sziasztok!
köszi a tanácsokat. Őszintén szólva mindenkinek igazat adok
, valahol a kettő között őrlődöm. Egyenlőre munkanélkülin vagyok decemberig. Így ketten vígan elvagyunk egy fizuból, az én összegyűjtögetett táppénzem munkanálkülim fedezi a lombik árát.
szóval felmerült, hogy decemberig csak lombik és semmi munka, de néha azért bennem van, hogy mégiscsak el kellene mennem dolgozni...
Igazából tisztában vagyok azzal is, hogyha megmondom, hogy éppen a lombik közepén tartok akkor nem vesznek fel.
Csak azon tépelődöm, ha pont a stimu közepén sikerül elhelyezkednem, akkor hogy oldjam meg, hogy rögtön a második héten megyek leszívásra, meg beültetésre. Nem hiszem hogy díjaznák.
Sajna olvastam egy cikket, egy munkanélküli lombikos írta, hogy a munkahelyéről elküldték a másik munkahelyre meg olyan ajánlást írtak amiben nem volt köszönet, ugyanis azt írták róla, hogy nem szavahihető. Elég elkeserítő.
hát mind1 egyenlőre az a veszély nem fenyeget, hogy el tudnék helyezkedni, mert Magyarországon még arra sem veszik a fáradtságot, hogy visszaírjanak bocsi betelt.
ugy érzem a kettő együtt nem megy, úgyhogy ezt most végig csinálom aztán lehet, hogy neki fekszem csak állást keresni.
de egyenlőre baba
mi van az energia italokkal? én a beültetés után se kávét se energia italt nem mertem inni. gyakorlatilag csak szénsavmentes ásványvizet, meg mézet, meg sok gyümölcsöt. A vörösborról én is hallottam, hogy jó, de abból is csak összesen 1szer mertem inni.
ja meg az elevitet tömöm magamba.
és mi az hogy túl stimulálódtatok?
erika,
akkor nekem az icsi miatt lett olyan sok embrióm. bár őszintén szólva inkább lett volna kevesebb, de sikeres...
szerintetek hétfőn már megcsinálhatom a tesztet? Mert ha nem sikerült akkor nem nagyon akarom tömni magamba az utrót, és elindulnék vérvételre...