Új privát üzeneted érkezett!

Petivel megbeszéltem, hogy együtt megnézzük Rolexet a tv-ben :lol:
Vendég

Meg hát :lol:

KépKép
Kép
jadey

Remélem nem tolják át holnapra.. Szokták...

KépKép
Kép
jadey

Ez csak egy teszt, Jadinek is próbálok vonalzót varázsolni.

KépKép
Kép
jadey

Nem meeeegy!!! No de most jön Rolex!!!!

KépKép
Kép
jadey

Rolex!!!

Nagyon csini voltál és igenis jókat mondtál!!! Gratulálok!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szerintem szuper volt mindenféle elfőgultség nélkül! A Karplinán kicsit ledöbbentem, gondolom azért kellett, mert a másik lány is Reni volt.

KLASSZ VOLTÁL ROLEX!!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Jó volt a Fókusz! Nekem egyszer adták át a helyet a buszon, sorban állásnál természetesen mindig ki kellett várnom, vmikor a 30perces sort is...Nekem az 50-es nők a legunszimpibbek helyátadás céljából, persze tisztelet a kivételnek...

Rolex! Hogyhogy te voltál az egyik kiszemelt? Felkértek vagy hogy csöppentél bele?

Edit

Kép
Kép
edi78

Szia Bujka!!!

Ne hari, de itt szerencsétlenkedek... Hogy tudom feltenni a második vonalzót??? Kimásoltam a kódot és megpróbáltam először helyközel, majd anélkül is betenni a profilba a Bencusé után. Béne vagyok!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Rolex
Gratulálok! Nagyon ügyi voltál. :D :D Sajnos én is pont ezt tapasztaltam, ennyire segítőkészek az emberek, mint a riportban.
Nekem a 36 hét alatt 3-szor adták csak át a helyet.
Sajnos ez van.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Hurrá!!! Sikerült!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Andi!
Jó, hogy újra itt vagy! :D
Én megfogadtam a pocakosság elején, hogy Marci alvásideje alatt (ami szerencsére nálunk 3 órányi) pihenek, csak magammal és persze Benivel foglalkozok. Igy most ez a netezest jelenti nalam :wink:
Mi biztosan a mi hálónkban fogjuk Benit altatni - szigorúan kiságyában - pár hónapig. Marci nagyon jól alszik, hangját nem halljuk sosem éjszakánként, így félünk, hogy Beni csak zavarná, elsősorban az elején. Meg nekem is kényelmesebb lesz ágyban szopiztatni, így én akár vissza is szunyálhatok közben egy picit :oops: - ha akarok, ha nem, legalábbis Marcinál így volt.
Hú, tényleg, Marci is decemberben érkezett és én még novemberben is nyitott ablak mellett aludtam volna... Ez az idő kész átok a kismamiknak, meg úgy mindenkinek!
Én is úgy érzem, hogy Beni előbb jön, mint Marci (Ő késett 5 napot). Szerintem ez a meleg is előbb kihozza a babákat, de legalábbis nagyon reménykedem benne... Kíváncsi vagyok, hogy a duplázók közül, akik közel egyidőre vannak kiírva (Te, Csengő, én), ki lesz az első :wink:

Mamy!
Ha nincs alsó csíkod, akkor gondolom csak egy érzékelőkorongot raktak a pocakodra, alulra. Felülre rakják a másikat, ami mérné a fájásokat. Mindenképp beszélj a dokiddal, szerintem. Engem is dühítene. Nekem azért jó inkább a kórházban, mert ott egy üres szülőszobát kaptam és az elején a szülésznőmmel beszélgettem, majd magamra hagyott, így csak Benire tudtam figyelni. Az asszisztensek csevegése tuti zavart volna. Amikor Marcinál még a Párommal együtt tudtam menni (most ugye vigyáz Marcira és nem tud bejönni), akkor együtt tudtuk élvezni a Kispöcök szívverését :D Beszélj esetleg a dokiddal, hogy legközelebb Apuka nem lehet-e ott, mert legalább annyira lehet élvezni, mint az uh-ot.

Erika!
Őszintén?! Én bizony semmivel nem éreztem kellemesebbnek a mai napot. :( Mondjuk az egész délelőttöt (7-től 12-ig) úton töltöttük, hol kórházban, hol vásároltunk, hol tanácsadáson, hol autóban, és én lényében meg akartam fulladni a hőségben. De jó, ha Neked kellemesebbnek tűnt :)
Sajnálom a migrénedet :( Tutira ez a hőség! Ittál elég folyadékot? Remélem mára azért már elmúlt. El tudtál tegnap mindent intézni? A derékfájásod és akár a fejfásád mögött akár két napos rohangálásod is húzódhat, gondolom jól elfáradtál.
Marcinál az elkövetkező napok bármelyikében lehet hőemelkedése, láza. Ahogy a többi kisgyerkőc anyukáját kérdeztem, max. 1-2 nap és jelentkezik, de sajna szinte mindegyiknél volt, így félek, hogy mi sem ússzuk meg. Köszi a drukkot!
Neked jövő héten mikor lenne jó a tali? Ha minden igaz, akkor hétfőn jönnek Marcihoz kishaverok, így az ugrott. Remélem a többi nap valamelyike jó lesz Neked :wink:

Gabi!
Jó, hogy azóta semmi izgalom!
Párod nem bírja a vér látványát? Nagyon klassz, hogy több személy is Veled lehetett Peti születésénél, a legtöbb helyen (ahogy a Péterfyben is) csak 1 személy lehet a kísérő. Irigykedem a közeli segítségre :wink:
Köszi a drukkot! Bi-bi-bi, nekünk már nincs 3 éves, mert Marci már az új rendszer szerint kapja az oltásait és a 3 évest hozták előre 18 hónapra, így legközelebb csak a 6 éves lesz! :D

Krisszi!
Tudom, hogy nem sz@roztad a Bergont, vicceltem :wink: Nekünk bejött, ez a lényeg! :D Nektek is jöjjön be a PegPerego és akkor mindenki tök boldog lesz!!! :lol:
Pataki? Az jó lehet! Most én gondolok Rád, remélem a csuklás alatt nem nyeled félre a fagyidat! :wink: Remélem Rolexet azért megnézted!
Nem leszel kripli!!! Sajnos pocakosság alatt előjöhetnek furcsa dolgok, a szervezet érdekeseket tud produkálni. Szopi alatt lehet majd kezelni a szemölcsöt? Nekem meg valami csontkinövés van a bal csuklómon. Elég durván néz ki, és félek is nagyon, hogy mi a túró lehet, de most inkább nem megyek sehová vele, mert tuti röntgent ajánlanának, meg esetleg mintavételt a cuccból, amit én pocakosan nem vállalok. Meg tiszta folt az arcom, úgyhogy én sem panaszkodhatom :roll:

Jadey!
Ügyes vagy a vonalzóval!!! :D Klassz lett!!!

Én helyátadásról jelen terhességem során tapasztalatokat nem nagyon tudtam szerezni, de Marcival nekem egész szerencsém volt. És az érdekes az, hogy inkább a fiatal lányok és az idős hölgyek adták a helyüket metrón, villamoson. Sőt itt Érden egy fiatal srác is felpattant, mintha rajzszögbe ült volna, ahogy felléptem a buszra. Nagyon jól esik az ilyesmi.

Ma Marci alvásidejében végigböngésztem a netet, hogy milyen támogatás, papír után hová, milyen doksival kell menni. Csajok, ez kész röhej!!! Miért nem lehet ezeket egy helyen elintézni? És mi van az egyedülálló anyukákkal? Mert nekem legalább a Párom elintézi majd. Ja és net nélkül totál hülye lennék... (Pedig mindezt már Marcival egyszer végigcsináltuk!)
Egy dolgot viszont nem találtam és nem is emlékszünk rá, hogy a lakcímkártyát külön igényeltük, vagy hogy is ment ez. Valakinek van emléke, vagy infója róla? Megköszönném!

Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kép
Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!
Nagyon szép a kisfiad! Kicsit irigyellek, hogy már élőben láthatod, nem csak ultahangon!

Rolex!
Ügyi voltál! Tényleg ilyenek a legtöbben, bár jó tapasztalatom is van, nekem középkorú pasik adták át a helyet legtöbbször. Viszont egyszer beszóltak két kb. 20 éves srác, hogy "Mivan, fölpuffadt a hasad? Hogy nézel má' ki?" erre nem válaszoltam, de jól elrontották a napom...

Lányok, nektek nem repednek szét az anyajegyek a hasatokon, ahogy nő a bőr? Nekem a terhesség alatt kijött egycsomó anyajegy, és ahogy nő a pocakom, van amelyik még vérzik is. Olyan rossz, és ronda is.

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Mégis visszajöttem egy nem akármilyen hírrel! :D :D :D Macifülke Judit kisfiától kaptam sms-t!!!

"Tudatom az egész világgal, hogy 2006. július 26-án 16:40-kor szüleim legnagyobb meglepetésére, örömére és büszkeségére megszülettem! Szül. adataim: 1970 gramm és 44 cm. Anya és én is a körülményekhez képest jól vagyunk. Bota-Depinyi Soma"

Ennél csodásabb hírrel szerintem nem is jöhettem volna!
Olyan érdekes, mert tegnap annyit járt Judit a fejemben és a mai rohanásban nem hívtam fel, de holnapra terveztem egy csörgést felé. Azt hiszem, még pár napig hanyagolom, inkább nem zavarom őket...

Így gyorsan a táblát is frissítem!!! :D

Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gratula Macifülke Juditnak és Somának!!! Hihetetlen, még egy babó! :lol: Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, kevés sírást és jó sok tejet Nektek!!!

Rolex, nagyon szép voltál, komolyan!!! Született színésznő vagy, tök kecses voltál, helyes kis pocid van és jókat is mondtál mellé! :)

A helyet nekem nem szokták átadni, viszont ma a bőrgyógynál előrevettek a sorban, szó nélkül. ez is valami.

Rozus, anyajegyek repednek és véreznek??? Az az álmoskönyv szerint ez nem túl jó. biztosan anyajegyek azok??? Irány a bőrgyógyász, bár szerintem csak kipattogzott a bőröd a babázás meg a meleg miatt.

(vicces sztori: ma este a Váci utcában beszólt egy srác, hogy húú milyen dögös kismama vagyok. :? majdnem megfulladtam a megdöbbenéstőol, párom fogja a kezem, ő persze semmit sem hallott. mik vannak :lol:

jó éjt,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Húúúú nagyon felgyorsultak az események!

Gratulálok Napraforgónak a kis ikrekhez!Csupa jót kívánok nektek!

Judit nektek szintén!Olyan klassz,hogy már ilyen sok kis pöttöm megszületett.Képek,képek,képek,képek plííííííz!!!!!
Remélem minden friss anyuka a legnagyobb egészségnek örvend.És a kis babócák is.

Az RTLklub honlapján én is megnéztem a mi kis Rolexünket.
Nagyon cuki voltál Rolex,és nagyon kis csini.Sokat nőtt a pocid.

Olyan sokat írtatok,főleg tegnap.Alig győzöm olvasni.

Szkatám a changing baged nagyon kis rafinált.Hidd el megérte.Főleg azért mert tetszik nagyon és így örömmel viseled.Annak semmi értelme,hogy az ember olyasmit vesz ami nem tetszik csak olcsó.Hú ez aztán a bölcselet.
A fotel is nagyon szép amiben fotóztad a táskát.Csak nem a te kis kezetdet dicséri a felújítása?A tapéta meg mese.Én is épp kárpit minták közt örlődöm,van ugyan is 4 gyönyörű székünk ,hajlított mahagóni csodák 19.sz. végiek.És újra kéne őket kárpitozni.Egy aranyszálas legyezőmintás tűnik tuti befutónak,de még változhat.

Ákata jól értelmezem te is lassan szülsz?Már most hétvégén?Drukk megy.Szegénykém nehéz lehet már így a vége felé.Lakás romokban,nem irigyellek.de a végeredmény kárpótol majd mindenért.

Szegény kis Gesztenye ez a rosszullét rossz lehetett.Remélem nem lesz több ilyen.

Jadey! A Jade-es vonalzó cuki lett.Imádom SpongeBobot.

Krisszi!Szemölcsök a talpon. :( Itt reklámozzák a Bazuka gelt.Otthon nincs véletlen ilyen.Zsírdaganat?Az milyen?Szegénykém kapod rendesen.

Gigi!Peti a kis cicifüggő!Nagyon cuki lehet.Csak így tovább.
Gyönyörű kisbaba.

Ma láttam légzésfigyelőket féláron.Eszembe jutottatok.Átszámítva 12000Ft volt így.Meg csodaszép ruhácskákat mmmmm...De megfogadtam nem veszek semmit előre.

Sok puszi mindenkinek!
Kitartás!!!

Iza
piciza

Sziasztok!
Gratulálok Napraforgónak és Macifülkének is a babákhoz!!! Sok boldogságot!

Hát sajnos mégis beteg lettem, de csak náthás vagyok de ez is eléggé leveszi az energiám. Éjjel meg nem tudok tőle aludni, meg a meleg miatt is, szörnyű. :twisted:

Rolex

nekem is van csik a hasamon már egy ideje, de még halvány, persze a szőrök megvannak, férjem mindig cukkol is vele, hogy szőrös a hasam.

Sajna nem láttam a fókuszt, mert csak most olvastalak benneteket :(

Na megyek aludni, remélem tudok végre aludni :!:

jo éjt
hettie

Macifülkének, babának és a papának is hatalmas gratula!!! Remélem minden rendben van és Tőletek is kapunk maj fotókat nemsokára! Vgázzatok egymásra!!!

Bujka: Köszi a dícséretet!!! Én is oda meg vissza voltam magamtól, hogy milyen ügyi voltam, ritkaság!!! :wink:

Piciza: Na végre, már hiányoztál!!! Jade választotta ki a vonalzót teljes mértékben :D A drágám annyira oda van Sponde Bob-ért, hogy néha a barkóba közben is rá gondol, de úgy, mint "személy" :lol: Aztán csodálkozik, hogy miért kell 1000 év, mire kitalálom... Klassz lehet az a 4 szék, majd küldjél róla képet, ha kész vagy velük( az új bundájukban) :)

A ruhácskák kint tényleg gyönyörűek, képzeld, a volt férjem hívot a napokban, hogy a párjával bevásároltak Bencusnak. Ledöbbentem.. Aztán ennél már csak az a furibb, hogy őket kértük fel keresztszülőknek :lol: Logikailag tudom csak igazolni: Ha bármi történne velünk, szeretném, ha a két gyerkőc együtt maradna. Sokmindent tudnék mondani az exre, de az biztos, hogy jófej: elvállalta. Remélem azért nem lesz semmi és inkább én nevelném a két lurkót a férjecskémmel :lol:

Jó éjt Nektek!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok :lol:
ettől a melegtől aludni sem lehet :cry:

Macifülke! De jó, hogy végül minden rendben van, egészséges babátok született!!! Sok boldogságot nektek!! :lol:

Rolex,
bocsi, tegnap nem láttalak, mert a Chachachában döntöttem magamba a limonádét :lol: De megnézlek a neten :wink:
Végül hogy jött ki a műsor? nekem azt mondtad, mindenhol átadták a helyet :wink: :lol:

helyátadás: nekem eddig mázlim volt: eddig mindig átadták a helyet, az egész terhességem alatt kb kétszer kellett állniom. Mondjuk, amennyire lehetett inkább gyalogoltam tömegközlekedés helyett, amolyan kismamitorna gyanánt.
A heláytadók között egyébként pasi sosem volt :evil: Ők inkább csak néznek: na kellett ez neked, miért nem vigyáztál?

Rozus,

ez a sztori a két sráccal...! :evil: Én lehet lekevertem volna egyet :evil:

Bujka,

hivatalos papírok: nesze neked egyablakos rendszer.....

Piciza,

Szóval itt vagy :lol: A fotel tényleg nagyon szép, el sem hinnéd, hogy egérszarosan egy árokból szedtük ki. Persze, nem ezzel a huzattal..Szeretünk kukázni a férjemmel :oops: De aztán mindig kiderül, micsoda kincseket dobnak ki az emberek. A tapétáért meg egy évig koslattam, mire megtaláltam az igazit, mert nálunk nem divat az ilyesmi és nem is nagyon lehet kapni.

Krisszi,

Dögös kismama :wink: Egyszer utánam fütyült néhány munkás, mert hátulról nem látszik, hogy terhes vagyok. Kicsit oldalra fordultam és.....volt meglepődés :lol:

egyébként nekem néha olyan fura, hogy most már csak a férjünk szemében vagyunk csinik. Én úgy vettem észre, hogy nőként már nem nagyon néznek rám más pasik (csak ha nem látják a hasam :wink: )
sz_kata

Sziasztok!

Macifülke
Gratulálok a kis Somához! :D Kívánok Nektek sok boldogságot, örömöt, jó egészséget és sok-sok tejcsit! :D :D :D

Gesztenye
Hogy vagy? Remélem már sokkal jobban. :)

Jadey
Ügyi vagy! Nagyon tetszik a vonalzód. Milyen szép kislányod van! :D

Hettie
Gyógyulj meg minél hamarabb! Küldök Neked sok gyógymanót :) :) :) .

Lányok!
Már 1 hete mindennap vérzik az orrom. :( Olyan kellemetlen. Remélem semmi komoly, de majd szerdán megyek dokihoz és akkor rákérdezek.

Úgy hallom, jövő hétre is meleget mondanak. :evil: Kitartás mindenkinek!

puszi: Évi

KépKép
ranpo

Macifülkének nagyon sok gratula a babához és kívánom, hogy mihamarabb otthon élvezhessék a kis drágát .!!Sok-sok tejecskét és boldogságot!!!!!!
baboka

Sziasztok!
Regi topicom lakoit is udvozlom, mar azt hittem elvesztek.....

Csajok mi szakmabeliek is megdoglunk a melegtol....en speciel meg ingerultebb es turelmetlenebb vagyok. szegeny anyam tegnap hazament, de volt par surlodas...ha nem jon hidegfront, akkor en begolyozom...pedig mar voltam nyaron babas.....

Nagyfiut keszitjuk fel a merenyletre es simogatjuk a hasamat, hogy baba-Balint stb. Erre a gyerek odament anyamhoz es neki is elkezdte simogatni a pocakjat.....jot rohogtunk.

Rolex tenyleg ugyi voltal. (a riport annyira nem tetszett, de nem is volt rossz) Szerintem eleve jo a hanghordozasod es tenyleg szupi csini kismama vagy!

Megyek furdeni, aztan a korhaz. Meg csak ctg....

csengo
Vendég

Bujka!
Lehet, hogy a lightosabb zöld teát vagy gyümiteát én is megpróbálom, de csak, ha már otthon vagyok, mert nem szeretnék újabb meglepetést :roll: . Mi egyáltalán nem szoktunk kávézni, de teázni viszont elég gyakran, főleg az alacsony vérnyomásom miatt. Ha nem jön be, akkor legfeljebb kihagyom a hátralévő időre.
Hol található az a csontkinővés? Ha a felső részén, akkor nagy valószínűséggel inhüvelygyulladásról van szó, mert már több ismerősömnek is volt. Nekem be szokott gyulladni, de kinövésem még nincs (szerencsére). Vigyázz vele és ne erőltesd meg a kezed.

Macifülke!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz és a szüléshez. Remélem minden rendben ment és sok tejecskét termelsz majd a kis lurkónak.

Krisszi!
Igen, ezek a visszajelzések nagyon jól esnek ebben az állapotban. Egyébként velem is megtörtént már, hogy szemből felfigyelt rám egy-két srác, majd amikor közeledtek csodálkozva nézték oldalról a pocimat :lol: . Én pedig ilyenkor magamban mosolyogva erre gondolok: "Hát, erről is lemaradtál kisöreg!" :lol: .

Piciza!
Jó, hogy jelentkeztél. Mi van veletek mostanában? Hogy döntöttetek a jövőt illetően?

Rampo!
Köszi már jobban vagyok és remélhetőleg ez csak egy egyszeri alkalom volt. Legalábbis többször nem fog hiányozni az biztos :? .

Jadey!
Jó lenne, ha ma eldöntenénk, hogy holnap hánykor és hol találkozzon a nép. Délelőtt vagy délután menjünk? Én szívesen alkalmazkodom bármilyen időponthoz.
Egyébként tegnap beszéltem Bettussal és ő is jönne a talira, de még este egyeztetek vele, hogy nehogy elkerüljük egymást. Ha minden igaz, akkor a Fókuszt is megnézte, mert megemlítettem neki, hogy érdemes lesz belekukkantania.

Rolex!
Szerintem tegnap egyszerűen tündéri voltál és talán most egy kicsit rádöbbennek az emberek is, hogy milyenek is valójában. Mert beszélni azt tudnak, de ha tettekre kerül a sor akkor állnak ott és néznek ránk, mint borjú az újkapura. Végülis nem ufók vagyunk, ugye?

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Gyors bekukk és szerintem ne várjuk vissza Katát a hétvégére, hisz az alábbi sms-t kaptam!!!

"Hajnalban megszületett Lilla (1850g) és Liza (2100g). Gyönyörű egészséges hajasbabák, jól vannak mamijukkal együtt. Császárral érkeztek."

Azt hiszem ennél szebben nem is kezdődhetett ez a nap!!! Hú, nagyon beindult a babaeső!!!

Kata!
Ezúton is kívánok Nektek nagyon sok boldogságot, sok-sok tejcsit, átaludt éjszakákat és minden szépet és jót!!!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

A táblafelelős mivoltom sem bírt magával!!! :D :D :D

Kép
Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Aztaaaaa!!!! Hát én teljesen leesett állal ülök itten a gép előtt, ilyen hírekre nem is számítottam, először olvasom Macifülkét, aztán Ákatát!!! De jó!!! Komolyan, nagyon örülök, olyan jó érzés olvasni, hogy sorra érkeznek a babák! Sajnos biztos, hogy ez a hülye hőség is közrejátszik, de a lényeg, hogy mindegyik baba és mama jól van!!! :lol:

Ezúton kívánok Ákatának és Macifülkének minden létező jót, boldogságot, egészséget, sok tejet és mihamarabbi hazamenetelt a kis jövevényekkel!!!

Krisszi, Bujka!
Köszi a nyugtatást a CTG ügyben, közben utánanéztem és kiderült hogy valóban úgy van, ahogy Bujka írta, hogy csak 1 érzékelő volt a hasamon, ami a szívverést méri. Tehát a méhtevékenységet most nem is nézték... :roll: Hát nagyon remélem, hogy tudják mit csinálnak. Mindenesetre hétfőn megyek legközelebb, akkor egy másik asszisztens és másik doki lesz (mivel az enyém szabin van), és akkor rá fogok kérdezni a dologra! Nem hagyom ám annyiban! :wink:
Kenetvételnek is utánanéztem, és ez több mint valószínű hogy a BSH volt, ugyanis azt nézhetik hüvelyváladékból és vizeletből is! Gondolom, az utóbbi érzékenyebb, biztosabb eredményt ad. Legalábbis ezt szűrtem le a dologból. Nem baj, túléltem... :? Már nem csíp, nem rózsaszín... :wink:

Hű én már úgy de úgy izgulok, hogy így felgyorsultak az események, hiszen most már bármelyik pillanatban jöhet Geszti is, bár szerintem egyelőre baromi jól érzi magát odabent, mocorog és rugos ezerrel, mint egy perpeetum mobile, tündéri! Egyik oldalról nyomja át a kis fenekét a másikra, szemmel is követhető. Hát nem tudom, remélem hogy még legalább 2 hetet kibír odabent, de a legjobb lenne, ha kihúzná még egy hónapig!... Persze, Ő tudja, mikor kell kibújnia!... :wink:

Lányok, tényleg igaz az, hogy a baba születése előtt "lecsendesedik", azaz alig mozog? És hogy ebből állítólag arra lehet következtetni, hogy pár napon belül megindul a szülés?... Régen olvastam valahol, és azóta ez foglalkoztat.

Kitartást nektek ebben a HŐSÉGBEN!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
mamy

Sziasztok!

Drága Kata, nagyon sok boldogságot, jó egészséget Neked és a Lányoknak!

(Most kicsit elpityeredtem, megkapva Kata SMS-ét.) Babaeső van a topicban :) Így tovább, csajok!

pusz,
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

Napraforgónak és Macifülkének gratulálok sok tejcsit és egészséget kívánok nektek! :) :) :)

Bujka: köszönöm, hogy beraktál a táblába!

Ákata mondta, hogy megálmodta, hogy Napraforgó szült. Tegnap hív az anyósom és azt mondja, arról álmodott, hogy megszültem :shock:
Sehol se tartunk még, nekem még szoptatós hálóingem sincs, még nem festettünk, nem rendeztük át a lakást stb.

Ákata, tudom, hogy most nem olvasod, de kitartást a kórházi napokhoz! Ahogy olvasgattam a topikot mindig meglepett, hogy milyen jól bírod, pedig már két nagy babóca van a hasadban. Most csak azt tudom, hogy nem lennék képes ikreket kihordani és minden tiszteletem az ikres anyukáké.

Mamy: vizsgálat :( elég rosszul hangzott... nekem a dokim előre szólt, hogy a végbélből is és hüvelyből is vesz kenetet, a BSH szűréshez, de a húgycsövet nem mondta - de ez még előttem van a szűrés csak később lesz. Más: a patikusnő azt mondta, hogy szülés után a Tena Lady a jó, reméljük igaza lesz - olvastam, hogy te is azt vettél.

Rolex: nagyon csinos voltál, és tényleg jókat mondtál, sajnos ez az általános tapasztalat.
A vérvételnél előre lehet menni, de pl. nekem az is egy tortúra volt, annyira stresszeltek a sorban álló emberek pillantásai.

Edit: az 50 év körüli nőkről nekem is ez a tapasztalatom, talán ők a legkevésbé toleránsak - csak nehogy ilyenek legyünk mi is :shock:

Madarász-tali nekem is tetszett, jót beszélgettünk - jó lenne még szülés előtt megismételni. Sajnos szombaton nem érek rá - de akik mennek, azoknak kellemes napot kívánok!

Melinda
nózi

Macifülke, Ákata
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Vendég

Hú lányok ezt már el sem hiszem! Megint nem jövök fél napig - erre ketten is megszültek.

Nagyon sok boldogságot kívánok Napraforgónak Somának és Katának és a két tündéri kisleánynak!!!!

Iza:
Te tiszta jós vagy - elvileg Kata nem szülni ment be, csak a vérnyomása miatt.
Szerintem se vegyél előre cuccokat - majd ha túl vagy az első három hónapon.

Rolex:
Annyira meg akartam nézni, hogy sikeresen lemaradtam a Fókusz elejéről...

Bujka:
Figyu, ha Te már átlátod ezeket a mit hol intézzünk dolgokat és leírod a férjednek, nem lehetne esetleg, hogy gépbe írod, és felteszed ide??? Plííííííz!!!
Elkezdtem tegnap olvasni mit hogya, de egyszerűen még a sorrend sem világos, hogy akkor mivel kell kezdeni logikailag?

Valaki homályosítson már fel légyszives!!!

Sz_kata:
Büszke lehetsz, hogy megnéznek a munkások, szerintem is nagyon csini kismami vagy!!!

Ja, az a kocsi amit vettél az vízszintesig dönthető háttámlájú? És hány kiló?
Mert rájöttem, hogy ami nekünk van (Chicco 3WDTech) az sajna csak 6 hónapos kortól ajánlott, de ingyen kaptuk így tök jó, csak most akkor kéne egy könnyebb, újszülöttkortól használható darab is.
Valami nagyobb tömör műanyagkerekű, de amúgy könnyű vízszintesig dönthető sportkocsit szeretnék lábzsákkal. Tetszik a Tiéd és Krisszié is.
Illetve még a Graco-k is nagyon.

Most kezdhetem a nézést elölről, pedig már úgy örültem, hogy b.kocsi téma lezárva.

Krisszi:
Ha HPV okozza a szemölcsöt arra nagyon figyelj oda majd, mert ha nem kezelik, akkor sajnos méhszájsebet, majd méhnyakrákot is okozhat. És fertőző sajnos - strandlábvízből meg közös zuhany papucsmentes használattól lehet elkapni, ha valakinek pici seb van a lábán. De nem akarlak feleslegesen paráztatni, ha leszedik idejében a szemölcsöt - akkor azzal megoldódik a dolog, mert a pici vírusok csak a szemölcsben vannak ebben a fázisban.

Holnap menjünk délután, vagy este? 3 óra avagy 6 felé???

Üdv,
Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Rolex!
Akartam írni, csak az előbb nagy izgalmamban kimaradt, hogy én is láttam a tegnapi riportot, aranyos voltál benne, és egyáltalán nem látszott hogy annyira izgultál volna! Maga a riport nem volt egy nagy szám, hiszen ez teljesen köztudott (sajnos), hogy nem valami előzékenyek az emberek, bár talán arra jó volt, hogy páraknak felkeltette a figyelmét és legközelebb talán udvariasabbak lesznek egy kismamával.
Nekem eddig egyetlen egyszer sem adták át a helyet, nem engedtek előbbre a sorban, pedig hatalmas a hasam most már. De valahogy mindenki olyan közömbös!...
Na szóval gratulálok a szereplésedhez!

Kép
mamy

Elküldtem a hsz-t és utána olvasom a jó hírt!

Ákata nagyon gratulálok, kívánom, hogy minél hamarabb hazajöhessetek a kórházból - és addigra otthon is nagyából minden a helyén legyen! Nagyon aranyosak lehettek a két picikével! Sok boldogságot és sok tejcsikét nektek! :D :D :D

Csengő: Aigner Szilárd a júniusi esőzések idején azt mondta, hogy még simán lehet kánikula - ezt ennyire előre nem lehet tudni. Tehát volt, aki jót mondott. :)
Jó CTG-t!

Gesztenye: örülök, hogy jobban vagy! A gyomorsav okozhat ilyen meglepetéseket - legalábbis most már tudom milyen az hogy sugárba hányni... na de itt hagyom abba!

kitartást ehhez a nagy meleghez!
nózi

Sziasztok!

Gratulálok Macifülkének és Katának a kis jövevények érkezéséhez. Jó egészséget és boldogságot kívánok, és mihamarabb a meleg otthonotokban legyetek!

Edit

Kép
Kép
edi78

Kata!

Ez elképesztő! Szép nagy babucik, gartulálok!! Tiszta gyerekeső van már a topicon :lol: :lol:

Gesztenye, Dorka,

kérdeztétek, mikor talizzunk holnap: A babanetes rendezvény 9-18-ig lesz, szerintem jobb, ha valamikor du talizunk, mondjuk 4 körül, és ha kiutáltak már zárásnál bennünket, áttesszük a székhelyünket. Mi a véleményetek?

Dorka,

Nekünk a WD6-os Chicco van, elég starmm járgány, mert itt Wekerlén nem túl jók az utak. De a lényeg: visszintesig dönthető, tehát újszülött kortól jó. Nagyon jól téliesíthető, mi vettünk hozzá plusszban 3 ezer ft-ért lábzsákot is. a súlya azért nem annyira könnyű, kb 13 kg lehet.
Mondjuk én most akarok rácsot csináltatni a lépcsőfordulóba, és akkor nem kell majd le fel hordozgatnom az első emeletről.
De megértelek, hogy vacillálsz, ez a babakocsikérdés nem egyszerű :lol:

Bujka,

igen, tényleg jó lenne, ha közkinccsé tennéd, amit a férjednek szedtél össze
sz_kata

Hát ez csúcs!

Ákata! Macifülke!
Legyetek nagyon boldogok!!!!!!! :D :D :D
Liza, Lilla, Soma!
Ti meg egyetek rendesen!!!! :D

...vajon őszre mardnak babák az őszi topikban? :shock: :)

Most nem tudok többet írni, mert itt nincs levegő :( :( :( :evil:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Gratula Macifülkének,Ákatának,Napraforgónak!

Nem semmi,hogy jönnek a bébik!!

Rolex:

Nagyon jó volt a riport,tényleg talpraesett voltál.Hallom ma meg játszótereztek Jadeyékkel.Mindent tudok.Én inkább ma a háztartási munkákat választottam,ezért nem mentem veletek.

Jadey:

Igaz??!!Hétvégén megint a telken leszünk.Ti merre?Mentek a netes talira?puszillak!!!!

Képzeljétek!Tegnap este dinnyét akartam venni,és a pasi azt mondta,hogy inkább ne,mert nem olyan friss!!Ilyen is van?Teljesen elcsodálkoztam.

Szerdán meg negatív tapasztalatunk volt a Babyplanetben.Olyan lassú volt az eladó,hogy 4-en álltak előttünk,mi 1db névtáblát akartunk csak venni.előttem nem volt kismama,de senkinek nem jutott volna eszébe,hogy előre engedjen.(20!!!!perc ácsorgás után végül visszatettük a táblát)Egy bababoltban???Mit várunk akkor az utca emberétől!!

KépKép
rönci

Wow!! Nagyon nagy gratula Macifülkének, Katának, Somának, Lillának és Lizának! Olyan ügyesek vagytok! SOK BOLDOGSÁGOT MINDANNYIÓTOKNAK! Kép

Gigi, Peti nagyon édes!!! Remélem nem vagy nagyon fáradt!

Bujka, ugye Marci nem lázasodott be? De jó, hogy nincs több oltás!

Piciri, migrén, derékfájás :( Én is kripli vagyok, tegnap nagy vendégjárás volt, utána apjuk 1 órát maszkázta a hátam és a talpam. Nekem segített, van egy fájdalomcsillapító olaj, perskindol azt hiszem a neve, még a masszőrnénimtől kaptam. Juj a plusz 20 kiló betesz... most is nagyon fáj...

Rozus, anyajegyeket szerintem is nézesd meg, én is ma reggel voltam a dokinál, mert van egy anyajegy a nyakamon, ami 1 nap alatt háromszorosára nőtt, nagyon durva, hétfőn vissza kell mennem. Úgy látszik, mindenkin most nőnek ki odanemvaló dolgok :)

Rolex, tök jó voltál!!! És nagyon csini! Nézett az egész család és a vendégsereg :)

Mamy, azért ez a CTG info annyira nem dobott fel. Nekem azt mondta a doki, hogy jó, ha már most bejelentkezek augusztus végére, annyira tele vannak. Tényleg ilyen gáz a helyzet a Nyírőben? Tényleg te kinél is szülsz? Elfelejtettem bocs.... (Nagyon kiváncsi vagyok Macifülke tapasztalataira is)

Képzeljétek - köszi a tanácsokat -úgy néz ki, hogy sikerült elintézni Pesten az apaságit, bementünk a 11.kerületbe, bár már uszkve 7 éve lejárt az ideiglenes lakcímem ott, azért megcsinálta a nő (bár nem repesett az örömtől). A jövő héten kell érte menni.

Valaki kérdezte korábban a fotóalbumot, az egyik barátnőm ezt használja:
http://www.babaszoba.hu/services/albums

Sok pusz mindenkinek! Kitartás, állítólag a jövő szerdától jön a jégkorszak, bár én már nem hiszem el a meterológusoknak, csak amit látok! :)

MSE

Kép
siba

Ákata!
Hát, ez nem semmi. Nagyon megleptél minket ezzel a fejleménnyel. Gratulálok a kicsikhez és remélem minden rendben van veletek.

Sz_kata!
Én tegnap beszéltem Jadey-vel, aki pedig inkább a délelőttre szavazna a délutáni kánikula miatt, de a végén megegyeztünk, hogy ma véglegesítjük a kérdést a többiekkel. Végülis akkor lenne igazi a találka, ha mindenki egyszerre lenne ott és nem megosztva a nap folyamán.

Gesztenye
gesztenye78

Siba!
Nem a kórházban voltam CTG-n, hanem a dokim magánrendelőjében. A többi is ott lesz. Lehet, hogy ezért, mert annyira tele vannak a kórházban?... :roll: Nem mondta.
Macifülke beszámolóját én is nagyon várom!!!
Dokiról inkább priviben. Te is írd meg, hogy kinél szülsz, mert én is elfelejtettem... Régebben járt erre egy Pilchard nevű lány, a nyári babásoktól, aki szintén a Nyírőben szült, írt neked róla hogy milyen volt? Ha igen, mit?...
Azt hol hallottad, hogy jövő héten jön a jégkorszak?... Bárcsak úgy lenne!!! Bár ha erős hidegfront lesz, ajjajjjj.... remélem nem indulunk be tőle!... mármint baba-ügyileg!...

Bujka!
Én is szeretnélek megkérni, léccilécci, ha megtennéd, hogy a Kispapa által szülés utáni napokban intézendő dolgok listáját közzéteszed?... :wink: :roll: :lol:
Szeretném én is összeírni neki, hogy átlássa már most. Próbáltam a neten utánanézni de nem nagyon találtam semmi használhatót.
Előre is köszi :!: :!: :!:

Kép
mamy

Lányok!
Én annyira izgatott lettem és felbuzdultam az új híreken, hogy gyorsan összepakoltam a kórházi táskát, amit majd vinni kell... :roll:

Kép
mamy

Mamy:

Jól tetted,hogy összepakoltál,ki tudja mikor akarna jönni a kiscsajszi.Meghát ha tényleg front lesz?

KépKép
rönci

Ákata!!!!! :lol: :lol: :D :D :D
Nagyon sok gratula és nagy öröm, hogy rendben vagytok és a lányok is nagyon szép súllyal születtek!!!! Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit!!!! :lol: :lol: :lol:
baboka

Már csak pislogok az eseményeken :roll: :roll: :roll:
meglepett, hogy Ákata babái megszülettek! Tényleg beindult a babaeső!
Sok boldogságot az ikrekhez!!! :lol: :lol:

Ranpo
Köszi a gyógymanókat, már kicsit jobban is érzem magam :)

Én is jártam ugy hogy a boltban mikor májat akartunk venni az eladó lebeszélt rola, hogy azt már ne vigyük el, mert nem friss. Sztem tök rendes az ilyen megmozdulás, ami jol esik az embernek. Amikor ebben a világban már mi minden romlott meg ki tudja mi nyavaját próbálnak eladni nekünk.
hettie

Sziasztok!

Most néztem a 15napos előrejelzést, aug.közepéig minden napra ír esőt (??), és szerdán jön vmi hidegfront.

Szerintetek mennyire befolyásolja a szüléseket a front? Ugyanúgy beindulhat 37-38 hetesnél , mint egy 30 hetesnél a szülés?

5kor megyek nődokihoz, izgulok, mint mindig, remélem méhszáj rendben, mert azért mostanában éreztem egy-két görcsöt, igaz nagyon rövid ideig tartott, max. napi egy, de akkor is...Panangint még szedem, megkérdem mikor hagyjam abba, mert úgy tudom a vége felé érdemes abbahagyni.

Na sziasztok, este jövök.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Rozus!
Nekem is jöttek elő anyajegyek, elsősorban a pocakomon és a dekoltázsomon, de egyik sincs kirepedve, nem hogy vérezne. Szerintem mindenképp mutasd meg bőrgyógyásznak!
A két kis pöcsnek meg jól beszóltam volna, hogy a drágalátos anyukájuk is biztos jól fel volt fújódva anno. De lehet, hogy kár volt érte :twisted:

Krisszi!
Tök jó lehetett, amikor dögös kismaminak neveztek!!! Szerintem ennél nagyobb bókot nem is kaphat az ember lánya! :wink: :D

Iza!
Jó hallani Rólad!!! :D Ha tudsz, gyere gyakrabban :wink:

Hettie!
Jobbulást!!! A Fókuszt biztost meg tudod nézni az RTL Klub honlapján, Iza is úgy nézte meg! :)

Jadey!
Le a kalappal előttetek, hogy ilyen jó kapcsolatot ápoltok a volt férjeddel! Biztos jó keresztszülei lesznek Bencusnak :D

Évi!
Ahogy tudom, terhesség alatt nem furcsa dolog az orrvérzés, bár gondolom, hogy elég kellemetlen tud lenni. A dokidnál azért kérdezz rá...

Csengő!
Jó fej Miki :lol: Marcitól néha megkérdezem, hogy hol van Beni baba, erre rámutat a pocakjára :lol:
Nem megnyugtatásképpen, de Anyummal én is nagyon nehezen jövök kis mostanság... Meleg+pocak :arrow: elviselhetetlen vagyok :(

Gesztenye!
A csontkinövésem a csuklóm belső oldalán van, a hüvelykujjam felőli részen. Elég nagy, kb. 1 cm átmérőjű és jó félcentire van kiemelkedve, méretes kis dombocskának mondanám. Totál kemény, mint egy csontrész. Ínyhüvelygyulladásom nekem sosem volt :roll: Ja, egyébként abszolúte nem fáj, nem érzékeny, semmi, nagyobb erőltetés, munka után sem érzek ott semmit. Egyszóval fura!

Mamy!
Ne is hagyd magad!!! Tudod, ahogy az egy belevaló kismamitól elvárható, csak keményen! :wink:
Jó, hogy a BSH-nál is találtál magyarázatot a mintavételre.
Én is csak lestem az sms-ek olvastán, sőt a Katáét a Párom olvasta fel nekem, mivel én épp a fürdőszobát sikáltam. Nekem sem kellett több, gumikesztű le és örömködtem és rögtön jöttem Nektek is írni! Hihetetlen, hogy hogy beindultak a babócák és ahogy írtad is, tutira a meleg is nagyon közrejátszik. A szülésznőm is említette, amikor először voltam benn nála, hogy csak potyognak a gyerkőcök az égből, köszönhetően a hőségnek. Én is várom már, hogy legyen valami, de nekem jó lenne, ha vagy 5-ig megszületne, vagy várna a kiírásig, mert közte a dokim szabin van :roll:
Én is hallottam ezt a nyugisabb időszakot a szülés előtt, de nem tudom, van-e benne valami. Speciel Marcinál nem tűnt fel a dolog. Ha viszont tényleg igaz, akkor egy pár napig tutira nem szülök (ahogy Te sem :wink: ), mert Beni szétrúgja az oldalamat, e pillanatban pedig speciel csuklik ezerrel :lol:
A kórházi cumót már ideje volt összepakolni! :wink: Nekem már hetek óta készen vár, mondjuk én nagyon paratípus vagyok ám, ami lehet, hogy le is jött az írásaimból :oops: :lol:

Nózi-Melinda!
Akkor húzzatok bele, nehogy Anyósodnak igaza legyen :wink:

Dorka, Sz_Kata, Mamy!
Oké, ha nekidurálom magamat az összeírásra, akkor gépbe követem el a tettemet :wink: Egyenlőre "csak" egy csomó dolgot kimásoltam a netről és hétfőn a Párom a mhelyén kinyomtatja és majd abból vonom le a "tanulságot".

MSE!
Egyenlőre Marcinál semmi láz, azért méregettük a hőjét, hogy mégis mi a normál Nála ebben a hőségben. Fogdosom a fejét, de minden oké! Kop-kop!!! Köszi a kérdesed :D

Edit!
Igazán nem tudom, hogy hány hetes kortól indítja be a front a babócákat, de ez elsősorban attól függ - szerintem!!! -, hogy az anyuka mennyire érzékeny a frontokra. Itt van példának Gigi, aki mondta, hogy utálja a hidegfrontot és pont egy ilyennél kezdett el görcsölni és került be a kórházba, kinyílt a méhszája. De előre nem szabad magadat aggasztani, hogy mi lesz, ha... :wink:

Igazatok legyen, és jöjjön az a hidegfront!!!!!!!!!!!!!!! Én nagyon boldog lennék, sőt akár Benit is elindíthatná :wink: Hűvöset akarok!!!!!

Egy kicsit helyettesítem Katát, mert bejelentem, hogy most a mi házunk egy sz@rfészek :lol: Jövő héten lomtalanítás lesz nálunk és Párom és apósom a padlásról, meg a pincéből rámolják a lomott immáron negyedik órája. A lakásban áll a por, a kosz, a minden, úgyhogy délután egy kiadósat takaríthatok :(

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor holnap hogy legyen? Hányra menjünk? De v du? Nekem jobb lenne pld 3-tól.

Mamy, jó ötlet összepakolni a kórházi táskát, holnap én is nekiállok.

SzKata, Gesztenye - tényleg jól esnek még az ilyen "dögös kismama" beszólások is, nekem is furcsa, h átnéznek rajtam a pasik, de mindegy. Minimum kettőnek én vagyok a legszebb és a világ közepe :lol: Na jó, inkább csak egynek, legyünk realisták. A másik ma reggel is gúvadt szemmel nézte az idei playmate-gyóztest, pedig itthon jobb van neki :lol:

Dorka, tudom sajnos, már régebben diagnosztizálták a HPV vírust a szervezetemben, emiatt járok gyakran rákszűrésre... A családom egyes ...pejoratív jelző... nőtagjai - bocsánat, de marhára felhúztak megint - pedig csak ingatják a fejüket, hogy humbug az egész, kitaláció, nincs is ilyen, rakjak a szemölcsre parafinolajat oszt elmúlik. Szerinted normálisak??? Szerintük nem is 9 kilót híztam, hanem többet, mert úgy látszik. hiába mondom, hogy a mérleg szerint objektíven ennyit híztam, ők jobban tudják nálam és a mérlegnél is. nagyon kiakasztottak, majdnem rájukborítottam az asztalt. most főleg alacsony az ingerküszöböm.
Megnézted a bébiőrzőt? láttam amúgy a vaterán meg az expressz.hu-n is, de 10-nél olcsóbban sehol.

Csajszik, lehet, hogy pár hétig nem lesz netem :twisted: átkerültem passzív állományba, szal megszűntek a jogosultságaim és asszem nem lesz gépem sem - állítólag. Max majd internetkávézóból jelentkezem néha, marhára fogtok hiányozni!
A telcsiszámotok megvan, ha bármi van, tartjuk a kapcsolatot!!!

Vigyázzatok magatokra,
puszi,
Krisszi

krisszi

Krisszi!
Hiányozni fogsz!!!
Azért ahogy tudsz, majd jelentkezz!!!

Bujka!
Köszi előre is a listát, de ha van tipped hogy a neten hol találok erre vonatkozó okosságokat, azt is szívesen venném, és én is csinálok egy listát, aztán közzéteszem, ha van rá igény.
Nem irigyellek a lomtalanításért + takarításért... ebben a fülledt hülye hőségben plusz pocak... :roll: vigyázz ám magatokra!!!

Kép
mamy

Valaki segítsen!
Megcsináltam a vonalzót, de onnan hogyan kell kiszedni, vagy elmenteni a gépre és utána ide betenni? Én nagyon hülye vagyok ehhez. :oops:
Előre is köszi
hettie

Sziasztok lányok!

Macifülke:
Nagyon sok egészséget és tejcit kivánok a kisbabának és anyukájának.

Ákata: Lányaink együtt ünneplik a nagy napot.Nektek is sok boldogságot és sok-sok tejcit..
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?