Na akkor újra itt!
Krisszi!
Nekem olyankor, amikor nem akart mocorogni Marci, akkor megmozgatta a szülésznő a pocakomat és mindig felkelt, majd mocorgott ezerrel. Legközelebb csokit is készíts be, hátha az mozgásra ingerli
Aztán lehet, hogy csokiztál?
Nekem is jaj-jaj, az enyém doki 2 hét szabira megy!!!
Anita!
Szülni éppen nem vagyok, de az időjárás jelentés után, erős késztetésem támadt rá, hogy nem bírom ki pocakkal ezt a 1,5 hetet ilyen körülmények között
Andi és Csengő is írogat ide, bár Andi már nagyon régen volt. A táblában is megtalálod Őket
Benedek
Mi sokat törtük a fejünket, aztán valahol meghallottam, hogy valami sztárpáros is Benedeknek szeretné keresztelni a babáját
Párommal megegyeztünk, hogy oké
(Na nem a sztárocskák miatt!) Szép neve lesz a Fiainknak, az már biztos!
Marcikám, mint kispasi, ha bármilyen műszer, gép, kerekes bármi hangját meghallja jön a brüm-brüm, úgyhogy azoktól nem fél. Persze az ártatlan női lélek
De megnyugtató, hogy szerintem sem furcsa, hogy fél a dörgéstől...
Drukk, hogy jók legyenek a cukoreredményeid!
Sz_Kata!
Ilyen cserélhető előlapos, vagy minek nevezzem pelusozótáskát még nem is láttam! Áruld már el az árát, mert igazán kíváncsivá tettél! Ja és tök jól néz ki, mindkét "rucijában".
Korlát
Tényleg bammeg brikó!!!
Geszti!
Érdekes, én épp most szoktam rá a teára. Megfőzöm és jól behűtöm a gyümiteát, még Marci is imádja. Látni kéne, hogy szürcsöli a pohárból
Ez is nagy élmény lesz majd az anyaságban. Az már annyira nem, amikor a 30 fokos konyhában próbálod megfőzni a vacsit, közben a gyerkőc épp le akar szaltózni cirka 1 méter magasságból a fotel felső karéjáról. A hajam égnek állt!
Hú, én már egyre szívesebben pottyantanék! Párom 2 napig szabin lesz itthon, és megcsinálom az utolsó simításokat és tőlem, akár mehetünk is szülni!
Dorka!
Mi is az Electro Worldben vettük anno a bébiőrzőt, de lehet, hogy azóta kivonták a kínálatukból.
Kata!
Mi van???!!! Nálatok esegetett? Mert nálunk egy csepp sem esett! Én ezen már csak röhögni tudok! Nálunk a fű totál kiégett, nincs annyi víz, amennyi elég lenne szerencsétlennek, hogy túlélje ezt a poklot
Párodnak jó szerelést és drukk, hogy káromkodás-mentesen végbemenjen! Ezt a második részt kívánom Neked is a pakoláshoz!
Drukk, hogy kapj haladékot!!!
Születésik és TAJ szám nélkül tényleg nem lehet sehová elindulni ügyet intézni
De adókártya nem kell, mert az Marcinak a mai napig nincs! Jó ügyintézést majd a Párodnak, már előre sajnálom az én Gáboromat is az állandó sorban állással. Bár Ő birkatürelemmel van megáldva (hála a jó égnek!!!)
Gabi!
Hú, ez nagyon izgalmasan hangzik! Egyébként fájdogált a pocak, vagy volt bármilyen előjel? Persze nem lenne semmi baj, ha Tomi kibújna, de gondolom még abszolúte nem számítotok Rá. Szegény Peti, hogy kifáradt.
Tényleg, Ti hogy tudjátok megoldani Peti elhelyezését a szülés idejére? Nekünk elég nehéz a dolog, mivel Anyukám jön majd segíteni, de Ő Vác mellett lakik, így szülésre való riasztás nem megy majd egyszerűen
Nektek van segítség a közelben?
Hangok: látom azért Petid is fél ettől-attól. Én is úgy sajnálom olyankor a Kisördögöt, ha félelmet látok a szemében.
Álmodozni és reménykedni bármikor lehet
Jóslófájás
Deeeeeeeeeee, én már nagyon akarom!!!!!!
Megnéztem TAJ kártya sajna kell az anyaságihoz.
Gigi!
Tündéri és nagyon formás fiúcska ez a Petike! Abszolúte nem gondolná az ember, hogy előbb bújt ki, mint "kellett volna". Tényleg eddig nem is írtam, hogy tuti súllyal született
én is ennyivel bújtam ki a napvilágra anno 30 éve
Edit!
A Roan kocsik szerintem hasonlítanak a Bergonra, ha jól tudom. De nem biztos. Nekünk Bergon van.
www.bergon.hu Nekünk bejött, mi direkt terepre való változatot vettünk, jó nagy kerekekkel és a rugózása is jó.
Rolex!
Én mindig a Paint nevezetű programomban szoktam az Excel file-ból jpg-t csinálni. De ha a kép más kiterjesztésű, akkor nálunk az Adobe Photoshop nevezetű program válik be. Ha nem megy végképp, akkor tudod?!
Bébiőrző: szerintem is hasznos dolog, mert nem kell állandóan fülelni, hogy most a gyerek sírt, vagy a macska nyivákolt az udvaron (én már kutyával is összetévesztettem Marcit
).
Közhírré tétetik!
Anyasági támogatáshoz szükséges doksik: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/anyasagitam#paragr3
Szerintem röhej, hogy én nem látom az eredeti Születési anyakönyvi kivonatot. Pedig annak hátuljára vezetik rá, hogy igényelte a szerencsétlen szülő.
Tgyáshoz kell: marha jó, ez nincs is rajta a mo.hu-n. DE az OEP honlapjáról (
www.oep.hu) letölthetőek a formanyomtatványok és azok kitöltési útmutatóján szerepel a szükséges doksi.
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL Ez szól a tgyásról.
Nyomtatványok innen tölthetőek le:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
Hát nem egy egyszerű dolog, az tuti! De hát ez Magyarország, vagy mi a szösz!
Jó, hogy kérdeztétek, mert legalább, én is összeállítom szegény Páromnak, hogy hová, mit is kell majd vinni.
Puszi: Melinda