Erika,
köszi!
Én meg nem is figyelek nagyon, hogy mit eszek, inkább csak arra, hogy sokat igyak. Persze az sem mindig sikerül...
Valszeg alkati kérdés is lehet, én sosem voltam vékony, mindig is volt rajtam olyan, ami nem tetszett
. Biztos Dorka most ezeket a fölös dolgokat eszi meg rólam!
Milyen jó lehet főnöknek lenni, mindent megvesznek, amit akarnak...
Nekünk is ajánlottak fel anno babakocsit (is), de a tulaj meg is mondta, hogy kicsit ki van fakulva a színe és kicsit félre is hord. Szal így meg nem kellett, de meg is értette. Ez, ami most van, jó, remélem jó lsze későb is. Sokat még mi sem gurultunk vele. Vagy a hőség miatt, vagy csak itt voltunk a teraszon. Persze sétálunk mi is, csak akkor, ha normális idő van.
Most Dorka is alszik, lent. Itt fent apu és Gábor javítják ki a konyha járólapjának hibáit és iszonyat nagy hanggal vannak, de Dorka nem ébred fel rá. Pedig én is, amikor lent vagyok, marhára hallom, hogy kopácsolnak, csak úgy zeng a ház. Volt néhány megrepedt lap, azokat cserélik ki, és ahhoz ugye fel kell szedni, fel kell törni a rosszat, és fel kell törni az alatta lévő izét is. Ennek meg van valami nagy hangja. De ezek szerint Dorkát nem igazán zavarja.
És képzeljétek, hasról hátra már egyre többször fordul át, most meg hátról is próbál valamit produkálni. Oldalra már teljesen sikerül, de onnan még nem borul át, útban van a keze.
Ja, és amikor a hordozóban van, állandóan úgy mocorog, mint aki fel akarna ülni. Tudom, hogy nem fog, mert nem tud, de úgy nyújtja és feszíti a nyakát és emeli a törzsét, hogy ihajj. Ez normális? Én mondogatom neki, hogy kislányom nem tudsz még felülni, persze nem érti
, de csak erőlködik tovább. Néha már rossz nézni, komolyan.
Már Ágnes is 1 hónapos? Jesszus, hogy mennek a hetek! Tényleg, mennyi a súlya? Andi említette, hogy nagyon ügyesen szopizik, biztosan meg is van az eredménye!
Csilla,
de jó nektek, hogy megúsztátok a hasfájást a lányokkal.
Mi szenvedtünk rendesen az elején, pedig tényleg figyeltem, hogy ilyeneket ne egyen. Túl mohó is volt. Pedig böfi is volt rendesen, meg puki, kaksika, de valahogy minden este ment a műsor, szenvedett vele a kiscsaj rendesen. Kipróbáltunk több fajta löttyött, de nem igazán jöttek be. Aztán abbahagytam, gondoltam, ha nem használ, mi a francnak tömjem bele őket feleslegesen? És lassan el is múlt. Náha van még egy kis bentmaradt böfiből sírás, de azt megoldjuk Espumisannal. A védőnő ajánlotta, szerencsére ez jó.
Na, mennyit írtam, eldugulok kicsit...