Mátra drága!
Tegnapi soraidat nagyon nem volt jó olvasni, de jó hogy leírtad, legalább fórumtársak helyre tettek
A ma reggeli üzid, már derültebb volt, helyes. Szóval mikor is költözöl?
Rolly!
Sajnálom a tegnapi napodat, viszont örülök, hogy családod jobban van, kollégát viszont sajnálom.
Annácska!
Peti édes nagyon, és már ügyeske is, ha forgolódik, anyája meg had küzdjön azzal a pelenkázással, nehogy már olyan egyszerű legyen minden
Timika!
Az utazós sztorid óta egyre jobban parázok, hogy ha Buborék megszületik mikor fogjuk tudni meglátogatni a 200 km-re lakó nagyszülőket, pedig jó lett volna már karácsonykor hazamenni, de ha minden igaz akkor még csak két hónapos lesz a drága.
Nárcisz!
Jó utat!
Brill!
Látom kezdesz belejönni a nem elvesztett üzenetekbe
amúgy ügyi vagy, hogy Mátrával beszéltél, köszönjük a köösség nevében
Ági!
Ez a derékfájós történet kicsit brutálisan hangzik, remélem hamar rendbejössz.
Bogi!
Gratula kiscsajhoz, a nevet én is kíváncsian várom, de türelmes leszek a 100%-ig
Pankaa!
Lehet azért vol, mert gondoltál rá és féltél tőle, most már ne gondolj semmi rosszra, csak pihengess az tesz jót mindkettőtök szépségének
Norwell!
Te egy kis vasgyúrót nevelgetsz akkor
Tegnap megint volt felkészítő, most jogi dolgokról volt szó, de jó volt, bár én már ezeknek is utána néztem, mégis jó volt egy jogásztól hallani. Viszont tanulságos volt, hogy normál földi halandó nem igazán igazodik ki a támogatások és megillető jogok útvesztőjében, nagyon sok kismama sajnos nem volt tisztában a dolgokkal. Felmerül bennem, hogy mi van azokkal akik nem jönnek ilyen előadásra, azok nehezebben aknázzák ki a lehetőségeket. Hajrá információs társadalom.
Az egyik új és érdekes dolog az az volt, hogy már az anya pocakjában lévő magzat is örökölhet Mo-n, ez érdekes és elgondolkodtató volt azok után, hogy este hazaérve egyik napilaban pedig olyan cikket olvastam, hogy orvosi műhiba következtében az anya hasában elhalt egy ikerpárból az egyik magzat. A törvény viszont csak onnantól vesz emberszámba valakit, ha az felsír, vagyis pontosabban az első levegővételtől, így nincs miért felelőségre vonni a hibázott orvost. Számomra ez hatalmas jogi ellentmondás, de sajna kis hazánkban rengeteg ilyen van, tegnap is több másikra derült fény. Na mindegy. Ezt muszály volt leírnom.