Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!Mindjárt indulunk,tiszta ideg vagyok!Szorítsatok ,hogy minden rendbe legyen!Virágom már sír :cry: Mi lesz később :?:
kola2

Zsani, nagyon szorítok, hogy minden simán menjen!!!!! Szegény kicsi Virág!!!!

Amica, Janka a kistesóra féltékeny? Hogyan fogadták Ágnest?? Biztos kell egy kis idő, mire beállnak a dolgok, addig is kitartás!!!!
Találtál ülésmagasítót??

Eszti, ti ilyen vadista szandálok vagytok???? :shock: :shock: Ejjejj...

Tegnap a férjem kapott a főnökétől egy ABC Design babakocsit. Nagyon jó, van benne meleg lábzsák is. Most valamelyiket eladnám, vagy ezt vagy az enyémet. Nem tudjátok, itt a használt árusoknál csak bizományba veszik be a cuccokat??

Kaptunk még gyerekülést kocsiba, egy biciklit, hozzá gyerekülést is. Először csak a biciglisülést akarta odaadni a csaj, de mikor a Peti mondta, hogy nincs bicigli hozzá, akkor adta oda a bicajt is. :lol: :lol: :lol: Mi az neki.......
Már csak nekem kéne egy bicó jövőre akár csapathatnánk is! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nagyon szorítok Zsani!!!!!!!!!!!!!!

Amica!

Kitartás, nagyon csodállak!
Én egyel alig birok, ti vagytok nekem a példák Csillával!
Éjjel 2 órán át üvöltött,alig lehetett megnyugtatni, a fogai :evil: . De ma reggel negyed kilencig aludt :) , szóval egy szavam sem lehet, és most is alszik :)

Ha már van kedved sétálni, csak szólj! Nagyon utálok már itthon lenni, csak lenne már kicsit hűvösebb!

katus78

Katus, Máté elaludt hazafele?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!

Nem aludt el, sőt az ebédet is megvárta és csak 11 45-kor aludt el, de azóta is durmol! :)
Kopp-kopp, most lekopoktam, mert ilyenkor szokott felépredni.

Alíz alszik?

katus78

Aludt egy másfél órát miután hazajöttünk és evett. Most fenn van, de az ebédje katasztrófa volt. Megette a fele főzeléket, elkezdett ordítani. Kivettem az etetőszékből, beleraktam a pihenőszékébe, ott is ordított. Utána az ölembe próbáltam, de nem evett. Csináltam tejpépet, na abból evett még 50-et. Most egy sárga kacsával beszélget, és jól van. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Máté felébredt! :lol:
Na de aludt szépen 2 órát! :)

Nem megyünk sétálni???????????????
Nem birom ezt a bezártságottttttttttttttttttttttttt
Segítséééééééééééééééggggggggggggggg

katus78

Hallo többiek merre vagytok????????????

katus78

Halloka! :)

Mi védőnéninél voltunk, mert ma volt ott a gyerekdoki. Meg is mérték, már 5080 g. A hazahozatali súlyához képest 2260 grammot hízott a 3 hónap alatt, ami havi kb 750 grammot jelent. Az jó. Azt mondták. :)

Eszti,
neked is jó a cicis sztorid, mint Katusnak! :) Tök furi, hogy már nem emlékeznek, hogy mire is kellett anno... :) Jó, Szonja már nagyobb, de Máté is hogy nyomogatná! :)
És az a harapós csók milyen osztálytársaddal történt? Általános vagy már gimi? :D :D

Reni,
én nem használok birkaszőrt sehova, így nem tudok tapasztalatot megosztani veled...
Az albumba nem tudom mi lehet a hiba. Ha oda nagy lenne a méret, akkor azt asszem kiírná. Néha nekem is kiírja, hogy hiba történt, de hogy mi, passz. Kicsit később próbáld meg, hátha megokosodott... :)

Vero,
hűűű, Ivánkának is pont ma van hófordulója! :) Mi csak eggyel vagyunk korosabbak! :)

Andi,
jesszus, vannak események nálatok rendesen! Kapkodod a fejed, hogy melyik porontyra is nézz, igaz? Kitartás, tényleg tünemények!! :)

Erika,
rendes főnöke van férjednek! :) És új a babakocsi? Vagy az ő babájuké volt? És az autósülés, bicaj, bicajülés honnan van?
Nekem is kéne majd egy normális bringa, azzal lehet csak normálisan bébikét szállítmányozni. :)

nadine81

Viol, gratula a 3 hónaphoz!!!! Ivánkának is a kettőhöz!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépen fejlődik ez a baba Viol. Én hiába figyeltem arra mit eszek iszok míg szoptattam, sose hízott ennyit.

Az ő babájuké volt a babakocsi, de szép állapotban van. Most kimostam a huzatát, majd kipróbálom milyen, melyik a jobb, aztán majd kitalálom melyiket adjam el. Mindent a főnökétől kapott a Peti. Ezek megvesznek minden félét, aztán van amit nem is használnak.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus, Alíz alszik. :lol: :lol: :lol:

Kitartás!!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok!
én meg Amicáéknak kívánok boldog első hónapot!biztos Ágnes is nő rendesen,végülis tejed gondolom megint dögivel :lol: voltatok súlymérésen mostanában?vagy odáig sem merészkedsz el?tényleg meglepődtem,nem ismertem rád mokir olvsatam,hogy ki sem mozdultok.de mit csodálkozok,mi sem megyünk sétálni,csak délelőtt a boltig,meg már szaladok is haza.bár ha itthon vannak a nagyok,akkor muszáj menni minden nap :x

Na és mindenkinek boldog hófordulót,évfordulót(ki-ki ossza be magának :P )

valaki kérdezte a hasfájást a sűrű cici mellett.nekünk ezzel sosem volt bajunk,bár arra figyeltem,hogy ne egyek az első fél évben babot,borsót,kápostaféléket,stb.jóformán husin,krumplin,rizsen,zöldséglevesen éltem.de a lányok nem is voltak"pocakosak".szegény szecső viszont igen,mert akkor még nem voltam ilyen okos :oops:

Szia eszter!
igen,belevetettem magam az oldalba :D .nagyon klassz itt lenni!
szemizo

Erika,
köszi! :) Én meg nem is figyelek nagyon, hogy mit eszek, inkább csak arra, hogy sokat igyak. Persze az sem mindig sikerül... :oops: Valszeg alkati kérdés is lehet, én sosem voltam vékony, mindig is volt rajtam olyan, ami nem tetszett :D. Biztos Dorka most ezeket a fölös dolgokat eszi meg rólam! :)
Milyen jó lehet főnöknek lenni, mindent megvesznek, amit akarnak... :D :shock: :?
Nekünk is ajánlottak fel anno babakocsit (is), de a tulaj meg is mondta, hogy kicsit ki van fakulva a színe és kicsit félre is hord. Szal így meg nem kellett, de meg is értette. Ez, ami most van, jó, remélem jó lsze későb is. Sokat még mi sem gurultunk vele. Vagy a hőség miatt, vagy csak itt voltunk a teraszon. Persze sétálunk mi is, csak akkor, ha normális idő van.

Most Dorka is alszik, lent. Itt fent apu és Gábor javítják ki a konyha járólapjának hibáit és iszonyat nagy hanggal vannak, de Dorka nem ébred fel rá. Pedig én is, amikor lent vagyok, marhára hallom, hogy kopácsolnak, csak úgy zeng a ház. Volt néhány megrepedt lap, azokat cserélik ki, és ahhoz ugye fel kell szedni, fel kell törni a rosszat, és fel kell törni az alatta lévő izét is. Ennek meg van valami nagy hangja. De ezek szerint Dorkát nem igazán zavarja.

És képzeljétek, hasról hátra már egyre többször fordul át, most meg hátról is próbál valamit produkálni. Oldalra már teljesen sikerül, de onnan még nem borul át, útban van a keze. :) Ja, és amikor a hordozóban van, állandóan úgy mocorog, mint aki fel akarna ülni. Tudom, hogy nem fog, mert nem tud, de úgy nyújtja és feszíti a nyakát és emeli a törzsét, hogy ihajj. Ez normális? Én mondogatom neki, hogy kislányom nem tudsz még felülni, persze nem érti :), de csak erőlködik tovább. Néha már rossz nézni, komolyan.

Már Ágnes is 1 hónapos? Jesszus, hogy mennek a hetek! Tényleg, mennyi a súlya? Andi említette, hogy nagyon ügyesen szopizik, biztosan meg is van az eredménye! :)

Csilla,
de jó nektek, hogy megúsztátok a hasfájást a lányokkal. :) Mi szenvedtünk rendesen az elején, pedig tényleg figyeltem, hogy ilyeneket ne egyen. Túl mohó is volt. Pedig böfi is volt rendesen, meg puki, kaksika, de valahogy minden este ment a műsor, szenvedett vele a kiscsaj rendesen. Kipróbáltunk több fajta löttyött, de nem igazán jöttek be. Aztán abbahagytam, gondoltam, ha nem használ, mi a francnak tömjem bele őket feleslegesen? És lassan el is múlt. Náha van még egy kis bentmaradt böfiből sírás, de azt megoldjuk Espumisannal. A védőnő ajánlotta, szerencsére ez jó.

Na, mennyit írtam, eldugulok kicsit... :)

nadine81

Viol!

A kislanyod nagyon ügyi, mert Lara a mult heten penteken mikor a papa hazajött akkor kezdte el, hogy a bebiülesbe felüjjön. Es ö mar eleg jol tud ülni is. A fordulas is szuper ilyen koran , lassan meglesz az a hasrol hatra is. Ügyik vagytok! :)
BOLDOG 3. HONAPOT A KISLANODNAK!!!

Nercsi!

Lara csak 100 ml-et eszik ebedre es mellette alt.4-szer szopizik egy nap! Teszel te is olajat a fözelekbe? Nekünk itt az a 3. lepes!
Az elsö heten zöldsegpüre!
A masodik heten krumplit kell hozza adni!
A harmadik heten 8-10 ml repce olajat!
Es a 4. heten jön hozza a husi!

Es ha ebböl megeszik 190 ml-et akkor lehet bevezetni a következö kajalast!
Es mellette megiszik ebben a forrosagban 4 dl vizet!
Milyen vizet adsz Aliznak? Asvanyviz vagy csapviz?

NICIKA!

Mi ujsag nalatok? [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 198.01.jpg[/img] Lara ülni tanul! :) 1 honappal ezelött
reni76

Kép
reni76

A kep utolag ment! :)
reni76

Reni,
köszi, ügyeskedik, az igaz! :) Ülni persze nem tud, de mondom nekem az is furcsa, hogy az ülésbe fel akar ülni. Hisz ott nem tudnak, nem?? Ott marha nehéz, mert a lábuk felfelé van. Ha elképzelem magam ilyen pózban... hát, nemtom menne-e... :)
És miből issza Lara a vizet? Cumisüveg vagy olyan csőrös itatóspohár, vagy sima pohár? Én is szívesen adnék Dorkának szomjúság ellen vizet vagy teát, de egyszerűen nem kell neki a cumisüveg.
Szupi a kép Laráról!! :) Hogy üldögél ott a sarokban!! :) :)

nadine81

sziasztok csajok!

hogy vagytok?gondolom nektk is elég a forroságbol!én nemkem már kurvára elegem van!az elöbb bejelentették hogy még 9-10 napig marad a meleg,majdnem sirvafakadtam.
na de gondolom ti is igy vagytok vele4
kicsit eltüntem mert teljes káosz volt.Vivi annyira nem bir magával már.senkire nemhallgat,mindig az ellenkezőjét csinálja mindenek.szoval kész!!!!!! :twisted:
jol megnőttek a babocák és micsoda gyönyörüek!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

csajok vki....hogy kell kicsinyiteni a képet???én hüle vok hozzáá :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

VIOL!

Lara cumisüvegböl issza a vizet!
Szerintetek mar valtanom kellene a csörös poharra?
Probaltad a poharat? Ha jol emlekszem Nicika is csak poharbol itatja Szintit!

Beus!!

Hogy erzed magad ebben a hösegben? Meg szerencse, hogy a terhesseg elejen vagy! Gondoljatok el orias pocak meg 35 fok! :roll:
reni76

Reni, nagyon édi Lara!! Mint a nagyok. :lol: :lol: :lol:
Mi is teszünk bele olajat, az üvegesbe is van. Általában sima vizet adok neki, felforralás után. Próbálok teát is, de nem sokat iszik. :( Holnap megyünk a dokinőhöz, megkérdezem mennyit kellene innia, nehogy valami baj legyen!!! :? :?

Beus, tényleg, hogy vagy?? Semmi hányás, rosszullét???

Viol, Alíz is csinál ilyeneket, szerintem nincs ezze baj. Nagyon ügyi Dorkár hogy így forog!!! :lol:

Ha minden összjön, a hétvégén lemegyünk a Balcsira!!!! Kettesben mennénk, ha anyós eljön, és vigyáz Alízra!!! Már egyszer elvállalta a küldetést, remélem nem jön közbe semmi. Szombat este mennénk, miután Alíz elaludt, este egy jó kis buli........ :shock: (barátok Győrből már lenn vannak, hozzájuk mennénk) vasárnap meg strandolás... :lol: :lol:
Már 3 éve nem voltam a Balatonon, pedig imádom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni:
köszi vagyogatok,bár nem tul jol.hányás ilyesmi rámjön reggelente meg éjjel!
hát igen mondtam apának is jo volta z idözites.télen melegit majd a pocom :D hétfön kiderült hogy egyedül van a drágaságom-kicsit fétünk nehogy ketten legyenek :wink:
mennyi idös Lara?édi a képen,és hogy ül?nem semmi.

Nercsi:de jo nektek !kikapcsolodtok legalább egy picit!néha azt is kell.
jo nyaralást :D
biztos jo idötök lesz! :lol:
a párod nem kint dolgozik?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Bea,
halihó, na, megvagytok? Hogy bírod? Bár, látom írtad, hogy szarul... Vivi meg pont most dacoskodik? Ajajjj... Mi lesz, ha jön a kistesó?? :)
Képet én úgy szoktam kicsinyíteni, hogy megnyitom a képet és a felső menüsorban legördítem az "Image"-t, ott ráklikkelek a "Resize"-re, abban pedig beállítom a méretet. Utána pedig elmentem a képet: legördítem a "File"-t, ott pedig a "Save" vagy "Save as". Ezek nekem angolul vannak, magyarul nemtom mik vannak.

Reni,
poharat még nem próbáltam. Az lehet sima pohár? Gondolom valami kisebb. Nem tudom, hogy át lehet-e már térni a csőrösre, sztem ez nem olyan, hogy váltani "kell", hanem ahogy jön. Nálunk pl a cumisüveg már eleve kimarad. Egyből majd a csőrös jön és/vagy a pohár. :)

Erika,
húú, jó ötlet az a Balcsi!! :) Akkor anyós eljönne Sopronba és itt maradna Alízzal? Szal nem őt vinnétek Győrbe, igaz? Vagy rosszul értelmeztem... :) :oops:
Én is szeretem a Balcsit, sajnálom is, hogy idén nem megyünk. Tavaly és tavalyelőtt sem voltunk, csak a Vadása tónál. És azt mondták, hogy marha sok éve (talán 15) idén a legjobb a Balaton vízminősége! :) Meg olyan jó sok víz van benne! Basszus de jó lenne!

nadine81

Bea,
jajj, olyan furi ilyen szlalagot látni megint! :) De rég volt már, amikor még én is visszaszámoltam, mennyi van még hátra, hogy velünk legyen Dorka.

Ma pont arra gondoltam, hogy minden reggel, amikor felkelek hozzá 6 körül (egyébként órát lehetne hozzá igazítani, sokszor volt, hogy tök pontosan 6-kor kelt :)) és amíg átmegyek a mi szobánkból az övébe, olyan vagyok, mint egy mosott sz@r, fáj kezem-lábam, de amikor föléhajolok az ágyba és tök vidáman rámmosolyog kora hajnalban... Hááát, az nem semmi érzés! :)
Már ezért megérte felkelni! :)

nadine81

Húúúú Beus, sajnálom ezt a hányásos témát. Nekem is kijutott belőle, a tavalyi nyarat végigrókáztam. Júni elejétől, augusztus közepéig. De én egész nap szarul voltam. Brrrrrrrr..... Néha ha valami olyan szagot érzek, amit akkor nem bírtam, még most is felfordul a gyomrom. :roll: :shock:
A férjem kinnt dolgozik, igen.

Viol, anyós jön Sopronba. Legalábbis remélem. Olyan jó lenne!!!!
Én is így vagyok hajnalban, mint te. És arra gdolok, hol van már mikor 9-ig, 10-ig aludtam. :lol: :lol: :lol: De szerintem nekünk egy szavunk nem lehet az alvással kapcsolatosan, ismerve itt pár anyuka helyzetét.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
jajaja, csendben is lehetünk, panaszkodásnak nincs helye! :)
Én is, talán akkor aludtam utoljára olyan sokáig, amikor terhes voltam... :D Aztán amikor befektettek és hajnalban ránktörtek lázat mérni... :evil: Naneeeee! :)
Ja, és arra is furi volt gondolni, amikor azon a bizonyos pénteki napon, amikor bent tartott a Berkes, szal amikor elindultunk cuccal együtt itthonról, arra gondoltam, lehet, hogy ide már csak babával együtt jövök vissza és anyaként lépem át ezt a küszöböt. Mert ugye nem volt bizti, hogy bent kell maradnom, csak már erősen érett a dolog... :)
Szal furi és jó dolgok vannak, na! :)

nadine81

szellöt érzek átsuhanni az ablakon.... :D :D :D :D :D :D :D :D
vagy mégsem,lehet már annyira beképzeltem :D meg mintha érezném az esö szagát.ti nem érzitek???? :D :D
Viol:
igen megvagyunk.csak most sokat vagyunk egyedül.Peti is most többet megy mint szokott. aztan csak vagyunk.Dorka nagyon ügyi! :D

Nercsi:akkor neked is kijutotott a kisrokákbol böven :(
ez olyan köcsög egy dolog.neked sokkal szarabb volt.fuu gondolom megkönnyebbültél mikor megszületett Aliz!
csak abbol gondoltam hogy kint dolgozik mert mindent megvesznek és van amit nem használnak! :D mi iks egy csomo ilyen dolgot kaptunk! :D
persze ez csak jo nekünk!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Viol ez nekem nem megy!nem tudok kicsinyiteni. :( :( :(

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Bea,
én csak akkor érzem a szellőt, amikor beindítom a ventillátort... :D :evil: De legyen igazad! :) Bár ezek a qrva esők néha csak fülledtséget hoznak magukkal...
Tegnap éjjel - igaz nem volt eső - úgy izzadtam, mint állat. Folyt rólam a víz, éreztem, hogy tocsog a tarkómon a víz. (Bocsi mindenkitől a szép szavakért)
Aztán jött egy hajnali szopi 3-kor - megszomjazott a Lelkem - és még jobban dőlt rólam a víz! :evil: Szééép...

nadine81

Várd meg Aptyát, neki biztosan megy! :) A pasik talán jobbak ebben. :) Vagy küldd el nekem e-mail-be, lekicsinyítem, aztán felteszem.

nadine81

Enyim férj még edzésen. Vagyis annak már vége, most iszogatnak, megbeszélik, hogy kizárták a fradit, stb. :)

nadine81

hát igen ez sajnos a nyár.de nem is tudom mit kivánok annak ak,i azt mondta hogy idén 2hét nyár lesz!remélem a sivatagban szenved! :P már bocs.
én éreztem vmi kis szellöt.. :D
vivi is egész nap futkozik és csak izzad szegény..ma kb 6szor zuhiztattam le!szegény Amica hogy birhatja.nem lehet könnyü neki
3fele figyelni..

Boldog hofordulot a babokáknak!!!!!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hoppá, felébredt a Dorka-baba, adok neki cicit, aztán alszik tovább. Szerencsére ha ilyenkor felébred, mindig visszaalszik, ez még nem volt másképp... Bár aztán lehet, hogy csak felsírt valamiért, mert csak egy rövid nyikk volt, most meg csend van. Lehet, hogy csak ennyi volt. Megyek, megkukkantom... :) Csssssss, csendben... :D

nadine81

akkor inkább elküldöm ha tudom,mert apa még annyira sem ért hozzá mint én :P

KépKép
KépKép
vizmatibeus

elküldtem ggviol@easymail-ra!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Nem volt más, csak egy nyikk, alszik. De megjött Gábris, szal lépek, fogadom jó feleséghez illően! :D

Jóccakát Mindenkinek! :)

nadine81

Kép

Kép

Bea,
ezek kisebbek voltak, mint az itt megengedett maximális feltölthető méret, szal nem kellett lekicsinyítenem őket, simán feltettem! :)

nadine81

Sziasztok!

Bea,nagyon helyesek vagytok!Sajnálom,hogy rosszul vagy.Én nagyon tudok szenvedni a hányingertől,de szerencsére megúsztam mindkét terhességnél.

Van 2 kérdésem.Az egyik:mindenkihez szokott menni a védőnő?Mert nálunk májusban volt utóljára.Azóta elvileg új van,de én még nem láttam.
A másik:mennyi idős korig kell a csapvizet forralni?

Egyébként még Bence is cumisüvegből iszik,de már nem cumi van rajta,hanem az a 3 lyukú itató nemtudomhogyhívják :lol:

Erika,hú,de jól hangzik ez a balatoni kiruccanás!Én is hallottam milyen jó a víz,majdnem 29 fok!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Ha jol tudom 1 eves korig kell a vizet forralni, de azet irjon majd valaki mas is! Nem akarok hülyeseget mondani!
Nalunk a vedönö az elsö heten jött ki hozzank, azota a szinet se lattam. Na jo ez Nemetorszag! :)

Beus!

Csinik vagytok! :) Lara ma 6 honapos 1 hetes 1 napos! :)

Itt mar megint k..... meleg van! Pedig ma akartunk vasarolni menni, mert kapunk egy uj agyat anyostol! :) Majd ha Dieter felebred konzultalok vele, hogy mi legyen! Csak ha meleg van, Lara is izzad mint a fene! Kép Golf
Itt az uj autonk!
Es latjatok a rendszamtablat! :)
DR 1901
Dieter Renata + Lara szül.datuma :)
reni76

Reni, szuper a verda!!!!! Új? Ti kértétek így a rendszámot, vagy véletlen?? Tök jó! :lol: :lol:

Hajnus, hozzánk havonta jön, rendíthetelenül. :lol: :lol: El beszélgetünk, kávézunk....fél óra a minimum nála egy látogatás. :shock:

Beus, Vivi éééédes!!! :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

na most latom, hogy a kep tul kicsi lett! igy nem latni a rendszamot. :(
reni76

Niki!!!!!! Veletek mi van?????? Hahóóóóóóóó

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok.köszönjük a dicséreteket,bár ezek már régi képek,csak szerettem volna vmit betenni a profilhoz,de nem engedi.na mindegy!köszi Viol amugy,hogy megprobáltad!

Hajnus:akkor te szerencsés vagy hogy megusztad a rokákat.remélem hogy nekem is csak az elején van.Basszus Vivinél észre sem vettem h. terhes vagyok,mostmeg. :roll:
én is ugy tudom hogy 1éves korig.de mi nem tartottuk be :oops: kb. 8-9hos koráig forraltam csak.meg házitejcsit is elöbb kapott mint 1 év.
a védönö nem jön hozzánksem sürün hála.megha jön mindig délben :?

Reni:szép a tütütök.és a rendszám is találo! :)

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!Üdv mindenkinek! :lol:
Én nem tudom pontosan,hogy meddig kell forralt vizet adni a bébinek,de a ti gyerkőceitek nem isznak fürdés közben a kád vizéből?Mert az enyémek igen.És ha ebbe belegondolok,akkor már teljesen feleslegesen forralom és is a vizet(zóra lassan egy éves lesz),de azért hüje :oops: fejjel még mindig fársztom magam ezzel.És akkor van gáz,amikor reggel elfelejtem,az én éhenkórász picilányom meg elkezd reggelizni és közben innia is kéne.Szóval akkor jön a csapvíz.Nálam csak a nagyfiam kapott előbb bolti tejet,mint lehetett volna,de vele nem volt ilyen sokáig tejem,mint a lányokkal,a tápszert meg úgy öntöttem a csapba,ahogyan megcsináltam.Nem kellett neki,a rendes kakaót meg első perctől imádta és szerencsére baja sem volt tőle.
Ja!és küldhetnétek már az alpokból valami friss levegőt! :shock:
És ezeket a gyermekes csíkokat hogyan tettétek a beszélő ablakotok aljára?Mert olyan jó,így a buta agyammal nem kell a fejem törni azon,hogy kinek mekkora gyerkőce van(húúú,de vacakul fogalmaztam!ráfogom gyorsan a melegre :P )
szemizo

Sziasztok!
Én is úgy tudom, hogy 1éves korig kell forralni, de én addig egyiknek sem adtam mást inni csak szoptak és persze ha beleittak a kádvízbe attól sem lett semmi probléma. Inni is úgy tanultak megpohárból, hogy a fürdőjátékokkal próbálkoztak. Cumisüvegünk nem volt, a csőröst meg ajándékba kaptunk, de arra már nem volt szükség.

Csilla, láttam Mírának is te fülbevalód van mégis a fülében, csak ezt a jó öreget bírja? Emlékszel, ezt Janka füle is elviselte, sőt gyógyult is vele, csak folyton hámlott a lyuk körül a bőr és elegem lett. Meg a lyuk is olyan ronda lett a sok gyulladástól, hogy a te javaslatodra is hagyom hátha még viszonylag szépre összenő és próbálkozhat majd másikkal később...
amica

Sziasztok! :)

Hajnus,
hozzánk is csak náha jön a védőnő, de akkor is csak egy fél órát van. Azt mondja azért jön, mert ha majd megyek, lehet, hogy nem tudunk mindenről elbeszélgetni, mert sokan vannak, stb. Így beugrik, ha van kérdésem... Ha nincs, akkor is... :)
De úgy tudom kéne menniük, de hogy milyen rendszerességgel, passz.
A vízforralásról nemtok okosat mondani. :)

Reni,
szupi a kocsitok és a rendszám is! :) És Lara 1901-ben született?? :D :shock: Hűűűű.... :D :shock: Nem ám, tudom, hogy a január 19, ugye? :)

Erika,
és ha te mész havonta hozzá, akkor is jönne rendszeresen havonta?

Csilla,
ha ráklikkelsz valameliykünk babás szalagjára, bejön az az oldal, ahol lehet ilyet csinálni. Választhatsz nyelvet is.
De van a www.babafalva.hu oldalon is. :)

nadine81

Ja, mi meg tegnap voltunk kozmetikusnál érdeklődni, hogy lehetne-e már Dorka fülét átlőni, de a csaj azt mondta, hogy szerinte várjunk még pár (3-4) hetet, mert még picike a fülcimpája (Dorkának :D) és nem biztos, hogy szépen meg tudná csinálni. Mert meg kéne kicsit nyújtani a cimpát, amikor odateszi a pisztolyt, és lehet, hogy ferde lenne a lyuk.

nadine81

andi!
igen,az enyém régi,de csak azért,mert a szép csajos éjjel már kétszer kikapcsolódott és ki is esett,reggel meg fél óra bírkózás-sírás után tettük vissza.nyaralás alatt meg a nagymamák nem bírnák megcsinálni,mire hazaérnének meg beforrna a lik.de egyébként semmi baja nem volt(kopp,kopp)a fülének.
Violnak meg ha javasolhatom,várjon míg nagylány lesz.Andiék is jól megjárták a janka fülével.míra meg így hogy 3 éves volt már nem piszkálta,a füle sem nő olyan hirteleneket,mint pici korban,tisztítani,ápolni is egyszerűbb volt,mert már érti,hogy mi történik a fülével.szóval én nem bántam meg,hogy eddig vártunk vele.bár mikor az utcán lefiúzták szegényt,akkor kinyílt a bicska,igaz akkor még rövid haja is volt.de most már igazi kiscsajnak néz ki :P Köszi az oldalt,majd megnézem,most megyünk kiscsaládilag tescozni.Bevásárolunk szecsőnek az iskolába,vagy legalábbis elkezdjük a cuccok begyűjtését(szerintem mindent pontosan úgyis csak szeptemberre tudunk megszerezni)
Jó forrongást :cry: /hűsölést :lol: mindenkinek!
szemizo

Tök aranyosak ezek a babafalva vonalzók!

Még nem is gondoltam erre,hogy tényleg a kádból is iszik..Persze nem esik nehezemre forralni,csak nálunk is általában reggelre fogy el a tea és mikor szomjas várhatunk,hogy kihűljön.Már hoztam haza üveges gyümölcslét a vészhelyzetekre :D

Csilla,Isti már 3.ba megy ugyhogy tapasztalatból mondom,hogy talán szeptember közepére fejeződik be a vásárlás :lol:

Én a védőnőhöz egyáltalán nem járok,a gyerekorvosunk máshol van,nála van havonta 1szer méreszkedés.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Gyorsan írok aztán megyek vissza Virágomhoz a kórházba,hazajöttem fürdeni.Túl van a műtéten!!!!De nagyon szarul van infúziót kap mert nem eszik nem iszik csak fekszik.Ha kijövünk akkor jövök és írok!Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!!
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?