Új privát üzeneted érkezett!

Fú... ez teljesen igaz... tényleg sokat kell várni... (nekem mázlim lehetett, mert a Sote 1-re néhány napon belül kaptunk időpontot... igaz, ott asszem később vannak a csúszások...)

de közben akkor érdemes a Kaáliba is időpontot kérni... max. lemondja az ember (én is kértem aztán végül lemondtam)
Vendég

Köszönöm csajszik, amit a görbémről írtatok, pár napon belül úgy is meglátom, hogy miklósbá, vagy csak huncutkodik velem a sors! De szerintem az első, mert fájdogál a pocóm. Na, hagyjuk a témát.

Azt nem tudom, írtam-e már, hogy amikor már rengeteget vártam babára, de nem jött, akkor bejelentkeztem a SOTE I-re, a meddőségire, de csak 1 hónappal később kaptam időpontot. Nos mire mennem kellett, már szerencsére ott kuksizott a pocimban az én áldott kisfiam. Elmentünk azért, mert nem tudtam, mit is kell tennem ilyenkor, de ott azt mondták, hogy nekik ilyenkor már csak az a dolguk, hogy gratuláljanak, és menjünk sima nődokihoz.
Attól tartok, ez másodszorra nem jönne be!

Moni, én azért már tesztelnék a helyedben, de hát ugye nem én vagyok Te!

Na puszkány, és kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! De sajna most jött meg... :cry: :cry: :cry: Nagyon magam alatt vagyok!!! Csak sírok, csak sírok... Tehetetlennek érzem magam...
:evil:
moni

Móni!
Jaj nagyon sajnálom. Én is tehetetlen vagyok, egyre kevésbé tudok mit mondani ilyen helyzetekben.
Vendég

Móni,
nagyon sajnálom :cry: :cry: remélem hamar jobban leszel!

Cunca,
nagyon megértelek, de ha csak május óta próbálkoztok, az igazán nem nagy idő. Én speciel rühellem mikor türelemre intenek, de nem tudok neked mást mondani. Várd meg a következő havi görbédet, meglátod szép kétfázisú lesz! Ha mégsem, akkor már lesz a kezedben valami ami miatt orvoshoz mehetsz, és akkor menj is, de azt még várd meg szerintem.

Athiz,
hát ez az esés nem jó jel, de még mindig nincs veszve semmi!!! Ne kenődj idő elött :)

Zsazsóka
(remélem te tanakodsz ezen, bocs ha megkeveredtem)
Én biztosan meddőségiben indítanék, én fél évet toltam el halál feleslegesen nődokiknál akik nem értettek ehhez a speciális területhez, és nem is igen érdekelte őket, tényleg marhára ráértek. :evil:

Az UH eredményem: 8mm nyálkahártya
jobb petefészek sajnos rossz állapotú, tüsző nincs :(
bal petefészekben egy 15 és egy 14mm-es tüsző van :D
pénteken újabb UH.
Vendég

sziasztok lányok!!!!

ptnd vagyok, de nem bírtam belépni a régi nevemmel, ezért kellett újra regisztrálnom és visszatértem a jó öreg nlc-s nickemhez. jó rég nem jártam erre, hiányoztam vlkinek?? :?

újakat én is sok szeretettel üdvözlöm (n n jók a nickek! :lol: ).

nem bírtam normálisan visszaolvasni, de tééényleg gratulálhatok, csakegy?? teljes szívemből egyébként, annyira jó volt olvasni!!
köszönöm az ovutesztrendelő linket, én is megrendeltem, már alig várom, h megérkezzen :!: vettem méhpempőt is, mikor kezdjem? ciklus elején, v nincs jelentősége :?:

moni! fel a fejjel, nem szabad így elkeseredni!!

anyapocról kiderült, h mért lépett le tőlünk?

megpróbálom csatolni az e havi (bár lassan már kéthavi :() görbémet, nézzétek meg légyszi!!! az tartja bennem a lelket, h a ferty berakta az ovut a 34. napra (a wunsch nem....). szerintetek :?: (persze, amilyen a szerencsém, szex nem volt csak a 31. és a 36. napon :oops: )

ui. vlmiért nem bíííírom a görbémet feltölteni, pedig megpróbáltam .png és .jpg ként is. kicsik, mind méretre, mind felbontásra, mert lekicsinyítettem, de mégis azt írja ki, h nem megfelelő a fájlformátum. plííz help!!!!! úgy szeretném, ha megnéznétek!![/img]

majus3

sziasztok.

moni.nagyon sajnalom:(nem hiszem hogy most van olyan szo ami megvigasztalna.
piszok ez az elet.kivanom hogy kelj fel gyorsan a godorbol es indulj tovabb az uton.

csakegy.megegyszer gratulalok.

Kép
monyoka

sziasztok!

naaaaagy nehezen sikerült berakni a görbémet, légyszi, légyszi, mondjatok véleményt!!! előre is n köszi!

Kép

majus3

Vélemény: 2 fázisú görbe, holnapután reggel akár tesztelhetsz is. :) Bár a huncutkodás ahogy elmondod nem túl ideális, de ha szűzlány lennél és elszakadt volna a gumi tuti becsúszna :D Tehát nem feladni, reménykedni, tesztelni :)
Vendég

Moni, ne keseredj el nagyon, habár én mondom, közben már nekem is sírógörcseim vannak, csak nincs rá időm, mert a fiam állandóan nyaggat, és élni sem hagy, nemhogy meghalni ebbe! És én még másik ilyen kiskópét szeretnék, tiszta őrült vagyok! De annyira imádom!

Májuska, szép hosszú ciklus amindenit! Nos csatlakozom az előttem szólóhoz, vagyis lassan tesztelj, ha nem jön a mikus! És számolj be az eredményről mindenképp!
Vendég

áfonyaaa

Megpróbálok türelmes lenni, csak a folyamatos csalódás sújt le egy kicsit.

Íme a mai görbém:

Kép
cuncocska

Cuncos, lehet, hogy hülyét kérdezek, de nem lehetsz te terhes? Mindig ilyen rövid a mensid? Mert a hődre múltkor azt írtad, hogy magas szokott lenni. Bocsi, nem felzaklatni akarlak, persze lehet, hogy ez egy sima anovulációs ciklus, és a következő csodálatos lesz! Most remélem megvígasztaltalak és nem letörtelek! Egy ciklus nem ciklus, vagy valami ilyesmi :mrgreen: !
Vendég

Cunca,
ne hidd hogy nem értlek meg! (ölelés)
Ez a türelem dolog nekem sem megy igazán, pedig így másfél év távlatából akár hozzá is szokhattam volna. Tudom hogy rossz érzés csalódni, de meglátod összejön hamar, ha nem 3 hónap alatt akkor majd 4 vagy akár 10 alatt, és még akkor sem jártál rosszul! Ne vedd ennyire a lelkedre. :)
Vendég

athiz

Igen a múltkor elég magas volt és a szokottnál kevesebb ideig volt és gyengébb is mint máskor de a teszt sajna egy csíkos lett. Így a terhesség tuti hogy kizárva :(

áfonyaaa

Muszály leszel ennyire nem lelkizni mert a végén még gyagyás leszek :)
cuncocska

Jóvanna!!! Én csak vígasztalni akartalak :)
Vendég

áfonyaaa

Tudom és köszi
cuncocska

Athiz:
Szerencses vagy, hogy a kisfiad azert nem hagy nagyon elszomorodni. :lol: Lesz majd masik orokmozgod is, ne izgulj. szepek a gorbeid, ossze fog hamarosan jonni, biztos vagyok benne.

Moni:
Tudom mit erzel es sajnalom. :( Sird ki magad, nehany nap mulva jobb lesz. Mostanaban en is egyre nehezebben jovok ki a godrokbol es egyre tovabb vagyok benne, de mindig fel kell allni valahogyan es menni tivabb. Olellek!

Cuncuska:
Hat ez a gorbe meg mindig nem valami fenyes... Csatlakozom Afonyahoz, meg egy honap es akkor irany a doki, ha nem lenne ovulacio.

majus:
Drukkolok a kovetkezo napokban. Hatha hatha...

baratodildi

BIldi köszi, remélem, most Ti is ráhajtotok az ungabungázásra, hiszen holnap lesz az ovud, legalábbis a tickered szerint!
Vendég

Sziasztok!

Tudom, hogy azt mondtátok, túl alacsony a hőm a babához, de akkor most miért mászik vissza? Játszik az idegeimmel. :?

Kép

Ti mit mondtok? :?: :?: :?: :?: Kiváncsi vagyok. :roll:

Sziasztok:
Ági
ági 76

Szép napot!

Íme a mai hőm:

Kép

Mivel nem látni jól, 36.7 lett a mai hő.

Na pusz, sajna mennem kell, de majd kukucskálok időnként.
Vendég

Ági, tényleg alacsonyka, de várd ki a végét. Csodák igenis léteznek! Te is pár nap múlva megtudod!
Vendég

Ági,
nem tudok okosat mondani, kiderül rövidesen. Athiznak is. Mindkettőtöknek mennek a drukkok nagyon +++++++++++++++++++
Az én görbém sokat nem mondd még.
Kép
Vendég

Mar regen nem tettem fel... Hat itt a mai gorbem, sajna tuszo sincs sehol uh alapjan, igy majd jovo honapban... :( A nagy kiugasnal 2-3 ora elteressel mertem a hot, meg fel is keltem ejjel WC-re... Na mindegy majd jovo honapban.

Kép hogorbe

baratodildi

áfonya! köszi, n jót röhögtem azon, amit írtál, sajnos tényleg igazad van, jobb esélyeim lennének, ha az a rosszul időzített szex 16évesen lett volna...

ági!tényleg alacsony, de végülis volt 36,1 is a cikusod elején, ami már majdnem kihűlés :) hol méred? bízzunk benne, h a lázmérőd csal egy kicsit és akkor nem gáz... na meg persze a lényeg, h ne essen vissza, én azért drukkolok!

athiz!
köszi neked is, h megnézted a görbém! te a 15 cn-on abbahagytad az ovu tesztet és csak a program rajzolta be a pé-det??

cuncocska!
fel a fejjel, irgum-burgum, egy (két...) anovus ciklus nem a világ!! csakegy a megmondhatója! minden változhat és fog is! (egyébként halványan bennem is felmerül, amit athiz írt.... de én se akarlak stresszelni!)

bildi!

háát, h azt vesszük, h az uh azért a legtutibb módszer, úgyh akkor ez a ciklus tényleg ugrani látszik, hacsak nem lesz neked is ilyen hosszú ciklusod, mint az enyém (nem kívánom)

:?: tényleg! az normális, h eddig 31-32 napos ciklusaim voltak (igaz anovusok), ez a mostani meg már a 47. napom....
és h csak a ferti jelölte be a pé-t, a wunsch nem??

monyó! h vagy???

moni! jobb már picit??

majus3

Május,
a ciklushosszodhoz nemigen tudok hozzászólni, a normálisnak annyi formája létezik, miért ne lehetne ez is az? Igazán amit mondani akarok:nekem a múlt hónapban a fertility a 23.;a wunschkinder a 21. napra rakta a peteérést. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ezek csak programok! Beadsz nekik adatokat, számolnak és kihoznak valamit. Nagyon nem tévedhetetlen egyik sem, buta gépek csak akik minden nő minden adatával ugyanazt csinálják. Persze mindezt egy törvényszerűség alapján teszik ami a legtöbb nőre a legtöbb helyzetben igaz, de nem mindenkire, és nem minden ciklusban. Ezt soha nem szabad elfelejteni.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szurkolást.

Egyébként szájban mérem. Nyelv alatt fog hozzáérése nélkül. Ahogy elő van írva. :D

Majd beszámolok a történtekről.

Sziasztok
Ági
ági 76

Ildi,
:cry: :cry: :cry: sajnálom. De egyrészt még lehet tüsző, múlt hónapban engem is leírtak a 12. napon UHon oszt a 23. körül csak összehoztam egyet (a hőmérő szerint), másrészt meg igen szimpatikus az előre nézésed és optimizmusod a következő hónap felé, így az nem is lehet más, csakis gyönyörű ovus hónap!!!
Vendég

Áfonya, köszi, türelem babát terem, nemigaz? Kíváncsian várom a görbéd folytatását, eddig minden oké! :wink:

BIldi, sajna én sem tudom azonos időben mérni a hőmet, pedig nagyon mást mutathat ezáltal a hőmérő. Szerintem sincs veszve semmi, beszélgess a testeddel, csak ne mások előtt :lol: .

Májuska, hát igen, az LH-tesztelést abbahagytam, mivel elfogytak, és mivel igen húzós áron dobálják hozzá az üzletekben az emberhez, egy hóban csak egyszer veszek. És így is kettévagdostam. :roll:

Babára fel mindenkinek! :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok nagy szakértő még, így nem tudok okosabbat mondani a görbéitekhez, mint néhány profi itt a fórumon. Bár végignéztem mindenkiét!

Viszont mindannyiunk okulására fölteszem a saját görbémet néhány magyarázattal. Érdemes tanulmányoznotok!!!!!

1. A 18. napon az UH szerint még nem repedt meg a tüsző, hanem 23 mm-es volt. A 20. napon nem láttak semmit!

2. A 12-15 nap között borzasztó stresszes időszakom volt. A bányászbéka feneke alatt volt a hangulatom Szerintem ez indokolja a hőingadozást. Még a programot is sikerült becsapnom, be is tette a pé-t erre az időszakra.

Nos nem találjátok érdekesnek???

Már csak várakoznom kell!! Bár az akciókat nem sikerült jól időzítenünk (ld a görbét!), így nem nagyon reménykedem. Viszont szerintem hormonálisan minden rendben, így nagyon bizakodó vagyok a következő időszakra vonatkozóan!

Kép

Cuncuska!

Több ötletem nincs a görbéddel kapcsolatban, esetleg gondold végig, hogy mennyire volt stresszmentes az elmúlt hónapod! Mert látod az én görbémet is ez zavarta meg! Nagyon kíváncsi vagyok a következő havi görbédre! Egyébként szerintem nekünk (Te , Athiz, Áfi stb), akik már meg tudtunk szülni egy babát, nagyon nem szabad kétségbe esnünk, mert biztosan képesek vagyunk újra megcsinálni! Csak lehet, hogy nehezebb, mint elsőre. Nálam például biztosan működik, nagyon erősen, egy pszichikai gátlás is, mert borzasztó terhességem volt, és a kisbabás időszak sem szép emlék! Csak családi nyomásra vállaltam a következő babát! A fórumozás nagyon sokat segít a gátjaim letörésében, mert nap mint nap szembesülök azzal, hogy más mennyire vágyik a gyermekre, mennyit szenved érte. Nagyon tiszetelem őket ezért, és egyre inkább vágyom arra hogy tagja legyek ennek a csapatnak!

Van egy könyv : A rák jegyében, ez a címe. Nem tudom a szező nevét. Egy anya írta, akinek 2 vagy 3 gyermeke volt. A férje és a gyerekei nagyon szerettek volna kistesót. Az anya nem. Nem akart újra kövér lenni, otthon maradni stb. De nem tudott szembeszállni a családjával. Addig-addig, míg méhnyak rákja lett. Egy pszichológus, már a betegség után, segített rájönnie, hogy ez a tudattalatti ellenállás volt a betegségének kivátója. Ez a felismerés segített neki a gyógyulásban. Gondolkodjatok el ezen is. Én évekkel ezelőtt láttam ezt a nőt a TV -ben, és belémégtek a gondolatai. Pedig akkor még talán férjnél sem voltam, de mégis megjegyeztem, mintha tudtam volna, hogy valamikor szükségem lesz erre a bölcsességre. Most sokat gondolok rá.

Gondolkodjatok el ezen is.

Köszi annak aki végig olvasott!!!!

Csók

Rudi
turorudi6

Rudi,
csak apró kiegészítés: nálam az első szülésem óta kialakult egy komoly betegség. Ezért nem esem újra teherbe. De abban valóban igazad van hogy aki egészséges annak össze fog jönni másodszorra is.
Én mondjuk személy szerint nemigen hiszek a nem akarok gyereket ezért lesz méhnyakrákom-ban, de hát ahány ember annyi féle. :)
Vendég

Rudi, én meg annyit tennék hozzá, hogy ha az elsőnél is többet kell várnom a köv. gyerekre, akkor megőszülök, ugyanis 4 évet vártam Szilire! Inkább abban reménykedek, hogy a 2-ra nem kell annyit várnom, hiszen már így is a felénél tartok (2 év)!

Arra rájöttem, minél többet rágódunk valamin, annál jobban gátoljuk a pozitívumot, és így a rossz dolgok kerülnek előtérbe! Hát lehet, hogy furin fogalmaztam, de talán megértitek, mit akartam itt vartyogni!

Pusz
Vendég

rudi!
háát nem mondom, h nem vagyok picit csalódott attól, amit írtál... n n durva sztm, h ekkora különbség van a görbéd és az uh között! így aztán nem sok szart érhetnek a görbék.... de n n köszi, h feltetted így elemzéssel, mert így aztán tényleg felesleges véresen komolyan venni! (persze azért mérek mint egy kisangyal :))

jut eszembe mérés.. ági! én, mint ősbabanetolvasó még emlékszem, amikor a hőmérőzés guruja, bizonyos erazmusz (=nőgyogyi) lefektette a szabályokat a "már megint megjött" topik elején. szvl min. 4 óra alvás, azonnali mérés, hüvelyben vagy végbélben. ezzel nem azt akarom mondani, h nyelv alatt mérve nem ad hiteles eredményt (sokan végeztek ilyen-olyan eredménnyel összehasonlító méréseket :)), de azért szabályosnak ne nevezzük, legyen ink kényelmesebb :wink:

visszatérve, rudi! egyébként én vlmelyest hiszek a pszichés alapú megbetegedésben, pár éve, amikor elhagyott a pasim, n n magam alá kerültem, és engem is műtöttek méhszájsebbel, ami n hirtelen és durván alakult ki, és a doki is rögtön rákérdezett, h nem történt-e vlmi ilyesmi, mert általában nem jön elő ilyen gyorsan...

n n jó volt olvasni, h így meg mered fogalmazni az érzéseidet, kétségeidet, ez egy n n fontos lépés, ami tutira előrevisz az úton! és nekem az is jólesett, h érzed a különbséget, h "elvileg" akik már szültek, azok biztosabbak lehetnek magukban, mint akik még semmi "bizonyítékkal" nem rendelkeznek, h egyáltalán működnek, mint nő... persze azt sose gondolnám, h második, harmadik, x-dik gyerekre kevésbé vágyik az ember, mint az elsőre, a tehetetlen várakozás ugyanolyan keserves lehet...

athiz!
te nem próbálod meg az internetes ovu teszt rendelést, amit csakegy írt? én már megrendeltem, rem, a napokban megérkezik, sokkal olcsóbb mint amit én itt a dmben szoktam venni...
http://www.accuratepregnancytests.com/a ... sting.html

mindent összevetve, pozitív gondolatokra fel! (majd feltétlenül olvassátok a fejemre a marhanagy pozitívságot, amikor pár nap múlva összeomlok, amikor megjön :?)

majus3

Májuska, már én is megrendeltem, (mármint Niki, aki felajánlotta párunknak ugye), és merem remélni, hogy majd eljut valahogy hozzám is, és akkor hajrá tesztek! Bár megmondom őszintén, hogy ha csak 2-3 hét múlva lesz itthon a teszt, már nem megyek vele semmire, csak a kövi ciklusban!

Talán már nem is lesz rá szükség, mert közben bebabásodom, milyen szép is lenne :wink: !
Vendég

Május,
én is összehasonlítok :D és mindig pontosan 3 tized a különbség a szám és a hüvelyem közt. Szerintem szájban is jó, csak a hónalj pontatalan.
És azt is olvastam valahol, hogy a nők 20%nál semmilyen információt nem hordoz a reggeli hőmérőzés. Egyszerűen nem működik. A hangsúly nem is a %on van, csak vannak olyanok akik hiába mérik csak elkeserednek tőle,pedig belül minden rendben. Lehet hogy ilyen Cuncocska is.
Vendég

Szia Május3!

Én első gyermekemnél is szájban mértem, és jól működött. És ezt is jó forrásból olvastam. Csak az volt a kitétel, hogy nyelv alatt kell mérni. Lehet, hogy pontosabb a két MÁSIK hely :D , de én inkább maradok ennél. Mindig az ágyban mérem, ébredés után, felkelés előtt.

Hát ennyi.

Szióka
Ági
ági 76

Holnap újabb UHra megyek lányok, kéretik szorítani hogy szépen növögessenek a tüszőim (majdnem azt írtam hogy az ikreim :) ). Majd délután jövök, és elmesélem mi volt.
Vendég

Afonya:
Nagyon drukkolok, de lehet mar gratulalni nem fogok tudni, mert delutan elutazunk nyaralni. Majd szerda csutortokon be tudok ujbol nezni...
Biztos nonek, hisz nyomatod a szurikat, noniuk kell.

Okr:
Mar nem tudom hol olvastam, de meg nem gratulaltam a felvetelidhez, ugyhogy most potolom. Gratulalok!

baratodildi

ÁFI!

Bár nem ismerem pontosan a betegséged minden következményét, de úgy sejtem, hogy ez csak a megtermékenyülésnél okoz majd problémát, a későbbiekben nem fog zavarni. Ha hormonálisan zavar, akkor azt tudják ellenőrizni és pótolhatják a hormonokat. Én legalább is így képzelem. De most is olyan szépen alakulnak a dolgaid, hogy én nagyon bízom benne: nem lehet gond.

Abban én sem hiszek, hogy minden betegség hátterében lelki okok vannak. Ahhoz és is túlságosan a földön járok. De abban viszont hiszek, hogy ha meg tudjuk magunknak magyarázni a rossz dolgokat, amik velünk történnek, akkor sokkal könnyebb elfogadni őket, mintha csak a ruhánkat tépnénk fájdalmunkban. Persze néha azt is kell. A logikus magyarázatokhoz viszont mindig ragaszkodom.

ATHIZ!

Az a négy év is ilyen teljesen intenzív és tudatos készülődés volt, mint a mostani? Akkor találtak okot a sikertelenségre? Kellett komolyabb orvosi segítség?

MÁJUS!

Igen , a legtöbbször én is a nőgyógyászati betegségekkel kapcsolatban hallok a pszichoszomatikus betegségekről. Azaz ha egy nőt a nőiségében sértenek, bántanak meg (lehet hogy csak ő érzi magát bántva) annak sok esetben reagál a szervezete a női betegségekkel. Látod a te dokid is azonnal ráérzett. Örülök, hogy megértettél.

Pusszantás

Rudi
turorudi6

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást!!!

majus3!

Miért merült fel benned is hogy esetleg terhes lehetek???
Bennem is bennem volt addig amíg nem csináltam egy tesztet ami negatív lett! Még halvány esélyt sem mutatott a tehesség jelére.

turorudi6

Hozzád hasonlóan én is azért választottam a fórumot mert így megoszthatom a bajomat veletek és jól esik az ahogy meghallgattok és vígasztaltok.

Itt a mai mérésem hétha láttok benne vmi bíztatót

Kép
cuncocska

Rudi,
"ha meg tudjuk magunknak magyarázni a rossz dolgokat, amik velünk történnek, akkor sokkal könnyebb elfogadni őket, mintha csak a ruhánkat tépnénk fájdalmunkban."
Igazad van, erre nem gondoltam. És ez jó dolog is amíg tudjuk hogy magunknak magyarázzuk a dolgokat vígaszként. Nem is ez zavar, hanem mikor valaki az elterjedt tévhitekre üzletet épít, és beteg, elkeseredett embereken gazdagszik. Pl; tornázzon az én módszeremmel Xezer Ft és meggyógyul, vagy bemagyarázza valakinek hogy pszichés a méhnyakrákja, de majd ő jó pénzért kianalizálja belőle. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Most sem jött össze :cry: :cry: :cry:

Kép
gizmixxx

Hello!

Gizmix, sajnálom, hogy most sem sikerült, de talán majd a mostani ciklusban kedvezőbb helyzet alakul ki! Sok sikert kívánok hozzá!

Cunci, most vagy korai volt még a tesztelés, vagy mérj tovább szorgalmasan, és max. 2 havi mérés után menj dokihoz, ha továbbra is ilyen lesz a hőd, majd ad valami csodaszert! És akkor babahegyek... :wink:

Rudi, én azt gondoltam így utólag egy darabig, hogy a sok felfázástól stb. lehettem sokáig babanélküli, meg iszonyú összevissza ciklusaim is voltak, egyszer 42 nap, egyszer 24 nap. Aztán később jöttek a kétszarvú méh megállapításával, hogy ettől nem tudok valszeg teherbe esni. Akkor elmentem a mostani nődokimhoz, aki a hőmérőzést tanácsolta, és elkezdtem. És nem tudom hogyan, de végre összejött a régvárt baba. Azért nagyon is lehetséges, hogy lelki okai is lehettek a meddőségemnek, mert nem vagyok egy kiegyensúlyozott egyéniség, és hát más egyéb gondokkal is küzd az ember az életben. Úgyhogy tulképp más egyéb elősegítés nem volt a terhességhez.
Vendég

Ja igen, és még nem jött meg nekem, de már úgy fáj a pocim! :(
Azért a hőt felteszem:

Kép
Vendég

gizmixxx! francba....

cunc!
igazából azért, mert az a két napos mensi n sovánka, vlmint a görbéden a legalacsonyabb hő (36,5) is magasabb, mint itt a fórum görbéin az első fázis legmagasabb értéke. (huhh, ezt lehet, h kicsit zavarosan fogalmaztam meg, a lényeg, h összehasonlítottam a többiek görbéjével és ezt vettem észre). de lehet, h ez belemagyarázás és csak alapból magasabb hőfokon él/gsz :)

hajrá áfi-tüszők!!!!

csajszik! hanyadik dpo-n "normális" még a mensi :?: sztm tuti nem vagyok terhes (ugye a szex se akkor volt, meg a hőm se az igazi, mert így azért a 48. cn-on (dpo 14) már nem bánnám, ha legalább megjönne...
Kép

athiz! ági! mai hő???

majus3

Sziasztok itt is!

Húúú nagyon szép görbék vannak itt ....

Gizmixxx sajnálom :(

Cuncoska

a tiéd is elég érdekes .....

Enyém is kezd furcsa lenni

Kép
kokusz

Sziasztok!

Jövőhét szerdán megyek a dokimhoz. Kiváncsi vagyok mi lesz a következő lépés?????
Januárban volt a HSG-m.
Szerintetek mit fog mondani :?:
gizmixxx

Skacok... jöttem szurkolni...

HAJRÁ :)

(hmmm... elég sok az érdekes görbe... de ha őszinte akarok lenni teljesen egyértelműt nem látok... gyanús görbét viszont igen (pl. athiz)

cuncocska: hát :( remélem a következő ciklus jobb lesz... most inkább azért szurkolok, hoyg megjöjjön és tiszta lappal indulhass....

kokusz: azt hiszem ma alaposan bele kellene húzni :) :) :) :twisted:

május: nálam az előzőnél 17 dpo-ig ment el a ciklusom... full negatív teszttel...
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Gizmixx

Hát ez jó kérdés .... szuri?

Csakegy

Jajaj 8) belehúzunk

Akinek valami nem stimmel a táblában szóljon.
Athiz tőled meg szeretném a hiányzó adatokat :)
kokusz

csakegy! 17 dpo??? sírni tudnék.... na mindegy.
légyszi írd meg, h a méhpempőt a ciklus elején kezdjem, v nincs jelentősége???

előre is köszi! te h vagy?

gizmixxx! én még nem voltam dokinál, úgyh fogalmam sincs, milyen lépések következhetnek, de az már mindenképp tökjó, h lát szakember!

kokusz! tényleg fura az a nagy esés!

majus3

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?