Új privát üzeneted érkezett!

Most először magamról röviden, aztán Rólatok hosszan:
Nálam ma van a 25.cn. Ez az az idő, amikor az agyam a jeleket keresi, és lelkem a remény és reménytelenség határán őgyeleg ( :P :( ). Ha nincs jel, akkor én gyártok. Aztán arra gondolok, ha nem sikerült, akkor azt kérem, jöjjön meg a 28. napon, hogy ne kelljen utána sokáig reménykednem.
Hát, most így vagyok. (És emellett sokat gondolok Apukámra, Nagymamámra, és örülök, hogy jobban vannak. És sokat gondolok a kollégámra, aki nagyon jó ember volt.)

Csibe, Junko, Timika
Remélem, jól sikerült a tali! Meséljetek!!!! :lol:

Timika
Mennék én szívesen! :lol: Csak ne lenne olyan messze Szeged! :( De ha becsukom a szemem, magam előtt látom a várost. :P
(A nagyis kérdésedre válaszoltam kérdéstől függetlenül.)

Junko
Olyan jó, hogy leírtad a sportos dolgot! :P Úgy örülök, hogy nem csak nekem vannak ilyen dolgaim! :lol: (Én egyébként szégyellem magam, de ha tudom, hogy elveszítettünk valamit, nem tudom megnézni felvételről. Annyira sajnálom a versenyzőket, hogy nem bírom megnézni a versenyszámot vagy meccset).
Füles :?: :?: Mármint a Micimackóból? Vagy most nagy hülyeséget írtam és csak az én agyam gondol rögtön egy mesére :oops: ?? (Persze a szónak több jelentése is van. De ebbe nem megyek bele, nehogy csak halmozzam a hülyeségeket)

Csibe
Tetszik, hogy írtad, mindig vagy, csak szépen csendben! Persze, ha látható vagy, az még sokkal jobb!!! :lol:

Narco
Igen, tudom, hogy Te is Halak vagy. :P Elolvastam korábban még a Halak-jellemzést, és a kisfiamra rengeteg dolog ráillik.
Az elutazásod előtt nem tudtam nagyon jó utat kívánni Neked, de azt kívánom most, hogy a nyaralás alatt érezzétek nagyon jól magatokat és Moszatkák is élvezzék szüleik kikapcsolódását. :lol: :lol:

Pupy
Hol vagy :?: :?: És hogy vagy :?: :?: Mondott valamit az a barátnő??
Szegénykém, nagyon-nagyon sajnállak!!! :cry: :cry:

Ági279
Hogy mik történnek Veled?? :shock: Vigyázz magadra!!! És örülök, hogy már jobban vagy!!! :P

Pankaa
Úgy megijedtem, de aztán megnyugodtam!! :shock: :) És légy szíves ne keress más bajt már előre!!
De mivel úgy érzed, más már nem jön, remélem, így is lesz! :P

Ági279, Mátra, Aniko, Annácska, Kancellárka, Junko, Szisszka
Köszönöm a szavaitokat! Olyan jólestek!!! Kimondhatatlanul jól!!! :P :P

Mátra
Olyan nagyon rossz volt olvasni a soraidat! :cry: Hogy mondhatsz ilyet, hogy selejt :?: :!: És szerintem ez a példázat nem a nőkről szól, akik nem tudnak teherbe esni! (ha nincs igazam, Te akkor se így értelmezd!!) Tudom, ha az ember rossz passzban van, mindent sötéten lát, hirtelen nem bízik senkiben, rémeket lát. És sajnos vannak ilyen napok, és hála Istennek vannak, akik felráznak belőle!
Brill, Aniko, akik telefonáltak és a többiek, akik írtak és a párod, akivel találkozol!!! Ha csak egy ember van a Földön, aki szeret, már ezért érdemes élni, ha pedig ilyen sokan vannak/vagyunk, akkor meg még úgy sem szabad olyat írni, hogy nem felébredni!!
Olvastam, hogy már túl vagy ezen a szörnyű napon (még mielőtt ezt elkezdtem írni, elolvastam a folytatást, a másnapot, de mégis úgy éreztem, le kell ezt írnom, mert ki tudja, mikor lesz megint „rossz a világ” és akkor is tudd: nem vagy egyedül!) :P

Brill
Olyan jó volt olvasni az aggódásodat, féltésedet. Igen, erre mondják: igazi barát. :P

Aniko
Már csak NÉGYET kell aludni!! :lol:

Dbogica
Én is várom a 100 %-os biztosságot!!

Norwell
Örülök, hogy Kende ilyen szépen növekszik!!! :P

Annácska
De ügyes Peti, hogy már megfordul!! :lol:
És a kislányod gyönyörű!!! :P
Az egyszervolt.hu-n az én kisfiam is szeret játszani!!
Micimackót én is imádom!!! Nagyon várom én is a Micimackós képeket!! :lol:

Angie
Nagyon-nagyon sajnálom a betegségedet!!! :cry: Remélem, gyorsan rendbe jössz!! És én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem árt a gyógyszer, tehát ne írj olyat, hogy pech, ha pont most sikerült! (De persze tudom, hogy értetted, én is gondoltam már ilyenre, amikor röntgenre kellett mennem, a lényeg, hogy tudod: ha most mégis sikerült, nyugodt lehetsz!!! Az én egyik kolléganőm a 14. naptól a 28. napig szedett gyogyit, akkor lett terhes, a 9 hónapot végigidegeskedte, nem tudta őt még a pécsi genetikus prof. sem meggyőzni, hogy minden rendben – és egészséges babája született!!! És minden genetikus, akinél volt azt mondta, nem okoz kárt az ilyen korán szedett gyógyszer!!)
Örülök, hogy jobban vagy és nagyon köszönöm az sms-t!! :P
Köszönjük Didoról az infót! :lol: (Akkor most valósítja meg a sok szép programot, amit egyszer leírt nekem!!!)

Szisszka
Sajnálom, hogy megjött :cry: , de jó, hogy még ebben is találsz jót (mármint abban, hogy a ciklusaid beálltak :) !)

Jucmuc
Írtam egy rövid privit.

Mohácska
Neked még soha nem írtam. Megnéztem a honlapodat. Aranyos a kisfiad. És a kistestvérrel mióta próbálkoztok?? Így ismeretlenül is megérintett az a 2 szomorú mondat, amit Timikának írtál… :(

Kacsa, Anita
Mennek a drukkok!!!! Teszt??? :P

Lányok, egyelőre befejezem. Szép napot kívánok Mindenkinek!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Itt vagyok, még élek. :)
Bár nagyon nehéz ezekben a napokban, és néha úgy érzem nincs tovább, ismét próbálok felállni (remélem többször nem löknek el,mert eltörik akkor a lábam és nem tudok felállni már :roll: )
Most megyünk Apával egy állásinterjúra 9-re. :shock: Igazából nem tetszik annyira az állás, de mivel tegnap megbeszéltük ezért én elmegyek. Egy próbát megér.
Képzeljétek Apának ma van a szülinapja és kivett szabit,h. együtt töltsük. :lol: Úgy örültem. Úgyhogy elmegyünk interjúzni, és utánna egész nap együtt megpróbálunk nem gondolni az elmúlt 3 hét szörnyűségeire.
Köszönöm hogy vagytok és aggódtok értem.

Esetleg ha valaki tud valami állást, szívesen elküldöm Neki az önéletrajzomat. :oops:

Millió puszi!

Mátra!
Tegnap venségségben voltunk azért nem vettem fel,mert nem hallottam és már nagyon későn vettem észre. Ne haragudj! Remélem minden oké. A levél tökéletes.
Vendég

Sziasztok!

Angie!

Nekem régebben gyakran volt ilyen hólyag gyulladásom. Egy idő után már a gyógyszerekre immunissá váltam.
Azóta csakis a rengeteg folyadékkal tudom magam kikúrálni. És nagyon vigyázok magamra. Előtte nekem sem volt soha egyetlen pici felfázásom sem.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Mátra drága!
Tökéletes már ez a tábla. Köszönöm, hogy a sokminden mellett ezt is felvállalod. De szólj, ha már megterhelő, és kitalálunk valamit.
Tegnapi üzenetedre a válaszom: Az a bibliai példázat egyáltalán nem arról szól, aminek te értelmezted, hanem a HITRŐL. Van aki rossz talajra vet, azaz a hitét rossz dolgokba fekteti, rossz dolgokban hisz, és a mag elhal, nem lesz gyümölcse a hitének. Isten itt arra céloz, hogy ha a hited nem igazi, nem lesz gyümölcsöző az életed, és a gyümölcs itt nem a méhed gyümölcséről, a gyerekről szól, hanem a hited, tetteid gyümölcséről, arról, hogy mit teremsz te magad belülről, és mit tudsz adni másoknak és vissza Istennek magadból.
Könnyen félre lehet értelmezni a biblia sorait. Ezért kérlek, ezt most ne vedd magadra, mert Téged nagyon szeret Isten, abban biztos lehetsz, és lehet, hogy a csorbát (amit nem biztos, hogy te okoztál magadnak) most egyengeti az életedben. Legyünk türelmesek, mert annak viszon meglesz a gyümölcse.
Bocsi a litániáért, de nagyon rossz volt olvasni, hogy mennyire kiborultál. Mi itt nagyon szeretünk téged, és nem tartunk selejtnek. Ha anyukád annak tart, akkor nézzen egy kicsit magába, mert egy anya akkor is álljon a gyereke mellé, ha abból drogos, züllött lett.

Annácska!
Köszönöm a képet a kislányodrol. Nagyon szép nagy lány. Idén kezdi a sulit? Már én is sokkal jobban vagyok. Tegnap legalább 4 liter vizet megittam és a vizeletem már tiszta víz színű volt. Már nem is fáj, csak gyakran járok wc-re. Hát remélem, nem estem teherbe, és a köv hónapban úgy fogok járni, mint ti egy éve.

Szia Szti (Eszti?)!
Először is Kép
Köszönöm a tanácsot. Remélem, nekem nem lesz visszatérő. A barátnőm azt mondta, hogy 35 évesen már jöhetnek a bajok, és igaza van. Alig múltam 35 (júniusban), azóta már másodszor szedek antibiotikumot Kép
Szeretnél csatlakozni hozzánk? Mesélj egy kicsit magadról.

Pupy!
Sokat gondolok Rád. Tegnap is akartam írni, de gondoltam, nem zaklatlak. Ma megnézem az intranetünkön, hogy nálunk van-e felvétel. Szép napot apukáddal. És nagyon-nagyon drukkolok, hogy mielőbb találj magadnak munkát.

Rolly!
Nagyon drága vagy. Köszönöm a bíztatást. A gyógyszer csak okozHAT bajt, és nem feltétlenül teszi. Nincs még pontosan kimutatva. Hát meglátjuk.
Küldök buksisimit. Nagyon drukkolok, és abszolút tudom, hogy mit érzel ilyenkor. Én azt javasolom, hogy ne várjatok többet, és indulás a dokihoz, meddőségibe.

Lányok!
Tegnap elmentem a saját dokimhoz (mert reggel csak a váltótársához tudtam menni, és ő csak ránézésre adott gyógyszert). Totál kiakadt a kolléganőjére, hogy meg sem vizsgált. Aztán egy kicsit elbeszélgettünk (ő is Erdélyi, ezért rám mindig szán extra időt). Mondta, hogy bizony ez a gyógyszer okozhat magzatkárosodást, ezért azt javasolja, hogy függesszük fel erre a hónapra a projektet. És azt mondta, hogy amikor rászántuk magunkat, menjünk el hozzá, és ő beutal valamelyik meddőségi centrumba, és előtte megcsináljuk a vizsgálatokat (hormon és egyéb, amit elfogad a centrum, ha kintről visszük), hogy ne kelljen azért külön fizetni. Azért is ki volt akadva, hogy a kolléganője meg sem kérdezte a gyógyszer felírásánál, hogy terhes vagyok-e, vagy szoptatok-e, és azt sem mondta, hogy a gyógyszer szedése alatt kerülnöm kell a napot, mert olyan hatóanyag van benne, amitől nem védekezik a szervezetem, és leégek. Végül áldottam az agyamat, hogy elmentem a dokimhoz, kivártam a másfél órás sort, és nem értem be a reggeli dokilátogatással.

MINDENKInek kívánok nagyon-nagyon szép napot, frissítő szellőt. Még jövök ma. Puszi!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Angie!
Köszönöm, a kedves szavakat Tündér vagy. Vagy Angyal? :D :wink: Értettem én pontosan a példabeszédet, de akkor ott, abban ahelyzetben és megkörítve a gyermekét megölő anyával, annyira egybecsengett, hogy csak így tudtam értelmezni. Na de tényleg hagyjuk, mert már túl vagyok rajta. Örülök, hogy elmentél az orvoshoz és megnyugtatott. Akkor tényleg úszott ez a hónap. Sajnálom nagyon. A párod miut szólt a meddőségi centrumra?

Rolly!
A jelek ha van baba úgy is jelentzkeznek szerintem. Bízz benne. Örülök, hogy a családod kezd jobban lenni.

Jucmuc!
Sajnálom :( Tudom, hogy eljönnek ezek a pillanatok, de ne add fel, gyorsan átlendülsz rajta.

Annácska!
Gyönyörű a kislányod. Kész hölgy. Azért Peti baba se semmi legény :D

Pupy!
Veled vagyok, és fogom a kezed. Most mész be pont, ahogy az órára nézek. Várom a híreket.
mátra

Mátra!
Drága férjem teljesen benne van a dologban. Nagyon szeretne már gyereket, pedig az esküvő után másfél évig hallani sem akart róla. A kiskatonáira is hűségesen szedi a vitaminokat, és minden nap issza a ginseng ampullát (megkóstoltam, és szörnyű íze van).
Szerencsére nem kell ezzel is megküzdenem.
Vendég

Na most ölöm meg aki ezt a honlapot szerkesztette :twisted: :twisted: :twisted:
Iszonyatos haragra gerjedtem, mert amit mát kb egy órája írogatok, kint elszállt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ezentúl többször fogom elküldeni darabokban, mert ezt az én idegeim nem bírják :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa!
Írd meg Word-ben, és utána kopizd be ide.
Vendég

Pankaa!

Worbe írd a hosszabbakat és másold be.

Angie!
Ez így nagyon jó.

Nem tud valaki mensihozó táncot járni? Mondjuk már ahasam sem fáj, a mellbimbóim megint kinn vannak, de a teszt - az orvos sem látott semmit.
mátra

Szóval +1x!

Jaj nem is emlékszem pontosan miket írtam, nem jegyzeteltem, fejből toltam az egészet, és olyan jól megfogalmaztam :cry:

Angie!
Igen, gyermekrendelőben dolgozom, és a sok folyadék-sok pisilés gyszer, mert a vese fertőtelenítő anyagokat választ ki.Egyetértek a tesóddal is, az én anyukám is azt mondja, hogy nem lesz semmi baj, lés ő mindig megérzi a dolgokat.
Mindenesetre jobbulást neked!!!

Mátra!
Légyszi javíts a táblán, a vonalzóm pontosan jelöli aheteket, napokat.
Köszi.
Már elmúltak a negatív gondolataim, annyira, hogy ha eszembe jutna mégis vmi, akkor azt simám elhessegetem, nem úgy, mint azt a vérzést.Lehet, hogy én idéztem meg, lehet, hogy tudat alatt éreztem, hogy ez lesz, nem tudom, de most már nem is foglalkozom vele, egészségesnek érzem magam, és boldogan várom manócskát.
Örülök, hogy elmúlt a depis napod, hisz te mindig igyekszel pozitívan hozzáállni a dolgokhoz :D

Most elküldöm mielőtt elszáll utánna folyt. köv.

Kép
pankaa

Anikó!
Nem néztek progi szintet, pedig szerintem is így lett volna korrekt, de most megtapasztaltam milyen felelőtlenek az orvosok, és csak magára támaszkodhat az ember, nekünk kell utánnajárni a dolgokanak.
Minden estere nem szedem napi 2-vel a gyszert, csk este 1-et, mert szerintem most áll át a méhlepény a sárgatestről a termelésre, ez is okozhatta a vérzést.

Jucmuc!
Szerintem korai volt még az avérvétel, mert a sárgatest csak most kezdi el termelni a hormont, peteérés után 1-2 nppal, de értékelhető mennyiséget szerintem csak páár nap után lehet mérni.De ez csak az én véleményem.

Eszti!
Üdv közüttünk, kívánom, hogy mielőbb legyen neked is pocaklakód!!!

Angie!
Köszi a köszöntést, de én Andi vagyok, a párom hív Pankának :D

Kép
pankaa

Na, most én töltöm meg ezt az oldalt, de nem élném túl, ha megint az egész eltűnne :oops:

Szóval a dokikról még annyit, hogy egyáltalán nem foglalkoznak az emberrel, ha nem tömik a zsebüket! :evil:
Most a kórházban nagyon beleláttam ebbe a gépezetbe.Ha laikus az ember úgy átvágják, és félrekezelik, hogy csak na!
Nekem 3 nap alatt 2 Uh-t is csináltak, és mondta az Uh-s csaj, hogy ezzel csak többet ártanak, mint használnak.csupán egy szuibjektív előnye volt, így 2x is láthattam manókámat :lol:

Tegnap elmentem a terhesgondozóba a dokihoz, és nagyon rendes volt, lehettett vele beszélni.Idősebb generációba tartozó dokiknál még megfigyelhető ez a jelenség :lol:
Mutattam neki egy Chlamydia vizsgálati leletemet, melyben az egyik faj pozitv lett.Erről a kórokozórol tudni kell, hogy 3 fajtája van, ebből az egyik a trachomatis okozhat terhesség alatt vetélést, koraszülést, kismedencei gyulladást, stb.Ez nekem megatív volt.Ami pozitív, arról a neten találtunk cikket, egy drnő írta, nagyon jó, és nem ír semmit a terhesség alatti veszélyéről, mivel ez a fajtája, a pneumoniae tüdőgyulladást okozhat.A veszélyes fajtáját állítólag vérből nem lehet kimutatni, csak hüvelyváladékból.
Szóval erre a doki antibiotikumot akart adni, Amoxixillint, mit ugyan megvettem, de nem vettem be ezek után.Bár lehet ezt a gyszert kora terhességben is szedni, de ha nem muszály nem szedném.
Ezt a cikket meg fogom neki is mutatni, hátha nem tömi tele a többi laikus nőt is gyszerekkel.
Úgyhogy mostmár csak magamra hagyatkozhatok, akármit is mondanak, utánn akell nézni.Sajnos.
Ráadásul ennek a dokinak fennt van a neve a netem, akik Chlamydia szűrést végeznek, mégsincs tisztábba ezzel dologgal.
Na befejezem, bocsi ha hosszú voltam.
Pusszantás.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bocs, hogy csak úgy beleírogattam, de reméltem, hogy talán tudok segíteni. Én még csak most ismerkedem a társalgóval. Olvasgatok, ismerkedem ezzel az egésszel. Igazából mondhatni most kezdtünk el a párommal tenni a pocaklakónk érdekében.

Nem igazán szeretek beszélni a családommal ismerőseimmel erről a témáról, mivel már egy-két éve folyamatosan azt hallgattam úton útfélen, hogy mikor is lesz már nekünk is gyerkőcünk. (Én szerettem volna már korábban is, de a férjem még nem érezte magát érettnek az apaságra.) Kb. egy félévig bírtam az állandó faggatózást, aztán kezdtem leépíteni mindenkit (kit szebben kit kevésbé szépen).

Mostanra kialakult bennem egy akkora ellenállás, hogy nem szeretek velük erről beszélni.

Ezért kezdtem itt olvasgatni, hogy mások történeteit, véleményét, ismereteit megismerjem.

Azt gondoltam, hogy aránylag felvilágosult vagyok, de most kiderült, hogy nagyon sok mindenről fogalmam sincs.

Hát ennyit rólam. Köszönöm a kedves fogadtatást!

Kép

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Most értünk haza!

Hát nem is volt rossz, ahhoz képest,h. mennyire padlón vagyok szerintem elég magabiztos voltam, annyira,h. visszahívtak keddre,h. az igazgatónő is beszélhessen velem. :roll:
A baj csak az,h. ki kellene váltanom a vállalkozóit. :shock:
Hát mindenesetre visszamegyek, veszíteni semmit nem vesztek. Most pedig küldöm e-mailben az önéletrajzomat még pár helyre.

Mátra!
Köszönöm!

Pankaa!
Örülök,h. jól vagytok.

Angie!
Neked is örülök,h már nincs semmi gond. Pihengess és imádkozom,h. a jövő hónap meghozza a gyümölcsét a böjtnek.(ezt így kell írni?? :oops: ) Ja amugy nem Apumnak, hanem Lacinak a Páromnak van ma szülinapja. Ma 33 éves. :roll:

Megyek csinálok gyorsan egy kis rakott krumplit, ha valaki kér küldök.

Sok puszi!
Vendég

Szti!

Üdv. közöttünk!! És mielőbbi babásodást kívánok Neked is.(meg magamnak is újra :) ) Kép
Vendég

Pupy!

Köszönöm!

Különben teljesen megéheztem a rakott krumplid hallatán....

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Pupy!
Örülök, hogy alakulnak a dolgok. Előbb-utóbb szépen rendeződik minden, csak olyan nehéz kivárni azt az utóbbot. Szép napot nektek, és boldog szülinapot vőlegényecskédnek.

Szti!
Nálunk is ez volt, a férjem későn cuppant rá a babatémára. Ráadásul mi már 35 évesek vagyunk. Te mennyi idős vagy? Ha nagyon fiatal, akkor tényleg nem kell erőltetni (meg úgy egyébként sem).

Pankaa!
Köszönöm, javulgatok :)
Akkor téged majd jövő áprilisban köszöntünk :)

Jucmuc!
Ha a progiddal van gond, akkor azon nagyon gyorsan lehet segíteni. Anyukám is kapott három szurit, és másik hónapban már jött is az öcsém. Én nagyon drukkolok.

Évi79 merre van?

Virág?? Korek Réka??
Vendég

Angie!

A férjem 36, én 29. Nem mondom, hogy el vagyunk késve, csak hát azért gyorsan múlnak a hetek hónapok...

Nem rágtam a fülét a gyerkőc témával rendszeresen, általában csak akkor hoztam elő a témát neki, ha a családja kínzott a "Mikor lesz már nálatok is unokánk?" témakörrel.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Kész a rakott krumpli!!! Kép

Gondoltam csinálok Nektek is egy tállal! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na most kötötték be a netet, olyan friss, mint a Pupy paprikáskrumplija :)
Sajna esélyem sincs visszaolvasni, de majd visszapörgök.
Már ismerkedünk itt a környéken, és tegnap leszólított egy Kati, aki közölte, hogy tudja ki vagyok, a Katit ismeri munka ügyben, na meg Anikót is ismeri. Szóval a helyiek tudják ki ő. Jól esett. Majd a játszótéren is ismerkedtünk, Kingának már kész udvartartása van, ha nem vigyázok elcsattanna az első csók, na és rögtön a bokájára kapta volna. Kofa már gyártja az erényövet a kisasszonynak :twisted:
E-mailekre is igyekszem majd válaszolni, egyelőre csak annyit láttam, hogy nagyon sok van.
Valaki összefoglalja majd egy kicsit, mi történt a nagyvilágban, azaz itt a fórumon?
Panka? Neked küldtem zebrát? Ha nem, akkor gyorsan pótolnom kell.

Most megyek, mert Kinga még durmol, vasalok egy kicsit. Fényképeket majd most fogunk feltenni a hétvégén. Van egy-két nagyon jó is, pl. mikor az orrán alszik. Most legalább tudom miért ilyen turcsi! :twisted:

Annáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Juca

tjuca

Sziasztok !

Nem is tudom mit írjak, csak annyit hogy kis görcseim vannak néha fáj,mintha meg akarna jönni. De nem jön meg mert bízom benne hogy van bent valaki(k).ma van a 28 napom.Tegnep sms-eztem a sorstársaimmal akikkel együtt feküdtem a klinikán az egyiknek negatív lett a tesztje:( a másik érzi hogy megfog jönni szóval egyik se jóhir.Ráadásul a doki elmegy aug.hónapban szabadságra. nem baj a férjem azt mondta most ha nem ugy alakul ahogy szeretnénk(megjön) akkor leállunk egy kicsit hogy anyagilag is összekapjuk megunkat és lelkilegis.Ez a hőség elviselhetetlen, a munkahelyemen már kora reggel meleg volt.De mára befejeztem. majd holnap megint mehetek.

Angie!
Remélem már jobban vagy!! A vonaltót bőviteni kellene ha tudod.

Mindenkinek szép napot!
Üdv Anita

Kép

Kép
bellanitta

Szti!

Eszti? Jó helyen jársz. Itt mindenkivel mindenről beszélhetsz. Sokan járunk uygan abban a cipőben. Sajnos nem szorít, van még benne hely. Ha kicsit visszaolvsaol találsz nagy leszúrásokat (csak is a másik érdekében) találsz nagy örömöket, hatalmas tragédiákat, bánatokat. Itt vagyunk és erőt adunk egymásnak. Van, aki ezt nem írgy érzi, elmegy valami oknál fogva, de nagy a net mindenki talál kedvére valót. Szóval örülünk neked és bízunk benne, hogy hamar zebrás leszel vagy a gondjaidat hamar megoldjuk a több szem többet lát alapon. Itt mindenkinek más "mániája" van, annak tükrében ad tanácsot. Ja! Sokan vagyunk, ezért néha nehéz lesz követni. :D Szóval ennyi bemutatkozás után:
Kép

Anita!
Nagyon-nagyon szorítunk. Sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juca!
Mindjárt írok neked összefogélalót, (rermélem Sztinek is segít kicsit jobban eligazodni) csak eszem egy kis hideg zöldséglevest.
mátra

Mátra!

Köszi! Eszti igen.
Igazából pont azért regisztráltam, mivel nagyon sok kérdés merül fel bennem, hogy mit és hogyan kellene, de a környezetemmel már nem tudok erről beszélni. (A párom elképzeléseiről ebben a témában meg had ne meséljek....)

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Rolly! :)

Draga vagy, nagyon köszönöm a nyugtato szavaidat! Tuti, hogy volt pe-m, a höm is emelkedett rendesen, es a gepem is jelezte+ meg külön LH tesztet is csinaltam.
Csak attol feltem, hogy esetleg az alacsony progi miatt nem esek teherbe. De aztan olvastam, hogy a teherbeeses szempontjabol nem szamit, ‘csak’ a beagyazodasnal es az elsö hetekben.

Jol erzem magam Olaszorszagban, mar teljesen megszoktam. Nekem mar ez a termeszetes.
Az elejen persze nagyon nehez volt. Ha nem lett volna a ferjem aki mindenben segitett nem birtam volna.
Igazabol nem nyelvi nehezsegek voltak, mert mar elötte is beszeltem az olaszt, hanem azon kivül MINDEN. Teljesen mas kultura, masok az emberek stb. Plussz egy kis faluban elünk ahol ugye az emberek mindent tudni akarnak a masikrol, mindenki ismer mindenkit. Igy az elejen jol megneztek maguknak, de hal’istennek kedvesek, szeretnek.

Puszi Neked megegyszer köszi!

Niki!

Remelem a kis draga buborek jol van es ficankol rendesen :)
En szekesfehervari vagyok. Ilyenkor mindig oda megyünk. Na meg persze Bp.-re is, mert az anyukam ott van eltemetve.

Panka!

Igen, nagyon vartam mar az utazast, es jott tett egy kis hazai levegö.:)
Igen, szerintem is korai volt a vervetel. Most mar tudom :)

Evi!

Igen, tenyleg nagyon vagytam mar haza, majdnem egy hetet töltöttünk otthon, nagyon jo volt.
Jol ertettem, hogy megvaltozik a tejci ize amikor beindul a ciklus? Bocsi ha hülyeseget kerdezek :)

Matra!

Köszönöm Neked is a biztato szavakat, jolesnek! :)

Angie!

Angyalka vagy tenyleg :)

Pupy!

Sajnos tegnap meglattam piroskat :( de mar ereztem, hogy erkezni fog. Azert nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Egy hetet voltunk otthon, igazi felüdüles volt mar nagyon hianyzott.
Ja, kepzeld en is rakott krumplit csinalok ma, igazi magyar tejföllel!

Annacska! :)

Annyira szep amit irtal, tünder vagy, nagyon jol esett köszönöm!

Aniko!

Szia Draga! Hogy vagy? Milyen volt a nyaralas? Bocsi ha mar irtad, keptelen voltam visszaolvani rendesen :)
Igen, hetfön ad uj mintat a ferjem, jövö het vege fele meg lesz az eredmeny. Borzalmasan varom mar, nagyon izgulok, hogy jobb legyen mint a harom honappal ezelötti.
Aztan augusztus 10-en megy vissza a dokihoz.
En viszont mindenkeppen csinaltatok egy masik progi szint merest ebben a honapban.

Ja, es kepzeld vettem egy csomo kaprot otthon!:) Es karlabet is, mert itt az sincs :(

Puszi mindenkinek!

Judit
jucmuc

Juca!

Szóval. Pupyval kezdem, őt érte most a legtöbb baj, elvesztette a babát, az állását két nappal az után, hogy visszament dolgozni a betegállományból. Anita vár a tesztre, bár nehezen bírja ki, hogy ne vegyen. Zsúka azzal búcsúzott, hogy meg fog jönni neki. Ő most ott van, ahol Nárcisz volt, mikor ránézett a Szűz Mária képre, amelyik segít a babára váróknak. Angie hólyaggyúlladással küzködik és bebeszélte magának, hogy ezek azért vannak neki, mert már túl van a 35-ön :wink: Pankának volt egy kis vérzése, de már rendben és azt hiszem küldtél neki zebrát, de ebben nem vagyok biztos. Jucmucnak megjött, kicsit elkeseredett, és eljutott a "belefáradtam" pontra, de tudjuk, hogy túl lesz rajta és ne adja fel. Kacsa új munkahelyen dolgozik, mert a régiúj után talált egy sokkal jobbat. Bántja, hogy a kolléganője babás, pedig nem is igazán akartak gyereket. Sosi rég jelentkezett, Dido (Azt hiszem Angie) írta a keresztlányával van, most így "babázik". Ebbának sajnos nagyon rosszak lettek az eredményei endometriozist találtak neki is, most készül Debrecenbe egy specialistához, Kacsa segít neki eligazodni. Anikó is készül lélekben is a lombikra, már voltak orvosnál is. Most a kisfiával imádják egymást addig is. :wink: Áginak is Szisszkának is megjött sajnos. Évi 77 nyaral, de már elvonási tüneteim vannak Dóriért. :D Syry jól van, már nevek is vannak, a táblában látod. Dina jól van, úgy tűnik kitart a 40. hétig, hacsak a jövőhéten a vizsgálat után nem történik valami megint :evil: Nárcisz nyaral, bátran belevágott egy több, mint 10 órás busz útba. Brillék hazajöttek a telekről, olyan barna, mintha csoki színe lenne. :)
Csibánek kisfia lesz, most már biztos. Duddu lányai is.
Virág és KorekRéka ritkán jelentkezik, utóbbinak ma küldtem mail-t, hogy mi van vele. A babák tündériek, Kristóf és Laura szemei hihetetlenek. Kendemami megtanult fél kézzel írni. Kati Petrája is nagyon szép, hatalmas baba. Voltak gondok a születése után, volt az intenzíven a cukor szintje miatt. Buborék is szépen növöget, csakúgy, mint Virág. Monyóka ritkábban jön, bár nagy fejlemény, hogy a párja beleegyezett, hogy szed vitaminokat. Nomi is rég volt már. Én fél lábbal még anyámnál, másik felével már a páromnál(:)) Túl egy sötétebb időszakon ismét a régi(?)
Várjuk a képeket a nagyságos kisasszonyról ám! Örülök, hogy jól érzed magad.
Bea is jelentkezett, kisfiút vár, Ádám lesz a neve.

Lányok, bocsánat, ha valaki kimaradt, vagy összekevertem valakit valkivel, vagy nem jól írtam, lehet javítani.
mátra

Juca!
Tudtam, Rolly kimaradt. Neki a családjában vannak betegségek, apukája, nagymamája, de már ők is jobban vannak. Meghalt egy kedves kollégája is, ez is megviselte őt. A kisfia viszont imádnivaló dolgokat mond neki. Volt táboroztattni, gyönyörű helyeken járt.
mátra

Eszti!
Mondd a kérdéseidet, jó, mert még orvos is van közöttünk, bár ő most nyarral :wink: így csak ránk hagyatkozhatsz. A férfiak pedig... Nem véletlen, hogy a férfi egyetlen értelmes mondata úgy kezdődik, hogy "azt mondta a feleségem"... :wink:
Remélem a párod melletted áll, és közösen próbáljátok cipelni ezt a nem túl könnyű csomagot. Mióta próbálkoztok? Bár lehet, hogy már írtad, akkor bocs.
Még egyszer azt kívánom, hogy éerezd magad jól köztünk, érezz rá a topic hangulatára, ritmusára.

Az előbb úgy megszédültem, hogy a klaviatúrából hármat láttam, elcsúszott, mint a karikatúrákon a részegeknek. :? Nem akarok emlékezni, de volt már így, nem is olyan régen...
Megyek sütök pizzát a családomnak. Imádják a kelt tésztámat, sokszor az öregasszonyok velem süttetik. Én meg nem eszem belőle. kb. 50 fok van a konyhába. :roll: Szóval gyakran bejövök majd hűsölni :wink:
mátra

Mátra!

Köszönöm szépen, nagyon jól összefoglaltad a dolgokat. Remélem a depid után jön a jókedv! Kár, hogy nem tudtunk összefutni, pedig nagyon jó lett volna. Na mindegy. Lányok! Ugye mondtam, hogy ide bármikor jöhettek, ha erre jártok, nos továbbra is fenn áll a meghívás. Előtte írjatok egy mailt, és lehet jönn, ha itthon vagyok. Van nagy tér, nincsenek bútorok, ennek megfelelően nagy a rumli, DE mindenkit, aki erre jár, szívesen látunk egy traccsra, és egy gyerekgyúrásra :wink:

Pupy!

Őszintén sajnálom, szegény még az állásod is elveszett. Ne bánkódj, koncentrálj az esküvőre! Ha nem indiszkrét a kérés, akkor leírod nekem mailben hogyan veszítetted el az állásodat?

Ha jól gondolom a nászéjaszkára ismét egymáséi lehettek, remélem nagyon boldg pillanatok várnak rátok!

Most nem tudok írni, mert Kinga engem akar :-)

Igyekszem jönni!

Pussz:

Juca

tjuca

Na kétrem én is tudok fél kézzel gépelni a földön ülve :-)

Mátra!

A vonalzód hűlt helyéből és a szédelgésből mire következtetek? Talált süllyedt. Te mit gondolsz???

J.

tjuca

Mátra!

Csak most kezdtük el a ténykedést a babázódás érdekében. Mióta a férjem beadta a derekát (2 hete), teljesen pozitív a hozzáállása. (Addig mindig volt valami indoka, hogy épp miért nem lehet. A legjobb az volt, hogy a terhes nő nem mehet ki a napra.)

Igazából a szerelmezésen kívül fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor csinálni.
Nem tudom, hogy el kell-e mennem orvoshoz (egy fél éve voltam rákszűrésen, meg hogy rendben van-e minden)?

Mikortól kezdjek aggódni, ha nem jön össze?

Mennyire bízhatok meg a dokiban, aki legutóbb azt mondta, hogy rendben vagyok?

Mennyire problémás, ha a ciklusom 25 és 34 nap közt ingadozik.

Hát hírtelen ennyi.

Mindenkit ennyire fogalmatlan amikor elkezdi a babaproject-et?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Annácska!

De örülök neked! Jó újra látni. Most energiatakarékos üzemmódban csak a képeket nézem, és ksilányod szemein akadt meg a szemem!

Syry!

Már értem :lol: nagyon szép neveket választottatok! Egyébként nálunk is megfordult a lehetséges nevek között a Máté, de miután mondtam egyszer, hogy az a mákos tészta rövidítése, Kofa sztornózta, pedig nagyon jó név.
Második gyereknél továbbra is küzdök a Vazulért, de ismerve Kofát addig mesterkedik majd, hogy lánya lesz. Na de ez még odébb van!
Na most már tényleg vasalok.

tjuca

Szti!

Üdv itt! Most nagy a bömbi, majd később írok neked! Ránk tört az éhség rémség :-)

tjuca

Juca!
Jó ujra a humorodtól teki írásokat olvasni. A máté nagyoooooooon tetszett. Az a gond, hogy pénteken voltam orvosnál és semmi nem volt, Brill meghívott egy tesztre, az is 1 csíkos lett. Én is sajnálom, hogy nem tudotunk összefutni, de bepótoljuk. A bútorok meg tök feleslegesek, mert csak a kacat gyűlik bennük :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Hát ezek a nagy kérdések.
A féléves rákszűrésnek elméletileg jónak kell lenni. De csináltathatsz még egyet, sőt egy toxoplazma tesztet is, ha van/volt macska a közeledben, az orvosnak meg sose higyj. (bocs Narco :wink: ) Mindig nézz utána, olvass, kérdezz. Bizalom+ellenőrzés. A ciklusodat nem ártana stabilizálni. Mikor kezdj aggódni???? Nézd meg a táblában ki mikor kezdett próbálkozni...Kb. fél év után kezdhetetd a gondolatot, hogy mi van. De még akkor sem biztos, hogy nem kell várni. Kezd vitaminokat szedni. Elevit, Aloe vera, Maca Vipe, stb. Figyelj a táplálkozásodra, mit eszel, iszol, mozogj sokat.
Egyenlőre ennyi, a többiek úgy is kiegészítik majd.
Ja és tudok ám helyesen írni, csak most rettenetesen rohanok. 8)
mátra

Sziasztok!

Juca!
Jó, hogy megint itt vagy!Én is úgy emlékszem, hogy küldtél zebrát, köszi.
A mákos tésztán jót mulattam, ez még nem jutott eszembe. :lol:

Eszti!
Ne aggódj, én is így voltam az elején, kérdeztem mindenfélét, és a lányok nyagyon aranyosan válaszolgattak is.
Nekünk szerencsére pár hónap alatt jött babuka,de én is paráztam, hogy mi lesz, ha csak sokára jön.
A ciklus hossza nagyjából mindegy, a lényag, hogy szabályos legyen.
Szerintem szerezz be egy digitális hőmérőt első körben, és minden reggel amikor kinyílik a csipád mérd meg ugyanazon a helyen.Vezess hőgörbét, így látni fogod mikor van pé.-d(egy rövidítés, jelentése petérés).A cilkus első felében alacsonyabb szokott lenni a másodikba, pé után peedig egy pár tizeddel több.
Én vettem egy PG53 nevezetű ovulációs tesztet is, amivel elsőre jött a baba. :D De nem mindenki látja meg benne a páfrányt, én is csak lámpafénynél.
Ha nincsennek problémáid egy Chlamydia szűrést akkor is kérhetsz a nődokitól, mert ha az pozitív, akkor könnyebb kezelni,mint terhesen.Én is most ebben a cipőben járok, de kételkedek a dokim szavában.

A Chlamydia ügyet lezártam, össze-vissza beszél a doki, így arra a következtetésre jutottam, hogy nem szedem be az antibiotikumot, mert az arra nem hat, ami nekem pozitív lett.
2 hét múlva csinál kontroll vizsgálatot, akkor majd minden kiderül.
Ennyi.

Bellanita!
Drukkolok neked!

Kép
pankaa

Panka!
Látod, ezeket el is felejtettem. Jó tanácsokat adtál Esztinek.
Jól vagy? Semmi olyan, aminek nem kellene lennie?
mátra

Eszti!
Mostanában gondolkoztam el azon, hogy miért van az, hogy vannak lányok, akik nagy "tudatlanságukban" pillanatok alatt teherbe esnek, mások, akik körültekintőek akarnak lenni, és mindent tudni akarnak a fogamzásról (pl. én), hosszú hónapokig kínlódnak. Nekem több barátnőm is úgy esett teherbe, hogy semmit nem méricskélt, semmit nem változtatott a szokásain, és 1-2 próbálkozás után már nőtt is a pocak. Most meg már rohangálnak körülöttük a picik. Lehet, hogy ha elölről kezdhetném, nem csinálnék semmit, nem olvasgatnék, csak szeretném apát, azt kész. De már késő, mert már túl sokat tudok.

Juca!
Végre van net! Ahhoz képest gyorsan ment a beszerelés. Már írtam korábban, de szerintem még nem tudtál odáig visszaolvasni, hogy én sokat fogok Dkeszire járni, mert öcsém is oda költözött, és a napokban az unokatesómék is lakást vettek ott. Ha gondolod, szívesen meglátogatlak, vagy elmehetünk fagyizni (az nekünk úgyis nagyon megy :D)
Vendég

Anita!
Kitartást a tesztig, és nem arra gondolni, hogy másnak nem sikerült. Inkább gondolj arra, hogy Évi77-nek, Duddunk is sikerült. Én úgy érzem, most összejött. Drukk-drukk-drukk!!!
Csinálom a vonalzódat, és küldöm priviben. A szögletes zárójelet az elején és végén tudod, te teszed be.
Vendég

Mátra!
Köszi, jól vagyok.És te?

Angie!
Látod, hogy mennyire nem lehet bízni az orvosokban?Kezdem azt hinni, hogy már csak magára számíthat az ember.
Én hozzá voltam szokva az előző munkahelyemen,hogy a szülőknek mindig mindent a szájába rágtunk, ha kellett leírtuk, ha vmit elfelejtettünk utánna szóltunk.Sajnos a felnőtt orvosok nem ilyenek, és eddig szerencsére nem is kellett megtapasztalnom.

Egy poénos sztori a férjemtől:kapott tagnap műszaki cikkre vásárlási csekket, olyt mint az étkezési.Megkérdezi ma, hogy a gyereknek milyen műszaki cuccot vegyünk? :lol: :lol: :lol:
Annyira nevettem rajta, ő meg csak :roll: , mit is nevetek.Mint a reklámban:"digitális fényképezőt vett az 1 éves fiúnknak".Szóval kibújt belőle a műszaki szaki. :lol:

Juca!
Hogy van Kinga bőre?Mikor kell viszamenni Lencsérhez?Remélem soká, vagy soha. :wink:
Mennm kéne hajat mosni, de nincs sok kedvem. :(

Kép
pankaa

Pupy!
Izgatólag hat a gyomromra az a krumpli!Bár nálunk az téli kajának számít, nyáron nem eszünk olyat.De most bármit befalnék :wink:

Eszti!
A hancúr végén a tótágast is kipróbálhatod, én is csináltam,de nem tudom, az is besegített-e, mindenesetre nem ártasz vele, legfeljebb eleinte a párod kap nevetőgörcsöt, de utánna már ő fog rá figyelmeztetni! :wink:

Anita!
Részemről is mennek a drukkok!

Kép
pankaa

Anita!
Ment privi!

Pankaa!
Igen, sok doki félvállról veszi a dolgot. Szörnyű! De szerencsére vannak kivételek. Az én dokim is néha tud kiábrándítóan viselkedni, de azt betudom annak, hogy senki sem tökéletes. Viszon legalább többször normális, mint hülye (ez durva volt).

Puszi,
Vendég

Eszti!

Ha sikerül Monyóka hozzászólásai között keresd vissza az ő gyertyázásos történetét. :lol: :lol: :lol:

Ugye lányok jól emlékszem, ő esett le az ágyyról???????

Azért a legfontosabbat nem írtuk egyiken sem. NYUGALOM, HARMÓNIA, APA SZERETET. Nem görcsös akarás (Régi topiclakók, kéretik nem bepisilni a röhögéstől, hogy pont én írom ezt, de nekem jutott eszembe először... :D :roll: )
mátra

Panka!

Jövő héten megyünk. Sokat javult, msot megint picit rosszabb, de egy 10-es skálán 8,5, az eddigi 2-3 hoz képest. Diavetítő sok filmmel :-)

Angie!

Ezt megbeszéltük :-)

Szti!

Nem gondolkodni, hanem szerelmeskedni. Toxot érdemes megcsinálni. Mennyire rendszertelen a ciklusod. Syry meg én vagyunk a péda, hogy összejöhet, bár azért ezt nem szeretjük. Ezt nem árt rendezni.
A lényeg, hogy tudom most bolondnak fogsz tartani, de ne úgy viselkedj mintha megcsípett volna a darázs. Tudom, hogy pláne most eldördült a startpisztoly, de ne gondolj mindig babákra, ne bámuld a terhes nőciket a babakocsikat, a rucikat... Ettől leblokkolsz. ÉLJ, SZERESD a FÉRJED!!! Aztán, ha nem jön, akkor fél év múlva gondoljátok újra, és akkor már lehet menni orvoshoz. GOOG LUCK!

Mátra!

Sajnálom, akkor nem lelkesedek.

tjuca

Juca!
Nem értem a diavetítőt :oops: :oops: :oops:
Bocsi.

Kép
pankaa

Mátra!
Kivennél a táblából? majd, ha lesz valami szeptemberben, jelentkezek.
Mindenkinek sok örömöt, a babásodni akaróknak meg kitartást!
Puszi mindenkinek!!!!
zita
ebba

Juca!
Egyszer majd csörög a telefonod :)

Ebba!
Kérlek, ne keseredj el! És főleg ne tűnj el!!! Sok endosnak lett már gyereke, és azt mondják, az segít a gyógyulásban. Én nagyon drukkolok Neked. Ha pihire van szükséged, az rendben, de ne zárkózz be, mert azzal nem teszel jót magadnak.
Vendég

Ebba!
Ha azt kéred igen. De most néztem, te már voltál ez előtt is a táblában. Ha neked így jó, akkor nem szólok, de kérlek ne menj el. Engedd, hogy segítsünk neked. Még az elején vagy, bárhogy fordulhat. A specialista még nem is látott. Kérlek-kérlek ne tűnj el!!!!!!!!!!!

Elköszönök, a párom (:)) levizsgázott és most ünnepelünk.
Holnap nem tudom mikor jövök, mert dolgozom is.

Puszi mindenkinek.

Gondolkodjatok tali időponton. Én ilyesmit készítettem:
Kép
mátra

Ja nézzétek meg, mindenki benne van-e a táblában. Az időpontok azokból jöttek, amik menet közben elhangzottak.

Eszti!
Ha úgy döntesz velünk maradsz, akkor beteszlek a táblába és a talisba is. Ehhez kellenek az adataid. Nézd meg a reggeli táblát és az alapján.
mátra

Mátra!
Gratulálok a párod vizsgájához!Miből volt?
Jó ünneplést!
Mivel én Debrecenben lakom, nem tudom fel tudok-e menni Pestre, de olyan szívesen tenném.Talán úgy alakulnak a programjaink, hogy mehetek.

Ebba!
Igaza van Mátrának!Pihenj egy kicsit, gondold át a dolgokat, hiszen ezek az új infók most még kavrognak benned, és nem látod az út végét, de ha átgondolod majd leülepszenek.Bocsi, ha nem jól gondolom.És mivel én itt lakom Debrecenben, és már nem dolgozom, ha gondolod tudunk találkozni is, el is kisérhetlek a dokihoz, ha ez esetleg segítség lenne neked.De nem akarok tolakodó lenni.Légyszi ne add fel ilyen könnyen, még az út elején vagy!

Most megyek falok vmit, mert dörömböl a hasam!

Kép
pankaa

Sziasztok lányok!

Próbáltam visszaolvasni, remélem senkit sem hagyok ki :)

Annácska :) Annamari nagyon szép a képen! :D Nem semmi, hogy Peti baba már hátról hasra forog, Kristóf csak pár nappal ezelőtt kezdett oldalra fordulni :roll: Egyébként persze, hogy emlékszem a Micimacis képekre, mindig olyan aranyosakat tettél fel, jó volt ezzel kezdeni a napot :D A legjobbakat el is mentettem :D :wink:

Rolly! Sajnálom, hogy szerdán ilyen rossz napod volt! :cry: Annak viszont nagyon örülök, hogy apukád és a nagyid már jobban vannak! Kár, hogy nem jöttél tegnap a talira :cry: Szegeden jártál suliba? :?:

Mátra :) Örülök, hogy elmúlt a rosszkedved! Bocsi, ha írtad, de tulajdonképpen mire vártok még a költözéssel kapcsolatban? :?: Hogy van a barátnőd?
Az időpontokat nem lehetne eltolni egy héttel? :oops:

Mohácska! Milyen dolgok nem jöttek össze? Jól látom, hogy akkor most mégis próbálkoztok a kistesóval? :)

Niki :) Én nem utaznék 200 km-t egy 2 hónapos kisbabával. Nem tudnának inkább a nagyszülők hozzátok utazni?
Eldobható melltartóbetétet én is a DM-ben szoktam venni, Babylove-ot és nagyon meg vagyok vele elégedve!

Angie! Jobbulást kívánok neked! Remélem te is úgy fogsz járni, mint Annácska és jövő hónapban te is bebabásodsz!

Szisszka! Jucmuc! Sajnálom, hogy megjött! :cry: :cry: :cry:

Szti77 :) Üdv itt! Megértem, hogy eleged lett a tolakodó rokonokból! :evil: Mielőbbi babásodást kívánok!

Pupy :) Örülök, hogy jól sikerült az állásinterjú! :D Hogy telt a nap többi része? Ha maradt még egy kis rakott krumpli, én szívesen elfogadom, az az egyik kedvenc ételem :oops: :oops:

Anita :) Mikor kell tesztelned? A görcsölgetés jót is jelenthet! :D :wink:

Lányok! Anikó miért nem jött ma? :?: Vmi programja van? :?:

Évi79-ről tudunk vmit? :?: :?: :?:

Ja, a tali nagyon jól sikerült, pletyiztünk sokat, Csibének nagyon édi a pocija :lol: Junko pedig vett Kristófnak egy kis plüss cápát :D

Junko :) Mégegyszer köszi szépen!

Pussz mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?