Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na reggelről felbosszantottak anyósomék :roll: vagyis inkább apósom. Megint vitték a gyerekeket, tegnap azt mondta 10 körül jönnek értük. 10p-el 10 előtt telefonálnak, h már indulnak, vigyem le őket. Mondom jó, még most öltöznek :? Na gyorsan letrappolok velük, bekötöm Danit majd megyek Lilihez, közben mondom, h nekik kéne hazahozni őket mert nincs autónk....erre apósom nagy türelmetlenül odaszól, h naaaa, éppenhogycsak gázt nem adott :twisted: Hát azért had köszönjek már el a gyerekektől! És had csatoljam már be rendesen az ülésébe!!!

Gabi, Meli
Köszi a köszöntést Lili nevében :lol:
Mikor meglátta a csipkerózsikás képet megkérdezte, h ilyen tortám lesz? Mondom névnapra nincs torta :lol: Süthetnék neki vmi házi gyorsat, de lehet, h ő kint alszik a telken... majd hétvégén.

Nektarin
Klassz a házatok és a kutyus is :lol: Ahogy látom érted már kezdhetünk izgulni, hiszen eddig 30 naposak voltak a ciklusaid most pedig már a 33-on tartasz! Tünetek?

Bea
Nem akarlak elkeseriteni, de most következik a "hizósabb" időszak :wink: Az evéssel nagyon vigyázz mert baj is lehet belőle, sztem nem éri meg pár kg miatt!

Meli
Kefirfolt :wink: :lol: Én is szoktam leenni magam :? Erről a csodakendőről már nekem is áradozott Tesóm, csak éppen azt nem mondta meg, h hogyan juthatnék én is egy ilyenhez :roll: Hahóóó Gabi! Erről még majd beszélünk :wink:

Muszkuru
Én utoljára karácsony előtt pucoltam ablakot :oops: Mentségemre legyen mondva Dani mellett lehetetlenség ilyeneket csinálni! Most meg 1-2 hónapot direkt elhuztam mikor megtudtam, h vendégeink lesznek.

Tegnap végeztem az ablakokkal, kimostam a függönyöket és fel is raktam -ekkor már itthon voltak a gyerekek, apa meg sehol :( Szegény Dani az ágyában visitott mert muszáj volt beraknom amig függönyöztem :cry: Olyan hulla voltam, majd összeestem, de a fürdésre éppen beesett apa is. Ja és mit vacsiztunk? Pizzzzzát :lol: Mondjuk kis sztori volt, este 9-kor :oops: rendeltük (dehát 1/2 9-kor még fürdettünk) és 3/4 órát mondtak. Na erről a helyről mindig előbb hozzák, gondoltuk 1/2 ó mulva eszünk... Már több mint egy ó elteltével apa telefonált, h mi van. Vmit hablatyolt neki a csaj, h most indult vele a srác. 5 p mulva hiv a srác már nem is tudom milyen dumával, de indul. 10p mulva ujra a srác, h az ajtó előtt van. Apa kinyitja, sehol senki (7-en lakunk) erre nagy dühösen meg a b....a....f.... még én menjek le érte??!!!! Felöltözik, elindul majd hamarosan nyilik az ajtó és kuncog magában, h rossz a lift, ezért telozott a srác, de már az 5-en tartott.

Na eldugulok, megyek és befejezem ami tegnapról maradt :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Ja, én meg vmi szuper nokedliszaggatót vettem. Igaz még nem láttam, az egyik volt munkatársam ajánlotta, vmi ujfajta, 4 méretü edényre lehet rátenni és egy egész adag tésztát lehet beletenni, nem kell szaggatni és ami a legfontosabb nem ragad rá a tészta, borzasztó egyszerü takaritani. Már őrült kiváncsi vagyok, de apa tegnap a melóhelyén felejtette :roll: Mikor meglátta a sógornőm egyből azt mondta neki is kell ilyen.

Gabi
NEM a tekerős amiről Te meséltél!

Kép
Kép
mókuska

Azér van ám segitségem is :lol:
Kép

Kép
Kép
mókuska

Na mi van senki nincs itt????!!!!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Tegnap este még végigolvastalak benneteket,de már nem volt erőm írni :roll:

Bea!
Kitartás az utolsó fogorvosi kezeléshez.
Meg is értem,hogy szerettek kettesben lenni.Párod próbálja meg elintézni,hogy el tudjon kisérni a genetikai UH-ra.
Mennyi lett pontosan az AFP eredményed? A méretekhez annyit,hogy nem lehet,hogy a táblázat amit néztél még az ülő magasságot mutatja? Én azt olvastam egy könyvemben,hogy ilyenkor már 18-20cm-es,de ez a teljes hossza.

Meli!
Ez a csodakendő engem is érdekelne :)
Kefirfolt:csak nem értik félre :)

Muszkuru!
Szegény párod jól kifárasztják az edzőtáborba.Azért lemész majd"meglátogatni" :oops:
Amúgy hogy telik az utolsó munkanap? Ha lehet már ne vidd túlzásba a melót :D

Kis_Plutó!
Nagyon várjuk,hogy mi volt a dokinál :D .Szegény úgyis sokat kellet várnod,mire végre eljutottál,remélem egy szép képpel fogadsz minket :D
én egyébként úgy hallottam,hogy hétvégére kicsit enyhül a meleg :D

Mókuska!
Nagyon édi Dani,ahogy sepreget :P
Lilike:BOLDOG NÉVNAPOT :!: Kép

Nektarin!
Nagyon szépen alakul a házatok :!: Drukkolok,hogy ne jöjjön meg,és jövő héten zebrás legyen az a teszt :)
A kutyuli meg nagyon édi :) Ahogy meg néz :lol:

Málna!
Remélem ma sikerül beszerezni a szúnyoghálót.
Vakondot elüldöztétek? És Apa feldolgozta a traumát?
Én aug.4-13-ig nem leszek,ha minden igaz.Illetve 4.-én csak délután indulunk,úgyhogy még biztos bekukkantok.

KépKép
takido

Nika!
Akkor már tényleg jó nagy a pocid :D
Ezt a jövő heti genetikát nem értem.Vagy magáncélú lesz?mikor mész AFP levételre?

KépKép
takido

Sziasztok!

Elleptek minket a vakondok :twisted: :twisted: Vettem füstpatront,de szerintem ezeknek gázálarcuk is van :shock:

Nektarin

Szépek vagytok!
Az a feljáró micsoda?
Érzel valamit?Valami furcsát?

Bea

Apa nem tud elkisérni?
Vegyél gatyát nyugodtan,messze még az ősz.
Most jönnek majd a kilók,de ezért nehogy visszafogd magad!!!

Mókuska

Lilinek boldog névnapot! Kép

Nika

Ha hajlamos vagy a csíkosodásra, akkor már most kend magad.Vannak mindenféle csúcsszuper krémek.Olyan jó olcsók... :shock:
Én nem használtam semmilyen csodakencét,csak a jól bevált testápolómat de azt jó bőven.a lényeg,hogy mosz zsírosabb krémet használj.

Meli

Kefír...ja :D
Ez a fajta csodakendőt nem ismerem.Én a Raypathat használom.Ezek a kendők is antisztatikusak.Azt is csak vizzel kell használni,semmi vegyszer.
Nekünk a hálóban vannak olyan bútorok amik nem szeretik a vegyszert.Azokhoz is ezt használom,van hozzá kimondottan olyan kendő ami az ilyen bútorokhoz való.

Muszkuru

Szóval én a Raypathat használom...lásd kicsit feljebb :D
Gondolom mennyire megvisel a gondolat,hogy holnaptól nem dolgozol...Ha jól sejtem még lelkiismeret furdalásod is van :wink:

Kis_plutó

Mikor mész a dokihoz?Minden rendben lesz!

Fél 7 kor keltem mérni.Aztán felkeltettem apát :wink: és utána jól vissza aludtunk...negyed 9-kor ébredtünk fel :shock:
A cél érdekében mindent!!

Mivel Máté maholnap betölti a 2.életévét,mostmár nyílvánosan is "reklámozhatok"...Ha valakit érdekel:Tupperware,Amway,Aloe Vera,Pelus,Bodyk...
Bocsi,ha pofátlan vagyok :oops:

málna2162

Ezt tegnap kaptam!!

Mekkora szemétség! És működik! Add meg a mobilszámod (vagy a férjedét ha tudni akarod hol jár), és az oldal megmutatja térképen, hogy hol van! Mo esetén 36-tal (36201234567) kezd a számot: http://WWW.teapetece.Com/moviles/

málna2162

Málna
Milyen pelus? Olcsó?? Mert akkor az érdekelne... mondjuk más is, csak azokra most nincs pénzem :?

Kép
Kép
mókuska

Nem szeretnék másokat untatni vele,meg a helyet foglalni ,írok pü-t.Vagy van MSN-ed?

málna2162

Mókuska!
Lilinek boldog névnapot! Az apósom nálunk is elég öntörvényű, türelmetlen.

Málna!
Én Ilcsi kozmetikumos terméket keverek a babás testápolómban s kenem magam reggel este. Hirtetelen nőtt meg a pocim.
Szabi elött még senki nem látta rajtam, hogy terhes vagyok most meg mindenki mondja, hogy mekkorra.

Takido!
Nálunk az AFP levételt a genetikai intézményben végzik, majd a 18. UH-n ami nekem aug.7én lesz addigra megjön a genetikai eredmény is.

Kép
nika04

Nika

Ilcsiből mit

Mikor mész szabadságra?

málna2162

Hát én hiába kenegettem a hasam minden fürdés után babaolajjal olyan csikos lett, h na. Danival meg még tovább repedt... :cry: :cry: :cry: ja és az Avon terhességi csikok elleni krémét is használtam :cry:

Kép
Kép
mókuska

Meli
Tudsz vmi szert a szobanövényekre amitől szép fényes lesz a levelük? Anyósoméknak van vmi ilyen, de egyszer akartam kölcsönkérni ,de nem adta ide. Amugy ők sem tudják mi ez, ugy kaptak vkitől egy flakonba töltve.

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!
Most nem is olvastam vissza, majd este.
Na, voltam dokinál, de tiszta szívatás ez.... 9-től van rendelés, de volt valami szülése és 11-re jött kb. 20 perc után amikor már majdnem én következtem vissza kellett mennie :evil: lemerült a telefonom, még Tibit sem tudtam hívni, na ujabb bő fél óra után visszajött. Megvizsgált, mondta, hogy terhes vagyok, de a tényleges megerősítés az Uh-gal hétfő 10 óra :cry:
Legközelebb 12 hetesen kell mennem akkor csinál hüvelyi Uh-ot, és küld majd genetikára is, az előzmények miatt.
Mondtam, hogy én elmegyek az afp erdménnyel, de magzatvízvételt nekem még egyszer nem csinálnak.
Na, ennyi, most megyek eszek, és később jövök olvasni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru
Web:www.rsi.h
csodatakarítőszerekről. Találsz a 2. oldalon magyar nyelvűt, és ott az összes termékük megtalálható

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Megjöttem!!Az a reggeli szédülés meg csak azért volt,mert ilyenkor amikor leülök IDE a gép elé már a vitamint a számba szoktam nyomni,meg egy joghurtot,de ez ma elmaradt!Nem fogyózom egyébként!!
Tudom,hogy csak most jönnek a kilók! :? Csak én ésszel akarok hizni!!Nekem a Tesóm nagyon rossz példa,mert Ő 30kilót hizott!És nagyon-nagyon nehezn adta le csak évek múltán!! :?

Kép
bea27

Sziasztok!

Na hát én semmit nem érzek:(
Úgyhogy valószínű csak ebben a hónapban is 37 nap körül fog megjönni,ami azért elég gázos, mikor több mint fél évig 30 napokra jött meg, most meg....
Az a feljáró a leendő lépcsőházunk, már fönt megvannak a szobák (3) + 1 fürdő, ajtók, ablakok, állnak a falak, csak nincs burkolat, no meg lépcső:)
De majd lesz:) Csak annyi minden van még, hú
Nekem alapesetben kéne fogynom, úgy 15 kg, de egyszerűen nem megy, no majd egyszer...

Kép
Kép
nektarin

Na vissza is olvastam :wink:
Én még lusta vagyok kenni a hasamat pedig nem ártana. nekem még most szép, nem repedt szét. Alul vannak pici csíkocskák, de azok is azért mert 36 hetes terhesen begyulladt a bőröm annyira feszült, és utána semmit nem lehetett rá kenni.

Nektarin szépek vagytok :) szorítok én is, hogy poz. hónapotok legyen.

Málna elég sokágú vagy :wink: Az Amway-el engem is megkerestek, de én nem vagyok ilyen beállítottságú.

Olyan meleg van, nekem meg vasalni kéne, de nincs kedvem, majd holnap :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="mókuska"]M írta:mókuskaeli
Tudsz vmi szert a szobanövényekre amitől szép fényes lesz a levelük? Anyósoméknak van vmi ilyen, de egyszer akartam kölcsönkérni ,de nem adta ide. Amugy ők sem tudják mi ez, ugy kaptak vkitől egy flakonba töltve.

Bár nem tőlem kérdezted , de sör :wink:
Csodákra képes :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!!Én beirtam Apa telefonszámát!!!
Ez a szemét meg egy sex party-ban van!!!!!! :evil: :evil:

Kép
bea27

Kép

Többiek?Időpontokat kérek!

málna2162

Én nem megyek sehova idén!!Na jó!Lehet,hogy egy-két hétvégére kiruccanunk valahova!!
Málna!!Hogy Te milyen ügyes vagy!! :wink:
Candi aug.20.-án jön haza!!

Kép
bea27

Kis_plutó

Én sem vagyok ilyen nyomulós beállítottságú ilyen téren.Általában csak a családnak és magunknak szoktam vásárolni.Csak azért szóltam,hogy hátha valakit érdekel valami.Sokan azért nem mernek vásárolni mert félnek,hogy utánna mindennel megtalálják majd őket.ÉS MEGIS ÉRTEM!!Én is utálom amikor nem tudok lerázni valakit :twisted:

Mókuska

A raypathes kendőben van olyan amivel a növények levelét lehet törölgetni

Bea

Ne hülyülj!!Komoly??A szemét!Ráadásul az enyém is ott van!! :lol: :o :o :o

málna2162

Közben meg az enyém már kinnt ebédel a konyhában!! :wink:

Kép
bea27

Gabi
A sörös témát én is alkalmazom, de azzal nem olyan mint anyósoméknak attól a vmitől :(

Kép
Kép
mókuska

Ezt majd mindjárt én is kipróbálom. :D

Málna!
Én már írtam feljebb egy üzit,amiben leírtam,mikor lógatom a lábam,lehet,hogy te is közben írtál,és azért nem olvastad vissza.
A pelus dologra én is kíváncsi lennék+a bodykra.

Bea!
Túlélted a fogorvost? Jó érzés gondolom,hogy most egy jó ideig nem kell menned.

Kis_Plutó!
Sajnálom,hogy nem tudtál meg többet Bütyökről.Most megint várhatsz hétfőig :cry:
Akkor viszont együtt látjuk,mert én is aznap megyek UH-ra.

KépKép
takido

Ekkora hülyeséget.Van akinek nem sex party-n van a párja? :D

KépKép
takido

Málna!

Csengőlinka olaj, 25 m ezt öntöttem bele a babás testápolómba összeráztam s ezt használom naponta 2-szer.
Van Vérpezsdítő testápolója azt csak mértékkel szabad 3-4 naponta rugalmasabb lesz tőle a bőr.
Ilcsi.com-on találsz róluk bővebben.

Én most voltam nyaralni Miskolc-Tapolcán. Már nem megyek többet. Hétvégenként Balcsi+ s talán meg egy hosszú hétvége Horvátho. vhol, augusztus végén.

Az én párom is szexpartyn van biztos összebeszéltek a fiúk :)

Kis_plutó!
Ne is vasalj épp elég volt nektek ez a várakozás.
örülök, hogy minden oké.

Mókuska!
én is azt hallottam, hogy hajlam kérdése a terhességi csík, azért megpróbálok én is mindent megtenni a megelőzés miatt.
Ha lesznek akkor meg apával felveszem a versenyt kinek van több, mert ő hirtelen lefogyott és neki is lettek csíkjai vagyis vannak, na nem terhességi csíkok de a fogyás utáni csíkok .

Kép
nika04

Takido

mindenki ott van!! :lol:

málna2162

Takido

Az a gáz,hgy a mobilod szerint Te is ott vagy....

málna2162

NIka

Ismerem az ilcsit de inkább azokat amiket a koznetikusok használnak.
A vérpezsdítőssel azért vigyázzál most!

málna2162

Takido
Hajlam... hát sajna nekem megvan :cry: amugy is nagyon vacak vékony bőröm van, a szőrtüszőim is pirosak, látszanak még ott is ahol nem szőrtelenitek. Ez van :roll:

Kép
Kép
mókuska

Málna!
Hát ez az. :D Legalább néha változtathatna a programon.

Nika!
Én most a milupának használom a kismamakrémjét,de ha elfogy egy másikat fogok kipróbálni.Barátnőm ajánlotta kismama olaj.És egész olcsó.DM saját terméke ha jól emlékszem.

KépKép
takido

Mókuska!
Az bőröm is nagyon vékony nekem is látszanak a piros szőr tűszőim ott is. ahol nem szörtelenítek.

Akkor a hétfő doki nap lesz.

További szép napot. Itt extra fülledt meleg van el is ment a napocska, jól jönne egy kis frissítő zápor

Kép
nika04

Sziasztok!!Nehargudjatok,tudjátok,hohy nem jellemző rám,hogy nem búcsúzom el,ha kilépek,de egyszerüen az ebéd után elkap az álomkor,és ha lefexem,KÉSZ VAGYOK!! :(
Két napja valamiért nemérzem,hogy az Óriáskám mozogna!Na most vagy azért,mert nem koncentrálok RÁ,a teendőim miatt,vagy tudja a fene!!De már kezd izgatni! :(
Csak itt beszéltek a poci méretekről,de egyikőtök sem tesz fel!!!!! :x
Túléltem!!Micsoda egy ember!!Képzeljétek!egy hónapra megy el nyaralni!!Ja,hát igen!!Van miből!!Aki egy óra alatt 18-20.000Ftot keres,ugye......................! :oops:
Azt beszéltük meg,hogy novemberben megyek lgkzelebb!!De nemtudom,hogy akor,hogy fogok belférni a székébe!Átnézi majd megint az egészet,és leszedi a fogkövet!
Mindjárt jövök!!

Kép
bea27

Sziasztok

Hát szépen elizéltem ezt a napot...

Csak a búcsúra maradt időm :?

Legyetek jók (de csak amennyire nagyon muszáj :wink: )

Augusztus 10-én jövök :D

Bár Bulgáriában nem őshonos állat a zebra, azért próbálok onnan küldeni egy párat! :lol:

Puszi mindenkinek!

Ági

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru
Jó utat és jó pihenést! Sztem mindenki szoritani fog, h "bezebrásodjál" :wink:

Kép
Kép
mókuska

Muszkuru!
Én is naygon jó pihenést kívánok,és élményekben teli nyaralást.Na meg persze,hogy talizz a zebrával :!: :D

KépKép
takido

Bea!
Tünci is szokott ilyet csinálni,és szerintem is van abban valami,hogy igazából csak annyira másra figyelek,hogy nem veszem észre+még nem mozognak olyan intenzíven,hogy nyugalmi állapoton kívül is mindig megérezzük.
Jól tetted,hogy aludtál ebben a melegben nem is lehet mást.
Az biztos,hogy sajnálni nem kell a legtöbb orvost.nincsen anyagi problémájuk.

KépKép
takido

És íme a megígért fénykép.Dupla amiért várni kellett :D Kép Kép

KépKép
takido

Te jó Isten!!Ez a poci JÓÓÓ nagy!!Gratulálok!Azóta minden nap érzed a mozgását?

Kép
bea27

Muszkuru!Vigyázz magadra!!!!asználd ki a sós tengeri vizet!! :wink:
És gyertek eggyel,vagy kettővel többen haza!!
Jó nyararlást!Puszi,Bea

Kép
bea27

Huuu Takidó, már tényleg nagy pocid van :lol: Szép formás :lol:

Kép
Kép
mókuska

Bea!
Többé kevésbé igen.De inkább csak akkor ha mondjuk ülök,vagy fekszem.De lehet,hogy volt olyan nap mikor kimaradt :roll: Már nem is tudom.
A te pocidról mikor raksz képet? :D

KépKép
takido

Mókuska!
Köszönöm :D
Mindjárt jövök,csak Anyuékkal kiugrom az OBI-ba.

KépKép
takido

Szia!!Amint anyukám hazahozza a fényképezőt,azonnal rakok fel képet! :lol:

Kép
bea27

Egyébként az AFP eredményemet majd csak hétfőn kapom meg!A Genetikai UH előtt kell átrohannom érte a rendelőbe!Aztán meg rohanok a Genetikaira a Kórházba!10:15re!

Kép
bea27

Bea!
Ja,azt hittem az AFP eredményedet is megmondták már.
Én is hétfőn tudom meg az enyémet :D Remélem akkor is így fogok mosolyogni :D

KépKép
takido

Hát persze, h igy fogtok mosolyogni! Nem lesz semmi gond :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?