Ilba!
Az átlátszó műanyag stimmelt nálam, mint tipp... csak arról maradtam le, hogy direkt rontottad el a képet... nem szép dolog ám elhallgatni, hogy szándékos rejtvény volt!
Üdv Kispeti!
Bocsi lemaradtam, Gergőke báttya akinek Tücsökmami az anyukája, ezek szerint akkor neked is?
Hú micsoda különleges topik lett veled a miénk
Tücsökmami!
Klassz az etetőszék és (ezek szerint
) gratulálok Gergőnek a felálláshoz. Olvastam ám én valami hasonlót, meg magamban meg is csodáltam, hogy jé, már felállt de aztán írni és igazán idekoncentrálni csak ilyenkor reggel van időm amikor még mindenki alszik.
Dia, bár már nem olvasod... nagyon szupi a garnitúra! És nagyon jó pihenést kívánok.
Coolasa!
Medúza, mi?
Mancs!
Mit is rejt nálatok a fiók? khm
Nekünk tegnap extra húzós napunk volt, de az is lehet,hogy átlagos, csak én voltam extra nyűgös. Egész nap visítottam, mint egy hasfájós csecsemő. Aztán mikor a gyerkőcök aludtak délben és volt egy szusszanásnyi időm, leültem a teraszon az egyik székbe és elaludtam ülve kávézás közben! Aztán valahogy megriadtam és bevágtattam az ágyba és délután 5-ig aludtam. Persze miért is ne aludtam volna jól, olyan csatakosan és rosszul ébredtem, hogy még azon is mérgelődtem, hogy akkor most miért nem tudtam jót aludni.
Remélem a mai nap jobb lesz. Aztán jövő hét végén megy a GAbi a nagyiékkal Balcsira, de már nem két hétre, illetve a terv az az, de azátn majd meglátják, hogy hogy bírnak a GAbival. Monda anyósom, lehet majd csörögnek, hogy menjünk le érte hamarabb...
Köszi. Bár amilyen öntörvényű, valahol megértem, de nem mégsem. Már úgy bekészültem arra a két hét viszonylagos nyugira. A szomszédék egy szem gyereke eddig kisebb-nagyobb megszakításokkal 5 hetet töltött balcsin a nagyszüleinél. Csak kicsit vagyok irígy, hogy a nagyiék balcsin laknak... azt hiszem, ha az én szüleim laknánk ott én ott tölteném a nyarat.
Egyébként tervben van nálunk egy balatoni nyaraló. Párom valamelyik éves tervében benne van... Tudjátok ő mindig kitűz egy célt és addig megy amíg el nem éri. A tavalyi éves terv ez a ház volt, az idei meg a terasz, előkert rendbehozatala, kerítés stb megcsinálása. Ez is már 80%-ban kész. Szóval ha így nézem, hogy már a tervei között szerepel, akkor csak ki kell várnom, hogy mikor kerül sorra. Múlt héten valamelyik este megint lehetett látni a feje felett egy ilyet:
és új tervet eszelt ki. Kissé bonyolult, meg még csak terv és nincs eldöntve, hogy valós terv-e, de egyelőre nekem tetszik, főleg azért mert akkor elköltözhetünk innét. Nem bírok ideszokni akárhogy erőlködök. Minden vágyam egy kertesház volt, de ezt aházat nem érzem a magaménak, nem érzem az otthonomnak. Azt érzem, hogy szükségmegoldás, de ez nem jó, hiszen úgy vettük, hogy mi itt éljük le az életünket, de nem biztos, hogy jó az, ha az ember egy olyan helyen kénytelen élni amit nem tekint az otthonának. Úghogy a tervek most tervek és remélem beérik nála a megvalósítási készség is. mert ötletei azok vannak...
na megyek, mindenkinek minden jót mára, ha nem tudnék jönni, de majd szakítok időt...