Az előző azért, hátha valakit érdekel.
Simineni: Hidd el, nálad jobbat nem találnak a munkára.
Szorítunk .
Kajcsival én is így vagyok. Ami délben nem megy be, az megy este. De ha ügyesen eszik a kisfiam, mindig kap egy kis finomságot. Egyébként is kap, csak mondjuk uzsira. Kedvence az őszibarack.
Meghámozom és a kezébe adom. A hordozónk az úgy néz ki, mint a ..., kajcsi után pedig zuhany jön, de egyre ügyibben fogja meg és eszi.
Marci anyu: gyógyulj meg!
Mi van most? Támadnak a vírusok? Remélem, Marci nem kap el Tőled semmit.
Kizsó: hova tűnt Kingus hajacskája? Remélem, nem lesz komolyabb gond. Imádom a hurkijait.
Lehet, hogy csak pici gyomorrontás. Ebben a melegben minden megtörtéhet, hamar romlanak a kajcsik. Habszakállas Zsófi tünemény
Vivi:drukkdrukkdrukk!!! Ha hazaértek, írj! ( mármint a telekről, ha hazaértek. )
Boszi: Mam cumisüveg tényleg tökéletes.
Amíg Gergő abból itta a tápit, valóban alig büfizett. Most áttértünk a varázsitatóra, vettem tanulószettet és azóta akkorákat büfizik.
Valamit csak tud az a MAM.
Egy dolog miatt nem szerettem: nincs fogója. Legalább is az ultiventhez én sehol sem láttam. Egyébként lehet kapni?
Gabszi:
:):):):):):):):):):)
Küldöm a címlistát, most Gyezsu nincs benne, mert mondta, hogy nyaralnak, nem akarom, hogy tömődjön általam a postaládája.
Nem baj, ha azt használod, meg van engedve.
És Balázsos fotót is akarunk.
meg apásat-anyásat
Tölti: Gratulálok a kis hősek, meg az anyakönyvihez is.
Végre lezárult a folyamat.
És ez olyan öröm.
A kisfiam szeparációs szorongásának csúcsát éli. A szobán belül sem mozdulhatok, mert óriási zokogásban tör ki, közben pedig azt kiabálja, hogy baba, baba, baba vagy mama, mama,mama.
Ma próbáltam mindenhová vinni magammal a lakásban vagy hívom, hogy jöjjön és eltapicskol utánam.
Ennek ellenére időnként van zokogás, pedig a fél napomat a szőnyegen fekve töltöm.
Este apa hazajött és hiszti elvágva. Apa csodálkozik is mindig, neki miért nem hisztizik. Amilyen gyakran találkoznak....
Gergő megkaparintotta anya almáját