Új privát üzeneted érkezett!

Áfi, nagyon örülök a férjednek :lol: , mármint, hogy minden O.K.
Akkor már csak érted kell drukkolni!
Drukk, drukk...
Az erő veled van: Kép
Vendég

Csak tudnám ezeket a kis debil animációkat honnan szeditek :lol: Olyan jót vihogtam!
Vendég

Sziasztok!

Csakegy

Bármelyik kórházba bemész a szülészet -nőgyógyászatra és mondod,hogy vérzel kicsit és görcsöl a hasad,meg fognak nézni!És tuti,hogy van UH mindenhol,nem kell az ügyeletre menni!
Másrészt ahol terhestanácsadó van,ott tuti van UH,nem csak a kórházban!Én mennék az első kórházba,ha félnek,de szt semmi komoly bajod...

Áfonya

Nem hiszed el,de pont akkor tettem keresztbe a lábam,amikor a hsz-edet olvastam :D!
Nagyon örülök,hogy minden rendben! :):):):)
Debil dolgok pl: www.clipart.lap.hu

Athiz

Szt még korai tesztelni,hiszen 7-10 nap a beágyazódás,egyáltalán nem biztos,hogy a teszt kimutatja.Tudom,hogy rossz a bizonytalanság,de egy esetlegesen neg teszt is rossz lenne.Ha meg van ott valaki,akkor pár nap múlva is ott lesz :wink:!A görbéddel tényleg semmi gond! :)
4D UH-n csinálnak hüvelyit is?mMert Csakegy petezsákját még mással nem hiszem,hogy látnák... :roll:

anyapoc

Szeretnéd tudni, mi???? Hát, csak annyit mondok Smiley Central. A többit neked kell kitalálnod!
Vendég

Anyapoc, gondolom hüvelyit is csinálnak! Amúgy köszi, majd várok.
Vendég

Hallo, ezt érdemes megnéznie babásnak és még nem babásnak is:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Sok info van benne, hát még képek, videok a megtermékenyülésről, terhességről, stb. Remélem, tetszik.
Vendég

Skacok... vagyok:)

Szóval... szép sorában.

Odaértünk a kórházba, már csak ügyelet volt. Várunk, várunk... egy dokit láttunk csak aki fogadta a kismamákat és néha rohangált... na úgy fél óra múlva meguntuk és odamentem hozzá... erre halál normálisan elmagyarázta, hogy az ügyeletes orvost kell keresni és, hogy hol találom a nővért... tényleg jó fej vol. Utólag kiderült, hogy hozzá jelentkeztem be csütörtökre :) Szimpatikus doki, azt hiszem jól választottam :)

Szóval... egyszercsak megjelent az ügyeletes doki... mondom neki, hogy hoppá... én ismerem... látszott, hogy ő is töri az agyát... na lekoppant, hogy ő volt az egyik orvos, aki anno 2 éve a férjemet műtötte :) :) :) (csak azóta áment a nőgyógyászatra :)

Szóval jól indult a dolog, azonnal beszélgettünk egy sort és biztos voltam benne, hogy meglesz a hőn áhított UH .

Szóval kérdezi, mi a gond. Mondom, hogy vérezgetek. OK, mutassam a papírt a terhességemről. Ja, az nincs. Akkor mi van. Hát semmi. Mondom, hogy a belgyógyász lekért egy béta-HCG-t, annyi. Az pozitív. OK, hola papír... izé... a belgyógyásznál. Na erre fogja a fejét. Hogy az gáz, mert volt valami szigorítás és az ügyeleten nem tud velem mit kezdeni, ha nem vagyok bizonyítottan terhes. Na jó. Folytassuk. van papírom a PCO-ról? Ja mondom... az van :) Igaz, már 4 éves.

Fogta ám szépen a fejét, dehát régi ismerősről lévén szó :roll: mégsem lehet elküldeni. Hívta az ügyeletes osztályvezetőt és úgy döntöttek, hogy akkor ha PCO és olyan régen mensiztem, csak megvizsgálnak :)

Meg is vizsgáltak (megjegyzem, iszonyúan fájt a kacsa... nem tudom mi van a hüvelyemme, de tök gáz volt... amikor a hasamat nyomogatták akkor meg jajjgattam... az is fájt elég szépen...)...

Na szóval megvizsgáltak, és áttereltek a hüvely UH-s ágyikóra...

Kérdezi egyszercsak a doki, hogy akartunk-e babát... mondjuk, hogy igen (a férjem is bent volt persze... nehogymár lemaradjon az UH-ról :) ) ... és, hogy örülnék-e, ha terhes lennék... mondom igen... Csak, mert az vagyok :) 7mm a petezsák, 19mm a méhnyálkahrtya, 55*48 mm a méhem (gravid uterus ?). A szívhang még nem látszott, arra valszeg még egy hetet várnunk kell. Ha minden jól megy, a nyaralás előtt pont el fogjuk csípni :)

ja. A hasüregemben meg folyadék van, ami ilyenkor normális. Valószínűleg azért fájt amikor nyomogatták.

Vérzésnek nyoma sincs, elvileg minden a legnagyobb rendben.

Progeszteront se kaptam, azt mondták, nem látnak rá okot, de majd beszéljem meg az orvosommal. A fiatalabb doki (aki a férjemet műtötte) mondta, hogy no para, minden OK lesz, szerinte bőven elég, ha jövő héten megyünk legközelebb dokihoz. Igaza van, de azért elmegyünk csütörtökön. Így legalább mindent nyugodtan átbeszélünk az orvossal a nyaralás előtt. Mert itt azért nem volt túl sok idő ránt (bár megkockáztatom, hogy a srác ezerszer gondosabban járt el, mint szokott.. és ott vigyorgott, hogy ilyen jól vana férjem és, hogy én is pont az ő kezébe kerültem:)

Van ebben valami sorsszerű... nem?

Ha szülni fogok lehet, hogy megkérjük, hogy ő is legyen ott.

Ja igen. mind a két petefészkem megvolt és egyik sem volt tipikus PCO-s... :) Műxik a metformin... keményen :)

Szóval most repdesünk...

Ja... a srác sutyiban még kinyomtatta nekünk a kis bogyót :) Mondta, hogy dugjuk el, nehogy valaki meglássa, hogy ő ilyeneket nyomtat nekünk ügyeletben :) :) :)
Vendég

Épp csak átfutottam,amit írtatok,a gyerek máris riadóztat! :evil: Nem tudom,miért nem képes aludni?? :?:

Gyorsan,mert apa vigyáz még egy kicsit Adára :D

Csakegy
Örülök,hogy jól alakult az ügyeletes sztori!
Grat a 7mm-s petezsákhoz!

Anyapoc,Athiz,Angyal,Áfonya,meg mindenki ,aki izgul értem :D

Semmi gond,csak egy helyzetet nem tudok megoldani,azért kérnék véleményt,de ez úgy látszik nem az én napom :wink:
Na,holnap hátha sikerül írnom vmi érdemlegeset is! :!:

Pussz,és jó éjt!

KépKép

KépKép
okr

CS1!
Mar pont kerestelek csak a masikon!
ANNNNNYIRA ORULOK ES GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Meg a szemem is konnybe labadt ahogy olvastalak!!!
Vigyazz nagyon 'magatokra"!!!!!!
(Ha mondtad volna a S-nak hogy hozza mesz csutortokon biztos megnezett volna!Jo hogy szimpatikusnak talaltad! :)
De igy is jo kezekbe kerultel akkor!!
GRATULALOK MEGEGYSZER!!!!!!!!
ancsa81

Juj Csakegy, de örülök, hogy minden rendben, látod, érdemes volt elmenni, megnyugodtatok kicsit, és láthattad is, habár még csak "zsák" formájában :lol: . Ugyi mondtam, hogy az ügyiben gázos a helyzet, de Te úgy néz ki, mázlista vagy!!!

A képet a kis bogyóról feltölthetnéd vagy ilyesmi, én szívesen látnám! Hátha szerencsét hoz nekünk is :wink: !

Puszi és pocisimi a nevemben!

Kép

Ajánlom neked a fentebb belinkelt dolgokat, szerintem nézegesd!
Vendég

IGEN,A KEPET EN IS SZERETNEM LATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ancsa81

Itten van a kis bogyó :)
Kép
Vendég

Ó, de helyes, tiszta anyja, olyan Csakegy-es! :lol:
Vendég

:) :) :)

Okr: naaaa.... meséééélj :)
Vendég

tényleg... monáról nem tud valaki valamit? Olyan szép volt a görbéje... érdekelne a folytatás....
Vendég

GRATULA CSAKEGY!!! :D :D :D
Én megyek aludni, holnap nagyon korán kelek (5 elött) hogy reggel 8ra odaérjek Pécsre. Szorítsatok az UHomhoz!!!
Vendég

Áfonya: szurok megy ezerrel!!!!!

(remélem, már elkezdett hatni a metformin... de ha nem akkor sincs veszve semmi... ugye tudod ? :) )
Vendég

Csakegy! :)
Örülök, hogy minden rendben volt! Gratulálok a kis "bogyóhoz"! :wink:
De klassz, hogy még képet is kaptatok.
zsazsóka73

Csakegy Bogyó. :) Tényleg tiszta anyja.
Vendég

Sziasztok!

Csakegy!
Könnybe láabadtak a szemeim téged olvasva! Na és a kicsi csakegy! Örülök nektek nagyon!

Áfonya!
Szorítok az Uh-hoz!

Okr!
Gyere, ne csigázz már bennünket és mesélj!

Helyzetjelentés magamról:
28. cn., 15. dpo, hőm 36.7. Görbe a hőmérős topicba, megpróbálom belinkelni, hátha sikerül:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=64702&start=10500
moni

Na ez nem pont a görbém lett, de sebaj.
Csakegy!
Tgenap hányadik dpo-on voltál mikor az Uh-t csinálta a doki? Mert ha nem jön meg szombaton tervezek UH-ra menni, ami nekem 18. dpo.

Anyapoc!
Mint fő hőmérős tanácsadó, sz.ted az Utrogestan befolyásolja a reggeli hőt. Ez progi gyógyszer, azért kapom mivel tüszőrepi szurit kaptam.
moni

Sziasztok,

Köszi mindenkinek :) a férjem majd jól megsértődik, hogy lehet, hogy nem is ő az apja... annyira nem hasonlít rá :twisted: :twisted: :twisted:

Moni: hű... a 15. DPO már elég soknak tűnik... a 14. körül kellett volna megjönnie... nem?

Az UH-t az 5. hét előtt nem szokták ajánlani... tehát a 21. DPO előtt... én ha jól számolok a 22. DPO-n lehettem tegnap... (és a doki eredetileg csütörtök előtt nem is akart látni....)
Vendég

Csakegy,
gratu a petezsákhoz!

Ráadásul egyik fészked se pco-s! :)

Többiek, aki Metforminoznak, biztos meglesz a hatás! :)

Móni,
drukk! A 15. dpo jól hangzik! :)

Kriszta :)
ugye tuti nincs baj?

Anyapoc :)
na de a tárgyadat tudod! :wink:
És nincs azzal semmi gond, ha ilyen vagy, én is ilyen lennék, ha űzném a szakmámat! :roll: Semmi puska stb! :evil:

Mára lehet, hogy csak ennyi voltam, mert fos kedvem van. :roll:
angel37

Igen. De volt már 15 dpo-os ciklusom is...
De csak látszik már valami, abban bízom.
moni

Csak1!
És te hányadik dpo-n is teszteltél?
moni

moni: a 13. dpo-n (de elég halványka volt ami azt illeti... )
Vendég

CSak1!

Na végre el tudtam olvasni a tegnapi történéseket. Tök jó fej volt a doki. Egyébként én teljesen úgy képzelem a vizsgálatot, ahogy te leírtad, hogy majd így mondják meg nekem, hogy terhes vagyok.

Anyapoc!
Igen- Nekünk akkor sem jön össze ha kikapcsolunk, így most azt a variációt választottam, hogy rákapcsolunk. Mondjuk, most visszafogom a szexet az esedékes napokig, hátha így összejön. Mindig van valami.
Nagyon egyetértek azzal, hogy beszélsz a gyerekeknek a szülésről, terhességről. Ha jobban belegondolok, én semmit nem tudtam erről az egészről. Soha nem beszéltek arról, milyen szép dolog ez, hogy lehet teherbe esni, mi ennek a biológiai, leki háttere. Mindig csak arról, hogy védekezzünk. És ez sztem nagyon nem jól van. Én is gondoltam már rá, hogy erről bizony beszélni kell.

Kriszta!
Na mond mi a baj, várlak a véleményemmel!
:)

Angyal!
Mi a baj, írj ha gondolod. Tudod a címem.

Bee!
Ilyen sok a munka, még mindig? Remélem nincs rossz kedv. Tudod, hétvégén BL sorsolás. :) Hajrá Pick Szeged!

Ancsa!
Tök jók a fotók, aranyos a fiad.

Móni!
Drukk, a hődet majd megnézem a másikban.

Képzeljétek a férjem azt álmodta, hogy szülök. Bementünk a kórháza és mondták neki, hogy fél óra lesz az egész. És azt mondta nagyon fájt a hasam, de nem kiabáltam.

Most ennyi, elnézést akinek nem írtam.
Vendég

Sziasztok!

Most visszafelé haladok :D!

Junko

Remélem,hogy ezek a pratkikák segíteni fognak,szt nagyon jó,hogy ennyi idő után kicsit a dolog mellé álltok,célirányosan,mert midnenféle beavatkozás nélkül is lehet sokat tenni így... :roll:
No igen,én is úgy érzem,hogy nagyon homályos dolog a szülés és terhesség a fiatalok körében,és ezért sok a félelem,sokszor alaptalanul... :? Hát majd beszámolok róla,ha sikerül valamit kezdenem :)!
Szülés :D!Hát adja Isten,hogy annyi legyen majd :):)!

Angel

Jaaa,nem vagyok ám én véreskezű :).Csak vicceltem :lol: ! Igaz,szigorú és következetes próbálok lenni,de szeretem a humort és a könnyedséget,ha megkívánja az óra :).
Mi az eredeti foglalkozásod????Csak nem Te is...? :D

Moni

Konkrétan nem találtam semmit róla.Ha logikusan gondolkozok,azt mondanám,hogy igen...Mármint hogy befolyásolhatja a hőt.Majd azért utánanézek még,minden esstre azért még a görbe jó :).
ja,ha belinklesz,akkor ne az oldal linkjéz tedd be,csak a görbére kattints jobb egér gombbal,mert így az egész oldal jön be :)!

Csakegy

Örülök,hogy minden rendben.

Áfonya

Megy a drukk az UH-hoz :)!

Kriszti

Gyere már,mert az én oldalam is már lukad :D:D:D!
Alvűsról csak annyit,hogy ma éjjel nálunk is gáz volt...Villő is többször felsírt.... :( Én fél 11-kor lefeküdtem,aztán fél 1-kor még fent voltam... :( Szörnyű meleg volt... :( Szóval részvétem :)

Na lépek,mert dóóógozok :D!

anyapoc

Sziasztok itt is!

A mai hőmérsékletem:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 321.88.jpg

Jól lepottyant, igaz? Hát valaki azt mondta, ez lehet jó jel is. Uff, nem tudom. Őszintén már feladtam, de holnap kiderül.

Junko, éljen a vulkánmódszer! Hajrá, nemsokára mehet az ungabunga, csak kitartás! Párod hogy viseli?

Na csáo
Vendég

Athiz!

Ez a vulkánmódszer? :shock: Azt nem is tudtam.
Csak jó helyre kerüljön a lavina:)
A hőd egy kicsit lebukott, ha jól látom. :(

Anyapoc!
Sok sikert a tanításhoz. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni a gyerekek.
Vendég

Junko, egyszer régen volt egy film, a címe
Forró szívek, hideg lábak. Ebben volt, hogy Vezúvnak hívták a bumm-bumm-ot! Innen lopiztam az ötletet. Egyébként ez a film egy házaspárról szólt, akik szerettek volna babát, mindenféle módszert kipróbáltak, de nem jött, aztán amikor már inkább örökbefogadásra adták a fejüket, akkor becsusszant a bébi, mindjárt kettő is.
Persze lehet, hogy ismered ezt a filmet!

Mellesleg őrült régen próbálom megszerezni valahonnan kazettán, DVD-n vagy bárhogy, de sehol nem lehet kapni. Pedig bolondulok érte, főleg a Straub Dezsős szinkronúért. Ha bárki tudja, honnan kaphatnám meg, írjon nekem! Köszi
Vendég

Fú... anno nekünk megvolt videón!!!! Megkérdezem a szülőket, hogy megvan-e még nekik vagy kidobták... iszonyú régi a film, lehet, hogy már még tönkrement a szalag...

Szerintem marha jó az a film.... :)

ÁFONYAAAA: JELENTKEZZ!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! De sajna most jött meg... :cry: :cry: :cry: Nagyon magam alatt vagyok!!! Csak sírok, csak sírok... Tehetetlennek érzem magam...
:evil:
moni

Jövök már jövök :lol:
Most értem haza. Tehát: nyálkahártya 8mm :D
Jobb petefészek nagyon csúnyán tele cisztákkal, tüsző nincs :cry:
Bal oldali petefészekben egy 15 és egy 14 mm-es tüsző :D :D :D
Pénteken újabb UH, addig meg ma is kaptam szurit meg holnap is fogok (az lesz az első amit magamnak adok).
Dokibácsi kevesellte a tüszők számát, de nem tudom miért, nekem nem leszívásra kellenek, szerintem 2 bőven elég, abból akár ikrek is lehetnek :shock:
Voltam diabetológus dokinál is, a laborerdeményeim jók, részleteket nem ismerek. Szedjem a metformint azt mondta, ha felet bírok akkor maradjon fél. Rendes volt nagyon.
Vendég

Áfonya!

Sztem se rosszak ezek az eredmények. Hajrá.

Athiz!
Hát én nem ismerem ezt a filmet, de majd megtekintem ha lesz rá mód.
Vendég

Csakegy, de jó is lenne, ha meglenne nektek ez a film! Örülök, hogy más is látta, és tetszett!

Áfonya, örülök, hogy jól mentek a dolgok, és hogy szép tüszőid vannak. Tényleg, még ikrek is lehetnek! :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

Ma csináltam tesztet :negatív,és már pecsételgetek is,DE FELVETTEK A FŐSULIRA!!!Bár az eredmény akkor válik hivatalossá,amikor levelet kapok róla,de már ugrálok örömömben!!!

Moni
Nagyon jó a görbéd!A kék vonalat nemtudom mi lehet,talán beágyazódás? :?:

Problémám a szomszédban nyaraló kislánnyal van összefüggésben.(vagyis már ketten vannak)
Szoktak Adával játszani a játszin,meg a ház előtt,aminek nagyon örülök. :D bár igazából Ada még nem tud játszani más gyerekkel,de rajong!
Csakhogy most újabban fel is jön hozzánk a leányzó,a leg váratlanabb időpontokban.Játszani pedig velem akar :shock: Szinte féltékeny,ha a "saját" kis kölkömmel foglalkozom.Ráadásul nagyon irigy.A műanyag játékmobilt el is törte,mert nem tudta kinyitni.mondtam,hogy majd Ada megmutatja hogyan kell,de nem hagyta.Meg még volt néhány momentum,ami kiborított. :evil:
a dilemmám pedig az,hogy nekem ez így nem jó,de megbántani sem akarom sem őt,sem a nagyszülőket,azzal,hogy nem engedem fel játszani.
Sztetek mit csináljak?

KépKép

KépKép
okr

Moni
Most látom,hogy megjött! :( :( :( :( Fene vinné el!
Nagyon sajnálom!!! :( :(

KépKép

KépKép
okr

Úgy látom, lassan megint mindenkinek megjön, aki épp ott tart, pocsék dolog.

Okr, hát az tuti, hogy marha kellemetlen az ügy. A nagyikkal nem beszéltél erről? Szerintem igazán megérthetnéd, ha finoman előadnád a dolgot, hogy nagyon aranyos az uncsi, és nem bánod, ha átjön néha, de sajnos féltékeny a babádra, amit te nem igazán tudsz kezelni. Én talán ezt tenném, mert szerintem a kislánynak nem tudnád megmagyarázni a dolgot, csak ha megbántod. Ez az én tanácsom, próbáld meg! Sajnálom a pecsételgetést, de gratulálok a sulihoz, és sok szerencsét is hozzá!

Jó éjt, mennem kell csucsukálni, holnap én is többet tudok a mikumról+a hőmről.

Kép
Vendég

Kriszti! :wink:
Gratulálok a felvételihez!

S mégiscsak mondd meg, ami bánt, mert ez így neked rossz!

Jó éjt mindenkinek!
zsazsóka73

Athiz,Zsóka
Köszike! :D :D :D

Most elteszem magam holnapra!Remélem már bővebben tudok írni!
Pussz!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!

Anyapoc
a linea dolgot már értem! :D Uazon terület,de más szövetről beszéltünk :oops:

Villő remélem tökéletesen jól van már,és aludtatok is (mi megint nem túl jól)

A szakkör sztem nagyon jó ötlet!Én,ha nem eü-ben tanulok,tök hülye lettem volna a szülés témában.Egyszer suliból elvittek bennünket családtervező-be is,az is egy remek élmény volt,úgyhogy szakköre fel!

Anyukád miatt irigykedem,mert az enyém össz-vissz annyit tudott,és látott a terhességemből,hogy nő a hasam :wink: Míg babás voltam,az volt a mondókája,hogy "milyen kövér vagy",mikor megszültem ,éa először meglátott,akkor meg "még mindig mekkora hasad van"
:evil:

Moni
Szüléseid nagyon szép élmények lehettek!Nem csoda ,ha újra át akarod élni őket!

Ancsa
Marci nagyon aranyos kisfiú!milyen helyes a sisakkal! :!:
Gondolom a Balcsit nagyon élvezte!

Junko
Drukkolok,hogy a rákapcsolás eredményes legyen!!!

Zsóka
Talán mégsem kell császár!Sztem az elmozdulás nélküli törés ilyen szempontból nem lesz gond!Ráadásul már sok idő el is telt!
Én remélem Te is átélheted a "sima "szülés kínját,és örömét :D

Áfonya
Grat a férjed eredményéhez,és a tiédhez is!
Jó kis ikres hónap lesz ez!!!! :lol:

Athiz
Helyes kis képeket raksz fel mindig ide!Tetszenek!
A görbéden sztem még korai lenne az az esés mensinek.

Angyal
Alig pár nap,és jöhet a stimu!

Ma megyünk anyuékhoz,úgyhogy este leszek csak.El is felejtettem ,hogy eligérgeztünk. :oops: Remélem nem ma lesz a niagara nap!

KépKép

KépKép
okr

Szép napot!

A mai hőgörbe linkecském:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 443.86.jpg

36.7 C fok, csakhogy jobban lássátok. Természetesen borzalmas éjszakám volt, a fiam bepislantott, úgyhogy suvickoltam, ágyaztam, öltöztettem, stb. és morogtam mellé, aztán persze alig tudtunk visszaaludni.

Okr, örülök, hogy tetszenek a képecskék.

Láttátok a tickeremet? Juj, de kár, hogy már nem lesz szükség tesztelésre :cry: ! De elhatároztam, ha netán véletlenül mégsem jönne meg, akkor sem tesztelek, csak hétvégén!

Puszi mindenkinek
Vendég

elveszett amit írtam :( hülye babanet :(

A lényeg megint:

Okr: HATALMAS GRATULA!!!!!!
Kép

Athiz: Neked meg megy a szurok ezerrel mert ez nagyon hűha :)
Vendég

Üdv Mindenkinek!

Kriszta,

Gratulálok a felvételhez! :D

A hülye pecsétet és nega tesztet sajnálom :(

Megértelek a problémáddal! Hülye ügy.
Pár éve hasonlót művelt velem egy kislány az utcából! Állandóan jött, kierőszakolta azt is, hogy vigyem strandra, meg moziba. Jött ebédkor, korareggel, bármikor, sőt egy idő után dobozzal jött, hogy adjunk neki kávét, eztazt, mert otthon elfogyott.
Na egyszercsak betelt a pohár, és onnantól letagadtattam magam, ha meg egyedül voltam, nem reagáltam a csöngetésre. Lehet, hogy szemétség, de már elegem lett. Aztán szépen elmaradt. Ennyi volt a sztori.
Mondjuk nálatok ez az elbújós trükk valszeg nem működne...
angel37

Ja, Ancsa drága!
Tegnap elmaradt :oops: , de utólag is BOLDOG NÉVNAPOT! :) :) :)
angel37

Kriszta,
GRATULAAA!!! Elárulod hova vettek fel?
A problémádban más ötletem nekem sincs mint beszélni a kislány szüleivel (vagy nagymama?) hogy ez neked így nem jó, jöjjön ritkábban a kislány. Vele úgy sem tudnád megértetni.

Athiz,
Szilin már éjszaka sincs pelus? Nahát, nagyon ügyes a kislegény, a lányom idősebb de éjjel még pelusban alszik (mert lusta vagyok éjjel lepedőtcserélni :D)

Ma reggel beadtam magamnak az első szurit! :D (már úgy első hogy ez az első amit én adtam). Nagyon ügyes voltam, nem fájt kicsit sem. Mondjuk a szívem az hevesen vert, lehet hogy a nagy izgalom elnyomta a tű okozta fájdalmat. Mindegy, állati büszke vagyok magamra :P
Vendég

Angyal

Köszi,a gratulát! :D
Akkor te is ismered ezt a sz.. helyzetet! :cry:
Most pár napra megoldódott a dolog,mert bezengtem,hogy vendégeink lesznek :oops: ,na igaz,vasárnap visszamondták,de én ezt az apróságot már nem közöltem ! :oops: Ma meg anyuékhoz megyünk,így már csak a holnapot kell túlélni! :roll:
Az elbújás nálunk valóban nem jön be! :(
Megpróbálom majd vhogy finoman elmondani ,mi a gondom.Remélem nem bántódik meg senki,mert azt nem szeretném. :?

Ancsa
Bocsánat,de nem figyeltem,hogy neved napja volt tegnap!
Kép

Athiz
Drukkolok neked,mert amíg nincs mensi,nincs veszve a dolog!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
franc tudja, ki min bántódik meg :roll: Épp ettől (is) nehéz, mert ha meg nem lépsz, neked szar - ennyire meg sztem önzőnek kell lenni.
Remélem sikerül rendezni a helyzetet!

Áfonya,
hú, ez első szúrás! Gratula! :)
Majd kérek tőled tanácsot, jövő héttől valszeg nekem is jön az önszurka! :shock:
angel37

Szép napot lányok!Tavasszal irogattam a hőmérőzős topicba,de akkor a babatéma abbamaradt.Titeket azért olvasgatlak és nagyon örülök,hogy szükség lett egy új témakörre! :lol:
Azt szeretném jelenteni,hogy én is bebabásodtam! :D Tegnap voltam orvosnál és 6,8mm.pezsák látszik.Nem tudom magam sem,hogy történhett,de sikerült.Valahol azt olvastam,hogy jó terhes nő közelébe lenni,mert akkor előbb esünk teherbe.Kb.akkor jött össze a baba,amikor a barátnőm ikrei 2 hetesek voltak.Kezdek hinni ebben a dologban.Ja és a doki azt mondta,hogy nem kizárt hogy ikerterhességről van szó! :oops:
Egyenlőre ennyit,remélem nem lesz baj ha majd irogatok ide.
Puszi mindenkinek!!!!
scali9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?