Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, mert még nem tudtalak visszaolvasni titeket
A nyaralás szuper volt csak rövid. Sokat túráztunk Szalajka völgyi vízesés Lillafüred, Aggtelek, Barangfürdő.

A lagzi is jó volt birkapörököltetett ettem. Étvágyam az nincs sok. A hasam viszont nő.

Tegnap óta újradolgozom nehezen bírom, remélem a melegtől van.

Apa elment Németorszába a hétenegyedül vagyunk ill. leszünk vitte a lap-topot is így majd csak vasárnap este jutok géphez+ munkahleyen.

A pocim nagyot nőtt. Ma megyek terhestornára 17.15kor gyógytornász tartja már várom.

Hoppá!
Gratulálok a babócához.

Candi!
Jó nyaralást remélem kamatostul jössz vissza.

Málna!
Én is annyi negatív történetet hallok, de van sok pozítiv eset is.
Képzeld el, hogy Zegen amikor a sógornőm kórházban volt 1 hónap alatt 100 gyerek született s nem volt semmi negatív eset.
Bízom benne minden rendben lesz.

Hétfőn megyek genetikai vizsgálatra. Izgulok egy kicsit.

Bea!
Jó érzés lehet nagyon a babamozgása én félek, hogy észre se veszem.

Kis_plutó!
Minden rendben, hogy viseled az első hónapokat?

Meli!
Kitartást a mai napra.

többieknek is puszi
Kutyafuttában ennyi.

Kép
nika04

Nika!!Ne irj ilyeneket!!TUTI,hogy fogod érezni!! :wink: Max.két héten belül!!Izgi dolog!!Először nekem csak olyan érzés volt,mintha valami megbökött volna,aztán egyre erőteljesebb kezdett lenni!!És persze egyre sűrűbb!Van olyan,hogy egy nap 6-szor 7-szer jelentkezik!!A Doki alig tudta lefotózni,annyira mozgolódott!! :D
Vigyázz magatokra!!Puszi!!Bea

Kép
bea27

Ja!!Szerintem mindenki nevében irom,hogy KÜLDHETNÉL POCIS KÉPET!!! :)

Kép
bea27

Jó reggelt!

Tegnap nagyon nem voltam, mert ma jön vissza a (másik) főnököm szabiról, muszáj volt behoznom a múlt heti lógást… :?

Mókuska, hááát ezek után már másképp fogok fürdeni a tengerben :shock:

Andi! Cápááák?! Én eddig csak medúzával futottam össze, jól meg is szúrt… izé csípett.. harapott (bioszból nem voltam túl jó…) :?

Gabi, ezennel engedélyezem a nyúlhús elfogyasztását :roll:

Meli, akkor ezentúl Kis Delfinnek foglak hívni :lol:

Bea, örülök, hogy apa is érzete Ádámot. Szóval ezek szerint ő is nagyon szereti a fagyit. Vagy nagyon nem… :D

Dóri, kellemes kirándulást! Tihanyban mindig fúj a szél, talán az enyhíti majd a hőséget.

Mamen, akkor most az lesz a gond, hogy a kettő közül melyiket? Ismerős helyzet… :D

Málna, amikor olvastam a hozzászólásodat, nem értettem, mi ez a fekete hangulat. Aztán olvastam, és megértettem. :(

Musz

KépKép
muszkuru

Jó,hogy jöttél!!Már kezdtem magam nagyon elárvultnak érezni!!!!
Ti mikor utaztok??

Kép
bea27

Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, és örülök Nektek:)
Csak írni nem tudok, mert folyton-folyvást jön valaki.
Csinálok majd ám még képeket, de mindig elfelejtem:)
Amúgy tehetnétek fel valami fini tésztás, egyszerű recpetet, a múlkori tonhalas, paradicsomos tészta is szupi volt.
:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Ma megint egyedül, az előbb vitték el a gyerekeket. Bele akarok huzni, mert a végén még megszólnak, h mit tökölök ennyit ezzel a kis lakással, ugyhogy ma napközben nem leszek :(

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Tesó pü!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Elintéztem a GYes-em!Háromnapi hideg élelemmel indultam neki,de senki nem volt elöttem :wink: Amikor kijöttem már vagy 10 -en álltak sorban :shock: Szóval nagyon in time voltam :wink:

Lassan megyek tovább.Átkell menjek anyuhoz,meg még mindig a szúnyogháló után szaladgálok.Megyek a praktikerbe,ot biztos lesz.Meg begyűjtök egy pár natúr fadolgot :D

Bea

Észre sem vetted,milyen szép új sorod van?????
:evil:

Candi

Lehet,hogy már nem olvasod.De ha tesztelsz,lécci-lécci írjál sms-t... :!:

Muszkuru

Ti mikor mentek?

Meli

Eső??Ide is!
Ahhoz képest,hogy az öntözörendszer reggel-este locsol a fű néhány helyen szépen kezd kiégni.
A muskátlikról nem is beszélve.A tegnapelötti vihar szépen megtépte őket,szerencsére kezdenek helyrejönni.
De a hab a tortán...lemerült az elem a vakondrisztóba...reggelre 18 túrást számoltunk meg...Apát úgy kellett újraélesztenem...

Nika

Észre fogod venni.Ha az első aprókat nem is,de ahogy telnek a napok,hetek egyre erősebbek lesznek.
Máté pl.előszeretettel ült rá a hólyagomra. :lol: Fékezésnél meg úgy kitámasztot,hogy szinte látszott a lába.

Kis_plutó

Nem mondod,hogy te szereted az ilyen filmeket...Nekem már a piroska és a farkastól is rémálmaim vannak... :shock:

Mókuska

Szép :!: :D
Mármint a bálnafütyi...Nem semmi.Szerintem Horvátországban nem fogok bálnát látni :( De minden évben látunk delfineket :wink: Meglesem nekik milyük van.
Bár nagyon bízom benne,hogy addigra én már csak a víz felett lehetek :wink:
Jól belehúztál ebbe a takarításba.Én majd délután folytatom,ott ahol tegnap este abbahagytam :x

Megyek iszom egy kávét.Kér valaki?!

málna2162

Szia Nika, Welcome back :D
Minden nyaralás általános tulajdnonsága, hogy RÖVID.
A Szalajka vízesés gyönyörű! Köszöntetek a pisztrángoknak? :D

Bea, Málna, mi 1-én szállunk, de már péntektől szabin leszek :D
Hogy ráhangolódjak a nyaralásra :D

Apa haldoklik az edzőtáborban, a rekkenő hőségben tartják az edzéseket, és reggel hétkor már a Balatonban kell úszniuk, hogy felébredjenek és felkészüljenek...
Tiszta elhaló volt a hangja a telefonban, szóval nem látogattam le Csopakra tegnap este :roll:
Úgyhogy neki is lesz mit kipihennie, talán idén sikerül rávennem, hogy lustálkodjunk egy kicsit többet a tengerparton :roll: 8)

Már utazási lázban égek, köszöntem a bőröndnek a szekrényben, hogy készüljön, eljött az ő ideje :D

Málna, ha végképp nem találsz szúnyoghálót, végszükség esetére az IKEÁnak van ágy fölé akasztható baldachin szerű izéje, olyan szééép romantikus, akkor legalább az éjszakátok biztosan nyugodt lenne

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Nem szokott valaki zöldborsós tokányt csinálni?
Úgy megenném majd . összekreálom :D

Málna szeretem bizony az ilyen filmeket, de most nem nézek ilyet. Mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok a Kill Billt néztem :roll: most már inkább nem.

Muszkuru , köszike :D

Mókuska, hogy Te milyen pimasz vagy :D De először a bejövő emaileket néztem és jelezte, hogy privim van :lol: :lol:
Milyen hercegnő most a kedvence Lilkónak?

Most altatom rosszcsontgkámat, hát mivel szórakozott épp, ropit dugdosott az orrába :shock: :roll: ilyet még sosem csinált.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málnám!!!!Milyen sorom van??Bocs,de kimaradtam valamiből???? :oops:

Kép
bea27

Muszkuru

Ez a baldachinos tényleg jó ötlet!!!!Egy baj van vele...hogy a bejárati ajtóra keresek :shock: :wink: De azért köszi.Viszont lehet,hogy itthonra veszek :D

Aztán nehogy Apa, minden fáradtságát és fájdalmát a tenger mellett akarja kipihenni...mi lesz veled??

Kis_plutó

Apa is szereti a Kill Billt..Néha olyan érzésem volt,hogy mindjárt hozok egy tálat a vérnek...folyt ki a tv-n.Nem nekem találták ki ezt a műfajt

Hú ,most hallgatom Rúzsa Magdi cd-jét...Az a szerb szám,nagyon állat!Imádom az ilyen zenét!Annyi érzelem van benne.
Na meg a hangulata, erre aztán lehet bulizni...Legalábbis nekem bejön.
Táncoltam már a Macskajaj zenéjére asztalon :shock: ...műtősnői kongresszus volt...nem kellett sokáig kéretni a társaságot.

Lesz valaki augusztusban?Írjátok le ,hogy ki mikor nem lesz..(a szálloda csillagait nem kell feltüntetni... :wink: )
Csinálok egy táblát,csakhogy lássuk ,és irigykedjünk.

málna2162

Bea

TÁBLA!OLVASS VISSZA!!!......... :twisted: :wink:

málna2162

JAAAAAAAAAAAAAA!Azt láttam!!Köszi!!
Tényleg jó lenne,ha mindenki megirná,hogy mettől.meddig megy nyaralni,és JEGYZETELEM!!!!!!
Most megyek szőnyeget pucolni!!De azért még benézegetek!!

Kép
bea27

Muszkuru család:
Augusztus 1 és 8 között
(de lóg a munkából, ezért nincs netközelben: július 28 és augusztus 9 között)

Málna, teszek fel neked kéééépet... :lol:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Mi aug. 2-10- ig nyaralunk aztán 12-én vendégek jönnek határozatlan időre (pár nap)

Már nagyon unom a takaritást :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,megjöttem,teljesen lefárasztott ez a 3 diák....én tanítom őket,de azt hiszik ez a 2xegy óra hetente elég arra,hogy perfektté váljanak,otthon elő sem veszik!!!!Megmondtam,hogy nem az én érdekem,de azért kicsikét bosszant!!!!

Málna,az eső tartott vagy 20 percig,azóta nálunk is újra a gatyarohasztó a nyerő....nem sokára jönnek elvinni a szemete az udvarról!!!!!!!!!Ősszel nekem is lesz szép kertem....a kutyut hátrazárjuk,övé lesz a teljes hátsó kert,csinálunk sziklakertet,tavat,ültetünk füvet....végre nem kell szégyenkeznem az udvarunk miatt!!!!!!!!!Hurrááááá!!!

Vakond?? :evil: :evil: :evil: remélem apát szájból-szájba lélegeztetted :wink: :wink:

Szia NIKA!!!!!!!!Örülök,hogy jelentkeztél,hogy minden rendben veled és a kicsiddel!!!!

Bea,jó takarítást,de nehogy megerőltesd magad...csak lazán!!!

Ági,de jó neked,ti is nyaraltok!!!!Vigyázz a bálnafütyivel :lol: :lol: medúza...csíp,szúr..harap?? :lol: :lol: Apát vigasztald meg!!!Adjak tippet???????Szóval delfin lettem???????Jó,ők nagyon intelligensek.....ez megtiszteltetés :lol:

Én naon szeretem a borzongós filmeket,de nemrég láttam 2 olyat,ami még az én hátamon is felállította a szőrt!!!!Az egyik a Motel,a másik a Barlang.....ha valaki nem szereti a sok vért és ölést,akkor véletlenül se nézze meg,én nem vagyok kicsit sem félős,de a Barlang-ot este néztük és nem bírtam elaludni....

Gabi...ropi az orrba....klassz!!!!Nagybátyám kiskorában babot dugott a fülébe,nem bírta kiszedni,hát gondolt egyet otthagyta....mondanom sem kell mi lett a következménye,amikor egy hét múlva tudta csak kiműteni az orvos....

Mindenkinek további szép napot!!!!!Majd még jövök,ha tudok,de elég sok dolgom lesz délután!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Tesó
Na mégis mit vársz (ropi), Te sem voltál jobb :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Meli, a diákok már csak ilyenek.
Azt hiszik, hogy elég, ha eljönnek az órára, és a tanár majd belapátolja a fejükbe a tudást.
Hát az összes erről álmodót el kell keserítenem: a nyelvtanulás sajnos NEM így működik :?

Musz

KépKép
muszkuru

Ja, az lemaradt, első végzettségemet tekintve német nyelvtanár volnék.
És praktizáltam is egyetem után!

Musz

KépKép
muszkuru

Meli a Barlangot én is kinéztem már filmelőzetesben :wink: de az elkövetkező időben nem nézem. A Motel is ismerős, de még nem láttam.
Egy film volt amit már én sem tudtam megnézni a címe: Magasfeszültség, csak hellyel közzel néztem. :wink:

Mi előreláthatóan nyaralni nem megyünk, majd aug. folyamán anyuékhoz szobát ill. ablakot festeni :shock: ez jutott :cry:

Lányok a hétvégén tetőzik a meleg, én ezt már nem bírom, ráadásul elvileg hétvégén anyuéknál sátorban alszunk. Jó kilátások, mi?
Két hét nyár....érdekes, bár lehet, hogy az igazi nyár tényleg 2 hét a többi trópusi :roll: :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!Megint bealudtam!!
Biztos ez is a terhességhez tartozik (nemtudom),de olyan takaritási láz jött rám!! :? tegnap csapok,kád takaritása,ma a szőnyeg!
Az ablakokon már régóta gondolkodom,csak ahoz nagyon korán kell felkelnem!! :oops:
Amyuék teszik jól!Ők lennt süttetik a hasukat a Balcsin!!
Még lehet,hogy ráhúznak egy hetet,aztán jönnek haza!Én próbálom nekik beadni,hogy itthon elviselhetetlen a meleg,és ha tehetik maradjanak csak!! :oops: Ez nekünk is IGY olyan kényelmes! :wink: Letudunk időben feküdni,akkor kelünk,amikor akarunk,jövünk-megyünk akár meztelenül a lakásban (mint most pl.Én!) :oops: Tudjuk,hogy kb.23:00kor lefekszünk,és reggel akármikor kelünk!Na most a gyerekek itt fognak randalirozni,nagyon sokáig este,Apát nemhagyják aludni,aki nemtudja miattuk végigaludni az éjszakát,szóval:ZŰRÖS!!!!Maradjanak csak,amig akarnak!Arról nem is beszélve,hogy engem is nagyon lefárasztanak!! :?

Kép
bea27

bea
én most pucolom... De. nem igazán jó mert mind a kettő szoba ablaka keleti fekvésü igy mindjárt ide süt a nap. Igaz ilyenkor még soha nem pucoltam :shock:

Kép
Kép
mókuska

Szegény Mókuska!Nem irigyellek!!Én inkább átteszem valamelyik nap reggelére! :?
Ma sem voltunk valami PÖRGŐSEK itt a topikunkban! :?
Na majd szeptembertől beindul.....................!
Azthiszem én ma már nem jövök!!Szép estét mindenkinek!
Holnap jövök!!Bea19+03

Kép
bea27

Sziasztok,megint itt!!!!Ablaktakarítók figyelem!!!!!!!!!!!!!
Van egy rongyóka,a neve Royal Cleaning....már a neve is sejteti a képességeit.Mikroszálas,tisztítószerek nélkül, csak vízzel kell tisztítani az üvegfelületeket,de lehet vele tisztítani kádat,csempét stb...csak bútorokat,meg autót nem ,mert lekapja a fényezést!!!Szóval ez a kis gyönyörűség 3000ft-ba kerül,ami nem csekélység,de valami hihetetlenül jó!!!!!!!!!!!Én utálok ablakot mosni,de ezzel egy álom:beleteszed tiszta hideg vízbe,jó alaposan kifacsarod,lényeg,hogy minél kevesebb víz maradjon benne és elkezded letörölni vele az ablakot!És kész!!!Először megijedtem,mert ugye foltos maradt,de amint megszárad a víztől az ablak ragyog!!!Isteni!!!!Azóta sose hanyagolom el az ablakmosást,mert az egész házzal végzek fél óra alatt....és nincs kevés ablak :wink: aki teheti vegye meg,nem utolsósorban azért,mert nem kell tisztítószerekre költeni!!!!

Ági,igen,nagyon bosszantó,hogy hetek után is úgy érzed,hogy a falnak beszéltél!!!!Ez a baldachin tényleg jó és naon jó az ára is!!!!!!!!

Gabi,sajnálom,hogy ennyire nem bírod a meleget!!!!Ha teheted,maradj a 'hűvös' lakásban!!!!És lehetőleg te ne festegess!!!!Ha nem is tudtok elmenni nyaralni,legalább kicsit pihenj többet!!!!Úgy látom te is nagy filmrajongó vagy..én is imádom őket!!!!De mostanában nem bírom a véres gusztustalan jeleneteket :oops:

Bea,takarítási kedv nálam is jöhetne a terhességkor....én porszívózni is utálok,pedig az egész lakást azzal tisztítom....

Azt hiszem mára ennyi....mindenkinek szép estét!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli ennek a termékcsaládnak ismered más termékeit is? A portörlője is nagyon jó. Ha vastag is a porréteg mint néha nálunk a szekrény tetején :oops: végigtörlöd vele, és semmi nem potyog le róla amíg ki nem rázod, és nagyon klasszul felszedi a port :wink: A páromnak van még autómosókendő, és Adrinak szemüvegtörlő, mindet szeretjük :wink:
Most a mosógolyókat dicsérik, de azt is csak akcióban érdemes megvenni :wink:
Filmeket imádjuk, van is egy csomó. Adri meg mesebolond, a kicsit egyenlőre nem érdekli. :roll:

Mókuska én már nem pucolom meg ezt az ablakot :D még akkor sem ha olyan viharok jönnek, hogy 4 hét múlva alig lehet kilátni rajta :lol: , na nem mintha fennállna ez a veszély :wink:

Bea én olyan fáradékony vagyok :oops: Most fél óráig csak a fiam cumijait kerestem. Valami csipogó radar kéne rá :roll: , hogy könnyen megtaláljam. minden szekrény alatt, sőt mindenhol kerestem, mire az egyik cső alatt megtaláltam egyet. :x
Ja, kérdezted Málnától a sort, hát a Tied szép kék színűre változott :!: :!: :!: :!:

Olyan ideges lettem, beharangozta a párom, hogy holnap reggel vissza kell mennie dolgozni, 2-kor hazajön, és este 10-re vissza, utána pénteken du. 2-re.mondtam, hogy úgy intézze, hogy ha törik, ha szakad én megyek holnap orvoshoz. Na a kollégája délelőtt felváltja és így ő haza tud jönni a gyerekekhez amíg én végzek.
ja, ráadásnak szombaton kora reggel megyünk anyuékhoz betont verni, biztosan jó kipiheni addig magát :x hétfőn meg reggel kezd.
Na most jól kidurrogtam magamat, remélem elmúlik az idegességem.

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szep jo reggelt mindenkinek!

Ugy nez ki ma en vagyok az elso :D

Kép
icus

Jó reggelt hétalvók! :lol: :lol:

Lilikének nagyon boldog névnapot kívánok!!!
A hercegnő :wink: Kép
És egy csomó virág :wink: Kép

majd az ordvos után jelentkezem!
Szép napot mindenkinek:Gabi és Bütyike8+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na az orvosból még a végén ordas lesz :oops: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!
Plutó!Szoritok,hogy minden rendben legyen!(De miért is ne lenne rendben!!) :wink:
Ki van még itt?? :roll:

Kép
bea27

Úgy néz ki,hogy nem jönnek még a hétvégén haza az Anyuék a balcsiról!! :D
Viszont akkor mhetek egyedül a genetikai UH-ra!!!
NEMAKAROK!!!!!!!! :cry:

Kép
bea27

Lassan indulok a fogdokihoz! :?
Nincs sok kedvem hozzá,de a mai az utolsó!!(kopp-kopp)!!!!!!
Aztán a szülés előtt kell újra mennem,hogy átnézze őket!

Kép
bea27

Szép jó reggelt!

No csináltam végre egy pár képeket, teszek fel nektek a házról, ami Érden van:)
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

És hol a ház?? :roll:

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Gabi,én csak az ablaktisztító rongyot ismerem,ez a portörlő is érdekel...azt hiszem felkeresem a csajt,aki nálunk forgalmazza!!!!Csak azt nem tudom,hogy a mikroszálas rongyokat lehet-e méhviaszos felületen használni...nem karcolja össze???
Doki után gyere mindenképp és hozz képet Bütyikéről!!!!!!!!!!

Bea,akkor még egy hét teljes nyugalom és lehet mesztelenül járkálni :lol: :lol: nekem ez volt a legjobb dolog,amikor végre elköltöztünk az anyósoméktól:nem kell felöltözni éjszaka,mikor wc-re megyek!!!!!!!!!Nincs is ennél jobb(persze van)de ezek az apró dolgok annyira megszépítik az életet!!!!!!!!!!

Mókuska,kislányodnak boldog névnapot!!!!!

Icus,gyors voltál reggel!!!!!!!!Hogy érzed magad????7 napot ír a tesztig a tickered,van valamilyen tüneted,ami babóra utal?????

na,mindenkinek szép napot!!!Sziasztok!!

Kép Kép
meli1118

Megvan,csak türelmetlen voltam!!
Mennem kell ennem,mert elkezdtem szédülni!!
A billentyűzetet is alig látom!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Esztike!Szépek vagytok!!A ház,a fürdő,stb..................! :lol:

Kép
bea27

Meli!!Már néha én is nagyon várom,hogy átköltözzünk,de az még ne idén lesz (szerintem)!
Megyek megreggelizek!!!

Kép
bea27

Szia Eszter!!!!!Szép a házatok és édes a kutyu!!!!Te is nemsokára tesztelsz!!!!!!!!!!!!Remélem ez a hónap sikeres lesz néhányunknak!!!!!!!!

Bea,de legalább már szépek és egészségesek a fogaid!!!!Én meg csak halogatom....pedig nekem is kell cseréltetnem legalább 4 tömést :x :x :x

Leettem magam kefírrel....egész nap úgy kell dolgoznom,hogy egy fehér folt éktelenkedik a barna szoknyámon :evil: :evil:

Kép Kép
meli1118

Jó étvágyat!!!Vigyázz,te ne edd le magad!!!Vagy csak én vagyok ilyen balek?Mindig leeszem magam.... :oops:

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Eszti, szép a házatok, de nekem a legjobban a kuttty tetszett. :D Aaaannyira cuki, ahogy belenéz a kamerába! :lol: Meg lehet zabálni :D
Érden merre laktok? Magam is érdi lány volnék - amíg 2000-ben oda nem költöztem apához Büdipesten :D

Meli, kis Delfinem, izé, nekem a kefírfoltról más jut eszembe... :oops:

Mik ezek a csodarongyok? Engem is érdekelnek! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok takarítani. Bármi jöhet, ami könnyebbé teszi - talán motivál. Hol lehet ezeket a csodaeszközöket kapni?
Én úgy mosok ablakot, hogy viszem a kis vödrömet, meg a gumis-szivacsos ablakpucoló izét, gyorsan végighúzogatom, és kész.
Néhol csíkos marad ugyan, de legalább kilátunk...
(Ebből kitalálhattátok, milyen gyakran pucolok ablakot...) :oops:

Bea, egyél rendesen, ne várj a szédülésig!!! Hidd el megvárunk, ha egy kicsit később jössz, akkor is!
Apa nem tud veled menni az UH-ra? Vagy kihagytam valamit? :shock:

Gabi, várjuk a híreket (képeket?) Bütyiről :D

Ma dolgozom utoljára - iszonyú jó érzés :lol:
Csináltam listát, mit kell addig elintéznem, már csak 3 dolog maradt rajta - persze a legunszimpibbek...
Na erőt veszek magamot :?

Majd benézek még... elbúcsúzni :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Köszönöm, hát azért van még csinálni rendesen, de azért haladunk. Érden lakunk:)
Meli!

Hát én először csináltam egy vonalzót 30 cn-ra, de aztán átírtam 37 re, merthogy múlt hónapban jól megviccelt a piszok, én most nem tudom mi van, nem mérek, nem tesztelek, ha nem jön meg akkor majd jövő héten, most próbálok egyáltaln nem foglalkozni vele.
Majd meglátjuk.

Kép
Kép
nektarin

na!!Itt vagyok!!Ettem fitness gabonapelyhet!Vigyáznom kell a vonalaimra! :oops:
Egyébként tök jó,mert csak egy-két kilót hiztam,és mindjárt jön a 6.hónap! :)
Én is leszoktam enni magam!
Majd amikor nagy lesz a POCID hányszor eszed le magad! :x
Állitólag!Én csak egyszer ettem le magam,de a nagy pocis barátmőm már többször is leette magát!Ezzel jár!

Kép
bea27

Muszkuru!
Csak azzal kezdem reggel,hogy ideülök,miután adok a skacoknak enni!! :?
De már jobb!! :wink:
Most jött Apa haza egy kicsit pihizni,mert hamarabb végzett a munkájával,és elvisz a fogorvoshoz!Csak visszafele kell BKV-znom! :(
A genetikaira eljön,ha ilyen jól végez,mint ma!Bár még vissza kell mennie leadni a céges autót!

Kép
bea27

Szia Ági....hááát igen...félő,hogy ez másnak is eszébe jut...jujj,de szárnyaló az a fantázia!!!!!!!!!A Royal cleaning tisztítókendőket(hogy szépen fogalmazzak)itt nálunk egy csaj forgalmazza,olyan stílusban,mint a Tupper-edényrendelés....keress a környéken valakit,aki ezzel foglalkozik,én már felrongyoztam a rokonságom,mindenki imádja!!!Interneten is érdemes utána nézni,majd próbálok segíteni,te most úgyis utazási lázban vagy már,gondolom a nyaralás előtt már nem kezdesz hozzá körbetakarítani a lakást :lol: :lol:

Eszter,a ciklusaim átlaga nekem is 32 nap csak,de múlt hónapban nekem is 35-re jött meg,azért írtam át!!!!!!!Én is a szerencse kezében vagyok,ebben a hónapban sem tétlenkedtünk :oops: úgy gondolom ember ennél többet nem tehet!!!!

Kép Kép
meli1118

Lassan indulunk!Addig ráncba szedem magam!
Azon gondolkodtam,hogy vajon vegyek magamnak kismama halásznadrágot?Vagy húzzam ki ezekben ezt a nyarat?Tanácstalan vagyok (mint egy kisközség!)
Mert a mostani halászgatyóimat úgy vesze fel,hogy már a cipzárát is alig tudom összehúzni!! :oops:

Kép
bea27

Mentem!!Majd ha megjöttem benézek!!!!

Kép
bea27

Muszkuru!
Jó nyaralást!

Nektarin!
Nagyon szép a házatok. Remélem majd mi is itt fogunk tartani 2008 tavaszán. jó messze van. :) A lakásunkat is szeretem ám, csak az udvar nagyon hiányzik.

Meli!
a fehér folt félre érthető? De biztos belőlem csak a hiány beszél, mert a párom Németországban van :)

Bea!
Végig olvastam végre az 1 heti terméseteket. Láttam a képeket nagyon nagy már Óriáska!
Majd aug.7-én megyek jön velem a párom is már nagyon várom.
Most hétfőn megyek genetikára izgulok.

Kis_plutó!
Várjuk a híreket!

Vikike társam mi a helyzet veled. Mi egész jól bírjuk ezt a meleget. Tegnap voltunk terhestornán nagyon jó volt.
A pocim átmérője tegnap lemértem 84 cm-es. Jó megnőtt :))
A terhességi csíkok megelőzése érdekében tesztek valamit?

Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?