szia viol!
a káposztás palacsintának a tésztájában van a káposzta:rendes paltészta,de előtte lereszeled a káposztát,vesózod,aztán a kész tésztába(kicsit sűrűbb legyen)belerakod a kinyomkodott káposztát. ha mégis sűrű,még lehet akkor is higítani.és már lehet sütni(én borsot-kicsit-szoktam beleőrölni),háromszögre hajtani,tejföllel enni.nagyon finom!és ilyen az almás is,azt lekvárral enni!!! a háromszögletű meg azért jó,mert megtanulják pontosan oda tenni az ujjacskájukat a ceruzán,ahova kell.ha megnézed a saját kezedet mintha ceruzát fognál,látod,hogy háromszög alakban vannak az ujjaid.a táskát is a kínaiban azért néztük ki,mert úgysem bír egy táska sem több évet,akkor meg inkább az 1600 ft-os táskát dobjam ki jövőre,mint a 3000-t.
köszi a dícséreteket,már csak fotót kell megtanulnom kicsinyíteni.mert nekem sem fogad el minden képet az albumba(bár én is csináltam,hogy másnap megpróbáltam,akkor meg bekerült
)
katus
nagyon édi a fiad,olyan furcsa,hogy pont egyidősek zórával.és még kicsi kádban fürdik,vagy ez csak egy olyan pancsolós kép?mert nekem zóra már állandóan ácsorog,a fürdőkádban is.
beus
a pelenka pedig nehéz dolog.erőltetni nem szabad,az biztos.de most jó,ha megpróbálod,pont a meleg miatt(megszáradnak a mosott cuccok hamar).nekem míra már tavaly nyáron leszokott nappalra,viszont alváskor még csak most van leszokóban-pár hete,hogy nem kap a délutáni alváshoz,de éjjel még adok rá(bár több napig hord így egy pelust).féltem is mi lesz az ovival,mert oda nem mehet pelenkával aludni.de talán túl leszünk rajta.andinak meg janka idén egyik pillanatról a másikra(a két lány között 3 hónap van míra javára,az pedig szinte semmi).szóval nincs erre szabály.aki jár közösségbe,vagy van nagyobb tesója,annak könnyebb,mert utánozza a nagyokat.
eszter!
hol vagy?az a sok ronda munka!!!
andi
köszi a dícséreteket a képekről,én is várok rólatok képeket
.jó pihenést a hétvégére!JÖN AZ ESŐ!!!
na most jó sokat okoskodtam,el is teszem magam holnapra!nektek jó felfrissülést(láttam a tv-ben ott már csak 24 fok lesz,meg eső)!