Mátra
Milyen volt a tegnapi nap
Végül Brill csatlakozott hozzád, amíg párod pihent
Hasad hogy van
Költözés
Pupy
Remélem, jobban vagy, örülök, hogy már a jövőt kutatod, önéletrajzot írsz, továbblépsz.
Igaza van Angienak, Te egy győztes típus vagy. Szorítok nagyon, hogy minél előbb találj egy (sokkal jobb) munkahelyet!
Narco
A kisfiam Halak.
Tényleg döbbenetesen érzékeny a világ minden rezdülésére. A zajban képes meghallani a tücsök ciripelést, és egyébként imádja a csöndet (ez néha kicsit ijesztő, hogy mennyire utálja a nagyon hangos zajokat, pl. minden egyes troliajtó csapódáskor is befogta a fülét)
Igazi sátras lagziban gyerekkoromban voltam. Örülök, hogy nagyon jól sikerült és hogy mindent megteszel, hogy csak a szépre emlékezz.
Kati
Petra baba gyönyörű!! Gyere, mesélj róla!
Duddu
Nem semmi méret!! Nagyon kíváncsi vagyok a pocis képre (Micimackó sok méz után?
)
Kancellárka, Narco
A párom nekem is bejöhetett annak idején az Uh-ra.
A dokim szinte mindent csak neki mutogatott (időnként nekem is), közben meg diktált.
Kancellárka
Újra munka, új kínzás
? (klíma jó már?)
Csibe
Nagyon jó képek!! És úúúúúúúgy örülök hogy holnap taliztok!
Kacsa
Örülök, hogy a munkahely nem horror. És ugye a mensinek híre –hamva sincs még??? Nagyon drukkolok!!
Brill
Micsoda memória! Mesélés utáni emlékezetből ennyi mindenre emlékszel!!
(igaz, éjjelre kicsit szétestél, ahogy írtad, és kerested a részeket Duddunak, de ezt meg olyan aranyosan csinálod! Már alig várom, hogy kismamaként keresgesd, hogy mit hova írtál!
)
Dbogica
Nagyon szép kismama vagy!!! És olyan hihetetlenül jó látni a boldogságodat!!!
Aniko
Már jövő hét kedd??? De jó!!! Úgy izgulok!!! És nagyon drukkolok!!!
Ebba
Szeptember. Ha egy diák szemével nézed, akkor jaj, mindjárt itt van! Így nézd, jó???
Ha pedig elkezdődik a kezelés, mi nagyon drukkolunk, és meglátod, meggyógyítanak!!
Annácska
Peti baba egy tündér!!
Valaki írta még korábban, hogy itt csak szép babák születnek, és ez nagyon igaz!!!
Timika
Jó talit holnapra!! És olyan jó, de én is tudom, hol van a Kárász végén a nagy újságos!!
Angie
Olyan jó látni a segítőkészségedet!! (és most nem csak a vonalzóra gondolok, amit Pupyval gyártotok!)
Szép napot kívánok Mindenkinek, írás közben lassan felébredtem, vasalást tegnap délután befejeztem (persze azóta újra mostam, de most nem építek új hegyet!
).
Én is szeretnék talzini Veletek, remélem, sikerülni fog!
Sok puszi:
(Mindjárt visszajövök!
)