Új privát üzeneted érkezett!

Steiff!

Sikerült utánanézni a macis kiállításnak? Tegnap láttam a plakátot, asszem július 21-től augusztus 6-ig van az Árkádban (fene a lyukas fejemet :oops: ).
rkata

Sziasztok! Csak bekukk. Most jöttünk a védőnénitől. Ádámka oltást kapott. Ismét Ő a kis hősöm:-)

Tegnap megkaptuk az anyakönyvi kivonatot. Mostmár hívatalosan is Ádámka a nevünkön van:-)

Kép

Kép
töltike

Sziasztok

Tirza, mi megyünk a szombati talira. Meg tudnád írni nekem a pontos címet, mert a munkahelyemen a freemail-em( oda küldték a levelet a talival kapcsolatban) nem elérthető.
Ki jön még :?:

Bocsi a távirati stílusért, de nem tudok írni a munkahelyemről, mert elég sok a munka. Minden nap megpróbállak olvasni benneteket, de ez sem mindig sikerül.

A képeket én is nagyon imádom, mindig megcsodálom a gyönyörűséges babákat.

Kép
Kép
atan

Töltke!
Gratulálok az ügyes nagyfiadhoz, meg azért a szépséges lányodról se feletkezzünk meg.
Vivi!
Én is azt mondom, hogy ha a te babád akkor hozzád fog kerülni, ha nem akkor se csüggedj. Már csak egyet kell aludni, hogy megtudd!!!
Marci anyu!
Olyan jó veled beszélgetni, a következő híváskor remélem azt mondod boldogan- Igen a miénk!
Örülök, hogy az optimizmusod ebben az utolsó időszakban is töretlen. Tudod, pihend ki jól magad a nyaraláson, mert most már te jössz!
Madri!
Ha akarsz gyerekzsivalyt kettőt tudok kőlcsönözni egy picikét, de csak hívnod kell és folyamatosan megy nálunk a pörgés.
Gabszi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Balázs olyan rendes gyerek, hogy így segít neked!
Az evésről. Az elsőnél mindíg tanulsz a hibákból és a másodiknál már másképp csinálod. A Pisti a mai napig csak az én főztömet eszi meg, de nem hajlandó megenni a banánon és almán kívül más gyümölcsöt a nyers zöldséget pedig egyáltalán nem eszi.
Az oviba azt mondták, hogy kenyér és víz mindíg van és furcsán néztek rám.
Hozzáteszem, hogy a válogatásába nagyon bejátszott anyósom, aki ,ha valamit nem evett meg az én főztömből, átvitte hozzá és közölte, hogy mamuci finomat főzött, ami leginkább valamilyen krumpli volt és megetette.
Szandránál már ezt nem engedtem, ha nem ette meg ebédre a fözelékeket, megkapta vacsorára.
Nagyon kevés dolog van amit nem szeret, mindent megeszik amit elé rakok. De mivel ő szerette a tápszert, majd 1,5 éves koráig naponta kétszer kapott.

Most meg egy kicsit gondban vagyok. Kelimóni javaslatára elmentünk vega tesztre. Ami kihozta, hogy mindhárman allargiásak vagyunk a tejre, Szandra meg én meg a búzalisztre is.
A doktornénink szabin van, így még nem tudtam megkérdezni tőle, hogy akkor mennyire kell betartanunk a diétát. Ott a nő aki csinálta, azt mondta, hogy egy hónapig kerüljük ezeket az élelmiszereket és figyeljük meg, hogy tüsszögünk e még. Mondjuk a lánnyal a parlagfűre is allergiásak vagyunk ami most virágzik, honnan tudjam, hogy most mi van. Remélem azért ez még nem fehérje és lisztérzékenység mert akkor drasztikusan meg kéne változtatnunk étkezési szokásainkat.
Tudtok nekem ebben tanácsot adni?
simineni

Sziasztok!

Végre van egy kis szusszanásnyi időm! :D
Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!! :D

Akkor most mesélek nektek: tehát...
Zsófi megkapta az oltást lassan két hete csütörtökön. Mit ne mondjak, elkerekedett a szemem, mikor elkezdte sorolni a védőnő, hogy milyen tünetek jelentkezhetnek. Vagy 10 félét felsorolt. Még vissza is kérdeztem, persze poénból, hogy csak ennyi?! :shock:
Aztán vasárnap éjfél körül jön a férjem (én már aludtam), hogy lázas a Zsófi! Én kis naív, biztos az oltástól, gyorsan gyógyszer, és vártuk, hogy csillapodjon neki. Ekkor 39,1-et mértem.
Másnap telcsi a védőnőnek, lehet-e ez az oltástól? Kiderült nem, vigyem orvoshoz. Ő megnézte, de nem volt semmi látható tünet, így nem írt fel semmit. Fülészetre elküldte, mert mondtam, hogy elég sokszor kap a füléhez. Ott kiderült semmi.
Aztán szerdán reggel megint láz, és eléggé szédelgett a Zsófi, ami nekem nem tetszett. Újból doki! :cry: Ő nem tudott mit mondani, de a dülöngélés őt is idegesítette, ezért irány a kórház!
Mint utóbb kiderült, agyhártya gyulladás gyanuval küldött be minket!!!
Na a kórházban vizsgálatok, vérvétel (hogy az anyuka, apuka szíve majd meg szakad, ahogy kiabál a gyerek), még fülészetre is elküldték!
Aztán vártunk, és vártunk az eredményekre, ami nagyon idegölő volt.
A kórházban mindenki nagyon kedves volt. Zsófit igazából nem viselte meg, mert át lehetett látni a szomszéd szobákba, és ott is voltak "babák". Én bennt maradhattam vele egy széken, de éjjel már nem bírtam tovább és leköltöztem a földre aludni! :?
Szerencsére jól jöttünk ki a betegségből, kiderült, hogy a 3 napos lázvírust kapta meg, és semmi köze nem volt az oltáshoz. Csütörtökön, amikor délután jöttek ki a pöttyök Zsófi pociján, már kezdtem megnyugodni. :)
De végre megint itthon vagyunk, és minden rendben! :D
És most felteszek pár képet, mert már rég raktam fel:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kizsó

Rayo, Siminéni és mindenki!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! :wink:
Ha ideges vagyok egész nap 1000-rel pörgök. Tegnap nagytakarítás, ma 1 hónapra előre minden apró ügyet elintéztem. Most varrni fogok, valamit csinálnom kell, hogy gyorsabban menjen az idő. :evil:
Szerdán vagy csütörtökön megpróbálok a Miskolci ügyintézővel beszélni. (ma vidéken van, nincs bent a tegyeszen)
Eddig én is elég türelmes voltam, de most....... :evil: :!:

Kép
vivi1

mi is megyünk talizni :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Csak egy gyors bekukk...

Vivi!
Veled együtt izgulun!!! Csak csatlakozni tudok a többiekhez: ha Ő a ti babátok, úgyis megvár titeket!

Kizsó!
Örülök, hogy már otthon vagytok, édesek a képek. Írtam privit!!

Ggabszi!
Köszi szépen neked is a cumisüveg elemzést, tudtam én hol kell érdeklődni :lol:

További szép napot nektek!

Rvan
rvan

Rvan!

Még nem kaptam meg! :roll:

Csajok! Most meg a Kingus hányt! Ennek sose lesz vége???! :cry:

kizsó

Kizsó!
Mi is átéltük a "háromnapos lázat"! Szerintem lehetne az is a neve, hogy "szülők 3napos rémálma"! Mikor semmitől nem megy le a láza, már mindent bevet az ember, hűtőfürdő, kúpok, tabletták, szirupok! Kombinálod, hogy valamit hasson!!! Szóval, nem kívánom senkinek!!!

Kép
rayo

Nem akarom elkiabálni, de Péternek sikerült meggyógyítani a gépet! :-)

A háromnapos láz mennyi idős korig "támad"? Miután tegnap megírtam a hsz-t elmentem aludni, majd nem sokkal később olyan remegésre ébredtem, hogy hihetetlen, felkelni sem bírtam.. :-( Lassan 33 leszek...
Semmi más bajom nincs, "csak" ez, most egy hűtőfürdő és két Algopirin után bírtam 37,5 C-t produkálni. :-( És ez az eddigi legjobb érték.

Anyu kicsit besegít most, úgyhogy a jó a rosszban, hogy legalább lesz időm visszaolvasni.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci anyu remélem holnapra jobban leszel! :wink:
Mikor leszel 33 éves? (én novemberben)

Rvan köszönöm!

Kizsó! Kingus jobban van?

Kép
vivi1

Kizsó: Még olvasni is rossz volt, hogy rátok ijesztett a kisasszony. :cry: Ó, a vérvételt ne is mondd... :( A képek nagyon jók!! Zsófiról mindig egy kis kobold jut az eszembe, nagyon édes. :lol:

Vivi: Nem akarsz nálunk is pörögni? Takarítani ippeg nem kell, de van egy halom feszültséglevezető vasalnivalóm. :lol: :lol: Na, nem gonoszkodom, gondolom, milyen ideges vagy..., drukkolunk mi is!!

Marci_anyu: Jobbulást!!! Ez a hét akkor "ugrott"? :roll:
rkata

Rkata!

Sikerült pontosítani a helyszínt és az időpontot is, úgy néz ki jövő hét elején meg is tudjuk nézni a mackókat. (Azt hiszem én várom a legjobban :D ).
steiff

Rkata! Köszi a drukkot! Minden meló jöhet, akár éjszaka is! :lol:

Kép
vivi1

Gilice!
Születésnapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk!

Atan, Rayó!
Sok Boldog névnapot kívánunk!

Kizsó!
Kinga jobban van már, kijut neked most rendesen!?

Steiff!
Még nem tudom, hogy mikor dolgozom, de ha jól emlékszem egész héten. remélem sikerül összefutnunk.
Én sajna nem tudok menni a talira, mert dolgozom.

Légyszi holnap szorítsatok nekem, eddig megbízott csoportvezető voltam, de most egyberaknak két osztályt így nekem is újra kell pályáznom. Tegnap telefonált a főnököm, hogy holnap 9-re kell bemenni egész napos megmérettetésre.
Majd meglátjuk. 12 ifjonc is beadta a pályázatát, akik nagyon jól beszélnek angolul, ami nekem nem az erősségem, de rajta vagyok.
Ha nem én leszek az sem gond, csak én fél évig eladói bérért dolgoztam ki a belemet, most legalább normális fizetés is járna hozzá.

Vivi!
Az energiáim azért feléd is küldöm, nagyon várom a fejleményeket!

Marcianyu!
Gyógyulj meg szivem, te most nem lehetsz beteg!
simineni

Gilice: Boldog születésnapot!

Ancsúr, Atan, Rayo: Boldog Névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Gilice: Boldog születésnapot kívánunk!

Ancsúr, Atan, Rayo: Boldog Névnapot mindannyiótoknak!

Vivi, gondolunk ma rád+++

Siminéni, neked meg szorítunk:):):)

Mindenkinek jobbulást:):):) Ilyen időben nem lehet beteg az ember:)

(Nálunk is van vírus, Bobi kezdte, lázzal és a szájában hólyagokkal, nekünk felnőtteknek csak kis torokfájás, de a nagylánykámon még kézen és lábon lévő fájdalmas kiütés formájában is kijött. Érdekes, mert ez állítólag valami piciken előjövő vírus, de eddig minket elkerült. Szóval ilyen ez a nyár...)

Lányok, ajánlásotokra én sem bírtam ellenállni a MAM sárga és rózsaszín cumisüvegnek:) Így itt figyel kettő a polcon. Na majd jól összehasonlítom az Aventtal, és egy év múlva referálok:)
szuperboszi

Narniga , Ancsur!
Ki ne maradjatok! Nektek is boldog névnapot kívánunk!
simineni

Minden Annának, Anikónak, Ancsának, Aninak, Nusinak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Tviky

Kép
tviky

Minden kedves ünnepeltnek sok boldogságot kívánok!
pirinyocska

Atan!
A találkozó helyszíne:
II. kerület Hárshegyi út 3
A VI. kerület nyári tábora, illetve évközben a
12 karátos gimnázium területe (ha valaki így jobban ismeri).

Gilice! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kedves Anikók és Annák, nagyon boldog névnapot kívánok!

Simineni! Szorítok!

Vivi! Még mindig szorítok!

Ma kikéredzkedtem a piacra, nagyon szép rugikat vettem, nem bírtam ellenállni! :)

Tegnap készen lettek az új színű (piros-vaj) nappalinkba a függönyök! GYönyörű lett szerintem, mintha új lakásban laknék, annyira feldobja. Majd teszek fel képet.

Tirza

Hányra mentek a talira? Mit visztek?
tirza

Köszi Lányok!
Aranyosak vagytok!

Én is kívánok minden ma ünneplőnek boldog névnapot illetve születésnapot!!!

Kép

A nyári vírus bennünket sem került el! Regi torkán is hólyagosckák vannak, de szerencsére semmi más tünete nincs, csak dokinéni vette észre!
Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Én is szeretném köszönteni a névnaposokat egy kis virággal!
Kép

Gilice!
Neked pedig sok boldog szülinapot!
Kép

Köszönöm, talán Kingus jobban van, tegnap óta nem hányt, igaz, az étvágya még nem jött vissza. Én nála mindig onnan tudom, hogy valami lappang benne, hogy elmegy az étvágya. Szerencsére vannak tartalékai, így nem izgulok nagyon, hogy lefogy! :lol:

kizsó

Napsugi!
Ha minden igez, írtam neked privit!!!!!! :oops: :D
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Gilice Boldog Születésnapot!!!

Annák, Anikók Boldog Névnapot!!!

Látom sokakat kerülget ez a fránya vírus. Nekem is sikerült elkapni. Sajnos a magas láz mellett tüdőgyulladás veszélye is fennáll. Holnap megyek röntgenre. Ma Dávid baba megkapta a két hónapos oltását. Nagyos erős fiúcska volt az oltás beadása után, de mostanra sírossá vált. Szegénykének a hangján is lehet hallani, hogy fáj. :cry:

Marci anyu jobbulást kívánok! Mielőbb gyógyulj meg!

Simineni drukkolunk! Nem csak a nyelvtudás számít, hanem a tapasztalat is.

Vivi ne add fel!! Kitartás!

Kizsó édesek a gyerekek a fényképen!

Hétvégén mi is szeretnénk menni a talira. Remélem addig felépülök és Dávid baba sem lesz beteg!

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Miért nem enged képeket felrakni :?:

Később újra próbálkozom :?

Kép
madri

Sziasztok,

próba 1.

Kép
Kép
ggabszi

Van vonalzóm, van vonalzóm!!!

Köszönöm, Keli a segítséget! :lol: :lol: :lol: :lol: És tök jót választottál Balázsnak-igazi nagyfiús, Zsófinak meg én is pont ezt választottam volna!!! Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy!

Kizsó, Balázs is hányt a nyaralás alatt, mi a melegre fogtuk, de lehet, vírus volt! 3 nap étvágytalanság és most újra a régi!
Kingus, gyógyuljál te is hamar!!

Boszi, nem bánod meg.Az a fajta MAM, szerintem nagyon klassz, folyamatosan kampányolok mellette, és szerintem ki is cserélem szép lassan a cumisüvegparkunkat olyanra, mert: nagyon klassz, a szeleprendszere futurisztikus, és olyan szép!! ( Ez a vége már igazán női szempont!) :oops:

Marcianyu, apa téged nem gyógyít meg???

Siminéni, én szorítok ezerrel!!

Rvan, bocsi az okoskodásért, de a friss tapasztalat... :oops:

A várandósainknak kitartást, a mindennaposainknak türelmet kíván szeretettel: Gabszi, akinek van vonalzója!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Keli, lehetek pofátlan? Elküldenéd nekem a címlistádat, szeretnék nektek képet küldeni Zsófiról és Balázsról, de véletlenül kitöröltem az újat. A régiből pedig Kizsó is hiányzik pl. :oops:
Tudom, tudom, disznóság, hogy a tiédet használom, de az a legösszeszedettebb.

Bocs, lányok, én ide a topicra nem szívesen teszek fel képet, a belső gólyahíresre majd szívesen. Meg még mindig nincs a kezünkben a végső határozat, új anyakönyv!! :cry:

Kép
Kép
ggabszi

Gilice: Nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol:
Kép

sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :lol: :P :lol: :P
Én is kívánok minden névnapos társamnak boldog névnapot! :P :lol:
Kép

Kizsó: Remélem gyorsan túl lesztek ezeken a nyavajákon. :wink:
ancsúr

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. :lol:

Én is kívánok minden ma ünneplőnek, boldog névnapot. :lol:

Gilice, boldog szülinapot. :lol:

Tirza, köszi a segítséget, mi kb 10-11 között megyünk.

A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok.

Kép
Kép
atan

Nem tudom, ki szereti, én nagyon. :) Jó a minőség, tartós és szép minden darab. :) Most rendeltem a kisfiamnak pár őszi cuccost. :)

http://www.kep.tar.hu/hmarti

KépKép
KépKép
kelimoni

Vivi, valami hír? (Bár ha ma mentek megnézni, akkor holnapig kell dönteniük...)

Azért ha felénk jártok, benézhettek ám:)
szuperboszi

Kelimoni!

Én megnéztem az oldalt, amit ajánlottál, de árakat nem lehet hozzá találni! Én legalábbis nem találtam, meg azt sem, hogy hogyan lehet belőle rendelni! :oops: :P
Segítesz??? :?

kizsó

Az előző azért, hátha valakit érdekel. :)

Simineni: Hidd el, nálad jobbat nem találnak a munkára. :) Szorítunk . :) Kajcsival én is így vagyok. Ami délben nem megy be, az megy este. De ha ügyesen eszik a kisfiam, mindig kap egy kis finomságot. Egyébként is kap, csak mondjuk uzsira. Kedvence az őszibarack. :) Meghámozom és a kezébe adom. A hordozónk az úgy néz ki, mint a ..., kajcsi után pedig zuhany jön, de egyre ügyibben fogja meg és eszi. :)

Marci anyu: gyógyulj meg! :) Mi van most? Támadnak a vírusok? Remélem, Marci nem kap el Tőled semmit.

Kizsó: hova tűnt Kingus hajacskája? Remélem, nem lesz komolyabb gond. Imádom a hurkijait. :) Lehet, hogy csak pici gyomorrontás. Ebben a melegben minden megtörtéhet, hamar romlanak a kajcsik. Habszakállas Zsófi tünemény :)

Vivi:drukkdrukkdrukk!!! Ha hazaértek, írj! ( mármint a telekről, ha hazaértek. )

Boszi: Mam cumisüveg tényleg tökéletes. :) Amíg Gergő abból itta a tápit, valóban alig büfizett. Most áttértünk a varázsitatóra, vettem tanulószettet és azóta akkorákat büfizik. :) Valamit csak tud az a MAM. :) Egy dolog miatt nem szerettem: nincs fogója. Legalább is az ultiventhez én sehol sem láttam. Egyébként lehet kapni?

Gabszi: :):):):):):):):):):):)
Küldöm a címlistát, most Gyezsu nincs benne, mert mondta, hogy nyaralnak, nem akarom, hogy tömődjön általam a postaládája. :) Nem baj, ha azt használod, meg van engedve. :) És Balázsos fotót is akarunk. :) meg apásat-anyásat :)

Tölti: Gratulálok a kis hősek, meg az anyakönyvihez is. :)Végre lezárult a folyamat. :) És ez olyan öröm. :)

A kisfiam szeparációs szorongásának csúcsát éli. A szobán belül sem mozdulhatok, mert óriási zokogásban tör ki, közben pedig azt kiabálja, hogy baba, baba, baba vagy mama, mama,mama.

Ma próbáltam mindenhová vinni magammal a lakásban vagy hívom, hogy jöjjön és eltapicskol utánam. :) Ennek ellenére időnként van zokogás, pedig a fél napomat a szőnyegen fekve töltöm.

Este apa hazajött és hiszti elvágva. Apa csodálkozik is mindig, neki miért nem hisztizik. Amilyen gyakran találkoznak....:(

Gergő megkaparintotta anya almáját :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó!

Árlista:
http://img.tar.hu/hmarti/size2/23259461.jpg

Elérhetőség:
guriga77@invitel.hu

A gyáli piacon láttam utóljára PO bodykat, 1400 Ft-ért. Nekem olcsóbb rendelni, a BKV drágább, mint a postaköltség. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!

Köszi, közben az árlistát meg is találtam. Nekem meg úgy rémlik, mintha itt nálunk, az érdi piacon is lehetne ilyen badykat kapni, de hogy mennyiért, nem tudom. Majd ha legközelebb megyünk, meg is nézem! :D
Érződik a hsz-odon, hogy kijöttél a "depiből" ! Helyes!!! :lol: :lol: :lol:

kizsó

sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókivánságokat és minden "névtársamnak " hasonló jókat kívánik:):):):):)

Naninga
naninga

KépKép
KépKép
kelimoni

Vivi!
Én egy kicsit beelőztem, augusztus végén.. :-) A november jó hónap, akkor van Marci névnapja! :-)

Rkata!
Sajnos úgy tűnik, hogy igen.. :-( Ha el is múlik a láz, gyerek közelébe még nem merek menni. Marci meg ugye így járt... :-( Pedig olyan jó lett volna! Lehet, hogy megvárjuk a kistesót?? :-)

Gabszi!
Hát, ha csak úgy, mint a szgépet, akkor nem járok valami jól, megint be....t. :-( Most hazahozta a céges laptopot és arról írok, de így sajnos nem tudok képeket feltenni (pedig vannak jók!! :-)) és nap közben írni. Egyébként eddig nem jöttek meg a képek tőled sem a freemailre... :-( Ugye nem felejtettél ki?? :-)
Ja, szuper a vonalzód!! :-)

Simineni!
Hatalmas drukk megy, ugye írsz, hogy mi lett az eredmény?

Gilice!
Szülinapod alkalmából nagyon sok puszit küldünk!! :-)

Minden Annának és Anikónak is sok boldogság névnapja alkalmából!! :-)

Kelimoni!
Nagyon jó ez a kép (is) Gergőről!!! :-)
Nálunk is ekkortájt volt egy ilyen időszak, nem volt egyszerű... :-( Akkor költöztünk, mind a ketten betegek is lettünk, az új lakásban mindenhol dobozok, "szerelőemberek", felfordulás, apa állandóan dolgozott... Huh, álmomban ne jöjjön elő... Szegénykém folyamatosan anyázott, ha elmozdultam mellőle.. Lehet, hogy ezért mondta először 7 hónaposan: ANYA? :-) Egyébként ez volt az első szava! :-) Na, ezért érdemes bármi is!!! :-) (Jól elkeveredtem. :-))

Kizsó!
Kingusnak jobbulást kívánok!! Remélem, holnapra már nyoma sem lesz ennek a fránya vírusnak!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Gyorsan elolvastam a mai termést! Álmos vagyok, nem írok sokat, bocsi! A gólyahír fórumára megírtam, hogy mit beszéltem a Miskolci ügyintézővel.
Holnap jövök és dumcsizunk! :wink:

Kedves Névnaposok és Gilice! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, meg mindenkinek!!!!

Jó éjszakát!
Sok puszi! :D

Kép
vivi1

A férjem ezt szokta mondogatni: " Varga Regi a legnagyobb zsivány!" :D

Azt hiszem, igaza van!

Kép

Kép

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Jaj, milyen sok beteg :cry: , tessék gyorsan meggyógyulni! Küldök neketek energiát, meg Siminéninek is! :wink:

Siminéni szorítok, majd írj!

Tirza! Várjuk a képet a szép nappaliról! Nálunk babaszoba festés lesz, veszek függönyt, a laminált lapot már leraktuk, még akarok egy fotelágyat.

Ti szoktatok a babaszobában aludni? Én ott fogok, mert a párom szörnyen horkol és mellette csak füldugóval lehet aludni. :lol: Viszont ha bedugom a fülem, nem hallom a sírást. Majd átköltözök a babaszobába, de a baba a kiságyban fog aludni. ( ja, ebben nem én döntök, majd a baba :lol: )

Boszika a telkünk közel van hozzátok, majd megdumcsizunk egy randit. Most sok a meló, a ház lassan elkészül és akkor Ti is jöhettek hozzánk, ha van kedvetek egy bogrács partyhoz. :wink:

Rayo! Regi szemén nagyon látszik, hogy huncut :lol: . Gergő baba szemén is ugyan ilyen huncutság látszik, olyan aranyosak! De ahogy nézem, a fórumon sok a huncut baba! :lol:

Olvastatok a Gólyahíres fórumon?

Kép
vivi1

Vivi

Én olvastalak, és gondolom szívesen hibernálnád magad jövő keddig, de nem lehet. Szépen türelmesen ki kell várni, már csak ötöt kell aludni.

Egyszer valahol olvastam, de nem tudom pontosan idézni: "Ha nagyon vágyunk valamire, és elérjük célunkat - öröm tölti el a szívünket. Minél hosszabb, rögösebb az az út, ami a célhoz vezet - annál nagyobb lesz az öröm"

Hidd el, hogy nemsokára meg lesz a babátok, és nagyon boldogok lesztek!

Tviky

Kép
tviky

Tviky köszönöm! :D Láttam, hogy Ti is közel vagytok a célhoz!
Mindenkivel együtt izgulok, tudom milyen rossz baba nélkül! :cry:
De nemsokára mindenki babázni fog, Ti is, Tirzáék is és minden forumozó! De jó lesz!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Az idézet milyen igazat mond! Az egyik ismerősöm terhes, ő az első probálkozásnál már terhes lett. Nem is értékeli annyira! Olyan hülyeségeket tud mondani, pl. ha lány lesz, haza sem viszi a kórházból :roll: . Hát ő nem tudja milyen rossz gyerek nélkül!

Kép
vivi1

Sziasztok,

küldtem a postafiókotokra képeket a gyerekekről. Balázsról, aki majd 7 éve született és Zsófiról, aki 2,5 hónapja költözött örökre a szívünkbe.

Tegnap elnéztem Zsófit a kiságyban, és olyan boldogságot éreztem. Tudjátok, hogy a szentimentalizmus gondolatától is kiráz a hideg...de ennek az érzésnek a megfogalmazása nem megy máshogy csak így.

Milyen buta is az, aki a vérszerintiség jegyében megfosztja magát ettől a mindennél boldogabb érzésnél, amit egy kisgyerek illata, látványa, bőre okozhat. Milyen buta is, aki kimarad az első mosolyból, fordulásból, fogacskából, lépésből és számtalan élményből , mert fontosabbak a gének számára.

Mindezen gondolatok pedig azért fogalmazódtak meg bennünk a férjemmel, mert az egyik ismerős, akinek szintén nem jön össze a második baba, azt mondta, Ő nem fogad örökbe, mert sajátot akar.
Zsófi is saját-akartam mondani, sajátabb a sajátnál...de nem mondtam inkább semmit, csak annyit: én nem érzek különbséget a gyerekeim között. És ez valóban így van! Kb. 2 hete egyenlőségjelet tehetek a két gyermekem közé, és mindkettőért megküzdenék az oroszlánnal is!
( Azért "csak" két hete, mert tudjátok, az elfogadó szeretet nálam nehezen, lépésről lépésre alakult ki most is! :oops: )

Az ismerősünk megkérdezte, és nem féltek, hogy bebarnul a szeme, és fekete lesz a haja? Olyan értetlenül néztem rá, mintha hottentottául kérdezte volna.Hiszen Zsófi úgy jó, ahogy van, és amilyen lesz....mert Ő Zsófi, a mi kislányunk! :wink:

Fogadjátok szeretettel a képeket.... na, azt hiszem mára elég ennyi a 100-as pzs pusztító sorokból. :oops:

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Drága Gabszi!

Tündériek a gyerekek, és valóban mindkettő a tiéd.
Mindjárt jobb lett a kedvem, pont jókor küldted.

Voltam ma az interjún 14-en voltunk és mindenkire jutott kb 3 perc amivel nagyon nem lehet leszűrni egy szituációs játékból ki mit tud.

Az értékelésnél azt mondták, hogy nagyon jól teljesítettem az írásban történt válaszok közül az enyém volt a legjobb, de túl lágyszivű vagyok. Tulajdonképpen az eddigi munkámmal nincs semmi probléma, csak az a fránya angol. De adjam be nyugodtan a következő kiírt pályázatra is a jelentkezést, mert van esélyem rá.
Ez volt a körítés. A végén kiderült, hogy az egyik tréninek nem jutott osztályvezetői állás és őt kell betenni a helyemre, mert ha már ennyit képezték nem rakhatják vissza eladónak.
De nem esem kétségbe, megint több időm lesz a gyerekekre.
A végén a kollégámmal egymásranevettünk és azt mondtuk- most melyikünknek kell majd betanítani?

Vivi! szorítok neked, mindjárt kedd van, ha akarod két lóbabát kölcsönzök addig.
simineni

Gabszi! Nem akarok tolakodó lenni , de ha szépen kérlek küldesz nekem is pár fotót! Olyan kiváncsi vagyok!
gulyas1107@freemail.hu

Siminéni leszel te még osztályvezető érzem! :wink: A lóbabát is lehet babusgatni? Vagy ők már annyira nem igénylik? :lol:

Kép
vivi1

Vivi!
Nem lehetne, hogy én hazaviszem?? :-) Asszem elég régóta szeretnénk már...

Simineni!
Gondoljunk arra, hogy valamiért így kellett történnie, most a gyerekekre kell több idő és nem a bútorokra. Azért kapják be! :-) Ez egy HRes szakvélemény! :-) Ettől mindig agylövést kaptam, amikor 100 pályázóból próbáltam megtalálni az új munkatársat és a területi vezető az utolsó pillanatban közölte, hogy átvesz a másik osztályról vkit, áthelyezi az egyik kollégáját, stb. Egy csomó kidobott pénz, felesleges energiaráfordítás, arról nem is beszélve, hogy hogy élik meg a jelentkezők... :-(

Kelimoni!
Írtam! Várom a választ!! :-)

Gabszi!
Szerintem, ha bebarnul a haja, vidd vissza, hátha kjicserélik. :-) Falnak megyek ezektől a kérdésektől!

Ildi!
Terelgesse kicsit apa a három kisördögöt és jelentkezz! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?