Sziasztok!
Na reggelről felbosszantottak anyósomék
vagyis inkább apósom. Megint vitték a gyerekeket, tegnap azt mondta 10 körül jönnek értük. 10p-el 10 előtt telefonálnak, h már indulnak, vigyem le őket. Mondom jó, még most öltöznek
Na gyorsan letrappolok velük, bekötöm Danit majd megyek Lilihez, közben mondom, h nekik kéne hazahozni őket mert nincs autónk....erre apósom nagy türelmetlenül odaszól, h naaaa, éppenhogycsak gázt nem adott
Hát azért had köszönjek már el a gyerekektől! És had csatoljam már be rendesen az ülésébe!!!
Gabi, Meli
Köszi a köszöntést Lili nevében
Mikor meglátta a csipkerózsikás képet megkérdezte, h ilyen tortám lesz? Mondom névnapra nincs torta
Süthetnék neki vmi házi gyorsat, de lehet, h ő kint alszik a telken... majd hétvégén.
Nektarin
Klassz a házatok és a kutyus is
Ahogy látom érted már kezdhetünk izgulni, hiszen eddig 30 naposak voltak a ciklusaid most pedig már a 33-on tartasz! Tünetek?
Bea
Nem akarlak elkeseriteni, de most következik a "hizósabb" időszak
Az evéssel nagyon vigyázz mert baj is lehet belőle, sztem nem éri meg pár kg miatt!
Meli
Kefirfolt
Én is szoktam leenni magam
Erről a csodakendőről már nekem is áradozott Tesóm, csak éppen azt nem mondta meg, h hogyan juthatnék én is egy ilyenhez
Hahóóó Gabi! Erről még majd beszélünk
Muszkuru
Én utoljára karácsony előtt pucoltam ablakot
Mentségemre legyen mondva Dani mellett lehetetlenség ilyeneket csinálni! Most meg 1-2 hónapot direkt elhuztam mikor megtudtam, h vendégeink lesznek.
Tegnap végeztem az ablakokkal, kimostam a függönyöket és fel is raktam -ekkor már itthon voltak a gyerekek, apa meg sehol
Szegény Dani az ágyában visitott mert muszáj volt beraknom amig függönyöztem
Olyan hulla voltam, majd összeestem, de a fürdésre éppen beesett apa is. Ja és mit vacsiztunk? Pizzzzzát
Mondjuk kis sztori volt, este 9-kor
rendeltük (dehát 1/2 9-kor még fürdettünk) és 3/4 órát mondtak. Na erről a helyről mindig előbb hozzák, gondoltuk 1/2 ó mulva eszünk... Már több mint egy ó elteltével apa telefonált, h mi van. Vmit hablatyolt neki a csaj, h most indult vele a srác. 5 p mulva hiv a srác már nem is tudom milyen dumával, de indul. 10p mulva ujra a srác, h az ajtó előtt van. Apa kinyitja, sehol senki (7-en lakunk) erre nagy dühösen meg a b....a....f.... még én menjek le érte??!!!! Felöltözik, elindul majd hamarosan nyilik az ajtó és kuncog magában, h rossz a lift, ezért telozott a srác, de már az 5-en tartott.
Na eldugulok, megyek és befejezem ami tegnapról maradt