Ugy nez ki en voltam ma az elso es talan az utolso is
Napkozben neha beleptem, de mire visszaolvastam es irtam volna, mindig bejott a fonokom
Teljesen el voltam havazva a heten, 2 kollegam beteg es be kellett ugranom helyettuk! A heten minden nap Security-s vagyok, nem Health & Safety-s!
Vegul is nem banom, fo a valtozatossag
Nektarin,
Nagyon szep a hazatok, a furdotok szinte teljesen olyan mint a mi budapesti lakasunkba van, csak a diszcsik egy kicsit mas!
Ha tudnam hogyan kell, raknek fel kepet a mienkrol
Malna,
Meg napkozben mondtam a paromnak azt a csucsszuper programot......merthogy nem volt idom megnezni, de dicsekedtem neki hogy milyen jo! Hogy majd mindig tudom hogy hol van
Ja es itthon mondja hogy na hadd lassuk................ kozelit a hazakra, lattuk a folyot es mondja a parom hogy "dehat mi a Themse eszaki oldalan lakunk" aztam meg jobban kozelit, sasolunk!..............jot rohogtunk
Bea,
Orulok hogy ujra porog Adika!
Biztos csak a hoseg miatt van nyugiba.
Takido,
Jo nyaralast es egyetek sok GYROS-t Gorog o-ba, az ott Istenien finom!!!!!!!!!!
Osszefut a nyal a szamban ha visszagondolok ra.....
Kis-pluto
Ezek a dokik ilyenek.......de sebaj, majd hetfon!
A csodaszereket en is meg fogom nezni, nagyon jol hangzanak!
Majd veszek anyukamnak, mert O takaritja otthon a lakasunkat. Ki szoktuk adni, mert attol hogy nem lakunk otthon, a hitelt ugyanugy fizetni kell. Ezert azt talaltuk ki hogy kiadjuk turistaknak rovid tavra. Talaltam is egy ugynokseget aki ezzel foglalkozik, csak 6 nyelven kerik a hirdetes forditast
Tud valaki segiteni ebben?
Magyar, angol megvan.......talan az olaszra is van ismerosom, de a nemet, francia hianyzik (a hollandot az ugynokseg megcsinalja
Nem hosszu
Tobbieknek jo ejszakat...........musz mar lelepet