Na helló!
Képzeljétek, Beni ma homokozott először!
Sajna gépet nem vittem.
És csak egy adagnyit evett meg.
Tetszett nagyon neki. Amúgy ma itt volt a barátnőm a 15 hónapos fiával, hát nem ismertetek volna Benire, tök tejbetök volt.
Nagyon nézte a kisfiút, de ha leraktam inába szállt a bátorság.
Aztán ma egy fél sárgabaracknak kiszívta a levét öklendezés nélkül!
Éljen a hozzátápi!
Én meg
tavaly február után eljutottam tegnap kozmetikushoz. És hihetetlen, de ma ki tudtam menni smink nélkül is!
Hát ennek az idegennyelv témának utána olvasok, hogy az okosok mit mondanak, sajna már nem emlékszem pontosan.
A szakdolim is ilyen témából írtam pedig: az angol, mint első és a német, mint 2. idegen nyelv középiskolában.
Amit írtam már, lényeg a következetesség, szóval szerintem az a legrosszabb, hogy egyszer így, egyszer úgy beszélünk. (Itt persze nem egy-egy dalra vagy mondókára gondolok). És ami a leg és legfontosabb, hogy helyesen tanítsuk a gyereket (kiejtés, nyelvtan …)
Ovi: na igen, perfekt nem lesz a gyerek, az hétszentség. De megszeretheti a nyelvet és azért ügyesen tanulhatja is. Itt nálunk anyanyelvi ovónénik és bácsik vannak, persze még nagyon nem biztos, hogy Benit oda fogom járatni, most per pillanat ez a legszimpibb. Itteni tanítónénik tapasztalatait ismerem, ami szerint nagyon okosak az onnan kijövő gyerekek.
Illetve nem ez, de az úszóovi jelenleg havi 84ezer.
Huhh.
Kolmol,
Tök jó a teraszotok és a medence!
Bálint tök más lett, iszonyú sokat fejlődött! Kis gömbölűű!
Mancs,
Plíííz, az Orczy talis képeket küldd át, ha van időd! Olyan jókat csináltál Beniről.
Bubek,
Mi iszonyú sok cuccot vittünk mindig, nem tudom mit lehetett volna itthon hagyni. Attól függ milyen idő van. Hosszú és rövid bodyból is vittem sokat, most legutóbb csak rövid kellett. Sok textilpelus fogyott és ugye nekem a mellszívó volt a legfontosabb.
Sokat segítek, mi?
Eszti,
Jó nyaralást Nektek, Bence iszonyú ügyes!
Mbá,
Ezer köszi!!!!
Blackrose,
Szépek vagytok! Gratula!
Coolasa,
Füge pont most írt a Kórházak-negatív oldalára.