Sziasztok!
Megjöttünk a strandolásból,megint szuper volt
.Ha tehetném,odaköltöznék ilyen hőségbe
:D:D!
Áfonya
Neked is köszi
.Akkor majd belőled merítek erőt,mert előttem fogsz járni,legalább látni fogom a kiutat
!
Ezek szt a tollas szuri kiváltságos?
Azt hittem,ez attól függ,mit lősz
!
Férjed:nem baj,jobb félni,mint megijedni
!Legalább tudjátok ,hogy semmi baj
.És látod, a párod tudta előre
!
Petefészked: hát drukkolok,hogy erre már ne legyen szükség
!Csak így ezek szt minden második hónap lehet esélyes(Vagy inkább ezt ne várjuk meg
)...
?
Angel
Én már jártam ide,amikor még JATE volt
.Kíváncsi vagyok, a fősuli rész milyen lesz
.Párod mit végzett? Aprorpó,arra válaszoltál,hogy eredeti szakmád mi? Mert tettél valami megjegyzsét,de nem emlékszem,hogy végül válaszoltál-e...
Junko
Köszi
.
Hát remélem(
) nem,mert elvileg vp-i központtal indítanak képzést,elvileg majd csak államvizsgáznom kell odamenni.Pedig Szeged a szívem csücske,ott éltem 9 évig,középiskola és egyetem alatt.És mondtam a férjemnek,ha nyugdíjba megyünk,akkor visszamegyünk oda
!
Tontica
Már épp kezdtem aggódni,hogy nem jelentkezel!!!!
Szerencséd
!
Köszi neked is ,neked is
!Nekem nem volt ám nagy szám,mert tk mindenkit felvettek
!
Szüléssel jöhetsz Te is
.
Alvás
...hát akkor majd drukkolunk!Meddig maradnak a bátyádék?Veletek mennek majd haza?
Takido
Téged is épp kezdtelek hiányolni
!
Köszi neked is
!
Szt tutira a meleg minden nyafi oka,mert így estefelé már egyiknek sincs semmi baja
!
Szülés:no,örülök,hogy meg tudtalak nyugtatni!Szt a lényeg,hogy tudj róla sokmindent,hogy elfogadd,hogy fájni fogok,esetleg nagyon is,de ezek a fájdalmak kellenek és kész.Valahogy az az érzésem,hogy sokan azért élik meg rosszul,mert félenk a fájdalomtól.Már nem úgy előre,hanem általában az ember a fájdalommal nem jó érzéseket,bajt kapcsol össze.És lehet,hogy ez szülésnél is így van,de ha megnyugtatod magad,hogy ezek nem "rossz" fájdalmak,akkor szt másként éled meg...No,bocsi a fejtegetésért
!
Nagyon jók a képek,jó nagy már a pocid is
!És még mekkora lesz!
ÉÉs jó még rád a farmerod???Hát merre nő ez a csemete???
Nekem először a gatyáimat kellett lecserélnem
!
A linea nigra később alakul ki,amikor már felül is elkezd gömbölyödni a poci,de szt egyénenként is változó.És úgy olvastam,nem mindekinél van...
...Várod már?
Na,megyek fürdetni
!