Most először magamról röviden, aztán Rólatok hosszan:
Nálam ma van a 25.cn. Ez az az idő, amikor az agyam a jeleket keresi, és lelkem a remény és reménytelenség határán őgyeleg (
). Ha nincs jel, akkor én gyártok. Aztán arra gondolok, ha nem sikerült, akkor azt kérem, jöjjön meg a 28. napon, hogy ne kelljen utána sokáig reménykednem.
Hát, most így vagyok. (És emellett sokat gondolok Apukámra, Nagymamámra, és örülök, hogy jobban vannak. És sokat gondolok a kollégámra, aki nagyon jó ember volt.)
Csibe, Junko, Timika
Remélem, jól sikerült a tali! Meséljetek!!!!
Timika
Mennék én szívesen!
Csak ne lenne olyan messze Szeged!
De ha becsukom a szemem, magam előtt látom a várost.
(A nagyis kérdésedre válaszoltam kérdéstől függetlenül.)
Junko
Olyan jó, hogy leírtad a sportos dolgot!
Úgy örülök, hogy nem csak nekem vannak ilyen dolgaim!
(Én egyébként szégyellem magam, de ha tudom, hogy elveszítettünk valamit, nem tudom megnézni felvételről. Annyira sajnálom a versenyzőket, hogy nem bírom megnézni a versenyszámot vagy meccset).
Füles
Mármint a Micimackóból? Vagy most nagy hülyeséget írtam és csak az én agyam gondol rögtön egy mesére
?? (Persze a szónak több jelentése is van. De ebbe nem megyek bele, nehogy csak halmozzam a hülyeségeket)
Csibe
Tetszik, hogy írtad, mindig vagy, csak szépen csendben! Persze, ha látható vagy, az még sokkal jobb!!!
Narco
Igen, tudom, hogy Te is Halak vagy.
Elolvastam korábban még a Halak-jellemzést, és a kisfiamra rengeteg dolog ráillik.
Az elutazásod előtt nem tudtam nagyon jó utat kívánni Neked, de azt kívánom most, hogy a nyaralás alatt érezzétek nagyon jól magatokat és Moszatkák is élvezzék szüleik kikapcsolódását.
Pupy
Hol vagy
És hogy vagy
Mondott valamit az a barátnő??
Szegénykém, nagyon-nagyon sajnállak!!!
Ági279
Hogy mik történnek Veled??
Vigyázz magadra!!! És örülök, hogy már jobban vagy!!!
Pankaa
Úgy megijedtem, de aztán megnyugodtam!!
És légy szíves ne keress más bajt már előre!!
De mivel úgy érzed, más már nem jön, remélem, így is lesz!
Ági279, Mátra, Aniko, Annácska, Kancellárka, Junko, Szisszka
Köszönöm a szavaitokat! Olyan jólestek!!! Kimondhatatlanul jól!!!
Mátra
Olyan nagyon rossz volt olvasni a soraidat!
Hogy mondhatsz ilyet, hogy selejt
És szerintem ez a példázat nem a nőkről szól, akik nem tudnak teherbe esni! (ha nincs igazam, Te akkor se így értelmezd!!) Tudom, ha az ember rossz passzban van, mindent sötéten lát, hirtelen nem bízik senkiben, rémeket lát. És sajnos vannak ilyen napok, és hála Istennek vannak, akik felráznak belőle!
Brill, Aniko, akik telefonáltak és a többiek, akik írtak és a párod, akivel találkozol!!! Ha csak egy ember van a Földön, aki szeret, már ezért érdemes élni, ha pedig ilyen sokan vannak/vagyunk, akkor meg még úgy sem szabad olyat írni, hogy nem felébredni!!
Olvastam, hogy már túl vagy ezen a szörnyű napon (még mielőtt ezt elkezdtem írni, elolvastam a folytatást, a másnapot, de mégis úgy éreztem, le kell ezt írnom, mert ki tudja, mikor lesz megint „rossz a világ” és akkor is tudd: nem vagy egyedül!)
Brill
Olyan jó volt olvasni az aggódásodat, féltésedet. Igen, erre mondják: igazi barát.
Aniko
Már csak NÉGYET kell aludni!!
Dbogica
Én is várom a 100 %-os biztosságot!!
Norwell
Örülök, hogy Kende ilyen szépen növekszik!!!
Annácska
De ügyes Peti, hogy már megfordul!!
És a kislányod gyönyörű!!!
Az egyszervolt.hu-n az én kisfiam is szeret játszani!!
Micimackót én is imádom!!! Nagyon várom én is a Micimackós képeket!!
Angie
Nagyon-nagyon sajnálom a betegségedet!!!
Remélem, gyorsan rendbe jössz!! És én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem árt a gyógyszer, tehát ne írj olyat, hogy pech, ha pont most sikerült! (De persze tudom, hogy értetted, én is gondoltam már ilyenre, amikor röntgenre kellett mennem, a lényeg, hogy tudod: ha most mégis sikerült, nyugodt lehetsz!!! Az én egyik kolléganőm a 14. naptól a 28. napig szedett gyogyit, akkor lett terhes, a 9 hónapot végigidegeskedte, nem tudta őt még a pécsi genetikus prof. sem meggyőzni, hogy minden rendben – és egészséges babája született!!! És minden genetikus, akinél volt azt mondta, nem okoz kárt az ilyen korán szedett gyógyszer!!)
Örülök, hogy jobban vagy és nagyon köszönöm az sms-t!!
Köszönjük Didoról az infót!
(Akkor most valósítja meg a sok szép programot, amit egyszer leírt nekem!!!)
Szisszka
Sajnálom, hogy megjött
, de jó, hogy még ebben is találsz jót (mármint abban, hogy a ciklusaid beálltak
!)
Jucmuc
Írtam egy rövid privit.
Mohácska
Neked még soha nem írtam. Megnéztem a honlapodat. Aranyos a kisfiad. És a kistestvérrel mióta próbálkoztok?? Így ismeretlenül is megérintett az a 2 szomorú mondat, amit Timikának írtál…
Kacsa, Anita
Mennek a drukkok!!!! Teszt???
Lányok, egyelőre befejezem. Szép napot kívánok Mindenkinek!!