rudi!
háát nem mondom, h nem vagyok picit csalódott attól, amit írtál... n n durva sztm, h ekkora különbség van a görbéd és az uh között! így aztán nem sok szart érhetnek a görbék.... de n n köszi, h feltetted így elemzéssel, mert így aztán tényleg felesleges véresen komolyan venni! (persze azért mérek mint egy kisangyal
)
jut eszembe mérés..
ági! én, mint ősbabanetolvasó még emlékszem, amikor a hőmérőzés guruja, bizonyos erazmusz (=nőgyogyi) lefektette a szabályokat a "már megint megjött" topik elején. szvl min. 4 óra alvás, azonnali mérés, hüvelyben vagy végbélben. ezzel nem azt akarom mondani, h nyelv alatt mérve nem ad hiteles eredményt (sokan végeztek ilyen-olyan eredménnyel összehasonlító méréseket
), de azért szabályosnak ne nevezzük, legyen ink kényelmesebb
visszatérve,
rudi! egyébként én vlmelyest hiszek a pszichés alapú megbetegedésben, pár éve, amikor elhagyott a pasim, n n magam alá kerültem, és engem is műtöttek méhszájsebbel, ami n hirtelen és durván alakult ki, és a doki is rögtön rákérdezett, h nem történt-e vlmi ilyesmi, mert általában nem jön elő ilyen gyorsan...
n n jó volt olvasni, h így meg mered fogalmazni az érzéseidet, kétségeidet, ez egy n n fontos lépés, ami tutira előrevisz az úton! és nekem az is jólesett, h érzed a különbséget, h "elvileg" akik már szültek, azok biztosabbak lehetnek magukban, mint akik még semmi "bizonyítékkal" nem rendelkeznek, h egyáltalán működnek, mint nő... persze azt sose gondolnám, h második, harmadik, x-dik gyerekre kevésbé vágyik az ember, mint az elsőre, a tehetetlen várakozás ugyanolyan keserves lehet...
athiz!
te nem próbálod meg az internetes ovu teszt rendelést, amit csakegy írt? én már megrendeltem, rem, a napokban megérkezik, sokkal olcsóbb mint amit én itt a dmben szoktam venni...
http://www.accuratepregnancytests.com/a ... sting.html
mindent összevetve, pozitív gondolatokra fel! (majd feltétlenül olvassátok a fejemre a marhanagy pozitívságot, amikor pár nap múlva összeomlok, amikor megjön
)