemesen elbeszélgettünk. Még augusztusra is jó lenne egy talit összehozni, mert olyan jó egy kicsit kimozdulni és a sorstársakkal lenni. Az eső szerencsére csak negyed hét felé kezdett el zuhogni, így nem mosta el a partit, viszont mostanra kellemesen lehűtötte a levegőt. Holnapra megpróbálok fényképeket is feltenni.

Krisszi!
Hú, milyen dolgokat produkál a szervezeted. Vigyázz, mert a végén még te is előbb megszülsz :lol:

Bujka!
Itt a hidegfront és te még mindig otthon vagy? :lol: Lehet, hogy inkább az újabb melegfront lesz rád jó hatással :shock:

Kellemes, hűvös, jó éjszakát kívánok mindenkinek.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok,

Jó volt a tali! :lol: így legalább nem otthon magányoskodtam :lol: Na, majd most :cry:

Bujka,

remélhetőleg augusztus közepe felé leszünk meg. Még festés és parkettázás kell. Annyira bízom benne, hogy Petike nem akar sz@fészekbe jönni :wink: és szép bölcsen kivárja, míg rendeződik a helyzet....

Krisszi,

Hogyhogy nem tudod, számításba vesznek-e még a melóhelyeden :shock: De hát nem rughatnak ki! Vagy valamit félreértek :roll:

Gesztenye,

itt nálunk nem érződik a hidegfront

osztom a többiek véleményét :lol: Szerintem is jóslófájásaid lehettek. Mostmáraztánösszepakolniakorházicuccót!! :lol: :evil:

Na megyek, nagy magányomban megnézek egy Született feleségek epizódot :wink:

Puszi
sz_kata

Van egy ilyenem :)
Kép

További jó pocakosodást!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

izé,
Nem Gesztenyének, hanem Krisszinek lehettek jóslófájásai. Valamit összekevert ez a gép. Legalábbis remélem, nem én vagyok ilyen hülye :roll:

Cory,

Köszi a képet.
A sorrend balról jobbra a kalkulált szülési időpont sorrendjében: Bettus, Sz_kata, Boróka, Jadey, Gesztenye, és a filmsztár Rolex :lol:
sz_kata

Jajj de jo sikerült végre megcsinálni a vonalzót, hát amilyen hülye vok nem ment könnyen, de meglett!!
hettie

Na akkor mégeccer! proba.

Elvagyok, bocs! :oops: :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Na hát végre, az előbb nem mentettem el a változást.

Cory
Tök jo lett a kép amit küldtél, mindenki nagy pocakkal :D

jo éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Halihó!!!

Cory: Hű, de gyors voltál 8) Köszönjük a képet!

Tényleg klassz volt a tali és én is szeretném, ha még látnánk egymást, mielőtt lebabázunk :lol: Persze utána se lenne rossz.

Én ma többször is rosszul lettem, szerintem ettől a fülledt időtől. Lassan megyek alukálni, párom horgászik, Jade barátnézik, így én is magányos vagyok ma éjjel, mint Szkata :roll: Lehet, hogy inkább el kellett volna mennünk bulizni??? :P

Krisszi: Ne ijesztgess! Most már húzd ki a végéig :D

Jó éjt lányok, holnap jövök!

KépKép
Kép
jadey

Jó reggelt mindenkinek!

Szörnyen aludtam, már 5 óta fent vagyok...
Szeretnék "kedveskedni" azoknak, akik már megszültek, szóval megkerestem az első hozzászólásukat, jó érzés volt visszaolvasni ezeket:

[color=orange][color=red][color=red]Napraforgó:

Sziasztok! Csatlakozni szeretnék hozzátok, én is babás vagyok. Igaz nálam kettő pocaklakó van. Szerdán voltam orvosnál és láttuk mind a kettőt. Van valakinek ikres tapasztalata? Nekem ez az első terhességem és egyből kettő, hát félek egy picit.

Sziasztok lányok!
Jöhetek én is?
Elvileg aug. 25. lesz a nagy nap... ezt számolták ki a doktorok... eszerint ma 8+1 hetes várandós vagyok...
Debrecenben lakom...

Ákata:

Sziasztok!

Elvileg szeptember 10-re várom a babáimat, kétpetéjű ikreket (gondolom, ikrek lévén kicsit korábban fognak jönni). Alig pár napja tudom a jó hírt :-)))) Ma vagyok 6+5 hetes. A babák hétfőn 9-9 mm-esek voltak. Ehhez képest a farmerom már nem jön rám :-))) Napraforgó, te is ikreket vársz, neked is rohamosan nő a pocakod?
Hányingerem egyáltalán nincs, viszont alvásból rekordokat döntögetek... A női II-ben szeretnék szülni.

Sziasztok kismamák!
Már pár napja olvasgatom ezt a topikot, de csak most jutottam oda, hogy írjak is rá.
Nagyon hasznos infókat kaptam Tőletek több témában is.
Még nagyon félve állok a kérdéshez, de legszívesebben az egész világnak kikiabálnám: Végre sikerült!! Összejött a CSODA... (Mi a férjemmel elég sokat vártunk rá, ezért még jobban féltem őt, ezt a még alig pár hetes pici pocaklakót)
Sajnos a meddőségi előzmények miatt én is itthon vagyok és a néhai hasfájások mellett, tegnap éreztem először tipikus "terhes" rosszullétet.
Szed valaki közületek Duphastont? Szeretném tudni meddig kell szedni. Ha valakinek vannak vele tapasztalatai nagyon megköszönném, ha válaszolna rá!
Kívánok mindenkinek boldog pocakosodást!

Üdv Nektek!

KépKép
Kép
jadey

És sajna elég sokminenkiről nem hallottunk már régóta:

Néhány közülük, akikre emlékeztem, a topikunk alapítója: Pittypalatty, a többiek pedig: Manka, Kriszkrosz, Cupicica, Angel és Juborka (talán ő nyaral). Tudtok róluk valamit???

A "régiek" biztos emlékeznek BAnyára is, nos, ő a nyáriba írta, hogy július 16.-án megszölt: 2420g, 46centi a babája. :wink:

Megpróbálok visszaaludni, bár nem hiszem, hogy menne. :cry:

KépKép
Kép
jadey

Hello Lányok!
Köszi a talis képet, én is mentem volna, ha hirtelen felindulásból nem megyünk le egy napra Siófokra.. Igy most rákká égett lábbal és mellkassal ülök itt, mindezt árnyékban és bekenve sikerült összehoznom. Már megcsapoltam az aloe vera növényemet mert rettenetesen fáj a bőröm, arról nem is beszélve, hogy milyen rettenetesen randa. :) Piros vádli (csak elől), fehér fürdőruha alapon hatalmas piros foltok a mellkasomon...
Tele volt a strand kismamákkal és úgy fürödtek kékalga ide, fertőzésveszély oda, hogy csak néztem, pedig volt egy két mindenórás has, én nem kockáztatok, vidáman zuhanyoztam.
Biztos jó volt a tali, nagyon cukik vagytok a képen!!

Jade, olyan aranyos vagy, hogy kigyűjtötted az első hozzászólásokat!!!! :)

Rozus, az anyajegy ott volt, csak eddig gombostű nagyságú volt, most pedig babszem, kiváncsi vagyok, mint mond a bőrgyogyi holnap.

Krisszi, nagyon kár, hogy kevesebbet fox jönni, az internetkávézóba vegyél bérletet! :) Családi feszkó :(

Csajok, azt ugye rosszul hallottam, hogy az átmeneti lehűlés után jönni fog a még durvább kánikula... Ugyeeeeeeeee neeeeeeeeeeem!!!!???? Remélem ez csak rosszindulatú pletyka!

Nézitek a napkeltét? Nagyon durva ez az orvosi műhibaper a szülés előtt álló mamáról... Inkább ne is nézzétek.

Puszi:
MSE

Kép
siba

Sziasztok,

Jadey,

hát én tudtam volna aludni, de hát fúrják a villanyvezetékek helyét :( Pedig alig aludtam valamit, mert este eszembe jutott, hogy itthon vagyok tök egyedül, mi van ha jön a késes gyilkos :roll: :?

Most viszont olyan jó, hogy hűvös van!!! Siba, rnagyon remélem, hogy a még durvább kánikula annyira fog bejönni, mint a hideg nyár :shock:

Amikor reggel bekapcsoltam a gépet, önkéntelenül arra gondoltam, hogy vajon ma reggelre ki szült meg :wink: Most már sosem lehet tudni...Ja, és hajnalban volt egy kis menstruációs görcsöm. Lehet hogy ez is jósló?

Puszi mindenkinek
Kata
sz_kata

Jó reggelt!

Jadey
Ez aranyos volt tőled :lol: :lol: :lol: :lol:

Siba
Jobbulást!

Hidegfronttal vigyázzatok! Nagy baba-csalogató....
Vendég

Sikerült egy icipicit visszaszundítanom, persze rögtön csörgött a telefonom :evil:

Gigaboszi: Örülök, hogy tetszett :D
Hogy boldogulsz az új szereppel? Peti jól van? Nincs még új képetek? Ilyenkor szinte napról napra változik egy babóca. Mesélj egy pindurkát, ha van energiád :wink:

Siba: Lassan Téged is "megleplek", de arra még 10 hetet kell várnod :lol: És addig nem ér visszaolvasni egyénileg.
A húgom és Jade is leégett nemrég, elég rondán... Vettem nekik pöttyös babatestápolót-kamillásat-, meg fenistil gélt és hamar jobb lett. A Panthenolnál 1000x többet segített. Nem láttam a műhibapert, bár kíváncsi lettem volna rá, szakmai ártalom :? Röviden leírhatnád, akár priviben is.

Szkata: Detto! Mintha én írtam volna részben az üzidet :lol: A gyilkost már láttam lelki szemeimmel... Aztán hazajött éjjel a párom, még jó, hogy nem készítettem ide a konyhakést 8)

Bennem is tisztára az volt, hogy valakitől hírt kapunk, de hosszú még a nap, még minden megeshet...
Simán lehetnek már jóslófájásaid, ténxleg, Neked kész van már a Mostmáraztánösszepakolniakorházicuccod?? (sic) :lol:

KépKép
Kép
jadey

Kata: Küldtem privit.

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Elért minket a hidegfront, végre tudtam egy jót aludni éjjel...Ti hogy vagytok ezzel?

Melinda!
Az én kórházi csomagom egy közepesen nagy táska (egyenlőre illatszer, betét, WCpapír van benne), meg egy jeans clubos papírzacskó (ruhaneműk), ezt a kettőt kellene összerakni az első táskába, nem tudom fog-e menni :D

Lányok! Jók vagytok a tali képen!

Edit

Kép
Kép
edi78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?