Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!

bocs, h kicsivel írok, de kende fiam cicizik, így csak az egyik kezem szabad... 8)

pupy, anikó, annácska!
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

bogi!
nagyon csini kismami vagy!

kanci!
kende is jobban bírja, mint én... :roll:

monyó!
küldesz nekem tortát? 8)

ma voltunk méreckedni... figyuzzatok: 4620 gramm és 54 cm az én kis vasgyúróm!!! valszeg nem lesz gond abból, hogy megduplázzuk-e a súlyunkat decemberre... :lol:

most ennyi, puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
norwell

Angie!
ujra probálkoztam, na nézzük...
Anita
bellanitta

Még mindig nem sikerült na majd most

Kép

Kép
bellanitta

Angie!

Látod ezt köszi, mára megvan a sikerélményem Köszi köszi
Anita

Kép

Kép
bellanitta

Norwell
Gratula a nagyfiadhoz! :)

Anita
Szerintem egy picit várj még azzal a teszttel.
Mindenesetre én nagyon drukkolok!!! :)

Szisz
szisszka

:cry: Apukámnak be kellett feküdni a kórházba. Kezdődő hasnyálmirigy-gyulladás. Infúziót kap. :cry:
:cry: És Anyukám most telefonált, hogy a nagymamámat (apu anyukáját) most vitte el a mentő ugyanabba a kórházba. Nagyon rosszul van. :cry: :cry: :cry:

Rolly :cry:
rolly

Rolly!

Jobbulást a családodnak!

Monyóka!

Torta :roll: milyet csináltál?

Anikó! Pupy! Annácska!

Boldog névnapot Kép

Voltam ma dokinál, mert hétfő este óta, nagyon fájt a derekam.
Ordítani tudtam volna a fájdalomtól :cry:
Kaptam szurit, gyógyszert és krémet.
Ennek előzménye lehetett, hogy vasárnap délután elvágódtam.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!
Már nagyon hiányoztatok ám!
Sajnos nem tudtam eddig jönni, mert vasárnap este kezdődött a pecsételő vérzésem, irány a klinika, bent is tartottak, ma jöttem ki, már alig van pár pötty, de feküdnöm kell és pihenni.
Nagyon kivoltam vasárnap este, gondolhatjátok, mikor megláttam a bugyimat.Remegett keze-lábam.Megvizsgált a doki, a méhszáj zárva volt, azt mondta ez nem vetélés, de bennt kell maradni megfigyelésre.
Hétfőn volt egy hüvelyi Uh, amin a petezsák széli részén kis haematoma volt látható, ami a mai Uh-ra eltünt, szerencsére, és a bab is jól van.Így 2x is láthattam őt, meg ahogy dobog a kis szíve!
Most még kell szednem Utrogestant, meg MagneB6-ot, Rutascorbint.
Remélem már nem fog visszatérni ez, és más probléma sem lesz már, mert ez teljesen kikészített.Mondta a doki, hogy nagyon gyakori probléma, van akinél ez ki sem derűl, mert nem vérzik kifelé.De jobb, hogy kijött.3 hét múlva kontroll Uh.
Úgyhogy már megoldódtak a munkahelyi gondjaim, amit elég jól vett a főnököm, de még nem voltm bennt intézkedni, holnap megyek háziorvoshoz táppénz miatt.
Most már több időm lesz netezni is :wink:
Szóval most visszaolvasok, aztán még jövök.
Remélem több probléma már nem lesz, de ezt a vérzést éreztem, hogy be fog következni, már az elejétől kezdve mindig néztem a bugyimat, és tudtam, hogy egyszer ezt fogom látni.
De mástól nem tartok, remélem nem is lesz!!!
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Minden Annának és Anikónak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kriszta - egy régi topiklakó

mohácska

Bocsánat, ma nagyon link voltam.

Pankaa!
Megy privi!

Rolly!
Jobbulást a családodnak.

Ági!
Hogy sikerült elesned? Már nem fáj ugye?

Bogi!
Olyan szép vagy! A párom(:)) is megnézett az este. Aztán megsimogatott és nem szólt semmit.

Kendemami!
Így is megy az írás! Most már elárultad, tessék gyakrabban jönni. :D Mit tud már a legény?

Csibe!
Jó hogy itt vagy.

Brill!
Igen, minden rendben volt, nagyon jó utunk volt. Marshallal álmodott szerintem, mert végig róla beszélt és győzködött. Neked mi a véleméyned róla? Mármint a páromról (:))

Képzeljétekl voltam ma templomban, dédinagyapám 30 éves gyászmiséjén. A prédikáció azokról az asszonyokról szólt, akik kiteszik a gyerekeiket. Meg a magról, ami a kő közé hull és nem a termékeny talajra. Ez akkor kezdődött, mikor feltettem a nagy kérdést, hogy miért? A párom (:)) szerint ne foglalkozzam vele. De én nem tudok. Már Isten is selejtnek tart, hogy ezt az üzenetet küldte, vagy tényleg olyan rossz vagyok, hogy én nem érdemlek gyereket? Vagy egészséget?
Itt vagyok a 35. napon, iszonyúan fája hasam, piri sehol, Brill meghívott egy tesztrre tegnap, az 1 csíkos természetesen. Már sokszor lépni sem tudok, annyíira fáj.
A párom (:)) nem mondta meg, hogy hol van, hanem azt mondta, hogy útnon, de nem hallottam autó sem forgalomzajt, csak rádiót a háttérben. Már szerintem rémeket látok, de eddig mindig elmondta, hogy hol van. Talán én lefekszem mára, mert már totálisan elegem van magamból, a saját nyomoromból. Ilyenkor úgy alszom el, hogy de jó lenne nem felébredni soha többé. De sajnos nem jön be a fejben dől el minden.
Bocs, hogy ilyen negatívra sikerültem, de muszály volt kibeszélni magamból.
mátra

persze nem megyek még aludni...
mátra

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a dícséreteket! Aranyosak vagytok!

Annáknak, Anikóknak sok boldog névnapot kívánok!Isten éltesse őket!
Narco!
Akartam vonalzót csinálni, sőt csináltam is, de nem tudom, magától megy egy nappal tovább vagy nekem kell. Nem vagyok egy műszaki zseni.:)
Duddu!
Kép?:)
Anikó!
A kislányunk neve 90%-ban biztos. Még addig nem írnám meg, amíg nem biztos 100%-ban.:)
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Mátra!

Mióta megkaptam a szurit, azóta nem fáj. Remélem, hogy nem is fog.
Vasárnap vízre raktuk a hajót, és a leeresztés után, szinte hanyatt estem.
Elcsúsztam és megütöttem a fenekem, a jobb lábam-kezem :? A jobb oldali combom teljesen lila.
Lassan megyek fütdeni, és megkérem a drágámat, hogy maszítozza be a krémet.
Jól látom, hogy a 35cn-on jársz?

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Aniko, Annácska, Pupy, Panka(?)!
Nagyon boldog névnapot Nektek!
Ajándék helyett egy kis vidámság... :)
Kép

Mátra!
Hívtalak az olvasottak után..., de hangposta... :evil:
Miket írsz itt??? :shock: Nem felébredni..., büntetés..., meg hasonló butaságok!? :shock: Ne csináld már!!!
Párod( :) ) nagyon szimpatikus emberke! Persze én egy picit elfogult vagyok Marshall miatt is ( :lol: ), mert nem volt "nyálaz, koszol, félelmetes" kijelentés, csak simiáradat meg áradozás. :D
Tehát örülj, hogy ilyen ember van melletted és NE AKARJ "nem felébredni soha többé"! Inkább költözz!!! :wink:
Elmondtam... :roll:

Anita!
Pici türelem még... :)

Panka!
Akkor minden rendben már Veletek! Huuu... Maradjon is így! :)

Puszó Mindenkinek!
Most megyek lehűtöm magam agyilag... Mááátraaa ne csináld ezt velem! Jó? Kép
Brill Kép
brill

Tök lassú a bnet...
Még szerencse, hogy már résen vagyok, így nem szállt el az üzim...!

Brill
brill

Hali!
Még nem sikerült visszaolvasni, talán holnap.
Mátra!
Nem kaptam privit, lehet csak a net lassú.
A rosszat ha kibeszéli magából az ember utánna már nem is látja annyira negatívnak adolgokat.Ez most működik nálad?Még szerencse, hogy nem minden az agyban dől el!Legalábbis nagyon sokszor kéne a témával foglalkozni, amit NEM FOGSZ TENNI!!!
Ezután felfelé vezet az út, úgyhogy tessék rá felkapaszkodni!!!

Brill!
Köszi a jókívánságot, majd küldjed április 18.-án is, ugyanis Andi vagyok :D

Én is nagyon boldog névnapot kívánok az Annáknak, Anikóknak!

Most tentike, holnap jövök vmikor.

Jó éjt!

Kép
pankaa

Hát lányok, akkor én elköszönök tőletek 2 hétre. Illetve 12 napra. Mindenkinek jó egészséget.

Pankának testi, Mátrának lelki egészséget kívánok és remélem sok-sok zebrára jövök haza.

Sok puszi nektek.

Kép
Kép

Kép
narco

Sziasztok lányok! :D
Nagyon szépen köszönöm a jokivánságokat!
Drágák vagytok nagyon! Kép

Panka! :D
Elképedve olvastam a leveled! :( Borzasztoan sajnálom!Mit mondtak?Néztek progit?

Mohácska! :D
Aranyos vagy!

Rolly! :D
Jobbulást a családodnak! :(

Bogica!
Akkor várjuk ha majd bitos lesz 100%-ban! :wink:
Szép kismami vagy nagyon! :D

Ági!
Egy jo masszázs csak jot tehet! :wink:

Brill!
Nagyon helyes ez a kakaska! :lol:

Panka!
Akkor majd áprilisba! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!
Nagyon nagyon jo utat jo pihenést!És vigyázz magatokra!Nagyon fogsz hiányozni!Várunk vissza! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Brill!
Köszi! Megértettem!

Pankaa!
Elküldöm újra

Nárcisz!
Jó utat

Ági!
Ez kellemtlen. Gyógyulgass

Jó éjt, elmentem aludni.
mátra

Sziasztok!

Annácska :) Pankaa :) Nektek is nagyon boldog névnapot kívánok! :lol: :lol: :lol:

Annácska :) Én is a Römer felé hajlok, az tűnik a legbiztonságosabbnak. Peti nagyon helyes kisbaba :lol: Annamari hogy van? Olyan jó újra látni a Micimackós képeid – régen nagyon sokat tettél fel! :wink:

Pankaa :) El tudom képzelni, hogy megijedhettél, szegénykém! :shock: De a legfontosabb, hogy a baba jól van! Remélem többször nem lesz hasonló izgalmakban részed a 9 hónap alatt. :roll:

Junko :) Remélem hamarosan teljesülni fog a férjed álma! :) :wink: Akkor holnap!

Rolly! Jobbulást kívánok apukádnak és a nagyidnak! A nagyid a meleg miatt lett rosszul? :?:

Mohácska :) De jó, hogy jelentkeztél! Nálatok most mi újság??? :?:

Bogica :) A vonalzó magától fog tovább menni! Kiváncsi vagyok, milyen nevet fogtok választani a kislányotoknak! 8)

Narco :) Jó nyaralást kívánok nektek! Vigyázz magadra és a Moszatkákra!

Mátra :) Ne vegyél magadra ilyen dolgokat! Inkább költözzetek már össze! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok :)
Szisz :)
Annamari jól van. Élvezi a nyarat, de persze ezt a hőséget nehezen tűri ő is. Még jó, hogy van itthon klíma, anélkül meg is halnánk :lol:
Egyébként már két napja játszik az egyszervolt.hu -n. Annyira nem örülök neki, mert így én nem jutok géphez :P , de így legalább néha hagy levegőhöz jutni :lol:
Peti hétfőn lesz 4 hónapos :) Igazi kis mosoly baba :D Ma nagyon aktív volt sikerült megtanulnia hátról hasra fordulni és ezt nagyon élvezi. Kicsit nehezebb így a pelenkázás, de majd csak újra belejövök :P

Norwell :)
Gratula a nagy fiadhoz :D

Rolly :)
Jobbulást a családnak :)

Pankaa :)
Örülök, hogy jobban vagy :) Vigyázz magadra!
Boldog névnapot Neked is :D
Kép

Timi :)
Még így emlékszel a Micimacis képeimre :?: Azóta is megvannak és időnként használom is őket :wink:
Peti baba persze imádja Micimackót, persze semmi kényszer :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Jaj, még azt akartam elmesélni, hogy pont ma egy éve, hogy pozitív lett Petivel a tesztem :lol: :lol: :lol: Életem egyik legszebb napja :D

Kívánom itt Mindenkinek, hogy ilyen boldog napja legyen :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép
Kép
mátra

Kedves Lányok!
Apukám jobban van, úgy néz ki, időben „megfogták” a betegségét.
Nagyim: tüdőgyulladás és szívelégtelenség. A mentő időben beért a kórházba, este már jobban volt.
Délután kaptam a hírt, hogy egy nagyon kedves, jólelkű kollégám meghalt. Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!

Kívánom, hogy a mai napja mindenkinek szebb legyen, mint a tegnapi volt. Kép

Rolly
rolly

Jó reggelt!

Rolly!
Tudod, hogy csak a jók mennek el.Oda sem kellenek a rosszak. Azok itt maradnak, boldogulj velük, ahogy tudsz. Sajnálom a kollégádat és a családját.

Timika!
Folyamatban van. :D

Annácska!
Szeretném én is ezt érezni egyszer. :) Mondjuk egy év múlva.

Elmúlt ám a tegnap esti agybajom. :D :D :D Amit Brilltől kaptam telefonban az nem volt ám semmi :lol: Anikó is rásegített :lol:
Az előbb a párom (:)) is kiosztott miatta. Szóval minden (majdnem) rendben.
Most annyi lendület van bennem, hogy a a falat kidönteném. :lol:
mátra

Sehol senki :cry: :cry: :cry:
mátra

Jo reggelt lányok! Kép

Rolly!
Teljes szivemből sajnálom a kollégádat! :(

Annácska! :D
Gyönyörű kisfiad van!Nagyon édes! :D

Timika! :D
Jo talizást nektek és jo pletyizést!Jo is az nagyon! :lol:

Ági! :D
Jobban vagy? :?: :?:

Jucmuc! :D
Mi van veled?
Nem mostanában lenne apa kontrollja?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Timika!
Köszönöm kérdésed. Most mondjam azt, hogy nekem semmi sem sikerül mostanában? :cry: Pedig több mindenbe belefogtam, hátha....
De próbálok erőt gyűjteni mindenhez, így a háttérben, olvasó üzemmódban - látod már vonalzóim is vannak?

Puszi Kriszta

mohácska

Mátra drága!
Tegnapi soraidat nagyon nem volt jó olvasni, de jó hogy leírtad, legalább fórumtársak helyre tettek :) A ma reggeli üzid, már derültebb volt, helyes. Szóval mikor is költözöl? :)

Rolly!
Sajnálom a tegnapi napodat, viszont örülök, hogy családod jobban van, kollégát viszont sajnálom.

Annácska!
Peti édes nagyon, és már ügyeske is, ha forgolódik, anyája meg had küzdjön azzal a pelenkázással, nehogy már olyan egyszerű legyen minden :)

Timika!
Az utazós sztorid óta egyre jobban parázok, hogy ha Buborék megszületik mikor fogjuk tudni meglátogatni a 200 km-re lakó nagyszülőket, pedig jó lett volna már karácsonykor hazamenni, de ha minden igaz akkor még csak két hónapos lesz a drága.

Nárcisz!
Jó utat!

Brill!
Látom kezdesz belejönni a nem elvesztett üzenetekbe :) amúgy ügyi vagy, hogy Mátrával beszéltél, köszönjük a köösség nevében :)

Ági!
Ez a derékfájós történet kicsit brutálisan hangzik, remélem hamar rendbejössz.

Bogi!
Gratula kiscsajhoz, a nevet én is kíváncsian várom, de türelmes leszek a 100%-ig :)

Pankaa!
Lehet azért vol, mert gondoltál rá és féltél tőle, most már ne gondolj semmi rosszra, csak pihengess az tesz jót mindkettőtök szépségének :)

Norwell!
Te egy kis vasgyúrót nevelgetsz akkor :)

Tegnap megint volt felkészítő, most jogi dolgokról volt szó, de jó volt, bár én már ezeknek is utána néztem, mégis jó volt egy jogásztól hallani. Viszont tanulságos volt, hogy normál földi halandó nem igazán igazodik ki a támogatások és megillető jogok útvesztőjében, nagyon sok kismama sajnos nem volt tisztában a dolgokkal. Felmerül bennem, hogy mi van azokkal akik nem jönnek ilyen előadásra, azok nehezebben aknázzák ki a lehetőségeket. Hajrá információs társadalom.
Az egyik új és érdekes dolog az az volt, hogy már az anya pocakjában lévő magzat is örökölhet Mo-n, ez érdekes és elgondolkodtató volt azok után, hogy este hazaérve egyik napilaban pedig olyan cikket olvastam, hogy orvosi műhiba következtében az anya hasában elhalt egy ikerpárból az egyik magzat. A törvény viszont csak onnantól vesz emberszámba valakit, ha az felsír, vagyis pontosabban az első levegővételtől, így nincs miért felelőségre vonni a hibázott orvost. Számomra ez hatalmas jogi ellentmondás, de sajna kis hazánkban rengeteg ilyen van, tegnap is több másikra derült fény. Na mindegy. Ezt muszály volt leírnom.

kancellárka

Sziasztok!

Timika, Csine akkor ma. :)

Narco!
Szép nyaralást, és színesebb élménybászámolót várunk, mint amit én írtam nektek. :)

Rolly!
Örülök, hogy szeretteid kicsit jobban vannak. Jaj a rossz hírek, mindig csőstül jönnek. :(

Mátra!
Tudom az a legnehezebb időszak amikor nem jön meg és tudjuk nincs baba. Rettenetesen viselem én is. Akkor én most azt kívánom Neked, hogy jöjjön már meg, ha tényleg biztos vagy benne, hogy nincs baba.

Pupy!
Azért jelentkezz majd. Remélem jobban vagy.

Jucmuc!

Na mi a helyzet??? Nem jelentkezel? Mi lett a két gyönyörű tüszőcskével? Jó volna ha a nagy öröm miatt felejtettél volna el minket. Mondjuk ez ügyen mások a tapasztalataim. :(

(Basszus már főnököm is elnevezett Fülesnek.)

Norwell!
Oda se neki kisbetűsen is szeretünk. :)

Panka!
Pihengess, nehogy gond legyen.

Utólag én is boldog névnapot kívánnák, az Anikóknak, Annáknak, Annamariknak.

Képek szerkesztés alatt. Túl nagyok.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szomorú vagyok, mert összeszedtem egy húgyhólyag gyulladást. Tegnap délután kezdődött, furcsát éreztem a pisilésnél. Aztán otthon már csípett, égetett, és este már véreset pisiltem, és nagyon fájt. Kamillás üllőfürdő este és reggel, aztán ma doki, és antibiotikum, amit terhesek nem szedhetnek. Tehát ennek a hónapnak lőttek, pedig pont tegnap volt PÉ-m. Most el vagyok egy kicsit keseredve, mert olyan drága minden hónap, és akkor ilyen idiótaságok jönnek közbe. Ráadásul úgy, hogy életemben még egy igazi felfázásom sem volt, és most egyből egy ilyen súlyos gyulladást szedek össze.

Na jó, megyek és összeszede magamat!

Puszi,
Vendég

Angi!

Szegény, jobbulást. Ez elég rosszul hangzik, de csak egy hónap, az nem olyan sok.
Vendég

Van egy kérdésem kismamák anyukák:
Hol lehet venni melltartóbetétet, eldobhatósat?

kancellárka

Junko!
Köszönöm, de bizony 35 éves korban igencsak sok az az egy hónap is. Csak azért imádkozom, hogy a tegnapelőtti hancurból ne legyen semmi (tegnapi PÉvel akár meg is termékenyülhettem), mert ez a gyógyszer nagyon erős, és nem szedhetik terhesek, és szoptatós anyukák. De amilyen peches vagyok, biztos, pont most estem teherbe.
Vendég

Sziasztok!

Rolly
Apukádnak és Nagymamádnak is jobbulást kívánok!!!
A kollégád miatt részvétem :(

Annácska
A gyerkőcök nagyon édesek lehetnek! :)
Kitartás ebben a melegben, sajna nekünk nincs klímánk, itt a
tetőtérben viszont kb. 10 fokkal melegebb van... viszont itt van a
számítógép is.
Örülök, hogy Annamari jól van, és hogy élvezi a nyarat, hiszen már
csak 1 hónap van a nyárból, aztán újra suli...
Huh, megnézem magamnak azt az egyszervolt.hu-t :)
Petibabának pedig gratulálok a hasra forduláshoz! :) Nagyon édi
lehet! Hihetetlen, hogy már 4 hónapos lesz, úgy szalad az idő!
Én is emlékszem ám a Micimacis képeidre :)
Meg is lepődnék, ha Peti nem lenne Micimackó fan :)

Nárcisz
Jó nyaralást!!!

Mátra
Javítanál a tábliban?
2 cn.

Ennek most a pozitívuma, hogy olyan szép 29-31 napos ciklusaim
vannak az elmúlt hónapokban :) Legalább van benne valami jó is :)

Most visszatérek a munkához, bár nagyon nincs kedvem,mert megsülök!
Jó lenne egy kis eső, vagy legalább egy frissítő záporocska...

Szisz
szisszka

Angi :)
Szegénykém, mielőbbi jobbulást.
Halkan súgom, hogy tavaly egy ilyen hólyaggyulladásos hónap után lettem pocakos :)

Niki :)
Azért még jó, hogy jogászok között is ilyen nagy az egyetértés :?
Melltartóbetétet akármelyik bababoltban kapsz, de a legegyszerűbb a DM-ben venni. Babylove 30 db-os, nekem jó volt és nem is volt annyira drága :)

Timiéknek jó dumcsizást mára :)

Szisz :)
A plussz 10 fok nálunk is bejátszana, ha nem lenne klíma. Lakótelep legfelsőszint, horror :shock: A nyár elején még bítram, de a 2 hét pokol után elegem lett. Így sem megy állandóan, de néha ráindítom egy kicsit :)
Peti annyira Micimackós, hogy a ruháit is így vettem :lol:
Az egyszervolt-on van nagyobbaknak való játék is. Még néha én is játszom :wink:

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Gyors leszek és velős!

Angie!
Sajnálom, remélem hamar elhárul ez az akadály is.

Sziszka!
Minden rosszban van valami jó! :)

Annácska!
Köszönöm.

Üdv

kancellárka

Annácska!
Köszönöm a bíztatást. Remélem követlek majd :)
Te mivel kúráltad magad? Csináltál kamilla fűrdőt? És ti is leálltatok a próbálkozással?
Egyébként az öcsém (orvos) azt mondja, hogy nyugodtan próbálkozzunk, mert az antibiotikum már csak a kifejlett magzatnak árt, az osztodás idején meg nem tud befolyásolni semmit.
Vendég

Annácska!
Még azt akartam kérdezni, hogy Annamariról tudsz képet feltenni? Én még nem láttam a kislányodat, sőt, nem is tudtam, hogy van. Hány éves?

Niki!
Biztos, hogy hamar meggyógyulok, csak maga a tény bosszant, hogy pont most.
Vendég

Angie!
Szerintem sem kell aggódnod, mert még nincs beágyazódva a baba-ha van :wink: -, így nem árt a gyszer.Én is utólag gondolkoztam, hogy miket ittam(sör, konyakosmeggy halom), de utólag én is erre a következtetésre jutottam.Mit szedsz?Kamillás-cickafarkfüves ülőfürdő az jó.Én nephrológián dolgozom, tudom.

Nem soká megyek a dokihoz a terhesgondozóba.Nagyon telik az idő, még jó hogy itthon vagyok,nem is tudom mikorra tudok visszaolvasni.

Na pá.

Kép
pankaa

Mátra!
Nem jött meg a privid.Mikor küldted?

Kép
pankaa

Pankaa!
Hogy lehet, hogy a felettem lévő üzenetednek az ideje 0:45?
Egyébként köszönöm a bíztató szavaidat. Azt mondja az öcsém, hogy ha egy baba meg akar maradni, úgyis megfog maradni, adhatnak az anyának akármit, és csinálhat az anya akármit. Régen a nők rengeteg hülyeséget elkövettek, hogy a nemkívánt terhességük megszakadjon, azt mégsem sikerült. Az antibiotikumokra is csak azért írják rá, hogy nem szedhetik terhes mamák, mert nem tudták eddig kimutatni, hogy árt vagy nem árt, ezért inkább ráírják. Ezen is azt írja: "mivel ebben a betegcsoportban nincs kellő tapasztalat ag yógysezer biztonságos alkalmazásáról, ezért nem szedhetó terhesség ideje alatt".
Mi az a nephrológia? Egyészségügyben dolgozol? Szépen haladsz előre az idővel.
Te is Anna vagy Anikó vagy?
Akkor:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz!
Jó utat és vigyázz magatokra!

Mátra Kedves!
Én mindig itt vagyok, csak úgy szépen csendben!
Örülök, hogy Brill és Anikó "helyre" tettek!

Angie!
Kitartást kívánok neked!

Timika, Junko!
Akkor ma! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Pocakkal a hőségben Sok kismamára igaz, hogy egy növekvő pocaklakót cipelve sokkal inkább megszenvedi a meleget, mint korábban.

A napfény mindenkinek jólesik, a mamának és a babának is. Ám a legforróbb órákban ajánlatos kerülni a napozást. Nyáron a legjobb szomjoltó a hideg, szénsavmentes ásványvíz és a lehűtött gyümölcsös vagy zöld tea. Napi két-három liternyi folyadékszükségleted egy részét fedezheted gyümölcslevessel vagy lédús gyümölcsökkel-zöldségekkel (pl. görögdinnye, uborka). Meglepő, de igaz: a melegben enyhülést hozhat egy bögre forró tea elkortyolgatása is.

Amikor nagyon meleged van, legszívesebben jéghideg zuhannyal frissítenéd fel magadat, pedig az valójában csak az első percekben hűt. Mivel élénkíti a vérkeringést, hosszú távon éppen ellentétesen hat: ösztönzi a belső hőtermelést. A langyos zuhany ezzel szemben megnyitja a bőr pórusait, így tested képes még több hőt leadni. Ha napközben nem tudsz lezuhanyozni, engedj a csuklódra és az alkarodra hűvös vizet.

A kánikula megterheli a vérkeringést, ezért könnyen lehet, hogy estére megdagad a lábad. Enyhíti a kellemetlen duzzanatot, ha hanyatt fekszel, és közben a lábaddal biciklizel a levegőben, hogy a pangó vér visszaáramolhasson. Gyors segítség a hűsítő zuhany is. A hűtést mindig lentről kezdd és a térded felé haladj. Végül masszírozd végig lábszáradat néhány csepp borsmentaolajjal.

Napközben nagyszerű frissítő a termálvizes permet. Ha a hűtőszekrényben tárolod, hosszan megőrzi kellemes hőmérsékletét. Otthon is készíthetsz kellemes illatú, frissítő permetet. Tölts meg egy kiürült pumpás üveget vízzel, és adj hozzá néhány csepp eukaliptusz- vagy levendulaolajat. A víz átveszi az aromaolaj illatát, a bőrre fújva remekül hűsít.A terhesség alatt az úszás a legjobb sport. Kíméli az ízületeket, mégis hatékonyan átmozgatja az izomzatot. Mielőtt úszni kezdenél, mindenképpen kérd ki az orvosod tanácsát.

Kocsis Tímea

Babák és mamák a Hölgyvilágon!

Most olvastam ezt a cikket. Remélem ér valamit a pocakosoknak.
mátra

Lányok!
Még annyit akartam már reggel óta mondani, hogy Dido jól van, hazajöttek a nyaralásból. Náluk van a keresztlányuk, és most vele mászkálnak. És puszil MINDENKIT!!!

Meg fogok hamar gyógyulni. Rengeteget iszok, és máris úgy érzem, hogy javult az állapotom. A vizeletem is hozza a szokásos formáját, ma nem keveredett vér bele. Az is lehet, hogy homok, csak a doki diagnosztizált félre.

Rolly!
Örülök, hogy jobban van a családod.

Pupy???

Puszó Kép , és szép estét MINDENKINEK!!
Vendég

Hát, a mai napra rányomta a bélyegét a meleg... Nem termeltünk sokat...
Én most elköszönök, megyek a párom (:)) elé.

Mindenkinek hűvös pihentető (vagy forró és fárasztó :wink: )éjszakát.
mátra

Kedves Lányok!
Holnap reggel igyekszem újra korán itt lenni és írni Nektek!

Jó éjt! Kép

Rolly
rolly

Sziasztok Kedves Lanyok!

Mindenekelött: Aniko, Anna, es Pupy! Nagyon-nagyon Sok Boldogsagot Kivanok Nektek Nevnapotok alkalmabol! :D

Matra!
Ma 1 cn :( :(

Tegnap kesö este ertünk haza, probalok visszaolvasni es majd hosszabban irni :)

Ma delutan mentünk el a verveteles leleteinkert, es minden rendben lenne mindkettönknel ha nem lenne a progim brutalisan alacsony :(
Ehhez tudni kell, hogy a 19-20. napon volt pe-m, es a 21. napon vettek le a vert.

A progi eredmenyem:3.34 ng/ml.

Utananeztem a neten es azt olvastam, hogy legalabb 5-6 napnak el kell telni a pe-utan ahhoz, hogy realis eredmeny legyen.

Azt szeretnem kerdezni töletek, hogy Ti is igy tudjatok? Elkepzelhetö, hogy csak ezert ilyen rossz az eredmenyem?
Nagyon le vagyok törve most.

Ha viszont tenyleg ilyen alacsony es nem csak azert mert rögtön a pe. utan neztek, akkor lehet ez az oka, hogy nem estem meg teherbe?

Ja, es az a legszebb az egeszben, hogy a dokim csak szeptember közepen lesz legközelebb, a hiszterot is csak valamikor oktoberben fogjak megcsinalni.

Tudom, hogy erösnek es türelmesnek kell lenni de en mar egyre többször erzem magam faradtnak ettöl az egesztöl.

Jo ejszakat mindenkinek, igyekszem visszaolvasni es irni!

Judit
jucmuc

Angi :)
Nem kellett leállnunk a próbálkozással, mert pont a középidő után voltak gondjaim. Azt hiszem én palázstfű fürdőztem. Ciprobay-t kaptam az urológián. Elég gyorsan, azt hiszem egy hét alatt rendbejöttem, így a mensi után már jól voltam és bele is adtunk apait-anyait :lol: Meg is lett az eredménye, már egy ideje a szobában húzza a lóbört :P
Annamari 7 éves múlt márciusban, egy igazi boszorkány :lol:
Ez nem egy friss kép, de majd rakok fel olyat is :)
Kép

Judit :)
Nagyon sajnálom :(
A progihoz sajnos nem értek, de amennyire emlékszem tényleg korán vették le. A ciklus végén szereplő értékek a mérvadóak.
Tudom, hogy nagyon nehéz a várakozás és sokszor keseredik el az ember, de hidd el minden szenvedés és sírassal töltött nap megéri. A hosszú-hosszú alagút végén lesz egy baba neked is a babamennyországban aki csak rád vár.
Kitartás :)

annácska

Jó reggelt!
Fél 6-ra álítottam be az órát, de már fél 5 óta ébren vagyok.
Nem tudok aludni.
Képtelen vagyok feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. Ha valami fájdalom, bánat ér, soha nem tudok aludni és enni.
Visszaolvasok és jövök.
Rolly
rolly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?