Sziasztok Lányok
Napraforgó
Nagy-nagy gratula Nektek a lurkókhoz!!!
Sok tejcsit és nyugalmat kívánok!
Gigaboszi
Petitekhez szintén nagy gratula!
Hasonló sok jót kívánok Nektek is!
Sz-kata
Aranyos vagy, ahogy a dvd-ről írtál
Valóban: a szülés fájdalmas, de hidd el, hogy tényleg nem viccel az, aki azt mondja, hogy utána 2 perccel már semmi rosszra nem emlékszel.
Szerintem nem kell fertőtleníteni a babakocsit és a hordozót. Én csak simán kimostam a huzatokat. Eszti is ezeket a cuccokat használta, nála is csak mostam.
Bujka
Persze, én is ismerlek!
Örülök, hogy itt is találkoztunk!
Aki még a másik topikomból babás az Áron-Andi és Csengő. Ők egy picit előrébb járnak, mint én. Már nagyon izgulok értük is.
Meg mostmár egy csomó mindenkiért izgulhatok itt a topikban...
Jaj, nagyon köszönöm a bókokat Eszti nevében! De jólesett! Szerintem is tök szép csajszi amúgy...
Köszönöm a vonalzós segítséget!
Látom, Neked már nem kell sokat várni a pici érkezéséig És látom, Ti is a Benedek nevet választottátok. Mi is
Esztim az égdörgéstől nem fél, de például ha meghallja a fűnyíró vagy egy motor hangját, rohanvást megy be a házba... Ez még ilyenkor tök természetes szerintem. Még sokkal idősebb gyerkőcökkel is előfordul.
Nahát! Pont írni akartam, hogy de jó lenne a táblázatba bekerülni és az előbbi frissítésnél már láttam is magunkat.
Aranyos vagy, köszi!! Láttam, hogy egy-két adat még kellene rólunk: a név Benedek, a kórház BM Kórház.
Persze csak akkor foglalkozz a táblával, ha éppen nem szülni vagy...
Jelentkezz majd, hogy mi újság!
Rolex
Remélem csak múló állapot volt a rosszulléted.
Kinéztelek magamnak, mert kb. egy idős pocisok vagyunk
Meg még egy-két embert...
Nekem nincs csíkom a köldököm alatt, a másik babámmal sem volt. Az egyéb csíkokat is megúsztam...
Fitt-mama
Edi78
Nekünk az első babánál sem volt légzésfigyelőnk, meg azt hiszem, most sem lesz. Valahogy így alakult. Mostmár nem akarom ezzel idegesíteni magam. Eszti egy szobában kezdte velünk, öt hónapos korától alszik a saját szobájában. Hááát, nem mondom, hogy amíg mellettem állt az ágya, nem taperoltam a hátát (egy éjszaka többször is), hogy vesz-e levegőt
. De valahogy a légzésfigyelőre nem szántuk rá magunkat. Azt hiszem, frászt kapnék, ha megszólalna...
A pici meg elvileg már Esztivel egy szobában kezdi, tehát ha őt akarom hát-tapizni, akkor mindig át kell majd osonnom. Azt meg egy idő után nem fogom bírni. Meg azt hiszem, a második gyerkőcnél talán már nyugisabb az ember (bár még nem tudom
)...
Ja, igen! Sikerült a vonalzót megszerkeszteni! Remélem látszani fog
Rozus
Üdv itt!
Úgy mondom, mintha már fél éve ide írogatnék...
Én is új vagyok, legalábbis ebben a topikban!
Gyere minél többször, hogy legalább ilyen úton tudd tartani a kapcsolatot a külvilággal.
Megértem, hogy nehéz így bezárva és ennyire lekorlátozva várni a nagy napot!
Főleg mikor az emberre rájön a hoppáré... értsd ezalatt: szobák átrendezése
azonnal, valami cucc beszerzése
azonnal, terasz átpakolása, babacuccok kimosása, tappancsok falra festegetése, stb-stb, mind-mind
azonnal...
Esztivel végigmentem a cukros-dolgokon, mindjárt leírom. Azért nem olyan nagy gáz a cukorivás (inkább csak szörnyű
). Na, viccet félretéve: szerintem ez alkati dolog. Én egyáltalán nem vagyok hányós fajta. Tehát kb. 8 éves koromban hánytam utoljára. Így sem a terhességek alatt, sem mástól nem nagyon tudom elhányni magam. Valahogy legyűrtem azt a löttyöt is.
Ahogy Boróka is írta, inkább utána nehéz kibírni a két órát kajálás nélkül. Ja! Nekem a kórházban adtak mindent, nem kellett vinnem szőlőcukrot. És csak akkor volt szükség a cukorivásos-témára, mikor a zsemlés teszt után nem volt kielégítő az eredményem...
Te amúgy voltál rosszul a pocakosság elején?
Köszi csajok a kedves fogadtatást!
És bocsi, hogy csak most reagáltam, de csak reggel 7-től délután négyig van netem, így tegnap már nem tudtam jönni.
Ma reggel meg a BM Kórházban kezdtünk, zsemlés vérvételen.
Én Esztivel kifogtam a terhességi cukorbetegséget. Állítólag nagy az esély rá, hogy most is beleesek... De már így is tovább húztam. Esztinél már jóval előbb kitudódott, így elég hamar el kellett kezdenem a diétát. Nem volt könnyű...
Ketteskénél eddig nem kellett diétáznom, mert jók az eredményeim
. Na, erre a mostanira azért kíváncsi leszek, mert ilyentájt szokott általában kibukni a gond. Ha most is kell a diéta, legalább már nem olyan sok időről lesz szó.
Most lépek, remélem nem kevertem össze a neveket, szóljatok, ha igen!
Puszi mindenkinek
Anita