Sziasztok!
Andi!
Jó, hogy újra itt vagy!
Én megfogadtam a pocakosság elején, hogy Marci alvásideje alatt (ami szerencsére nálunk 3 órányi) pihenek, csak magammal és persze Benivel foglalkozok. Igy most ez a netezest jelenti nalam
Mi biztosan a mi hálónkban fogjuk Benit altatni - szigorúan kiságyában - pár hónapig. Marci nagyon jól alszik, hangját nem halljuk sosem éjszakánként, így félünk, hogy Beni csak zavarná, elsősorban az elején. Meg nekem is kényelmesebb lesz ágyban szopiztatni, így én akár vissza is szunyálhatok közben egy picit
- ha akarok, ha nem, legalábbis Marcinál így volt.
Hú, tényleg, Marci is decemberben érkezett és én még novemberben is nyitott ablak mellett aludtam volna... Ez az idő kész átok a kismamiknak, meg úgy mindenkinek!
Én is úgy érzem, hogy Beni előbb jön, mint Marci (Ő késett 5 napot). Szerintem ez a meleg is előbb kihozza a babákat, de legalábbis nagyon reménykedem benne... Kíváncsi vagyok, hogy a duplázók közül, akik közel egyidőre vannak kiírva (Te, Csengő, én), ki lesz az első
Mamy!
Ha nincs alsó csíkod, akkor gondolom csak egy érzékelőkorongot raktak a pocakodra, alulra. Felülre rakják a másikat, ami mérné a fájásokat. Mindenképp beszélj a dokiddal, szerintem. Engem is dühítene. Nekem azért jó inkább a kórházban, mert ott egy üres szülőszobát kaptam és az elején a szülésznőmmel beszélgettem, majd magamra hagyott, így csak Benire tudtam figyelni. Az asszisztensek csevegése tuti zavart volna. Amikor Marcinál még a Párommal együtt tudtam menni (most ugye vigyáz Marcira és nem tud bejönni), akkor együtt tudtuk élvezni a Kispöcök szívverését
Beszélj esetleg a dokiddal, hogy legközelebb Apuka nem lehet-e ott, mert legalább annyira lehet élvezni, mint az uh-ot.
Erika!
Őszintén?! Én bizony semmivel nem éreztem kellemesebbnek a mai napot.
Mondjuk az egész délelőttöt (7-től 12-ig) úton töltöttük, hol kórházban, hol vásároltunk, hol tanácsadáson, hol autóban, és én lényében meg akartam fulladni a hőségben. De jó, ha Neked kellemesebbnek tűnt
Sajnálom a migrénedet
Tutira ez a hőség! Ittál elég folyadékot? Remélem mára azért már elmúlt. El tudtál tegnap mindent intézni? A derékfájásod és akár a fejfásád mögött akár két napos rohangálásod is húzódhat, gondolom jól elfáradtál.
Marcinál az elkövetkező napok bármelyikében lehet hőemelkedése, láza. Ahogy a többi kisgyerkőc anyukáját kérdeztem, max. 1-2 nap és jelentkezik, de sajna szinte mindegyiknél volt, így félek, hogy mi sem ússzuk meg. Köszi a drukkot!
Neked jövő héten mikor lenne jó a tali? Ha minden igaz, akkor hétfőn jönnek Marcihoz kishaverok, így az ugrott. Remélem a többi nap valamelyike jó lesz Neked
Gabi!
Jó, hogy azóta semmi izgalom!
Párod nem bírja a vér látványát? Nagyon klassz, hogy több személy is Veled lehetett Peti születésénél, a legtöbb helyen (ahogy a Péterfyben is) csak 1 személy lehet a kísérő. Irigykedem a közeli segítségre
Köszi a drukkot! Bi-bi-bi, nekünk már nincs 3 éves, mert Marci már az új rendszer szerint kapja az oltásait és a 3 évest hozták előre 18 hónapra, így legközelebb csak a 6 éves lesz!
Krisszi!
Tudom, hogy nem sz@roztad a Bergont, vicceltem
Nekünk bejött, ez a lényeg!
Nektek is jöjjön be a PegPerego és akkor mindenki tök boldog lesz!!!
Pataki? Az jó lehet! Most én gondolok Rád, remélem a csuklás alatt nem nyeled félre a fagyidat!
Remélem Rolexet azért megnézted!
Nem leszel kripli!!! Sajnos pocakosság alatt előjöhetnek furcsa dolgok, a szervezet érdekeseket tud produkálni. Szopi alatt lehet majd kezelni a szemölcsöt? Nekem meg valami csontkinövés van a bal csuklómon. Elég durván néz ki, és félek is nagyon, hogy mi a túró lehet, de most inkább nem megyek sehová vele, mert tuti röntgent ajánlanának, meg esetleg mintavételt a cuccból, amit én pocakosan nem vállalok. Meg tiszta folt az arcom, úgyhogy én sem panaszkodhatom
Jadey!
Ügyes vagy a vonalzóval!!!
Klassz lett!!!
Én helyátadásról jelen terhességem során tapasztalatokat nem nagyon tudtam szerezni, de Marcival nekem egész szerencsém volt. És az érdekes az, hogy inkább a fiatal lányok és az idős hölgyek adták a helyüket metrón, villamoson. Sőt itt Érden egy fiatal srác is felpattant, mintha rajzszögbe ült volna, ahogy felléptem a buszra. Nagyon jól esik az ilyesmi.
Ma Marci alvásidejében végigböngésztem a netet, hogy milyen támogatás, papír után hová, milyen doksival kell menni. Csajok, ez kész röhej!!! Miért nem lehet ezeket egy helyen elintézni? És mi van az egyedülálló anyukákkal? Mert nekem legalább a Párom elintézi majd. Ja és net nélkül totál hülye lennék... (Pedig mindezt már Marcival egyszer végigcsináltuk!)
Egy dolgot viszont nem találtam és nem is emlékszünk rá, hogy a lakcímkártyát külön igényeltük, vagy hogy is ment ez. Valakinek van emléke, vagy infója róla? Megköszönném!
Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda