Új privát üzeneted érkezett!

Angyal
Te milyen szurkát kapsz?

Csakegy
Fini volt a macis pezsgő! :lol: Köszike!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
na azt még pontosan nem tudom, majd jövő héten kiderül! :wink:

Scali,
gratula! :) Ha ikrek, akkor duplán!

Viszont az ilyen terhesnőközelébenlenni stb. trükkökben vhogy nem tudok hinni...
angel37

Sziasztok!

Angel most gondoltam bele. Hogy eltelt ez a pár hónap! Mindjárt babás leszel. :lol:

Hát igen Junkó: sok a meló.
Jövő héten nyaralni megyek, ha törik, ha szakad. Így aztán most senki nem kímél. :twisted:
Látom ti is belehúztok. :lol: :wink: Kitartás!!
Várom a Pick meccseket nagyon! - ebből a szempont nem jó a nyár. Nagy a pangás.

Scali gratula neked!
S én sem hiszek a terhes nők közeli állapotba..... én már két kezem sem tudom megszámolni, hány kismami jött hozzám lelkizni, mikor kerekedtek.......

Azt álmodtam nyertünk a lottón. :roll:

Okriszti én szemét vagyok. Én nem nyitok ajtót senkinek sem. Tőlem csörömpölhet, nyomhatja a csengőt..... Nekem teleszaladt a hócsukám, a hittérítőkkel pár éve, azóta ez a rossz tulajdonság. Aki jön hozzám, az felhív.

Bali!!!!!!?????? adnál egy életjelet magadról? Jól vagy, hogy vagy?

Ja! Lányok! A PCO-sba már írtam, de tegnapi hőmérő eredményem 35,7, a mai meg 36,7. Ezt jelnek vettem, és letepertem páromat. :lol:

Zsazsóka? Hogy döntöttél? Mi van veled?

További szép napot!

Bee
beebeey

Angel,
tanácsot azt tudok adni dögivel, de nekem is Kriszta segített, meg elötte elmászkáltam szúratni magam és figyeltem hogy csinálják.
Kriszta,
nem akarod elmondani hova vettek fel? Vagy szándékosan nem reagálsz rám? :(
Vendég

SZia Bee :D

Bizony, az idő kereke az forog! :lol:

Azért inkább csak úgy fogalmazok, hogy valszeg indul a stimu! :)

Egy egész fok emelkedés? Hű, ez igen! Ha a leteperés is megvolt, akkor várjuk az eredményt! :D

Áfonya,
elmennék én beszúratni az összeset, de nagyon messze van, főleg ha még hozzáveszem a bp-i bkv-s káoszt... :roll:

Szóval Kriszta, akkor te fogsz nekem is segíteni! :wink:
angel37

Angel,
én fogtam a szurikat, elmentem reggelente a körzetihez, és ott az asszisztensnő beszúrta. Szúrtam volna én magam, de én izombaszurikat kaptam, (lehet hogy te önadagolós bőraláadósat kapsz és akkor semmi gond) és összebeszéltek nekem minden butaságot tályogról meg mifenéről a doki aki felírta, meg ez az asszisztens csaj is. Így nem mertem. De láttam hogy sok ész nem kell hozzá, egészségügyi végzettség se nagyon, ha odafigyelsz baj nem lehet.
Vendég

Áfonya,
Jelenleg nem ott lakom, ahol a hivatalos körzeti dokim van, de jobb híján arra gondoltam, hogyha nagyon befosok a művelettől, akkor van egy szakrendelő kb. öt percre, talán beadja ott vki...

Remélem olyan tollformájút kapok, az egy fokkal egyszerűbb(nek tűnik), és talán nem haladja meg a képességemet! :roll:
angel37

Mi a francért szállt el nekem is ez a tetű szöveg??? :evil: :evil: :evil:

Na akkor csak röviden, mindenkinek köszi, aki bíztat, ha hétvégéig nem jön Miku, akkor teszt!

Scali üdv, kérek képet az UH-ról, ha van, és írd meg, hogy hogyan és mennyi időre sikerült a baba.

Áfonya, juj, szuri, nem kedvelem. De valamit valamiért.

Bee, remélem sikeres leteperés volt!

Ancsa tegnap eszembe volt a névnapod, de a csibének több memóriája van! :lol:

Boldog névnapot:

Kép
Vendég

Áfi, Szili nagyon ügyes srác, Ő mondta, hogy már nem akar pelusban csucsuzni, úgyhogy megpróbáltam. Először csak napközbeni alvásnál, aztán szép lassan éjszaka is. Néha becsúszik a pisi, mert sokat iszik alvás előtt, és ha felkel, nem akar elmenni
WC-re. Lusta a drágám, de majdcsak jobb lesz idővel, igaz, lehet, hogy addigra vehetünk egy másik ágyat :lol: . Próbáld meg, hogy nejlont teszel az ágyra, arra pedig takarót, és úgy fekteted rá Enikőt. Nálunk bevált, aztán azt is elhagyhattuk.
Vendég

Sziasztok!

Moni

Sajnálom :(.Remélem,azóta már kisírtad magad,aztán jöhet az újabb hónap... :roll:...újabb reményekkel :).Hőd esett még?Szedned kell tovább a progit,vagy ilyenkor leállni? :roll:

Kriszti

Gratulálok a fősulihoz,akkor elárulom,ma éjjel nekem is megjött :D:D:D...hogy felvettek :lol:!
Kislány:mennyi idős?Ha már nagyobb,akkor nyugodtan mondd meg neki,hogy Te vagy Ada anyukája és neked elsősroban vele kell foglalkoznod,mint ahogy az ő anyukája meg vele teszi.És ha olyat csinál,ami neked nem jó,akkor azt is megmondhatod neki,hogy nálatok ez nem szokás,Ti megosztjátok a játékot,türelmesek vagytok stb...Meg fogja érteni.Ha nem,akkor azt is megmondod,hogy így viszont nem szeretnél vele játszani.
baromi kellemetlen,az tény,de nehogy már neked legyen rossz!Nem szokásom más gyerekét nevelni,de ha olyat csinál,ami nekem nem jó,bizény rászólok,ha a szülő nem teszi(ami itt nyilvánvaló :wink:).
Mensi... :(
Már alszunk,de fog még mindig sehol...illetve egy talán... :roll: De gyanítom,inkább szórakozást igényel a csaj :D!
Szakkör: :) köszi :)!
Anyukád... :( Akkor jól tartotta Benned a lelket :D!Mi sokmindent megbeszélünk,nagyon bízok benne,de azért nem az a tipikus legjobbbarátnő a dolog... :roll:...inkább legjobb anyuka :D!

Áfonya

Arról lemaradtam,hogy tk mit mondtak, a férjed tüdején mi volt a folt?Koszos maradt a papír? :D:D:D De komolyaa... :rooll:
Ikrek :)!Hajrá!Pont kérdezni akartam,mi ez a :( az egyik petefészeknél,amikor a másikban van kettő is???Hát hányas ikreket akarnál mááá? :D
Szuri :)

Athiz

már milyen tesztelésre nem lesz szükség?Egyenlőr felfelé megy a hőd és még csak 9. DPO....Itt akármi is lehet, a mensis hasfájás meg nem feltétlenül a mensi jele!!!!
Bepisi... :( Jó kis éjszakai program :?....

Angel

Hát a Te sztorid is elég gáz... :? Én sem hagytam volna magam,de ilyenkor elgondolkozom,hogy az ilyen gyereknek milyen szülője van? :roll:
Szt olyan tollformájút kapsz,sógornőm is olyannal szúrta magát...mirt valszeg indul csak a stimu? Nem akarod elkiabálni,mi? :D

Ancsa

Boldog névnapot :)!

Scali

Gratulálok :)!

Szövegelszállás:

Mielőtt külditek,másoljátok ki :wink:!

anyapoc

Anyapoc, már hiányoltalak!

Igen, tényleg kimásolhatnám a szöveget, de már így is túl sok időt vacakolok a gép előtt, nem szeretném még azzal is tetézni, habár lehet, hogy megérné, mert szörnyen idegölő, amit néha művel ez a babanet!

A fogzás nálunk sem volt egyszerű, sokszor ment a hasa, lehet, hogy attól, meg nyűgös volt, stb. Szerencsére, már rengeteg foga kint van, meg már nem is annyira pici, úgyhogy van időm másért aggódni, mert ugye mindig van valami (nem konkrét dologra gondoltam)!

Pusz
Vendég

Anyapoc,
gratula! :D
Már aszittem más jött meg, csak azt te mintha nem szoktad volna közölni... :)

Úgy, ahogy mondod, azért csak valszeg! :wink:

A kiscsajnak épp olyan szülei voltak, amilyet elképzelsz... :roll:
angel37

Hopp, Anyapoc, lemaradt a gratula! Bocsi Kép
Vendég

Scali!
Gratulálok!

Okr! Anyapoc!
Nektek is afelvételihez! De hova is vettek fel benneteket?

Angel!
Tényleg hogy elment ez az egy hónap!!

Anyapoc!
Igen iylenkor le kell állni az Utroval.

Magamról annyit, hogy a lelkem kezd helyrebilleni. Szent megygőződésem, hogy a baba megfogan, de nem tud az endo miatt beágyzódni, mivel elég darabos avrézésem, de nem alvadt vér, ahnem szövet darabok... :cry:
Most már ott tartok, hogy bevállalok egy újabb lapart is, csak tudjam, hogy egészsége vagyok. Vagy mondják ki, hogy nem lehet több gyerekem, és akkor nincs a bizakodás. Ennél a bizonytalanságnál már az is jobb lenne.
moni

Athiz,Angel

Köszi :)

Angel

Akkor lehet,hogy a gyerkőc direkt idomítva volt,hogy szokjon oda valahova,ha ez megvan,akkor mhet a dobozkával,meg a kiskosárral :lol: !
Megjött...nem tudtam kihagyni ezt a helyzetet :D!
Akkor stimura fel!Szt minden rendben lesz :)!

Athiz

Tegnap dolgoztam,aztán mizoban voltam Bulcsúval(Verdák),első nagy mozizásunk volt,meglepően jól bírta :)!
Fogzás...Bulcsút egyáltalán nem viselte meg,talán azért,mert neki folyamatosan jöttek,nem egyszerre... :? Apa most rábeszélt,hogy vegyünk neki borostyánkő nyakláncot,mert már több munkatrása mondta(osztrák,német),hogy segített.Hát nincs mit tenni :D!
És igen,igen,valami mindig van,amin aggódni lehet :).Nálunk most a kék-zöld foltok a nyerők,gondolom,nálatok is :)!
Kimásolás:stz az a pár mp megéri,ha nem akarod újraírni :).Így időt takarítasz meg :).
Másik trükk:én wordpadon (jegyzettömb) írom meg,aztán csak bemásolom.Azt addig nem csukom be,amíg ez el nem ment :wink:!Persze csak a hosszú üziket :)!

anyapoc

Moni

Köszi :)!
Engem az SZTE-JGYTF-re rekreáció-életmód-egészségfejlesztés szakra vettek fel :)!
Állj!neked endod van?Én erről lemaradtam! :? És mit mondott a dokid,hogy esély mennyi?Szt egy laparral helyre tudják billenteni!Annyit még mehet,nem?Volt előtte is,vagy csak most? :roll:

anyapoc

Anyapoc,
GRATULA neked is!!! Én is fősulis vagyok, (már nagy másodéves leszek :D ) úgyhogy tudom milyen érzés mikor megjön az az sms. A férjem tüdőfoltjáról végül ne derült ki mi volt, a CT tökéletesen negatív lett, sehol folt. Tippem szerint a borzalmasan régi tüdőszűrőgép tréfálta meg a lelkiismeretes dokinénit. A :( jel a jobb petefészkem cudar állapotára vonatkozott (dokibácsi tett olyan fél megjegyzést hogy műteni se ártana, épp meg épp erről akarom lebeszélni...).
Móni,
nagyon sajnálom az endodat :( Laparral lehet ezt műteni? A rossz helyen levő nyálkahártyaszigeteket le lehet szedni ugye? Mintha ilyesmit olvastam volna... volt már egy laparod? És ott mi volt? Nem sikerült, vagy kiújult? Bocsi ha nem szívesen beszélsz róla...
Angel,
szerintem bármelyik szakrendelőben beadja egy normális asszisztensnő... De hidd el nem ördöngösség! A pen formájú úgy tudom több mint 2x annyiba kerül, igaz állítólag annak valamivel jobb a hatékonysága is, én direkt kértem hogy kezdjük a legolcsóbbal, ha az is jó. A doki meg azt mondta jelentős eltérés nincs a 2 fajta közt, csak az enyémet klimaxos nők vizeletéből nyerik, a penes meg mesterséges és így valamivel tisztább.
Athiz,
tényleg nagyon ügyes szili :) Enikő kicsit lusta, járni is, beszélni is később kezdett, sokszor már megjegyzéseket kaptam a pelusra is, de a gyerekre akartam bízni mikor érik meg rá, és végül szólt is, és akkor egyetlen nap alatt lett szobatiszta. Hát éjjel még megy a pelus pár hétig aztán az is elmarad :)
Vendég

Áfonya,
aha! Köszi az infót! :D

Akkor asszem tollasat fogok kapni! Kérdezte a doki, hogy meddig mehet árban, drága párom pedig szabad kezet adott neki, mielőtt megnyekkenhettem volna. Pedig nem vet föl minket a pénz, de ha már csináljuk, akkor fullosan. :)

Anyapoc,
Párom is oda járt! :wink: Csak más szakra!
angel37

Sziasztok.

Gratulálok minden fölvettnek. Anyapoc, Kriszta. :)
Anyapoc, jöszs Szögedébe?

Kriszta!
Hát a probléma nem egyszerű. Csak beszélni kell a nagyszülőkkel sztem is.

Móni!
Örülök, hogy jobban vagy.

Angyal!
Tényleg, nemsokára szuri!!! Jó ég, hogy repül az idő.
Sikerülni fog. :)
Vendég

Sziasztok!

OKriszti es Anyapoc:
GRATULALOK ES MEGEGYSZER GRATULALOK, IRTO UGYESEK VAGYTOK, BUSZKE VAGYOK RATOK!
:D

Latom kimaradtam a "szulestoretenetdiskurzusbol" na majd en is elmeselem az enyemet.

Senki nem lett babas? A fene egye meg, mindig azt hiszem ha par napig nem olvasok felgyulemlenek a babasok es en nem tudom majd kovetni. Barcsak igy lenne! :lol:

Alvas nalunk is nagyon de nagyon rosszul megy, elromlott teljesen, mivel nem akarom hogy felebredjenek a batyjamek ejjel kikapom a fiamat az agybol ha sir es velunk alszik, hat teljesen hozzaszokott. Lesz majd siras leszoktataskor azt hiszem!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Látom kiveséztétek a szülés témát.Már pont akartam írni,hogy mindenkinek milyen nehezen ment,mikor jött Moni üzenete.Ekkor kicsit fellélegeztem,meg persze Anyapoc története miatt is.

Tontica!
Látom,holnap már 12 hetes leszel,GRATULÁLOK :!:

Moni!
Sajnálom a mensit :cry:

Okr!
Gratulálok a fősulihoz.
A szomszéd unoka tényleg nehéz ügy.Nem mentek nyaralni mostanában?Hátha akkor elfelejt egy kicsit benneteket,és utána nem rohan hozzátok mindig.

Ancsa!
BOLDOG NÉVNAPOT :!:

Áfonya!
Örülök,hogy a férjeddel minden ok.Na meg persze a két szép tüszőnek is :D
Le a kalappal a szuri miatt.Nekem nem hiszem hogy menne,persze a szükség nagy úr.

Csakegy!
Nagyon örülök,hogy minden rendben veletek :) Szerintem Apára hasonlít.Márcsak azért is,nehogy megsértődjön szegény.

Anyapoc!
Neked is gratulálok a fősulihoz :P
És örülök,hogy egy kicsit jobb éjszakátok volt.Remélhetőleg a gyerkőcök is csak ezt a meleget érzik.

Anyukák,akiknek volt,mikor jelentkezett az a sokat emlegetett barna csík a pocin? Vagy ez is eltérő egyénenként?
Egyébként nagyon jó nézni a babás képeiteket :D
És végre elkészült amit én is ígértem.+Felrakom a 12 hetes UH képet,mert azt is kérte,ha jól emlékszem Anyapoc :D

A 12 hetes UH kép sajna nem látszik a legjobban.
Kép

És íme a pocim 18 hetesen:
Kép Kép

KépKép
takido

Takido,
irigy vagyok, nagyon szép a pocid!
Holnap megint megyek UHra, délután majd beszámolok ismét. Ilyen dögmelegben 5 órát buszozni :? (2 óra oda, 3 vissza a 2 átszállás miatt :( ) Na mindegy majdcsak túlélem valahogy...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a strandolásból,megint szuper volt :).Ha tehetném,odaköltöznék ilyen hőségbe :D:D:D!

Áfonya

Neked is köszi :).Akkor majd belőled merítek erőt,mert előttem fogsz járni,legalább látni fogom a kiutat :D!
Ezek szt a tollas szuri kiváltságos? :roll: Azt hittem,ez attól függ,mit lősz :D!
Férjed:nem baj,jobb félni,mint megijedni :)!Legalább tudjátok ,hogy semmi baj :).És látod, a párod tudta előre :D!
Petefészked: hát drukkolok,hogy erre már ne legyen szükség :wink:!Csak így ezek szt minden második hónap lehet esélyes(Vagy inkább ezt ne várjuk meg :D)... :roll:?

Angel

Én már jártam ide,amikor még JATE volt :).Kíváncsi vagyok, a fősuli rész milyen lesz :).Párod mit végzett? Aprorpó,arra válaszoltál,hogy eredeti szakmád mi? Mert tettél valami megjegyzsét,de nem emlékszem,hogy végül válaszoltál-e... :roll:

Junko

Köszi :).
Hát remélem( :roll:) nem,mert elvileg vp-i központtal indítanak képzést,elvileg majd csak államvizsgáznom kell odamenni.Pedig Szeged a szívem csücske,ott éltem 9 évig,középiskola és egyetem alatt.És mondtam a férjemnek,ha nyugdíjba megyünk,akkor visszamegyünk oda :D!

Tontica

Már épp kezdtem aggódni,hogy nem jelentkezel!!!! :evil:
Szerencséd :)!
Köszi neked is ,neked is :)!Nekem nem volt ám nagy szám,mert tk mindenkit felvettek :D!
Szüléssel jöhetsz Te is :).
Alvás :(...hát akkor majd drukkolunk!Meddig maradnak a bátyádék?Veletek mennek majd haza?

Takido

Téged is épp kezdtelek hiányolni :wink:!
Köszi neked is :)!
Szt tutira a meleg minden nyafi oka,mert így estefelé már egyiknek sincs semmi baja :D!
Szülés:no,örülök,hogy meg tudtalak nyugtatni!Szt a lényeg,hogy tudj róla sokmindent,hogy elfogadd,hogy fájni fogok,esetleg nagyon is,de ezek a fájdalmak kellenek és kész.Valahogy az az érzésem,hogy sokan azért élik meg rosszul,mert félenk a fájdalomtól.Már nem úgy előre,hanem általában az ember a fájdalommal nem jó érzéseket,bajt kapcsol össze.És lehet,hogy ez szülésnél is így van,de ha megnyugtatod magad,hogy ezek nem "rossz" fájdalmak,akkor szt másként éled meg...No,bocsi a fejtegetésért :D!
Nagyon jók a képek,jó nagy már a pocid is :)!És még mekkora lesz!
ÉÉs jó még rád a farmerod???Hát merre nő ez a csemete??? :DNekem először a gatyáimat kellett lecserélnem :D!
A linea nigra később alakul ki,amikor már felül is elkezd gömbölyödni a poci,de szt egyénenként is változó.És úgy olvastam,nem mindekinél van... :roll:...Várod már? :D

Na,megyek fürdetni :)!

anyapoc

Sziasztok!

Tontica, már én is hiányoltalak. De szerencsére már itt vagy.

Takido, mindegyik kép nagyon szép, és a pocód is. Simizd meg a nevemben!

Áfi, sajnálom, hogy szaharai hőségben kell ennyit utaznod, de remélem, legalább megéri!

Anyapoc, de jó lehetett a strandon, bár én is mehetnék.

Csakegy, remélem minden rendben. Ma voltál UH-on? Jelentkezz ám!

Megyek, megfüriztetem a csemetémet, meg magamat is, aztán jön a többi esti program. Puszi mindenkinek.
Vendég

Anyapoc!
Nem várom a barna csíkot,sőt :!:
Ez a gatyó új szerzemény,már eggyel nagyobbat kellett vennem,mint a megszokott méretem :)
És köszönöm a fejtegetést,biztos,hogy sok igazság van benne.
Hogy,ill.hol találtál olyan sulit,ami Vp-i képzést is indít?

KépKép
takido

Áfonya!
Ne irigykedj,hamarosan neked is ilyen lesz.
A holnapi utad tényleg nem lesz kellemes.Majd gondolok rád,és küldök 1-2 felhőt :D

Athiz!
Köszönöm,és megsimiztem :D

KépKép
takido

Athiz

Hát gyere,mi szívesen látunk :D!Felétek nincs starnd?Vagy be kell menni Pestre? :roll:
Azért a megváltás nekem is az este,amikor már mindenki szundizik :D!

Áfonya

Repeszteni is fognak neked?Gondolom,azért figyelik,nem?
Ja,meg írtam feljebb is :D!
Utazás.... :? Majd én is gondolok rád :)!

Takido

Jaj,pedig szuper ám az a csík :wink:!Mi bajod vele? :D Leszel Te még arra is büszke :D!
Igazából ez a Naplóban jelent meg,még a jelentkezés előtt.Írtak a szakról általában és hogy az SZTE indít vp-i központtal.Akkor ugyan majdnem már mentem Pestre felvételizni a SOTE-ra uerre a szakra,de akkor meggondoltam magam.Egyrészt ugye jobb itt,másrészt előnyben az SZTE :D,harmadrészt uerre a szakra a SOTE merőben más felvételit hirdetett.Először is lett volna felvételi biológiából (röhej ),másrészt amikor beadtam a jelentkezést,úgy volt,hogy valamikor február végén lesz a felvételi.Erre kaptam egyik héten pénteken ,hogy előrébb hozták,és következő kedden lesz a felvételi.Na,akkor aztán elegem lett.Villő még szopizott,hogyan érjek fel vele reggel 8-ra?Az még egy dolog,de ennyi idő alatt szállást szervezni(mert ugye aznap indulni reménytelen lett volna),aztán még azt is közölték a levélben,hogy kell tüdő rtg és vizelet viszgálat.Mindenzt ugye hétfőn,mert pénteken délben már hogyan?Aztán hétfőn ha meg is tudom csinálni,aznap fel kellett volna mennünk,hogy másnap reggel felvételizzek és hogyan vigyem az eredményket?Meg minek?????Nem sportoló szak ez!Nagyon kiakadtam rájuk,így nagyon megörültem,amikor olvastam erről.itt meg egy másfél órás felvételi elbeszélgetés volt,9-en voltunk bent és tk azt fejtettük ki egymásnak,hogy miért szeretnénk ide jönni,mit akarunk ezzel kezdeni stb.Nagyon szimpi volt a dolog és mellesleg midenkit felvettek :D!
Na,már megint belejöttem az írásba... :oops:

anyapoc

Nem baj,érdekel a dolog.Sokat töprengek mostanában azon(főleg hogy majd ingyen tanulhatok),hogy el kellene kezdenem egy másod diplomát,csak igazából nem tudom,hogy mit+gyerek mellett nekem se lenne kedvem utazgatni.

KépKép
takido

Egyébként ez tényleg szimpin hangzik :D

KépKép
takido

Anyapoc,
olvastam ám amit írtál nekem, csak akkor épp nem jutott eszembe semmi, de most lereagálom.
Igen, repesztenek is, görcsölök is rajta mert ha pénteken sem lehet még repeszteni akkor hétfő a következő UH, és akkor mi van ha hétvégén magától megreped, mi meg apával épp nem... ungabunga.
A tollas szuri gondolom egyrészt a kiszerelése miatt is drágább, meg valahogy mesterségesen állítják elő a cuccot benne, az én pórias izombaszurimnál meg egyszerűen vizeletből vonják ki.
A férjem... ehh tisztára azt hiszi neki soha semmi baja nem lehet. Talán el se ment volna CTre ha én nagyon határozottan nem küldöm. Igaz hogy nagyon ritkán beteg, de félek ha jön a baj akkor nagy baj jön... (kötöttem is rá életbiztosítást! :lol: )
A petefészkem pedig lehet még jobb is (remélem) tehát szerencsére ez nem jelenti azt hogy csak minden második hónap esélyes. Vagy legalábbis nem mondták. De most per pillanat sajna nem fest túl jól. Majd holnap rákérdezek hogy azért még használható-e, érhet-e benne mondjuk legközelebb tüsző. (a legközelebb úgy 3-4 év múlva esedékes remélem :D )
Na most aztán olvashattál, te se szólsz legközelebb ha elfelejtek válaszolni! :D
Vendég

Sziasztok... bocsi, most nem tudok viszsaolvasni. Nagyon felidegelt a doki :(

Előszöris nem volt hajlandó elvállalni! Mert metformint szedek és a belgyógyászom utasításait követem akivel valószínűleg nem tud majd kommunikálni. Úgyhogy ne szüljek Kistarcsán. Menjek a Sote 2-re, az úgyis ott van a belgyógyászat mellett. Szó szerint kirúgott.

Még jó, hogy nem kért pénzt a "tanácsadásért".

A férjem csitítgat, hogy persze, hogy nem vállalt el amikor én mondtam, hogy szedem a metformint és, hogy a sote 1-en kezelik a PCO-mat.

Azt lexarta, hogy eszem ágában sincs a Sotén szülni és Kistarcsán akarok mert az nekünk egy köpésnyire van.

Kirúgott.

Még mindig nem tértem magamhoz.

Azért a végén rákérdezett, hogy és a múltkori UH-n mi volt. Megnézte az UH-t és megnyugtatott, hogy ez sokkal fiatalabb terhességnek látszik és nem is biztos, hogy él, olyan pici a petezsák. Most parázok. Fiatalabb nem lehet, mert a PÉ előtti napon volt az ucsó szex... mondjuk még 2-3 napig életképesek a katonák aztán kész. Tehát max. 2-3 nappal lehet fiatalabb. Ő sokkal-t mondott.

Sejthetitek. Most padlón vagyok.

Azt se tudom, hová menjek jövő héten UH-ra. Dokijelöltem nincs. Megpróbálom holnap felhívni a belgyógyászom, hogy ajánljon valakit mert a nőgyógyászjelöltem nem vállalt el mert túl nehéz eset lennék!!!
Vendég

Takido

Érdemes körülnézni,mert szt tutira megéri GYES alatt :).Aztán ki tudja,lehet,góhogy örülsz majd,ha havonta 1 napot kiléphestz a mókuskerékből :D!Na jó,vicc,detényleg teljesen más szt az ember,ha egy kicsit másal is foglalkozhat :).
De akkor nézd meg a felvi.hu-n a szakkeresőt.Másoddiplomára is van egy csomó jó dolog...

Áfonya

Nehogyasziddmá :D!Nem csak grafomán vagyok ám :D!Olvasni is szeretek :lol: !Ez a dukmcsi lényege :).Nem csak kérdezek,érdekel is,amit írsz :)!
Ha jól értelmeztem,3 gyerkőcöt szeretnéet...legalább :).
Akkor 3-4 év múlva akár együtt is pocakosodhatunk :D!
Huh,repesztés...miért?Apa nem lesz otthon? :roll:Az gáz... És akkor mi a haditerv?
Férfiak mind olyanok,azt hiszek,nekik soha semmi bajuk nem lehet!Ez tuti!Az én férjem is csak akkor megy orvoshoz,amikor már csak vinni lehet... :? Amikor most volt egy nagyon durva izomfájdalma a hátában,beszélni sem tudott,oyolan fájdalmai voltak,pont Pesten voltak a hajóval és telefonon utasítottam,hogy azonnal kórház(akkor még nem tudtuk,hogy mi baja..).Erre mit mond???Jó,hívok taxit!!!!Nem mentőt,taxit! Azt hittem,eldobom a telefont :?!
Na,asszem te se írsz nekem mostanában ennyit :lol: :lol: !

Na,lassan lépek alukálni! :)

anyapoc

Csakegy,
sajnálom! De nehogy felhúzd már magad miatta! Szaladgál épp elég nőgyógyász, biztosan találsz másikat, jobbat, ha nem Kistarcsán hát akkor majd Pesten. Ha kirúgott menjen a fenébe, egyébként nem értem miért nem vállal, azért mert kezel belgyógyász? És ha valaki szívbeteg és kardiológushoz jár akkor azt se vállalja? A terhesség ideje miatt se aggódj, a lányomnál az elején azon hüledeztek milyen kicsi, biztos elszámoltam, a végén meg azon hogy milyen nagy a gyerek, tuti idősebb a koránál (4kg lett a 38. héten) Ezzel azt akarom mondani hogy a magzatok nem mérce szerint fejlődnek, nagyok is lehetnek az egyéni eltérések, nyugodj meg, semmi baj a babával, él és egészséges.

Anyapoc,
apa itthon lesz, de mi van ha mi nem tudjuk hogy megrepedt és nem leszünk együtt? Bár mostmár hogy elkezdtem aggódni együtt leszünk ha lesz kedvünk ha nem :P
Vendég

Csakegy

Nekem kb 5 hetes terhesen (vérzés szt 6 hetes volt,de nekem is hosszabbak a ciklusaim)Bulcsú 3 mm volt.1 hét múlva pedig 9 mm.Nem hinném,hogy a Te 7 mm-s petezsákod olyan nagyon fiatal lenne,hogy bmi baja is avn!A doki le akart passzolni és kész.Szomorú... :(

anyapoc

Áfonya

Még jó,hogy előbb jött Enikő :D!Én is örültem,hogy 2 héttel előbb jöttek :wink:!
Nézd.Hétvégén,mondjuk péntek este,vagy szombaton este akciózzatok egyet,ha megreped,akkor telibe talál.Ha nem,akkor még marad katona (illetve újra lesz) a hétfői repire is :)!

Athiz

Basszus.én most láttam Szili képeit!!!!Most olvastam vissza valamit,és látom,hogy tettél fel képeket!!!!Hogy nem vettem észre?Talán egyszerre küldtük az üzit... :roll:
Minden esetre édes a legényke :)!Az újszülött képe zabálnivaló! :)
meg persze a többi is :).Jöhet még :D!
Hűűű,a cápát is látom, a másik csikóhal? :roll:

anyapoc

Köszi skacok...

kezdek lenyugodni... csináltam egy clearblue tesztet és olyan pozitív, hogy pozitívabb nem is lehetne... úgyhogy kezdek lenyugodni... ez a tesztelés kellett a lelkemnek... (tudom, hogy az 50 -es érzékenységű de ez akkor is kellett a lelkemnek :) )
Vendég

Hello!

Csakegy, iszonyúan mocsok egy krapek, aki így bánik egy nővel, főleg, ha babát vár. Amikor tudja a szemét, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a nő. Sajnálom. Én a dokimat szívesen ajánlanám, de a Szt. Imrében működik, az nem tudom, mennyire jó neked. Viszont ha azt veszem, hogy pl. Gyöngyösről jártak be kismamik a SOTE II-re, amikor ott feküdtem, akkor nem is olyan nagy távolság.
A SOTE II-re én tuti nem mennék, habár az Ács doki nehéz esetekkel is foglalkozik úgy tudom, de én inkább kihagynám! Remélem megnyugodtál, és ma már nem foglalkozol az ilyen emberek véleményével, hiszen csak Te vagy fontos és a babád, aki odabenn szépen növekszik, hogy boldoggá tegye az anyukáját és az apukáját! Puszi

Anyapoc, igen, az egy csikóhaluci, nagyon édik voltak, több képet is feltettem volna, csak nem akartam túlzásba esni! Sziliről majd teszek még, de csak később, nehogy ránkunjatok!

Áfonya, szex non-stop! :lol:
Vendég

Most írta valaki a kistarcsai fórumon, hogy a fiatal dokinál is lehet szülni aki az ügyeleten volt (aki anno a férjem műtétjénél is asszisztált).... ÉN NÁLA AKAROK!!!!!!!

Rá is uszítom a férjem, hogy vadássza le (én a melóból nehezen telefonálok)
Vendég

Sziasztok!

Athiz

Tegyél még fel halas képeket!!!Én pacihalakat nem is láttam.. :roll: Igaz,minden olyan futtában néztünk meg,mert Bulcsú rohant egyik helytől a másikig :D!És persze Sziliről is jöhetnek a képek,ez egy olyan topik :):):)!

Csakegy

Nem akarom kedvedet szegni,de a pozitív teszt nem jelent semmit.
A Hcg szint sokáig maradhat magas,ha a baba már nem él,de a terhességi szövetek még a szervezetben vannak.Tehát ne ez legyen a támpont,inkább menj el megint egy rendelésre,ha nem vagy biztos benne.Inkább lássa több szem....

anyapoc

Örülök Csakegy, hogy talán mégis sikerül ott szülnöd, ahol szeretnél.

Nálam az a helyzet, hogy még nem jött meg, pedig a hasam fáj, idegbeteg vagyok. Pedig ilyenkor már pecsételni szoktam, ami kb. 2 napig tart, és utána kezdek csak rendesen mensizni. Most mi van? Megőrülök!
A hőm itt van:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 069584.jpg

Holnap reggel, ha addig nem jön Kép , megtudom a dolgot.

Pusz
Vendég

anyapoc: tudom... de most semmi értelme UH után futkosni... jövő kedd előtt úgysem lehet biztosat mondani... csak meg akartam nyugtatni magam keddig... úgyhogy lécci lécci ne lombozz le... most ez az ami a legkevésbé hiányzik nekem....

athiz: ez most egy nagy hűha... csodálom a türelmed... :)
Vendég

Lányok!

Tegnap nem is meséltem,hogy kiakadtam a strandon... :(
A fiam lelkesen homokozott a parton,mint a többi gyerek.Mentem megnézni,mert egy pillanatra eltűnt a látószögemből.Hát amint odaérek,látom,hogy egy 15 éves forma fiú éppen jól lespricceli vizipisztollyal.Bulcsú nem ijedt meg,de rámnézett és mondta,hogy lespriccelte az a fiú.Mondtam,hogy elég buta dolog,nem is szabad ilyet csinálni.Erre megszólal a fiú---aki mellett ott ült az apja és a kicsit fiatalabb testvére---,hogy azért,mert hogy elrontotta BUlcsú,amit ő épített.Megjegyzem,ezt igen nehezen tudom elékpzelni,meg Bulcsú sem "vallja be".Erre kérdeztem tőle,hogy és akkor ez a megoldás?????Hogy jól lespriccelem a másikat?Talán lehetne neki mondani is,nem?Erre az apja,aki eddig csak somolygott,megszólal,hogy mondta neki.Na,erre bepöccentem,hogy ugyan nézzen már rájuk,az én fiam 4 éves, az ővé mekkora????Gondolja,hogy érti,ha egyszer odamotyog neki valamit? :evil:
Na mindegy,azért Bulcsúnak is elmondtam,hogy nem rontjuk el más játékát,bár azóta is tiltakozik,hogy ő semmit nem csinált,márpedig elhiszem neki,mert tényleg nem szokott ilyesmit csinálni.Pláne nem annyiszor,hogy ezt kapja.Ha rászólnak,ő szót fogad.
Azon gondolkozom,hogy az ilyen,ha legközelebb konfliktusba kerül valakivel,akkor le is lőné,ha igazi pisztoly van nála????? :shock:
Már azt bánom,hogy nem merítettem meg egy vödröt vízzel és nem öntöttem a gyerek nyakába szó nélkül.... :twisted:

anyapoc

Athiz

Eddig jónak néz ki a görbéd,pláne,ha egyenlőre nem jelentkezik senki :D!
Neked volt hormonnézésed :roll: ? A pecsételés miatt kérdem...

Csakegy

Dehogy akarlak lelombozni,írtam is. :) És azt is,hogy szt semmi baj nincs.Csak a tényeket írtam... :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Régen voltam, de olvaslak benneteket.
Először is Okr és Anyapoc gratula a felvételhez :) ügyesek vagytok.

Takido

Nagyon aranyos a pocakod .... irígy irígy :oops:

Áfonya

Szurkolok az UH-hoz ... szegény, kisül a zsírod ebben a melegben a buszon.

Csakegy

Ne idegeskedj, az nem tesz jót. Biztosan minden rendben van. Az a doki csak le akart rázni. Sajnos vannak ilyenek is. Egyszerűbb lett volna ha azt mondja hogy nem akar az orvosod lenni ....

Athiz

Szurok, szurok +++++++

Anyapoc

Hát csodálom, hogy nem öntötted nyakon apucit a kölyökkel együtt. :roll:

Görbét rakok a másik topikba ... elég hülyén alakul :(
kokusz

Kokusz

Köszi :)
Linkeld be ide is,hogy azért megkukkantsuk ám :)!
Hát igen,a jó ötletek nekem is mindig később jönnek :? ...tényleg megérdemelte volna...
Te dolgozol?

anyapoc

Anyapoc

Még ma szabadságon vagyok .... olyan hamar elrepült ez a hét hogy itthon voltam. Bezzeg mikor melózni kell .....

Az iyen ötletek, hogy mit kellett volna csinálni, általában mindig később jutnak az ember eszébe :) A férjem exével volt pár ilyen ....utólag annyira tudtuk, hogy mit is kellett volna reagálni a dolgaira :)

Hogy kell belinkelni a görbét? Nemtom ....
kokusz

Sziasztok!

Köszönöm a pocidícsérő szavakat.

Csakegy!
Épp azt akartam javasolni,hogy miért nem kéred meg azt a dokit,aki múltkor olyan jó fej volt veletek.Biztos el fog vállalni.
A másik dokival meg ne foglalkozz.Ezek után már nem is lenne jó,ha mégis elvállalna,legalábbis én nem szívesen mennék hozzá ezek után.
Nekem 5 hetes terhesen 7,8mm-es volt a petezsák,és a baba még nem látszódott.(hasi UH-nál)Szerintem nics semmi gond a méretekkel.
Nálad is hasi UH-ot csináltak?Jó lenne kibuliznod egy hüvelyit,azon már látszódhat a baba. :)

Anyapoc!
Majd utána nézek,bár ingyen gondolom csak keresztfélévben indulhatok bárhol is,mikor már megszületik babó.Vagy rosszul tudom?
Sajna van jó pár kretén,mindegy,hogy az ember az uton a boltba,vagy a strandon van.nem lehet őket meggyőzni,jobb ha nem is foglalkozik velük az ember.

Athiz!
Drukkolok nagyon :D

KépKép
takido

kokusz

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!Igazán jólesett! :D :oops: Főként,hogy tegnap mondtam a szüleimnek is,és néma csend,majd nagymamám meghökkent rosszallása volt a válasz :(
A problémámhoz való hsz-ket is köszönöm! :lol:

Áfonya
Lehet,hogy átsiklottama kérdéseden,bocsika :oops:
DEOEC-EFK-diplomás ápoló szak.
Te hová jársz?Ha jól emlékszem,még nem is mondtad,hogy fősulis vagy!? :idea:
Holnapi UH-hoz drukk+++++++++++++++++++++++++++
Miért telik sokkal több időbe a hazafelé út? :?:
Szuri beadáshoz előre is grtaula!Magamat én soha meg nem szúrnám.Persze a szükség nagy úr! :wink:

Anyapoc
Nekem ma 2 cn.Jól látom,neked is?
Mikor kell először menned a suliba?
Strand:Hát rengeteg bunkó van.Sajnos már én is tapasztaltam,hogy a gyermeket a szülő ,vagy nagyszülő uszítja :evil: Ez vhogy méginkább bicskanyitogató! :cry:

Angyal
Sztem a penes praktikusabb lesz,mégha esetleg drágább is!Segíteni pedig fogok,ha kell,ne félj! :)

Athiz
Ez egy remek görbe!!!!Nagyon-nagy drukk+++++++++++++++++++

Csakegy
Megnyugtatásként:
Utolsó mensim anno 10.06
1 UH:12.04 -- 4x4x0 mm petezsák
2 UH:12.11---10x0x0 mm petezsák -6 hetes terhesség
Dokihoz sok szerencsét!Remélem elvállal Titeket!

Tontica
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél :!: :!:
Mikor utaztok?Ratet biztosan nem lesz könnyű visszaszoktatni! :( Ada is hisztizik,ha anyóséktól hazajövünk,mert ott eleve közénk teszem,itthon meg a saját vackába(aztán persze már soha nem ott ébred)

Moni
Áfonyánál leírt felvételi helyzet neked is szól! :D
A csokifolt nem jött ki,Ada ruhájából! :( Te a műanyag dobozost használtad,vagy a papírcsomagoltat?

Scali
Lemaradtam! :( Babás vagy?Mert akkor hatalmas gratula!!!!!!!!!

Megyek ma az OTP-be,mert két hete kértem új bankkártyát,és még mindig semmi hír róla :evil:
A tickeremet pedig midjárt javítom! :(

KépKép

KépKép
okr

Takido
Most nézem,az a Te pocid a képen! :oops: Csodaszép!
Irigykedem is kissé!
Az a barna vonal leginkább a sötét hajú nőkön jelenik meg.Ha eredeti szőke vagy,nem valószínű ,hogy lesz olyanod! :D
Egyébként pedig terhesség után eltűnik,ha volt is!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?