Sziasztok,
Eloszor is koszonom, hogy ennyire "torodtok" velem. Jo erzes, es a kedvem is kezd egyre jobb lenni. Mar nem olyan tragikus. Talan mintha latnek eselyt, hogy meg lehet "gyogyitani", ha egyaltalan valoban baj van. Most beszeltem Vele, es lelkiismeret furdalasom van, hogy en itt kiteregetem a szennyeseinket, es o meg az egeszrol nem tud semmit. Mintha Ot is bantanam ezzel, pedig nem akarok rosszat.
Kedves Nevtelen(21.17)
En sem gondolnam, hogy megcsal. Meg azt sem gondolom, hogy amit csinal azt direkt csinalja, vagy ne adj isten azert csinalna, hogy nekem rossz legyen.
Azt, hogy miert nem megyek felre mar nagyjabol leirtam.
Nagyon szep eletem/unk lehet, amit nem akarok egy valassal elbaltazni. Sokat tanultam, es sokat guriztem eddig is, es ezutan is fogok azert, hogy buszke lehessek arra, ami nekem valoban fontos! "CSALADOMRA" Ezert amig egy kis esely is van arra, hogy megtudjuk oldani egymas kozott, addig en ebben partner leszek, es nem csapom be Ot. (A masik, hogy fiatalkoromban hala istennek jol el voltam latva, es tudom, pontosan: Hogy "egy not agyba vinni nem valami nagy dolog", "egy novel lehuzni 3-4 evet, na az mar muveszet"
)
Leirom az alomkepunket, amiert minden reggel felkelunk es csinaljuk, es probalunk elore haladni.
"4 gyerek, kis haziko, es hogy tudjam a gyerekeimet ugy inditani az eletben, ahogy engem inditottak" (iskola + kisebb panel lakas)
Kedves Nevtelen(22.07)
Nem ismerlek, de szerintem Te intelligensebb no vagy annal, mint aki parhuzamot von a
VAN SEX == BETEG VAGYOK es a
NINCS SEX == EGESZSEGES VAGYOK kozott.
A masik dologban igazat adok, hogy lehet, hogy valoban neha eleg lenne csak "odabujni". De en, ha csak odabujok (bar szinte ezt meg nem is probaltam/uk), akkor pillanatok alatt nyomai vannak annak, hogy en nemcsak "odabujni" szeretnek. (Raadasul akaratlanul.)
Kedves Borcsa,
Te nyugtattal meg a legjobban a kovetkezo mondatoddal:
"Ha végiggondolod, a párod igyekszik orálisan a kedvedre tenni, nem akarja, hogy hiányt szenvedj! Nem téged utasít el, csak a hagyományos szexet." Bar tudnek en is segiteni Neki valahogy, es o is annyi erteket latna a sex-ben, mint en.
Azt mar irtam korabban, hogy "fizikai fajdalomra" panaszkodik. Tehat nem, hogy tág lenne, hanem inkabb en feszitem szet. De nemcsak szules ota, hanem elotte is.
Kedves Kriszti,
Nem vettem tamadasnak, hogy X leirta oszinten velemenyet. Egy percig sem gondoltam, hogy "artani" akar, de azert kosz, hogy "megvedtel".
Kedves Ildi,
"Miert kell nekem egyaltalan teregetni?"
Mar megbocsass, de ez pont akkor tortent, amikor a parom elment fodraszhoz. A baba uvoltott nalam, en meg kiteritettem, mert megkert, es hat olyan lett, amilyen. Es valoban nem vagyok egy "teregetomuvesz", es nem is akarok azza valni!
Es SZVSZ azt vallaltak egyutt, hogy megprobalnak kozos erovel konnyebben boldogulni a nagybetus ELETben. Nem pedig azt, hogy az osszes elvegzendo tevekenyseget kette osszak.
Valoszinuleg ha eljutunk az epitkezesig, en sem fogom megkerni Ot, hogy "Kisszivem, keverj egy adag betont, es hozd ide nekem!"
Leteznek melok, ami ferfimunkak, es leteznek melok, amik noi munkak. Es speciel a "teregetes" az egy noi melo.
Ferfi: Az auto rendbetetele, a polc felfurasa, a kilincs megjavitasa, a kabel elvezetese, stb...
Szerintem kulonbseg ott van a ketto kozott, hogy ami munkat a nok vegeznek, ahhoz sokkal nagyobb kitartas kell(Es ezert le a kalappal.), es azok mindennapi feladatok. Ami pedig a ferfiakra harul az inkabb egyedi esetek, de abbol is van hidd el eppen eleg.
De ugye azt egy percig sem gondoltad, hogy mi ledolgozzuk a magunk kis 40 orajat, azt annyi. Gondold at, egy picit, hogy mekkora felelosseg nehezedik egy ferfi vallara, aki mondjuk szeretne egy hazat, belathato idon belul. Ezt a felelosseget a nok lazan atpasszoljak a ferfira, es bizony nem konnyu annak eleget tenni.
Vicc:
"Ki a sikeres ferfi? Aki megtudja venni, amit a felesege szeretne?
Es ki a sikeres no? Aki megtalalja ezt a ferfit."
Szerintem ebben minden benne van.
Nalunk en egy kisebb vallalkozo, es bizony rohadt nehez, amikor jon a felev, es azon izgulok, hogy vajon meghosszabitjak a szerzodesem vagy nem? Es rohanok a bankba. Es bemegyek betegen melozni, es rohanok a konyvelohoz. Es ha van egy kis szabadidom, akkor tovabbkepzem magam. Es ezek utan meg nekem el kellene vallalnom a hazi munka felet? Nem hiszem. Mellette meg foglalkozom, a tozsdevel, ami szinten nem egy "stresszoldo" tevekenyseg. Tehat en szivesen elcserlnem a napi stresszt, ami ram harul napi X mosogatasert, meg egy porszivozasert.
Ami stressz kivulrol jon, az rajtam keresztul teljesen lecsapodik, es en mint egy molo probalom ovni ettol Oket. Mit gondolsz, miert halnak elobb a ferfiak?
Es ha mar itt tartunk. Mivel tudnam en oldani a stresszt:
-SEX (Nem is veletlenul van napi egy "marokmarcsa")
-PIA (Nem akarok alkoholista lenni.)
-KAJA (Szeretek is enni. Rajtam is van vagy egy 10-es.)
-SPORT (De ez inkabb szellemileg pihentet)
De azert nem vagyok martir, es az asszony sem ordog.
Hetvegek felemasak:
Most ugye elmegyunk kikapcsolodni, de ez nem szokvanyos.
Altalaban, ha otthon vagyunk, en kelek korabban. (Nem vagyok jo alvo.) Ha a pici fennt van, akkor tisztaba teszem, aztan kimegyunk TV-t nezni. Ott jatszom Vele, amig el nem kezd NAGYON sirni, akkor odaadom anyanak.
A babaval nagyon jo a kapcsolatom, nagyon szeret velem lenni. Nagyon sokat nevetunk. Sokkal tobbet nevetek Vele, mint O az anyjaval.
Nagyon sokszor elmegyunk valahova. Foleg rokonokhoz.(Tobbnyire az oveihez, ez is zavar egy kicsit.) Es akkor ott elvagyunk egesz nap, nem ritka, hogy ott alszunk. Most en meg hetvegenkent elmentem nemetezni. Le akarom rakni a felsofokut.
Ha nincs hetvegi program, ami nagyon ritka, akkor tobbnyire megyunk vasarolgatni. (De azt en megint nem szeretem.)
Munkamegosztas: A napi haztartasi dolgokbol szinte minden ra harul. Egy szemetet leviszek, meg megprobalok vigyazni a rendre. Szeretnek/ek fozocskezni, de utana el kell mosogatni. Ahhoz meg ugye nincs tehetsegem.
Rendmania, frigiditas: Nem tudom, hogy osszeillo fogalmak-e?
Nalunk asszony csak akkor tud elelvezni, ha a szammal csinalom. Kettyintes soran meg sohasem elvezett el. Pedig mar volt elottem is egy-ket komoly kapcsolata.
Kedves Zsunya,
Orulok, hogy Nalatok megy a dolog. Hat egy probat esetleg megerne. A baba hala istennek nalunk is nagyon kiegyensulyozott es jol alszik.
Varom a kovezest, EAA.
UI: Holnap csak delig vagyok, aztan meg hetfon.