Sziasztok,megjöttem,teljesen lefárasztott ez a 3 diák....én tanítom őket,de azt hiszik ez a 2xegy óra hetente elég arra,hogy perfektté váljanak,otthon elő sem veszik!!!!Megmondtam,hogy nem az én érdekem,de azért kicsikét bosszant!!!!
Málna,az eső tartott vagy 20 percig,azóta nálunk is újra a gatyarohasztó a nyerő....nem sokára jönnek elvinni a szemete az udvarról!!!!!!!!!Ősszel nekem is lesz szép kertem....a kutyut hátrazárjuk,övé lesz a teljes hátsó kert,csinálunk sziklakertet,tavat,ültetünk füvet....végre nem kell szégyenkeznem az udvarunk miatt!!!!!!!!!Hurrááááá!!!
Vakond??
remélem apát szájból-szájba lélegeztetted
Szia NIKA!!!!!!!!Örülök,hogy jelentkeztél,hogy minden rendben veled és a kicsiddel!!!!
Bea,jó takarítást,de nehogy megerőltesd magad...csak lazán!!!
Ági,de jó neked,ti is nyaraltok!!!!Vigyázz a bálnafütyivel
medúza...csíp,szúr..harap??
Apát vigasztald meg!!!Adjak tippet???????Szóval delfin lettem???????Jó,ők nagyon intelligensek.....ez megtiszteltetés
Én naon szeretem a borzongós filmeket,de nemrég láttam 2 olyat,ami még az én hátamon is felállította a szőrt!!!!Az egyik a Motel,a másik a Barlang.....ha valaki nem szereti a sok vért és ölést,akkor véletlenül se nézze meg,én nem vagyok kicsit sem félős,de a Barlang-ot este néztük és nem bírtam elaludni....
Gabi...ropi az orrba....klassz!!!!Nagybátyám kiskorában babot dugott a fülébe,nem bírta kiszedni,hát gondolt egyet otthagyta....mondanom sem kell mi lett a következménye,amikor egy hét múlva tudta csak kiműteni az orvos....
Mindenkinek további szép napot!!!!!Majd még jövök,ha tudok,de elég sok dolgom lesz délután!!!!Puszi