Új privát üzeneted érkezett!

Na helló!

Képzeljétek, Beni ma homokozott először! :wink: Sajna gépet nem vittem. :evil: És csak egy adagnyit evett meg. :D Tetszett nagyon neki. Amúgy ma itt volt a barátnőm a 15 hónapos fiával, hát nem ismertetek volna Benire, tök tejbetök volt. :shock: Nagyon nézte a kisfiút, de ha leraktam inába szállt a bátorság. :lol:

Aztán ma egy fél sárgabaracknak kiszívta a levét öklendezés nélkül! :wink: Éljen a hozzátápi! :roll:

Én meg tavaly február után eljutottam tegnap kozmetikushoz. És hihetetlen, de ma ki tudtam menni smink nélkül is! :lol:

Hát ennek az idegennyelv témának utána olvasok, hogy az okosok mit mondanak, sajna már nem emlékszem pontosan. :oops: A szakdolim is ilyen témából írtam pedig: az angol, mint első és a német, mint 2. idegen nyelv középiskolában.
Amit írtam már, lényeg a következetesség, szóval szerintem az a legrosszabb, hogy egyszer így, egyszer úgy beszélünk. (Itt persze nem egy-egy dalra vagy mondókára gondolok). És ami a leg és legfontosabb, hogy helyesen tanítsuk a gyereket (kiejtés, nyelvtan …)
Ovi: na igen, perfekt nem lesz a gyerek, az hétszentség. De megszeretheti a nyelvet és azért ügyesen tanulhatja is. Itt nálunk anyanyelvi ovónénik és bácsik vannak, persze még nagyon nem biztos, hogy Benit oda fogom járatni, most per pillanat ez a legszimpibb. Itteni tanítónénik tapasztalatait ismerem, ami szerint nagyon okosak az onnan kijövő gyerekek.
Illetve nem ez, de az úszóovi jelenleg havi 84ezer. :shock: Huhh.

Kolmol,
Tök jó a teraszotok és a medence!
Bálint tök más lett, iszonyú sokat fejlődött! Kis gömbölűű! :P

Mancs,
Plíííz, az Orczy talis képeket küldd át, ha van időd! Olyan jókat csináltál Beniről.

Bubek,
Mi iszonyú sok cuccot vittünk mindig, nem tudom mit lehetett volna itthon hagyni. Attól függ milyen idő van. Hosszú és rövid bodyból is vittem sokat, most legutóbb csak rövid kellett. Sok textilpelus fogyott és ugye nekem a mellszívó volt a legfontosabb.
Sokat segítek, mi? :lol:

Eszti,
Jó nyaralást Nektek, Bence iszonyú ügyes!

Mbá,
Ezer köszi!!!!

Blackrose,
Szépek vagytok! Gratula!

Coolasa,
Füge pont most írt a Kórházak-negatív oldalára.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs!

privi ment
Vendég

llba, nemá, anyanyelvi óvonénikbácsik vannak nálatok? Na az viszont tökéletes! Én a nyelvióvodai kétkedésemben a szokásos magyar-óvonénik-angol-dalokat-tanítgatnak felállásra gondoltam, az anyanyelvi az viszont egészen más tészta, mert ott nem t-a-n-í-t-j-á-k a gyerekeket a nyelvre, hanem természetesen elsajátíttatják velük azt, amit ennyi idő alatt lehetséges. És teljes ovi idő alatt csak anyanyelviek foglalkoznak velük, vagy kijelölt foglalkozásokon? Nagyon szerencsésnek tartalak benneteket, hogy van ilyen a közeletekben!

Kép Kép
coolasa

Zsooka,
én abban a szerencsés helyzetben szültem, ahogy Te is készülsz, a dokim szombaton délben felült a repülőre és én szombaton éjszaka bevonultam szülni... :shock:

Az én dokimnak van egy váltótársa, aki ilyen esetekben helyettesíteni szokta, így oldják meg a szabadságokat és mégsincs szegény kismama egyedül hagyva. De ettől függetlenül a dokim azt ajánlotta, hogy a szülésznőmre hagyatkozhatok nyugodtan, ő tudja, hogy ki az ügyeletes és hogy bízzam-e az ő kezébe magam vagy hívják a helyettesítő dokit.
Én végül a helyettesítő dokival szültem és az előre szánt pénznek a felét kapta meg. (Ami azért nem rossz pénz, tekintve, hogy a szülés levezetésére 9-9.15 volt szükség és hála varrni sem kellett)

Szerintem ez járható út, a legtisztább, ha megbeszéled velük, kit ajánlanak. (Esetleg kit nem)
Ha tudok még segíteni, konkrétan is szívesen válaszolok itt:
kolmol@fibermail.hu

KépKép
kolmol

Szió csajok!
Bocsi, de Szonja nagyon fel van pörögve és nem nagyon lehet egyedül hagyni csak amikor alszik. Persze, minket még nem nagyon fenyeget az elgurulás veszélye, de pár napja igényli, hogy vele legyek. Ráadásul eléggé megfontolt gyerek. Ha vmit nem ér el és ott vagyok akkor nem próbálkozik hanem, magas hangon kéri és tudja, hogy a fülem elég bántja és előbb-utóbb sikerül belőlem kicsikarni amit akar :roll:
Coolasa, :oops: :oops: :oops: én Szonjának Queen-t, Beatles-t szoktam énekelni:o) De, magyarul is a különböző indulók voltak eddig tulsúlyban mostanában kezdtem kikúpálódni és normálisabb énekeket énekelni neki :wink:
Ilba, mennyi az az egy adag homok? Gratesz a barackevéshez!
Mancs, én megkaptam a leveled,....hogy mik nincsenek?! :shock:

No, most tényleg mennem kell, mert a szomszédok még azt hiszik riasztó visít nálunk :D

Szonja mester:
Kép

Kép Kép
natasa1975

Ilba,
mingyá küldöm a képeket :lol: Úszóovi havi 84 ezer?!?! És ki tudja ezt magának megengedni a földi halandók közül? Van itt vmi extra is a dologban, vagy simán annyi, hogy a gyerekek megtanulnak úszni, és minden nap úsznak? Banyek, ettől padlót fogott az állam, de rendesen ám!!!!

Katasztrófális hangulat kezd eluralkodni nálunk... Éjjel alig alszik, nappal meg szinte egyáltalán nem. Most épp szunyál, gyorsan lekaparom ezt a pár sort, és utána ügetek a konyhába vmi rendszerűt csinálni. És ott van még a vasalatlan is, meg vacsira rántott cukkinit csinálok... Egyszerűen napközben sincs el Petike, ha már nem lát, ordít. Csak ölben akar lenni, de egy idő után már az se jó neki, és akkor jön a cirkusz. Nem tudom, mit csináljak. Lehet, hogy az lesz a vége, hogy hagyom ordítani, aztán megunja, és rájön hogy jé, egyedül is el tudok lenni anélkül, hogy anyám a fejem fölött vigyorog rám :shock: :lol:

Kép
mancs

Natasa,
jó olvasni, hogy nemcsak mi éneklünk nem gyerekdalokat a gyerkőcnek! Én van amikor Tankcsapdát éneklek neki (a lájtosabbakat) Mbá Charlieval és Hobóval traktálja szegényt :lol: :lol: :lol: Ja, meg a Megasztár dalokat.

Tudjátok, mit imádott tegnap nagyon? Az egyszervolt.hu kezdőlapján hallható furulyazenét! Itt ült-állt az ölemben a gép előtt, és repdesett az örömtől, meg sikongatott, ahogy meglátta a színes figurákat és meghalotta a fütyfürüttyöt :lol: :lol:
Találtam egy diafilmes oldalt, lehet rendelni diavítítőt és rengeteg filmet is :) Egy kis nosztalgia... :cry:

Kép
mancs

Natasa,
Szonja mester, a nagy kék ártatlan szemeivel ilyesmire képes?? Ki sem nézném belőle ezt a csalfaságot! :P

Mancs,
Tudom, hogy nem nyugtat meg, de az előbb ezen meditáltam én is, hogy az én okos, nyugodt gyerekembe belebújt a kisördög. Az a gyerek, aki olyan szépen eljátszik egyedül is egyszerűen ahogy leér a feneke egyből nemtetszését fejezi ki (sivít), ami csak akkor hagy alább, ha mellé fekszek, odaülök és szórakoztatom. Tegnap is olyan álmos volt már, hogy dűlöngélt a kezembe, de ha letettem, nagy jóindulattal is 10 percet felületesen pihent csak, alvásról szó sem volt. Ma eddig hasonló a helyzet, bár most kinyúlt a játszószőnyegen.
Remélem csak a meleg az oka. :roll: :)

KépKép
kolmol

Kolmol,
nálunk dettó. Csak a sarka ér az ágyhoz, már ordít. :evil: Bízom benne, hogy ez a hülye nagy meleg az oka. Egyféleképp marad el: kint az udvaron nézegeti a kerti tavat, benne a halacskákat. Dehát nem állhatok ott vele egész nap a halakat bámulva!!!! Gonosz kis törpe :)

Tücsi,
privi ment. :)

Kép
mancs

Ja, és ma reggel fél 7-kor odavettem magam mellé, hogy fekve szopizzon, így még én is tudok szundítani egyet, míg ő eszik. Erre mi a hála? Befosik, de annyira, hogy az ágyunk is olyan lett :evil: :lol:

Kép
mancs

Most csak megnyugtatásképp jöttem. :D

Mancs,
Petike elromlott? Ha Beni 3 óránként kelne, akkor már javulna. Ma éjjel: fél1, fél3, 4, 7 és 9-kor keltünk.

András tegnap nem énekelt, hanem a következőket magyarázta Beninek fürdés közben (a nagy csendre lettem figyelmes):
"A lányoknak punciuk van, a fiúknak fütykösük!" :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
:oops: :oops: :oops: akkor befogom a szám :oops: :oops: :oops:

Mindent idejében el kell kezdeni :lol: És nem ezzel a hülye porzó-bibe dumával... :lol: :lol: :lol:

Megkaptad a képeket?

Nekiálltam, hogy beleragasszam a habtapiba a kisdarabos részeket. Erre nincs itthon pillanatragasztó, és pont most senki sincs itthon, hogy kiugorjon a sarki háztartásiba, hogy hozzon nekem. Puff neki! Petike meg alszik, így nem indulok neki.

Azoknak, akik irígykednek a családi házra és a kertvárosra:
péntek délelőtti idill: reggel már vmelyik közeli szomszédnál nekiálltak hiltivel bontani vmit. Alighogy ez elcsendesedett, jött egy hatalmas zúgó, morgó, recsegő teherautó, amit nem láttam, csak hallottam. Iszonyú hangja volt. A hangnak meglett az eredménye: szippantós kocsi volt, olyan bűz lett a lakásban, hogy majd' elokádtam magam a konyhában, míg mosogattam. És ez hetente 1x legalább így van. Vkinek ez a perverziója, az állandó szippantás. Szerencsére a közeli utca felújítását már megcsinálták, már másfél hónapja ügyködtek rajta. Az egész utca van max. 200 méter hosszú :shock: Az aszfaltozás miatt ide tették a mi utcánk végére a 36-os busz megállóját, úgyhogy kora reggeltől késő estig még ez is itt zúg. És akkor még nem beszéltem a szomszéd állandó ipari gőzborotvával való heti min. 1-szeri kocsimosási kényszeréről, az idegbeteg szomszédasszonyról, aki baltával verte szét az udvarunkban a kispince tetejét (áthajolt a kerítés fölött a qrvája) és sorolhatnám.... :shock: :evil:

Kép
mancs

Hali!

Most nézem, hogy PÉNTEK van! Lányok nem tudjátok ki lopta el a hetet? :shock:

Na mindegy! Szóval akkor már egy hete képtelen voltam rendet tenni a konyhában, mindig csak annyit sikerül elmosogatnom, hogy a mosogató mellé is férjen még piszkos edény... hát izé, ez van.

Mancs!
Petike nem romlott el, csak tipikus első gyerek... GAbi is ilyen volt, csak akkor volt el, ha látott, és csak ritkán fekve... Ez van. Vajon a Geri miért bír egyedül elaludni? Hát sajna azért, mert a két "nagy" mellett nem mindig van időm altatgatni, vagy hamar ott teremni, ha éppen úgy kívánja. Sajnos. De igyekszem.

folyt köv. Dani valamit akar, de nemtom mit

Kép
sasha

Mancs,
nem kaptam meg őket. :( Melyikre küldted? Az ilbásra, vagy ami a nevemből van?
Mbá viszont írt, tök rendi, elintézte Anyósékat a gépen. :D
Újságért még mindig nem reklamáltam. :evil: És az augusztusi sem jött még meg, pedig már 28-a van. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Hát,....Szonja is romlott, de én ezt annak tudom be, hogy meleg van, jön a foga és egyre kevesebb az alvásigénye + már el tudja dönteni, hogy mit akar. Ez esetben mit akar nagyon :wink:
Mi mostanság rengetegszer kelünk éjszaka. Apa csak rásandítani az órájára én meg itatni/szopiztatni Szonját. No, meg ebben a nagy melegben én is mindig utánaiszom egy keveset csak én nem sírok fel érte :P
Napközben Szonja elvan sokat egyedül, de olykor unatkozik. Sztem unatkoznak, mert már nem feltétlenül néznek el egy csörgőt fél óráig. Amikor kimegyünk és jönnek az ingerek ezerrel, akkor szent a béke. Ez szép is lenne ha nem lenne dögmeleg és ki mernék lépni az utcára. Tegnap boltban voltunk és Szonja nagyon élvezte a sok embert meg látnivalót. Itthon meg alig várom, hogy jöjjön apa és szórakoztassa. Délután már jócskán nyűgös. No, nálunk még nincs kuki-cuni mese, de azért a párom sem kell félteni :D

Sasha, nem kötözködésképpen, de szegény anyáméknál az öcsém nem jött rá, hogy 2. gyerek és vele mindig sokkal többet kellett foglalkozni. De, neked nagy mákod van, hogy Gerike ilyen jófiú. Én Szonját elég mintagyereknek tartom (OK vannak rossz napjai) és már előre azon parázok, hogy még 1x nem lehet ilyen szerencsénk :roll:

Megyek, csinálok kávét, mert beájulok hamarosan.
Ílyen az amikor nagyon elvan a csajom:
Kép

Kép Kép
natasa1975

Ilba,
arra küldtem, ami a nevedből van. :( Ha nem jött össze, akkor majd este, hazajön Mbá és ráállítom. Van vmi új vírusirtónk és az szokott szarakodni. :evil: Anyósék már sztem ott vannak lassan! De jó lehet nekik! Az augusztusi újsik még nekem se jöttek, anno azt mondta a csaj, hogy hó első hetében is megjöhet. Én nem fogok legközelebb előfizetni az tuti! Ez egy agyrém amit művelnek, az újság meg szar. Csak a kuponok érnek néha vmit, és annyi. Nem vagyok tőle elájulva. A Kismama sokkal jobb! Abból meg most kettőt küldtek...

Natasa,
tök jó az ügyködő Szonja!

Én is ügyködtem, rendberántottam a konyhát (Sasha-szerű állapotok uralkodtak nálunk is :oops: ), összeraktam a habtapit (most még úgyse szedi ki a darabokat ugye?) majd este vagy holnap beragasztom a darabkákat.

Kép
mancs

Coolasa,
ha lesz időm a takarítás mellett, megy a válasz!

:?: :?: :?: Akkor a holnapi nagy talira senki nem akar menni???? :( :( :(

:!: A hétvégén még ingyenesen lehet az úszó EB-re bemenni!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
habtapit tedd ki szellőzni, mert csukott ablak mellett fél óra alatt nagyon büdi lesz!

Kép
Kép
Kép
ilba

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Natasa, zene füleimnek amit írsz, márhogy beatlest meg hasonlókat dudorászol, mert én eddig soul-lal meg funky-val tettem tönkre eddig gyermekem elméjét. Aztán volt még a szovjet himnusz, meg….na jó, nem adok ötleteket, még a végén lányaink eltiltanak minket egymástól. Ma felétek jártam amúgy (bankban), és találkoztam a szökőkútnál az alteregóddal, kb ugyanolyan magas, megtévesztően hasonló hajzat, és még gyermekkocsit is tologatott, nagyon rafinált…aztán mikor lánykája kipattant az ülésből hogy fogócskázzon a galambokkal, kezdtem gyanakodni, hogy arról az aprócska fejleményről, hogy Szonja már szalad, esetleg e helyütt is beszámoltál volna, így nem omlottam az anyuka nyakába. Jó is, mert mikor megfordult beazonosítottam, hogy ez biza nem te vagy. (Ha mégis, akkor bocs, hogy nem köszöntem…)

Mancs, ezt a „banyek”-ot már nagyon rég hallottam, de tökéletesen kifejezi azt, amit én is éreztem gyomortájékon az úszóovi ára láttán. Felfoghatatlan. Apropó, Ilba, akkor a hiperszuper native angolovi mennyi lehet?
Amúgy a porzó-bibe duma tényleg hülyeség, amikor úgyis mindenki tudja, hogy a méhecskék a felelősek mindenért.

Ilba, félve merem csak megkérdezni, Mancsbá mi módon intézte el anyósodéket. Kis szívességeket kérünk izmos embertársainktól? Ejnye-ejnye.
Igazán nem akarlak üldözni már megint a privimániámmal….. de nem válaszolsz rá? Biztonság kedvéért emailben küldtem neked újra, az ilbásra..

Gyerekek, ma voltunk Nokival szemkontrollon….és megint szúrtak….. mert regenerálódott közben a múltkori állapot, nincs biztosíték arra, hogy ezúttal sikeres volt a beavatkozás. Még csodálkoznak, hogy a gyerekek félnek az orvosnál, mikor Noémi egyik első élménye az, hogy jön egy gyanús fehérköpenyes, és tűt szúr a szemébe..

Kép Kép
coolasa

Ja, Ilba, megelőztél. Megnyugodtam, hogy kardinálisan fontos üzenetem ezúttal nem szállt el az éterben.

Kép Kép
coolasa

Már viszem is szellőzni!!!!
Jó ez a csirkés kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Noémiiiiiiiii!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
mancs

Akkor én is teszek fel:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
mancs

Hali mindenki!

JÓK A KÉPEK :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Kép

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
[url=https://lilypie.com]KépKép
kispeti

Coolasa, máskor szólj és az lesz a minimum, hogy elsétálok a szökökútig! Egyébként áruld el, milyen bank van itt ami ott nincs? :shock: Orosz himnusz?! Ez jó! Én az USA himnuszt szoktam dúdolgatni (azt tudom). Hehh, azért hidegháborúzni nem fogunk. Mondjuk, dúdolgattam már magyart is,...csak a hovatartozás végett :D És mondja valaki, hogy nem talpraesettek az anyák?!

Én nem tudom ti honnan szeditek ezeket a képeket,....kész vagyok a csibéstől :D :D :D

////Betűs habtapit tudja vki hol lehet kapni? Vagy számosat?////

Noémit megint szúrták? Bakker, azért ez gáz ha ez ennyire újraképződhet :( Az az benőhet :?
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, k&hban vettünk fel pénzt, bár felénk is van olyan, csak az örsön még gyógyszertárba is kellett mennünk, ugyanis a tápszert pénzért cserébe adják csak ki. Esetleg ha hüvelyk és mutatóujjamból egy kis helyes női fegyvert formálnék.... nade hagyjuk. Egyszerűbb volna, ha végre a gyógyszertárakban is hagynának kártyával fizetni, de itt még nem tartunk, végülis nincs olyan rég, hogy bevezették a villanyt, mit türelmetlenkedem.
Szerintem az orosz dalok, vagy úgy általában a szlávok, sokkal szebb dallamúak, mint pl az amerikai himnusz, ami szerintem - van némi zenés múltam - egy förmedvény.... Eszembe jutott, hogy anno az operaház kórussal koncerteztünk sok dallal, pl azzal, ami úgy kezdődik, hogy pád áknom cserjomuha kalisecca...ismered?

Kép Kép
coolasa

itt van még 1 kép :lol: Kép

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Coolasa, akkor most kapaszkodj meg! Nálunk, nem az Örsön hanem a házunk melletti gyógyszertárban LEHET kártyával fizetni! Sőt, a multkor egy napot kellett volna az Örsön várnom a popsikenőcsre (gyógyszertári) itt meg volt!
Hogy micsoda? Kétszer is elolvastam!!! Kórus? Te kórustag voltál???? Nem akarsz jönni és olykor-olykor énekelni Szonjának, hogy ne csak a mi repedt hangunkat hallja? Engem a suliban végig kísért a naplóban egy olyan beírás, hogy: "Ritmusérzéke van énekelni nem tud." Azóta hallottam, hogy mindenki megtanítható, de lehet én vagyok egy született antitallentum és ezzel kell élnem :?
...nem ismerem :(
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, mivel nem ismered azt a dalt, ha jó leszel, majd 1x eléneklem neked. Ha rossz leszel, akkor 2x.
Igen, operaház gyermekkórusa általános iskolás koromban, izgi periódus volt, de ma azért már én is csak a zuhany alatt énekelnék, nameg Nokinak, alamuszin kihasználva, hogy nem tud elszaladni.
Ma lesz híretek a veresi házról? Majd referálj, drukkolok!

Kép Kép
coolasa

Okay :D ! Köfike :lol:

Kép Kép
natasa1975

nézzétek! Gergő már így áll :D

Kép

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Coolasa,
na idefigyu, nálunk is lehet az összes általam látogatott gyógyszertárban fizetni kártyával!!!!

AMI A LÉNYEG:
Elugrottunk Mbával dinnyét venni. 20ezressel fizettem, és vmi oknál fogva Mbát kértem meg, hogy vegye el a visszajárót (hatodik érzék :shock: ) a (elég börtönviselt fejű) fickó számolja Mbá kezébe a visszajárót, és 15-ből adott vissza. Mbá mondja neki, hogy aha, meg még egy ötös. Erre a srác: ja igen, még egy ötös is jár. Mbá: meg ehelyett a 10-es helyett kérek egy másikat, mert ez HAMIS :shock: :shock: :shock: :shock: Srác: tényleg? Nézem, nézzük, tényleg az. Szar minőségű fénymásolat, bár a papír nem volt olyan gagyi. Vízjel, hologramm nuku. A srác sajnálta magát, hogy majd mit fog szólni a főnöke... Vhogy nem esett meg rajta a szívem. Ugyanis: amikor odaadtam neki a 20-ast, olyan tüzetesen megvizsgálta, hogy csak néztem. Érdekes módon mégis bepalizták egy kamu 10-essel. Valszeg átb...-ták, később észrevette, és nekünk akarta elsütni a kamu 10-esét. Aszongya: most mit csináljak? Hívjam a rendőröket? Én: hát talán azt kéne. Ő: de azt se tudom, kitől kaptam Én: akkor süsd el! Azt már nem tettem hozzá, hogy másnak, kisfiam, de ne nekünk! :lol: :evil: :shock: Ami az érdekes, hogy nem szoktam Mbát megkérni, hogy vegye el helyettem a pénzt, most mégis ezt tettem. Ha én veszem el, valszeg nem veszem észre, hogy kamu 10-est ad ez a rohadék. Bár így utólag kár okoskodni.
Legyetek résen!!!!!

Kép
mancs

Tücsökmami,
privi ment.

Kép
mancs

Mancs, ez horror..és csak dinnyét akartatok venni... én biztos szépen hazavittem volna a 10est. Az a dühítő, hogy volt olyan arcátlan, hogy Mbának is el akarta sózni, pedig egy férfitól illene megijednie. Pocsék emberismerő, hogy veletek próbálkozott.

Kép Kép
coolasa

Hali!

Úszóovi: amúgy tök jó, saját konyha, közösen készített tízórai, uzsi, naponta úszás, különböző foglalkozások. De horror az ára.
Angol ovi: anyanyelvi ovónéni/bácsik, csoportonként 2+1 magyar. Iden volt 34ezer/hó.
Sajnos nincs honlapja, vagy nem találom.

Mancsék,
Anyósék odaértek szerencsésen, bazi jó szállás háváj van! 8)
Azannyát, hihetetlen mik vannak. Én is eltettem volna. :shock:

Coolasa,
Mbá beültette Anyósékat az első sorba, tudod, ha zuhannának, akkor ne sokat kelljen izgulni, ők mennek először a föld felé. :D
(ott fér el kényelmesen a láb)
Mail ment.
Sarki gyogyótárba itt is lehet kártyával fizetni.

Natasa,
Én itt rendeltem: http://gportal.hu/portal/jatekarzenal/

Kép
Kép
Kép
ilba

Csak gyorsan.
Megjöttünk, ma ünnepelünk 5. házassági évfordulót, vasárnap pedig Petra lesz fél éves és persze a keresztelőt is akkor tartjuk. Most mosok, vasalok ezerrel, holnap megyünk ki a szüleimhez, úgyhogy semmire nincs időm (azért visszaolvastam).
Ja Petra extra nyűgös, most van a mély pont ilyen rossz még soha nem volt, az éjszaka tök jó volt (átaludta), cserébe ma egész nap hisztizik, szerencsére bejött a hugom is, mert nem bírnám, nem tudom egész nap a kezemben tartani. Na most tényleg mennem kell, mert már a hugom is kezdi feladni.
Ja Bubek és Tücsökmami elkülditek majd a talis képeket?! Köszi.

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Most csak annyira van időm, hogy elköszönjek. Visszaolvastam ám én is!
Majd ha hazajöttünk jelentkezem. Tegnap Tücsiékkel jót pancsiztunk! Végre!

Pusszancs mindenkinek, legyyetek jók. Ilba majd írd le milyen volt a nagy tali holnap!

(azt olvastam a met-en, hogy tök sz@r időnk lesz... :twisted: :evil:)

sziasztok! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
jó pecázást Nektek! Fogjatok sok halacsot és pihenjetek nagyot! :D

Coolasa, Ilba,
én is eltettem volna a 10-est asszem. Bár már ahogy néztem Mbá kezét, amikor számolta bele a srác, már akkor feltűnt, hogy kissé kopottas az a 10-es. Így utólag már nem lehet okoskodni, de nagyobb a valószinűsége annak, hogy eltettem volna.

Sztem az angol ovi ára se semmi. Vagy csak én vagyok lemaradva ovilag? :roll: Ezek magánovik?

Vuka,
nagyon tetszik az úszós kép! Most voltatok Bükfürdőn? Ha lesz egy kis időd (gondolom, csak a jövő héten) mesélj majd, jó?
Boldog házassági évfordulót Nektek, Petrának meg boldog feledik szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Holnapra a tv-ben is szarabb időt mondtak, egyenlőre csak északon és nyugaton. Jövőhét szerdától viszont állítólag 10 fokot csökken a hőmérséklet. Nade várjuk ki a végét. Bár megfagyni akkor se fogunk...

Kép
mancs

Natasa,
most néztem az Ilba által ajánlott oldalt, a betűs habtapi hiánycikk :cry: Sztem nézd meg a Brumimaciban is, ott láttam a héten is (voltunk járókát venni) arra viszont nem emlékszem, hogy betűs volt-e vagy más.

Kép
mancs

Mintha láttam volna betűs haptapit a Mária nagykerben (Visegrádi utca), amikor a keresztelő ruhát vettük, de nem tuti. Egyébként a számos nem jó "Ilba oldaláról"?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hozzátápi: lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, a rossz kajákkal próbálkozom.
A Danone Duett csoki puding bejön neki. :shock: :D :shock: :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

megvagyunk csak olyan rohadt fáradt vagyok, élni sincs kedvem.

Éjjel 3-4 X tuti felébredünk.

Mancs, mik vannak :shock:
Még jó, hohy Mbá résen van.
Lehet, hogy én se vettem volna észre.

Ilba,
Danone duettet lehet adni már? és túró rudit?
Ezekkel a tejes dolgokkal nem vagyok tisztában.
Én most kezdtem el adni Zsófinak igazi liszttel berántott dolgokat.
Csak olyan mintha egy meglékelt, lengő görögdinnyét etetnék

:lol:
iszonyat mitössze zizeg :twisted:
fényképet nem felejtettem el csak még szuttyogok :lol:

az anyanyelvi angol ovi jól hangzik, és még a havi 34 e nem is olyan sok. A 84 hez képest :lol:
Valami ilyenbe szeretném ha Zsófi járna.
Annak szerintem sincs értelme amit Coolasa mondott, hogy azt se tudják miről van szó.
Jó kis angol tanárok :lol:
disz iz a begining OF bjutiful frendcsip :lol:

Kispeti,
helloka :D
szerintem se olvasd ki a könyvet, én is utáltam :lol:
A másik amit rühellek Az Egri Csillagok.
Bocsi, biztos most sokan megköveznének, de nem bírom ezeket.
Vicces képek jöhetnek :lol:

Majd én is teszek fel ha lesz időm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Ha nem bánjátok most nem névreszólóan válaszolok, hanem témákra.

Na jó, van amire emlékszem is :lol:

Mancs!
Micsoda szerencse, hogy Mbának ilyen éleslátása van. Én pasimmal se lehet szórakozni, ha pénzről van szó, és tegnap fel is olvastam neki a történetet.

Úszóovi
Hát nemtudom miért kerül ilyen sokba. Ahová most a Gabi jár oviba a nagycsoportosok egy része nem aludni ment, hanem úszni. Minden áldott nap jött értük a minibusz és mentek. Azt ugyan nem tudom, hogy mennyibe került mindez, de most már utána fogok nézni, de csak szeptemberben, addig szünet van

Ejnye Sajtiné! Miért adod alá a lovat? És ha tetszett volna neki az a könyv? Engem is ért meglepetés, még az általad említett Egri csillagok is tetszett, meg még egy pár könyv, bár tény, hogy volt olyan kötelező olvasmány aminek 5 x ugrottam neki és hiába erőltettem nem bírtam 10 oldalnál tovább, mert nem érdekelt. Nekem ilyen a Tüskevár. Másnak meg tetszett...
Igaz, én nagy könyvrajongó vagyok... úúúgy 16 éves korom óta. Akkor a suliban kb 2 hétig hozzám se lehetett szólni, mármint a tanároknak. Kölcsönkaptam a Gyűrűk Ura minhárom kötetét de a drága időmet nem állt szándékomban pazarolni ezért a suliban olvastam ki. Mikor befejeztem és az Ofőm aki mellesleg jogot, protkollt és egyéb baromságokat tanított és ezeknek a tárgyaknak megfelelő komolyságot is mutatott felragyogott a szeme, amikor egyszercsak nem a pad alá bámultam... Tőlem aztán csinálhatott bármit...
Na szóval innentől kezdve azért javult az olvasási gyorsaságom is,meg akedvem is... ma már nem (lenne) gond, 1 nap alatt kiolvasok egy 300 oldalas könyvet.

Na jó könyvekről ennyi is elég, úgysincs belőle sok és időm sincs rá.
puszka

Kép
sasha

Sajtine,
ja, nem, nem lehet még, legalábbis én nem adnék neki. Illetve csak kunyi mennyiséget kapott már 2x, de az annyamindenségit ezt enné a kölök! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, azért ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy mi mit ennénk szívesebben, céklafőzeléket vagy csokit...hát kevesen bizonytalankodnánk a válasz terén... (kivéve Natasát ugye, aki nem eszik édességet, mert NEM KÍVÁNJA! Amikor ezt olvastam tőle, 2x kellett felmosni.)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!!!!

Sajtine!
Én is utálom mind2 könyvet:D Az egri csillagokat ki se olvastam még is 3-ast kaptam belőle :D :mrgreen: A kőszívűben meg most a 62(!)-dik oldalon tartok :D és 2 napja nem olvasom :D

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Jah és engem nem érdekelnek az ilyen könyvek, mint a Harry Potter, Gyűrűk ura stb... :D:P

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Sasha!
olvasd ki helyettem a kőszívűt ha olyan gyoran olvasol!!!!!! :D :mrgreen: :mrgreen:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Coolasa,
én sem vagyok oda az édességért.
Inkább a sósat szeretem. :shock:

Kispeti
engem se érdekel a herri poszter meg a gyűrük ura sem :lol:
Viszont amit a szakközépben kellett olvasni, Kafka, Csehov stb. Azok nagyon tetszettek :lol:
Igaz jó rövidek is :lol: :lol: :lol:
Az Egri csillagokat láttam filmen :roll: , hát nem voltam elájulva tőle.
A magyar tanárunk meg megszervezte, hogy nézzük meg videon ( akkor még csak az volt :lol: ) a kőszivű ember fiait. Ugyanis nemsokan voltak az osztályban akik kiolvasták. Hát esküszöm nem bírtam végigülni :lol: persze ezzel nem egyedül voltam :lol: :lol: :lol:

Ilba,
lehet, hogy én is kipróbálom :lol:
Mi bajunk lehet :roll: :lol:
Valamelyik nap ettünk kukoricát, Zsófi elvett egyet a tálcáról és a két kis fogával harapdálta.
Evett is belőle, mert ott volt a kakijában :lol:

Zsófi most kakil oda a parkettára :lol: :lol: :lol: :lol:

Mancs, hogy van anyósod?
Lehet, hogy írtad csak figyelmetlen voltam

na megyek takarítani kaxit :lol:

Kép

Kép
sajtine

Hali!

Coolasa!

Hát én is enném a csokikát táblaszámra. A minap hozott is a párom vagy 3 táblával... Az egyikből ettem pár kockát a másik kettő meg felszívódott... a gyerekek pocakjában. Hát igen, ilyenkor az ember inkább a gyereknek adja, mert vagy sutyiban lehet enni ilyeneket, vagy a gyerek eszi meg. De nem csak csokival állunk ám így! Bárminemű édességgel, de még a joghurttal is. Ha nekiállok joghurtot enni, akkor nem győzök kanalazni 3 felé... jövőre meg már 4 felé. Kispoharas joghurtot már nem is veszünk. Gyümölcs dettó. Ha megpucolok egy narancsot akkor max 1 cikk jut nekem, úgyhogy, ha szándékomban áll 1 szem narancsot megenni ahhoz minimum 5 db-ot kell pucolni, de akkor se biztos, hogy hagynak :wink:

Ja amúgy ezt az üzit Coolasa 10:08-as hsz-je után kezdtem írni...

Kép
sasha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?