Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

köszi a tanácsokat. Őszintén szólva mindenkinek igazat adok :), valahol a kettő között őrlődöm. Egyenlőre munkanélkülin vagyok decemberig. Így ketten vígan elvagyunk egy fizuból, az én összegyűjtögetett táppénzem munkanálkülim fedezi a lombik árát.
szóval felmerült, hogy decemberig csak lombik és semmi munka, de néha azért bennem van, hogy mégiscsak el kellene mennem dolgozni...
Igazából tisztában vagyok azzal is, hogyha megmondom, hogy éppen a lombik közepén tartok akkor nem vesznek fel.
Csak azon tépelődöm, ha pont a stimu közepén sikerül elhelyezkednem, akkor hogy oldjam meg, hogy rögtön a második héten megyek leszívásra, meg beültetésre. Nem hiszem hogy díjaznák.
Sajna olvastam egy cikket, egy munkanélküli lombikos írta, hogy a munkahelyéről elküldték a másik munkahelyre meg olyan ajánlást írtak amiben nem volt köszönet, ugyanis azt írták róla, hogy nem szavahihető. Elég elkeserítő.
hát mind1 egyenlőre az a veszély nem fenyeget, hogy el tudnék helyezkedni, mert Magyarországon még arra sem veszik a fáradtságot, hogy visszaírjanak bocsi betelt.
ugy érzem a kettő együtt nem megy, úgyhogy ezt most végig csinálom aztán lehet, hogy neki fekszem csak állást keresni.
de egyenlőre baba :)

mi van az energia italokkal? én a beültetés után se kávét se energia italt nem mertem inni. gyakorlatilag csak szénsavmentes ásványvizet, meg mézet, meg sok gyümölcsöt. A vörösborról én is hallottam, hogy jó, de abból is csak összesen 1szer mertem inni.
ja meg az elevitet tömöm magamba.
és mi az hogy túl stimulálódtatok?

erika,
akkor nekem az icsi miatt lett olyan sok embrióm. bár őszintén szólva inkább lett volna kevesebb, de sikeres...

szerintetek hétfőn már megcsinálhatom a tesztet? Mert ha nem sikerült akkor nem nagyon akarom tömni magamba az utrót, és elindulnék vérvételre...
katyerina

Sziasztok

Katyerina
az biztos, hogy manapság ha levélben írsz önéletrajzot nem valószínű, hogy válaszolnak. Én 3-4 éve mikor ide költöztünk kerestem helyben munkahelyet - feladtam kb 30 levelet (önéletrajz) ebből 2 írt vissza, hogy sajna de nics felvétel, így hát mivel pestre már nem tudtam járni az akkori helyre, itt helyben pedig nincs ismeretségem, így maradt számomra a 3 műszak sajna, de hát dolgozni muszály, de hogy hova megyek ha a gyerek betölti a 2. évet és közben nem lesz tesó az még rejtély, még takarítónőnek sem fognak felvenni sajna, mivel az hajnalban kezd, a gyereket meg nem tudom hova rakni, apja folyamatosba jár, úgyhogy ha valaki tud valamilyen jó itthoni munkát kérem szépen írja meg.

energiaital: nekem a dokim Krizsa dr. mondta hogy igyak napik 0,5l-ert, és én mint szófogadó gyerek meg is ittam, nekem izlett-

Én a te helyedben hétfőn reggel felhívnám a dokim, és megkérdezném, hogy akkor most mit csináljak.

Sziasztok

megyek vissza a melegedőbe a sbarackhoz
erika13

Sziasztok Lányok! :D
Megjöttünk a nyaralásbol! Kép Nagyon jo volt!

Probáltam visszaolvasni! :shock:
De azért örülök,hogy rendeződött minden itt! :D

Melcsi! :D
Én egy percig sem bántam meg,hogy kértem a kis családodrol képet!Azt sajnáltam,hogy ezzel ilyen helyzetbe hoztalak benneteket!Azért is vállaltam fel mert igy éreztem helyesnek!Gyönyörű gyerekeid vannak és ha ezek után csak a másik topikba teszel fel képet akkor átnézek oda is mert szivmelengető látni őket!

Minden ujat szivből üdvözlök! Kép

Lányok a Ginevacot én is beadattam magamnak tavaly.Nekem jot tett nögyogyi problémáimra ahogy Orsi is irta!

Lányok valaki irta a Baby aspirint,megkérdezhetem,hogy az mire jo?Mert még nem hallottam rola.Köszönöm.

Zsebike! :D
Örülök,hogy jol vagy/tok!
A rutascorbint ha elkezded akkor érdemes 3x2 szedni olyan pici tabletta mint a Folsav.De remélem mostanra már nem aktuális! :D

Andi! :D
Mi van veled?
Hogy vagy?

Én az öribabákhoz nem tudok hozzászolni de picit átérzem,mert nálunk a családba vannak örökbefogadott gyerekek nem is egy!Első pillanattol kezdve hozzánk tartoznak és ugyan ugy szeretem mintha az én vérem lenne!Sőt az kell hogy mondjam az én véremnek érzem!A legkisebb annyiidős mint az én kisfiam és amikor picik voltak akkor sokat segitettünk egymásnak az unokatesommal és soha eszembe nem jutott hogy:-(hu az nem is az ő gyereke!)Tapasztalatot cseréltünk mindig és ő is ugyan olyan anya mint én semmivel sem kevesebb mert csodálatosan neveli a kisfiát és annyi szeretet ad neki hogy sokszor elnézem őket hogy milyen szépek is igy együtt!És boldogok nagyon nagyon!És mi is hogy egy ilyen kis tündért adott a sors a mi családunknak!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Melcsi
Tudom, hogy nem ide tartozik, de leírnád, hogy édesítőszerrel hogy főzől be, ill. milyen édesítőt használsz (olyat ami a gyógyszertárban receptre kapható, receptnélkül pedig 1kg= csillagászati ár?)

Erika
erika13

Lányok!
Lenne egy kérdésem! Lehet hogy nagyon tudatlan vagyok... :oops:
Szóval ha múlthét szerdáján a doki csak tüszőkezdeményt látott, akkor lehetséges hogy nekem ma 24. napra megjött? Ha ez tényleg mensi akkor nagyon örülök neki mert eddig min 45-két hónap ra jött meg. :roll:

Puszi mindenkinek!

Zsu!
bzsuska

Zsu!
Ha rendesen fogsz vérezni akkor szerintem igen ha nem totál ahogy szoktál akkor talán az is lehet hóközi vérzés.

Aniko!
Üdvözlet újra itthon. :)

Katyerina!
Szerintem igen csináld meg ma a tesztet. Ha van valami akkor ki kell hogy mutassa legalább egy kicsit.
A munka ... hát még ha megéltek is egy fizuból megértem hogy menni szeretnél dolgozni az embert a várakozás meggyötri legalább addig is telik az idő.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Anikó! De jó lehetett nektek! :lol:

Katyerina! Csináld meg a tesztet szerintem is...
Munka ügyben leírom a saját tapasztalataimat. Írtam, hogy volt több sikertelen próbálkozásunk... Én azonnal itthon maradtam a 2.-tól fogva, nehogy baj legyen. Hát így is baj lett, nem maradt velem egyik baba se. Most, mikor próbálkoztunk, az első alkalommal, itthon maradtam a próbálkozás napjaitól, hogy rendesen megtapadjon a baba. Nem lettem terhes... 1 hónap szünet, közben a párom is én is beteg lettem. Akkor azon drukkoltam, most ne legyek terhes, mert antibiotikumot szedtem. Aztán a mostani ciklusban úgy jött ki a lépés, hogy a vérvétel után még 1 napot dolgoztam azóta szabin vagyok. Viszont aug. 31-én lejár a szerződésem, és nyilván nem vesznek fel tehesen határozatlan időre. De inkább a babát választottam, és nem vártam, míg meglesz az állás, bár anygilag így nehéz helyzetbe kerülünk. Állásom még lehet másik, és babám lehet-e vajon?
Én a helyedben biztosan keresnék állást, hátha egy jó kis munkahelyet találsz! Nem szólnék a lombikról, 1-1 napot ki tudsz venni szabit, 1-2 nap "betegség" is belefér, mikor szükséges. Lehet hogy olyan pluszt ad, ami pont elősegíti a sikert!
Erikához hasonlóan nekem se túl jók a tapasztalataim. Mikor én tavaly elkezdtem dolgozni a mostani munkahelyemen, úgy megörültek nekem, hogy van egy 13 éves fiam, akkor én biztos nem megyek gyesre, és a gyerekkel se lehetek már táppénzen! Szerintetek? Most egy ilyen helyen fogom bejelenteni, hogy nem jövök többet... És elárulom, hogy mikor a gyerekem kórházba került tavasszal és Bp-en a kardiológián kivizsgálták, én bizony vele voltam, és táppénzen. Hát annyira gondolom nem örültek nekem...
dkata

Anikó!
Üdv ujra itthon, biztos jól telt a nyaralás, kicsi fiad gondolom élvezte nagyon. Valóban nem fogok többet idetenni képet, csak a másikra, de ugy látom majdnem mindenki benézeget oda is.
Zsuska!
Ez lehet mensi! A terhesség megváltoztathatja a benti viszonyokat, szóval reménykedj! Én is igy jártam még a fiam előtt 6 hétre szokott megjönni, és a szülés után rendeződött, 26-28 napos ciklusaim lettek (a kislányom után viszont nem változott semmi).
Erika!
Süssina folyékony édesitővel és Dr Oetker 3:1 dzsemfix-szel főztem be, 1250 g gyümölcshöz 25 ml folyékony édesitő kell. Magyarul 100 % gyümölcstartalmu lekvárom lett, nincs mellékize, a szénhidrátot pedig csak a gyümire kell számolni. Már lemeóztuk, nagyon finom lett. Ugyanigy szoktam eltenni az eperlekvárt is.
Katyuska!
Azt hiszem megcsinálhatod már a tesztet.
Ha nem muszáj, jobb ha nem mész vissza dolgozni, ha hamarosan akcióztok megint. Szerintem pihenten nagyobb az esély is, és biztos találsz otthon elmaradt munkát, kényeztetheted a férjedet mindenféle finomsággal, kap 1 jókedvü feleséget, aki nem este végzi el a mosogatást, stb. A hétvégékre tervezhettek kiruccanást, nem kell a hétközben elmaradt dolgokat pótolni. Szóval van sok jó oldala ennek, de ez az én véleményem.
Kata!
Akkor tényleg örülhettek Neked :wink: ! De én is habozás nélkül ezt csináltam volna, ha beteg a gyerekem. Mi baja volt a fiadnak?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi :D
Köszönöm,jo volt nagyon! :D De annyira nagyon meleg volt ott is hogy már elviselhetetlen!De jol éreztük magunkat nagyon! :D
Elmentettem magamnak is ezt a receptet!Biztos isteni lehet! :D

Kata! :D
Mi baja volt a kisfiadnak?
Nekünk a doktornénink az kardiologus és a Svábhegyi gyerekklinikán főorvos!Esetleg ott voltatok?

Köszönöm a fogadtatást!
Aranyos vagy!
Várom a 2-i ultrahangot(ha jol emlékszem)!
Andirol tudunk valamit?

Zsu! :D
Szerintem is lehet ez menzi!Nagyon ugy tünik! :D

KépKépKépKép
aniko24

Anikó, Melcsi!

A másik topicon írtam választ Nektek!

Kata
dkata

sziasztok!
nem csináltam meg a tesztet, de anélkül is tudom, hogy ez megint negatív. Tudom, hogy vérzés mellett is lehetne, de akkora cafatokban válik a nyálkahártyám, hogy baba legyen a talpán aki ezen megkapaszkodik :cry:
holnap azért lepisilem azt a tesztet, aztán telcsi a dokinéninek.
majd holnap beszámolok hogyan tovább...
pusz mindenkinek
katyerina

Sziasztok

Melcsi
Köszi szépen a receptet.

Katyerina
szerintem azért még bizakodj, hátha odabent van egy nagyon ragaszkodó babucid.

Mindenkinek szép álmokat!

Erika
erika13

Sziasztok

Zseboroszlán
küldtem neked e-mailt, remélem megkaptad

Erika

Szép álmokat mindenkinek
erika13

Kismókus!
Küldeném a táblát de nem látom a pofilodban az e-mail címedet írd meg és küldöm a táblát.

Erika!
Megakptam köszi szépen.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mostanában alig van időm, ezért mindig egy kicsit késve reagálok a témákra, ezer bocs.
Katyerina, egyetértek a többiekkel abban, hogy nem mondanám meg rögtön a lombikot. Aztán azután is attól tenném függővé, hogy mennyire becsülnek meg a munkahelyen. Nem vagyok egy bisszúálló típus, de ha mondjuk a melóhely más lenne mint amit beígérnek előre tutira nem törném magam, hogy megtudják az igazságot.
Nekem is könnyű a helyzetem olyan szempontból, hogy a férjem a munkaadóm. Számtalanszor akartam már váltani mert nem jó együtt dolgozni, de aztán hogy így alakult a helyzet hogy sokat kell dokihoz járogatni, mégis ez a legkönnyebb megoldás. Amúgy rengeteg interjún voltam és több helyen nekem szegezték a kérdést, hogy mikor akarok gyereket szülni. Mert az, hogy 32 éves vagyok, férjezett eleve súlyosbító tényező.

Amúgy meg szinte 100% mostmár, hogy szeptemberben kezdem a fogigátlót és október elején meglesz az 1. lombik. Addig el kell még mennem a Szabolcs utcába trombosis hajlam vizsgálatra (a családban sajnos mindkét ágon előfordult már) Voltatok már ilyenen?

Ja, valaki kérdezte a babyaspirint. Az tulképp rendes aspirin kisebb kiszerelésben (a rendeshez képest tényleg bébi méretű) Állítólag az is fokozza a méhnyálkahártya vérellátottságát és vastagságát, ezért szokták javasolni.
zsizzsik

Zsebi!

E-mailban megküldtem az e-mail címemet!
Várom a táblát!
Megpróbálom megütni a Te színvonaladat! :lol:

Lányok!
Már csak 2-t kell aludni, és megyünk a Kaáliba az első konzultációra Krizsa dokihoz! :lol:

Kimókus
kismokus

Sziasztok!

Zsizzsik! Én voltam trombozis vizsgálaton, vérből csinálták a többi vizsgálattal együtt a Szabolcsban. Nagyon profik és ráadásul kedvesek is!
Bébi-aszpirin témához: Én az első stimulációkor szedtem, vörösbort is iszogattam, 8 mm-es nyálkahártya volt félidőben + 1-1 szép érett petesejt mindkét petefészekben -> de nem lettem terhes. A másodiknál nem szedtem aszpirint, nem ittam vörösbort, csak 1 szép nagy petesejt volt + 2 kicsi, mind ugyanabban a petefészekben DE 13 mm-es volt a nyálkahártya -> és ebből sikerült. Tehát nem tudom, kinek mi segít. Szerintem leginkább az, amiben mi saját magunk hiszünk, meg persze az, ha bízunk magunkban. És ráadásul az első stimunál nem is láttam a dokimat, szabin volt, a másodiknál meg felesben ment, mert mikor hétvégén kellett menni, akkor nem ő volt. Úgyhogy nekem mindig több orvos kombinálta össze a gyógyszer-injekció adagomat...
Katyerina, mi újság?

Kata
dkata

Kata, mennyi idő amíg megkapod az eredményeket és mennyi vért vesznek le egyszerre? (nekem más vizsgálatot nem irányoztak elő, úgyhogy remélem nemcsapolnak meg nagyon)
zsizzsik

Zsizzsik, nekem más dolgokat is néztek, mintha 8 kémcső lett volna. És nekünk benne volt a húsvét, így 4 hetet kellett várni. De ha neked csak ezt az egyet nézik, gondolom nem kell ennyi vér és idő sem! :lol:
Kata
dkata

Zsizzsik : én is voltam a Szabolcs utcában ezen a vizsgálaton.
Tőlem talán 12-13, a páromtól 8-9 kémcsőnyi vért vettek le.
Az eredmény 3-4 hét volt. A Nemes doktor nagyon rendes és az asszisztensek profin vették a vért :wink:
mniki

Sziasztok

Kismókus
Remélem, hogy Neked - Nektek is szimpatikus lesz Krizsa doki, sokak szeretet és kedvelt dokibácsiljlya.

Erika
erika13

Lányok, holnaptól nem leszek,. Zalakarosra megyünk. Puszi mindenkinek!
Anikó, bucsuzóul tettem a másikra képeket.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok, üdv mindenkinek!!
Mostanság sok írnivalóm nincs, de azért szorgalmasan olvaslak benneteket!!!
Azért jövő héttől kicsit felélénkülnek körülöttem a dolgok, hétfőn megyek a stimus gyógyszerek receptjeiért Krizsa dokinkhoz, meg megkukucsol UH-val, nem lettek e cisztáim. Mondjuk voltam a rendes dokimnál Chlamydiát csináltatni, és mivel rendesen fájdogáltak a petefészkeim, már az előző inszem óta, meg folyamatosan a fogigátló szedése alatt is, megnézettem vele, és ő nem észlelt semmi megnagyobbodást, ami cisztára utalt volna.
És jövő hét vége felé kezdődik az "öndöfködésem" :D :shock: Szóval kissé kezdek izgulni!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és azt is holnap tudom meg, hogy felvettek e!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Melcsi!
Átnéztem! :D
Egyszerűen gyönyörűek!A lábosos tündéri! :lol: Nagyon jo pihenést nektek érezzétek jol magatokat! Kép

Kata!
Elolvastam!
Sajnálom nagyon!De azt kell hogy mondjam ez Murphy mert nálunk is mindig akkor van a legnagyobb gond amikor teljes nyugalom kellene!

Lois!
Nekem kedden van az első Suprefactos szuri majdnem egyszerre rajtolunk! :wink: Szoritok a vizsgálathoz hogy minden rendben legyen!

Kismokus!
Te leszel az uj táblafelelős?????

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Jó Reggelt Mindenkinek

Zseboroszlán
Mész ma nőgyógyászhoz?

Loislane
Nagyon szorítunk neked is. Hova jelentkeztél?

Szép napot mindenkinek

Erika
erika13

Anikó!

Igen! Mostantól én leszek a táblafelelős, ha mindenki elfogadja.
A mikor Zsebi eltűnt egy rövid időre, akkor felajánlottam neki, hogy ha gondolja, átveszem tőle.
Tegnap átküldte a táblázatot e-mailen. Most tanulmányozom!
Ha minden jól sikerül, este már fel is teszem.

Puszi mindenkinek!
Kismókus, a táblafelelős :lol:
kismokus

Kismókus ez most úgy hangzott,mint az iskolában a hetes titulus!! :lol: :lol:
Ági28

Anikó!
Ha ma ünnepled a névnapod, akkor:
BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép
kismokus

Tényleg Anikó nagyon boldog névnapot kívánok én is!! :P
Ági28

Kismókus

nálam javítsd már ki légyszíves, hogy a 4. lombik következik, az időpontot még nem tudom. (a 3. sajnos már túl vagyok)

Köszi Zsuzsi
zsuzsi73

Lányok,

A hvg-ben lesz megint egy cikk lombik-témával kapcsolatban, bemásolom a linket.
http://hvg.hu/itthon/20060717lombikbebi ... =2006725nl

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi, jó kis cikk ez.

Lois, drukkolok az önszurihoz is meg a felvételhez is!

Anikó, tőlem is minden jót a névnapod alkalmából!
zsizzsik

Sziasztok

Anikó - Nagyon Boldog Névnapot Kívánok

Zsuzsi - hát igen, elég érdekes cikk, szépen leírja a jövőt,
2-3 hónapja volt a tv-ben, hogy magyarországon 2050-re a magyar lakosság lessz a kissebbség. Hát ennyit arról, hogy Gyurcsány nem igazán kedvez manapság a gyermekvállalásnak, semmilyen módon!

Loislane- sok sikert, szorítok, hogy sikerüljön

Mindenkinek szép napot!

Nagyon remélem, hogy ha máshol nem is, de nálunk fog esni az eső és lehül a levegő, mert számunkra ez már lassan kibírhatatlan.

Erika
erika13

hali!
megcsináltam a tesztet. negatív :(
felhívtam a dokinénit is és szabin van. sajna erről nem tudtam.
most várhatok... augusztus 14-re kaptam konzultációs időpontot.
ha minden ugy megy mint multkor akkor oktoberre várható akövetkező beülti, de ezt csak én számolgattam.

kata!

köszi a te történeted is. hát ez sem dobott fel igazán :), sajna 25-35-ig az emberrel az a baj, hogy gyereket akar vagy van, 40 felett meg az a baj, hogy negyven felett van. Ilyenkor jól elmegy a kedvem a munkától, meg a keresgéléstől.
Most augusztus 31-n jár le a szerződésed?
ha nem hosszabítják meg akkor a megszűnéstől irány passzív táppénz, aztán ha letelik akkor munkanélküli. nem sok pénzek, de a semminél több és ha a munkanélküli folyosítása alatt mész szülni, akkor asszem nem esel el a tgyástól meg a gyedtől asszem...

aniko!
boldog névnapot!
katyerina

Sziasztok Lányok!

Átvettem Zsebitől a táblázatot! Majdnem mindent megtartottam úgy, ahogy volt, egy-két apróságot változtattam meg benne. De ha szeretnétek, akkor visszacsinálom! :lol:

Kérek mindenkit, hogy nézze meg az adatokat, hogy rendben vannak-e.
Az újakat pedig arra kérem, hogy ha szeretnének felkerülni a táblába, akkor írják meg az adataikat.
Kép
Kép
Kép

Ez egy főpróba, hogy milyen lett, bocsi, ha elsőre nem lesz tökéletes! :oops:

Kismókus
kismokus

Sziasztok!

Már látom, hogy nem lett tökéletes, holnap megpróbálok egy szebbet összehozni! :oops:

Kismókus
kismokus

Kismókus!

háát nem akarok szőrszálhasogató lenni, de nekem volt 2 fagyibabás is, ha be tudod paszírozni a rublikába!

Anikó!

most látom, hogy te is a kováts doktornőnél vagy, már egész kezdtem egyedül érezni magam... :D

Aandáról még mindig senkinek sincs híre?
katyerina

Kismókus!
Szerintem klassz táblát csináltál, rólam minden okés benne, jópofa, hogy beletetted az avatarokat :)
Anikó!
Először is boldog névnapot Neked!!! :lol:
Nem igazán tudom, hogy megy a Suprefact-tal, azt mennyi ideig kapod?? Mikorra vagy nagyjából időzítve?
Erika, Zsizzsik köszi a drukkokat: BEVÁLT!!! Jelentem kissé nagyképűen, hogy sikeresen felvételt nyertem a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karára :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kismokus,Ági,Zsizzsik,Erika!
Köszönöm szépen!Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Katyerina! :D
Sajnálom! Kép
Én mondhattam volna mert nekem azért tolodik a lombik mert szabadságon van!Bocsánat de azt hittem emliti neked is!Igen én is az ő betege vagyok!Nekem augusztusba lesz a lombik ugy 20.-a tájékán!De még azért sok mindentől függ!Mert most is késett majdnem egy hetet a menzim már ez miatt is tolodik!

Kismokus! :D
Nekem tetszik az ujjitás! :D Ügyi vagy! :D

KépKépKépKép
aniko24

Lois!
Köszönöm!Jol esik! :D
Gratulálok!Igy ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád! :D
Ez a fajta ami nekem lesz azt hiszem a long protokoll mert én nem kapok fogigátlot ha nem ezt a szurit és a következő ciklusomba megy a stimu!Én a fogigátlora nem jol reagáltam és ezért az előzőnél két honapig kellett szednem ami egy örökkévaloságnak tűnt!Most ezt a szurit kell kedden elkezdenem (az a 21-ik ciklusnapom)és amikor megjön akkor kezdődnek a stimu szurik!És ugy aug 20 körül lesz a punkcio ha minden jol megy és nem jön közbe semmi!

És neked?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem, de gondoltam ám Mindenkire!!!
Rossz volt a gépünk.

12. héten járok, nagyon nehezen viselem ezt a hőséget.

További sok sikert kívánok Mindenkinek!

Millió puszi és kitartás!!!
crys74

Anikó!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nagyon köszönöm!Aranyos vagy! Kép
Remélem jol vagy és csak a hüvösbe pihengetsz! :wink:
Várom az ultrahangod!Tudom,hogy ide nem teszed fel de a másikon feltétlenül megnézem!

Crys!
Örülök,hogy jol vagy és,hogy jelentkeztél! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Nemsokára indulunk a Kaáliba Krizsa dokihoz! :D
Este írok Nektek, és elmesélem, hogy nekem milyen volt az első benyomásom róla!
kismokus

Sziasztok!

Itt a topic egy passzívan írogató, de aktívan olvasó tagja...

Kismókus, mint új táblafelelős! :) Kérlek, vedd ki az augusztust, tutira nem indulunk most. :( Nem vagyunk még felkészülve lelkileg.

Lois, gratulálok a felvételihez!

katyerina :(

és persze mindenkinek üdvözlet :) és drukk :)

Leona
leona

kismókus, szerintem imádni fogod őt !! Én sem gondoltam, hogy lehet rajongani egy orvosért :) :)

Lois, gratulálok, hogy összejött a felvételi! Akkor most diák (is) leszel egy időre?

Azt is szerettem volna még kérdezni, hogy akinek kellett Marvelont szednie, annál milyen mellékhatások jelentkeztek?
zsizzsik

Anikó

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Mindenkinek szép napot

Lioslane
Gratulálok, és nagyon remélem, hogy minden igy sikerül majd az életedben.

Kismokus
remélem, hogy Te is olyan szimpatikus és aranyos-nak látod majd Krizsa dr. mi én és még sokan mások.

Erika
erika13

Kiscsillag!
Köszönöm szépen! Kép

Kismokus! :D
Várom a fejleményeket!

Leona!
Sajnálom,hogy most nem indultok neki!De majd ha lelkileg megerősödtök akkor lesz itt az ideje! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?