Új privát üzeneted érkezett!

Én még mindig nem vagyok képben!!És azt sem tudom,hogy mikor fogant ÁDIKA!! :(

Kép
bea27

Bea!
Én örülök,hogy módosították,mert itt nálunk úgy működik,hogyha nem szülsz meg a kiírásod napjáig,akkor köv.nap be kell feküdnöd.Nem igazán örültem volna,ha dec.17-27-ig a kórházba figyelek :roll:

KépKép
takido

Akkor én,ha nem szülök meg dec.9ig,akkor mi van?Várnak még egy-két hetet??Ki tudja??

Kép
bea27

Ha a tickeredből indulunk ki,amit ugyebár az UH alapján készítettél,akkor szerintem dec.18 a nyerő nálad.
Én a 12 hetes UH-kor kaptam egy papírt,amin rajta voltak a méretek meg a szülés várható időpontja is.Nálunk az is egy genetikai vizsgálat,amit a kórházban végeztek.

KépKép
takido

Ja!!Nekem az utolsó UH képemre az van ráirva,hogy Ádi 12cm!Ez szerintem az ülő magassága!!Akkor mekkora lehet az álló??

Kép
bea27

Hivatalosan a kismama könyvedbe is ez van beleírva?
Nem tudom,hogy abban a kórházban,ahol szülsz milyen rendszer van.legközelebb majd kérdezd meg a dokidat.

KépKép
takido

18-20cm.Én írtam is a múltkor,mikor valaki kérdezte.
Ha nálunk nem szülnél meg 9.-ig,akkor 10.-épn reggel jelentkezned kéne a kórházba :cry:

KépKép
takido

Kismama könyveben ez van:2006 12 09!!!Ezt a Védőnő irta bele a korongja alapján!!
Ciciddel mi újság? :oops:

Kép
bea27

Az én korongomban (most néztem meg) Dec.7!!
Ki érti ezt!!???

Kép
bea27

Nekem is beírta a korong alapján először,de tett mellé egy kérdőjelet,mert az első UH alapján is több mint 7 nap különbség volt a kettő között.Aztán a 12 UH után módosította az időpontot.

KépKép
takido

Látom nem vagy már.nekem is át kell adnom a gépet a férjecskémnek.Majd holnap még dumcsizunk.
Jóm éjt,és remélem Ádám azért hagy most aludni,és nem akarja bepótolni az elmúlt 2 napot. :D

KépKép
takido

Biztos,hogy fog hagyni aludni!! :?
Annak is eljön az ideje,amikor nem fog velem aludni éjszaka!!Egyébként csak fogat voltam mosni!De mostmár megyek!!Remélem holnap találkozunk!! :D
Megyek még egy kicsit nézem a tv-ét!Aztán egy kicsit vergődök a fekvéssel,meg a meleggel!!És lassacskán csak elalszom valhogy!
Jó éjt mindenkinek!!Bea

Kép
bea27

Ugy nez ki en voltam ma az elso es talan az utolso is :shock:

Napkozben neha beleptem, de mire visszaolvastam es irtam volna, mindig bejott a fonokom :evil:
Teljesen el voltam havazva a heten, 2 kollegam beteg es be kellett ugranom helyettuk! A heten minden nap Security-s vagyok, nem Health & Safety-s!
Vegul is nem banom, fo a valtozatossag :)

Nektarin,
Nagyon szep a hazatok, a furdotok szinte teljesen olyan mint a mi budapesti lakasunkba van, csak a diszcsik egy kicsit mas!
Ha tudnam hogyan kell, raknek fel kepet a mienkrol :roll:

Malna,
Meg napkozben mondtam a paromnak azt a csucsszuper programot......merthogy nem volt idom megnezni, de dicsekedtem neki hogy milyen jo! Hogy majd mindig tudom hogy hol van :oops:
Ja es itthon mondja hogy na hadd lassuk................ kozelit a hazakra, lattuk a folyot es mondja a parom hogy "dehat mi a Themse eszaki oldalan lakunk" aztam meg jobban kozelit, sasolunk!..............jot rohogtunk :D

Bea,
Orulok hogy ujra porog Adika!
Biztos csak a hoseg miatt van nyugiba.

Takido,
Jo nyaralast es egyetek sok GYROS-t Gorog o-ba, az ott Istenien finom!!!!!!!!!!
Osszefut a nyal a szamban ha visszagondolok ra.....

Kis-pluto
Ezek a dokik ilyenek.......de sebaj, majd hetfon!

A csodaszereket en is meg fogom nezni, nagyon jol hangzanak!
Majd veszek anyukamnak, mert O takaritja otthon a lakasunkat. Ki szoktuk adni, mert attol hogy nem lakunk otthon, a hitelt ugyanugy fizetni kell. Ezert azt talaltuk ki hogy kiadjuk turistaknak rovid tavra. Talaltam is egy ugynokseget aki ezzel foglalkozik, csak 6 nyelven kerik a hirdetes forditast :?
Tud valaki segiteni ebben?
Magyar, angol megvan.......talan az olaszra is van ismerosom, de a nemet, francia hianyzik (a hollandot az ugynokseg megcsinalja :)
Nem hosszu :wink:

Tobbieknek jo ejszakat...........musz mar lelepet 8)

Kép
icus

Jó reggelt!!!!!Tegnap köszönés nélkül távoztam,de az üzletben gyorsult a tempó,anyu árut hozott......este meg eljött egy barátunk,aztán a pékségbe rohantunk el szeletelni...szóval 9 után estünk haza,már nem volt kedvem írni!!!!A drágám beteg,fáj a torka,lázas....így én sem tudom,hogy nekem is van-e hőemelkedésem,vagy most mi van????Reggel 37,1 volt!!!

Mókuska,van egy levélfény,a neve Spring.Elég nagy flakon és nálunk az üzletben 1500Ft-ba kerül.Nagyon gazdaságos,sokáig elég .De a sör is jó megoldás!!!!

Málna,engem kifelejtettél a nyaralós táblából :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én most az Flp-be lértem be,így 20%-al olcsóbban kapom a termékeket!Tegnap léptetett be a barátunk,mondtam neki,hogy remélem nem fognak ezentúl a nyakunkra mászkálni a cégtől!Azt mondta nem!Most egy hónapja iszom az Aloe verát és nem hullik a hajam,nem pattanásos a bőröm....

Dóri,nagyon szép a pocid!!Merészek vagytok,én nem indulnék útnak kocsival Görögo-ba!!!!!!!!Nagyon messze van,én voltam ott 3x,ebből kétszer busszal....hát azt nem ismételném meg....mondjuk amikor Krétára mentünk repcsivel minden más volt!!!!!!!De nagyon vigyázz magadra,mindig álljatok meg,ha kicsit zsibbad a lábad,vagy szédülsz!!!!

Többiek!!!Mindenki!!!Ma sem leszek túl gyakran,nagyon sűrű napom lesz!!!!Vigyázzatok magatokra és legyetek rosszak :twisted:

Kép Kép
meli1118

A tickerem szerint most van pé-m!Na ez már tuti nem így van,de azért este bepróbálkozok a férjecskémnél :wink: Hogy apám bölcs mondásainak egyikével éljek:Csak az a biztos,ami már megtörtént!Sziasztok!!

Kép Kép
meli1118

Jo reggel!

Meli,
megeloztel :)

Rohannom kell dolgozni............... :evil:

Kép
icus

Sziasztok csajok,

most haza ugrottunk 2 napra, de tegnap dolgoznom kellett. Ma mosás, takarítás, pakolás, mert holnap megyünk Balatonlellére (a nagy bandával). Tomi most anyuékkal van délig, hogy haladjunk.
Tehát én nem leszek július 29- aug 6-ig és nem voltam júli 22-27 sem :lol:

A Dunánál nagyon klassz volt. Tominak békát fogtunk, meg csigát és csónakáztunk Lacházára, lejöttek a barátnőmék is 2 gyerekkel, úgyhogy jól telt.

És nem veszekedtünk!!!! :wink:

Most nem hőmérőzök, csak úgy vagyunk..., amikor kedvünk van.

Visszaolvastam, sokat termeltetek.
Csoda ablaktörlőt majd kipróbálom én is. Portörlőm nekem is van jó.

Meli szorítok, ez jó magas hő!

Puszi mindenkinek.
Vendég

Szép, jó reggelt mindenkinek!
Csak egy villámlátogatást teszek és már rohanok is a fodrászhoz és a kozmetikushoz, utána pedig megyünk Anyuékhoz onnan megyünk az esküvőre. Szóval mindenkinek jó hétvégét és babásodást :oops:
A mamiknak pedig jó pihenést, ne dolgozzatok!!!
Üdv Mamen
mamen

Sziasztok!!

MELI

EZER BOCS!!!!!(és száz anyamedve) :oops:

Csak gyorsan beugrottam búcsúzni!

Mindenkinek jó pihenést (aki dolgozik annak is :? ),ügyeskedjetek sokat és eredményesen.
Augusztus 5.-én itthon leszünk,mert akkor tartjuk Máté szülinapját,majd akkor benézek!
Megyek mert még pakolnom kell!!
PUSSSSSZANCS !!!

Vigyázzatok magatokra!!!

málna2162

Szia Málna! :cry: :cry:

Kép
bea27

Csajok!Nemtudom,hogy tegnap azt éreztem-e,hogy Ádika mocorgott-e!Ezért felhivtam az aszisztens nőt,aki megadta a Dokinak a számát,és vele eggyeztetnem kell,hogy bemenjek-e egy UH-ra!!A sirás környékez!! :cry: :cry:

Kép
bea27

Nyugi Bea, biztos nem lesz semmi baj!!!!!

Málna, Anyusziszi
Jó pihizést Nektek :lol:

Mamaen
Jó bulizást :lol:

Megyek mert mindjárt jönnek Daniért nekem meg ezer dolgom van a városban :roll:

Kép
Kép
mókuska

Bea!
Ne aggódj,nincs semi gond :!: Sikerült felhívni a dokit?

KépKép
takido

Anyusziszi!
Jó nyaralást :D
És örülök,hogy nem veszekedtetek,hanem jól éreztétek magatokat. :)

Mamen!
Jó szórakozást :)

Meli!
Én is voltam már 2x Görögo.-ba,abból az egyik buszos út volt,és 26 óra,de azóta végig autópálya van.13 óra alatt le lehet érni.Mivel este utazunk,majd alszom a kocsiba.Nem félek tőle :)

Mókuska!
Jó ügyintézést :D

Málna!
Nektek is jó pihenést.Én sajna aug.5.-én pont nem leszek itthon.Úgyhogy előre is BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK :!:

KépKép
takido

Bea!
Jelentkezz,hogy mi van :!:

KépKép
takido

Még nem hivtam!!Most próbálom magamba tömni a HIT kekszet a vércukor miatt!!Hátha jobb lesz mindkettőnknek!!
11:00kor hivom!

Kép
bea27

Egyszer valaki mondta,hogy a terhességet végig izgulta!!?agamra ismertem abban a valakiben!

Kép
bea27

Egyébként tegnap még az jutott eszembe,hogy nekem is a 12.héten módositották a koromat egy 13ra!!És most annak felel meg a 19,mindjárt 20.hét!Azóta semmi!Pedig direkt lefeküdtem!!

Kép
bea27

Szerintem ezzel mindenki így van.
Azt még nem is meséltem,hogy hétfőn ugyebár elutaztunk Celldömölkre,nyílt egy új fürdő.Labdáztunk a vízben,és egyszer a férjem odaúszott hozzám úgy,hogy a lába közé berakta a labdát,ami egyszercsak kipattant onnan,és nekivágódott a pocimnak.Én is annyira megijedtem,hogy sírva fakadtam+fájt is.Mondanom se kell,alig vártam,hogy megmozduljon,persze jó sokáig váratott :cry: Akkor nagyon kétségbe estem én is.Tegnap este feküdtünk az ágyba,és a hasamon volt a kezem,mikor akkorát bokszolt,vagy rugott,hogy szinte megijedtem.Montam is a férjemnek,hogy ezt szerintem neki szánta a multkoriért.

Unokatesóm meg egyszer elesett az utcán terhesen,akkor neki is jó sokáig nem mozdult meg.Ilyenkor biztos ők is megijednek.
Te semmit nem csináltál amitől baja lehetne,ugyhogy nyugi :D

KépKép
takido

Ha jól emléxem semmit nem csináltam!!
Egyébként tökre nemakarok menni a Dokihoz!!Szegénykét elég,ha hétfőn jó alaposan meg UH-zák!!

Kép
bea27

Bea!
Megvan még a hőmérős grafikonod?+tudod még,hogy kb.mikor voltatok együtt?
Ha akarod küld el privibe,és megnézem,hogy szerintem kb.mikor fogant Ádám :D

KépKép
takido

Eddigi mozgásait simán érezted,vagy úgy,hogy a hasadon volt a kezed?Én pl.eleinte csak jobbára úgy éreztem.

KépKép
takido

Megirjam,hogy mikor mennyit mértem??És mikor voltunk együtt??
Akkor várj!!Megy a PRIVI!!! :wink:

Kép
bea27

Elhiszem,hogy nincs kedved menni.Végül is most hétfőn voltál,akkor minden rendben volt.Szerintem csak lustizik ő is egy kicsit :)

KépKép
takido

Oké,várom. :D

KépKép
takido

Amikortól 37.1-ket mértél már tuti babás voltál,tehát valahol előtte volt pé.-d

KépKép
takido

Küldtem privit!! :lol:

Kép
bea27

Nemtudom a Dokit hivni,mert egyfolytában foglalt!!! :x

Kép
bea27

Ilyen elfoglalt?lehet ügyeletes :?

KépKép
takido

Nemtudom,de hivogatom folyamatosan!!

Kép
bea27

Persze próbálgasd csak.

KépKép
takido

Simán is éreztem meg úgyis,hogy rajta volt a hasamon a kezem!

Kép
bea27

Megtaláltam de ott is csak ápr.2-től van,akkor meg már elkezdett felfelé kúszni a hőd,vagyis valamikor előtte lehetett pé.de ápr.2.-án már babás voltál :D

KépKép
takido

Ápr.2?????????????Akkor csak 36,6ot mértem,és a teszt negativ volt!!

Kép
bea27

Próbáld meg a hasadra tenni egy ideig a kezed,hátha odemegy,és produkál valamit :D

KépKép
takido

Mindjárt!! :roll:

Kép
bea27

Úgy értem,hogy addigra már elkezdődött valami,tehát túl voltál a pé.-n lehet,hogy akkor ágyazódott be. :D

KépKép
takido

Nemlehet,hogy rossz számot adott meg a nővér?Mert egyből foglalt ahogy kapcsol!És a telefonom ki sem irja,hogy FOGLALT!!ELEGEM van!

Kép
bea27

A tesztek ált.-ban 14 napos terhességet mutatnak ki.Amit ráírnak,hogy 3 napos terhességet is kimutat azt a beágyazódástól kell érteni,ami akár egy hétig is eltarthat.

KépKép
takido

Akkor próbáld meg mégegyszer felhívni a nővért,hogy ezen a számon nem tudtad elérni a dokit.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?