Új privát üzeneted érkezett!

Mekkora paraszt emberek vannak!
Szegény Pupy!
Szerintem annak a csajnak lehet a keze a dologba akivel gondja volt!!!!!! Kép Talán ez nem ártana neki!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Na jó, de én ezt akkor sem értem.

Kép
narco

Anikó!
Beszéltem Pupyval, és ő is arra a csajra gyanakszik, akiről egyszer mesélt. Ma nagy széles vigyorral az arcán ment el Pupy mellett.

Egybéként egy kicsit talán már jobban van. Nagyo erős lány!
Úgy sajnálom, mert nem ezt érdemelné.
Vendég

Pupy, drága!
Annyira kiakadtam, amikor olvastam Mátra sorait!
Nagyon-nagyon sajnállak! :cry: :cry:
Szegénykém! Hogyan segíthetnénk??? Kép

Ha igaza van Anikónak, meg Mátra felhívásához is csatlakozom, akkor hadba vonulunk érted és adunk a rosszaknak :evil: :evil: Kép

Rolly :cry:
rolly

Angie!
Azért ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek is vannak.

Rolly!
Én is csatlakozom közétek.

Kép
narco

Sziasztok!

Ebba!
Megkérdezem Tündit, jó?

Anikó!
Köszi a köszöntést! :)
Üdv. itthon újra! Nagyon jók a képek! Én azért sajnálom, hogy egyen sem láthatlak...

Mátra!
Köszi a régi mamás táblát! :)

LÁnyok!
Jön majd pocikép is, csak meg kell csinálni.
Pupy!
És akkor kapok egy 500-ast?? :wink:, ha ezt eddig tudtam volna.... :wink:

Angie!
Mail megy hamarosan az árakról..
Jó kis munkát adsz Mátrának. :wink: Először azért kérdezzük meg, h. hajlandó-e összegyűjteni, kinek mikor jó, nem? :)

Csibe!
Nagyon édes az a fotó a neved alatt.. :)
Nekünk is van egy jól sikerült, de nincs szívem feltenni, mert csak egyikük látszik rajta. Sajnos nekünk a 4D egy kicsit ráfizetés, mert sosem látunk annyit belőlük amennyit szeretnénk, mert takarják egymást. De a lényeg, hogy jól vannak.

Junko!
Egy kis vitamin nem árthat! Jól teszitek, hogy szeditek!

Monyó!
Sógornőm is nagyon hasonló cipőben jár, mint Te. Sokat beszélgetünk erről a problémáról a VAjdaságban (páromék temeriniek).
Egyrészről jobb helyzetben van, mert egy videotékát üzemeltet és ebből éppenhogy, de legalább megél v.hogy, viszont őmellette nincs egy ilyen férj, mint melletted és egy cseppet idősebb is. Mindig azt mondom neki, amit Anikó neked, hogy bárcsak közelebb élne.., de egyenlőre ő sem jönne, pedig még laknia is lenne hol.
Remélem, párod minél előbb talál munkát és akkor talán elindultok valamerre..

Annácska!
Szia! De jó olvasni Rólatok is! :)

Pupy!
Ez nagyon durva! :( Szörnyen sajnálom! :(

Kati!
Gyönyörű a kislányod! :) Milyen kisimult, mintha már több hetes lenne, olyan érett a kis pofija.. :)

Most ennyi voltam, ne haragudjatok, mert nagyon dagadnak a lábaim, ha az asztalnál ülök.
Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Duddu! Mátra!
Jaj, semmiképpen nem akarok megterhelni senkit. De Mátra nagyon központi emberke, és olyan jól tudja ezt intézni. Ha kitaláljuk a dátumokat, és megírogatja mindenki, hogy mikor jó, akkor a táblázatot könnyebb lesz megcsinálni. Én segítek Mátrának.
Vendég

Kép

Syry! Ezt másold be a profilodnál az aláíráshoz. Remélem tetszik, ha nem csinálok másikat.
Vendég

xxxKépxxx

a 3 db xxx közötti részt másold be.
Vendég

Pupy!
Úgy tudod ide bemásolni a linket, hogy az első és utolsó szögletes zárojelet kitörlöd, Syry pedig amikor írja be magának, akkor ő visszateszi az első és utolsó szögletes zárójeleket.
Küldtem pár lehetőséget. Nézegetted már?
Puszi,
Vendég

Visszaolvastam, íme:

Mátra!
Elköltöztél már?
Azt a gyerekekkel pizzázós filmnézős részt annyira jó volt olvasni! Ilyet még!
Azokat a afagyikat meg ide elém de rögvest! :)

Narco!
Nálunk apa is bejöhetett 18. heti uh-ra meg ott volt uh-s néni, aki csak jegyzetelt, meg egy doki aki uh-zott.

Timika!
Boldog szülinapot így utólag, köszi a képeket, nagyon nagyon jók, nagyon helyes fiú ez a Kristóf. Boldog névnapot a kiskirálynak! :)

Rolly!
Köszi a ventillátort bár van otthon egy anyós szerint kicsi, valójában amúgy ez a legnagyobb lapátméretű.
Édes lehet a kisfiad!

Duddu!
De jó téged is látni!
100 cm-es pocak az már nem semmi, képet nem láthatunk róla? És még mindig nem tudni, hogy tényleg lányok lesznek-e? (ok ezutóbbi már megvan,olvastam) És a nevüket se lehet megtudni? :) Hű de kíváncsi vagyok :)

Kati!
Jó téged is látni. Petrát nem láthatjuk? Örülök hogy jól vagytok. Közben Anikó dobott képet, tündérvirág a kis Petra!

Junko!
Kedves tőled, hogy csak miattunk kértél Cd-re is képeket, köszönjük :)

Norwell!
Nem tudom, hogyan bírják a lurkók ennyire a meleget, de buborék már most jobban elvan mint az anyukája :)

Unique!
Neked is Boldog Szülinapot így utólag! Laura egyre tündéribb. Úgy megdögönyözném!

Ebba!
Sajnálom ami van, de remélem sikerül kilábalni belőle.

Juca!
Azért jó hogy néha tudsz írni nekünk, különben teljesen lemaradnánk Kinga fejlődéséről és a Dkeszi életről. Boldog névnapot Kingának!

Anikó!
Üdv újra itt! Látom fiad tényleg látszik hogy jól érezte magát. Kistesó pedig: Úgy legyen!

Kacsa, Pupy!
Nekünk nem volt nászpár, bevallom, nekem nem tetszettek, ami meg tetszett volna egy galambpár, azért horror árat kértek, hát maradt a tetejére is az oldalán található kála motívum, de csini lett.

Monyoka!
Remélem hamar megoldódik a meló kérdés, és lesz egy sokkal szuperebb állása a párodnak és akkor nem lesz semmi akadály a baba előtt :)

Angie!
Jó gyorsan haladnak házikótokkal, bár ez a látványos rész nekünk is rohamosan ment, most meg olyan mintha nem történne semmi, holott dehogynem.

Narco!
Te megküzdesz az évszakokkal, most a meleg a terhesség végére a hideg, kijut nektek minden :)

Syry!
A magzatvíz 100%-os, de van 1-2% vetélési esélye, a londoni módszeres vérvétel meg 95%-os, tudom, ez utóbbi volt nekem, anno utána jártam.

Pupy!
Jajajaj nagyon sajnálom a munkahelyedet, remélem ennél már tényleg cak jobb jöhet, és jönni is fog, az esküvő, tartsa benned ez a lelket, hogy ott a párod aki nagyon szeret és el fog venni feleségül.

kancellárka

Sziasztok!

Timika!
Akkor 18:15 újságosnál!!! :lol:

Nárcisz!
Nekem azért nehéz,mert szeretnék jó nagyokat sétálni, jönni-menni, de egyre nehezebb és a meleg még hátráltat, ezért várom, hogy egy kicsit enyhüljön az idő!
Szépek az esküvői képeitek!2004.júl.10-én volt pont az unokatastvéremnek is! :lol:

Pupy!
Azt, hogy ez életem legszebb nyara nem is vitatja senki, nem erről van szó, nem ezt mondtam!
Milyen indokkal bocsátottak el?Biztos jogos, ill. törvényes ez?Szvsz nézz utána!

Junko!
Ugye jössz a talira?

Réka!
Tettem még fel képeket, nem csak a nevem alattit láthatod!Köszönjük a dicséretet!Hogy vagy? Hogy bírod a meleget? Mekkora már a pocid? Mondtak már neked körülbelüli dátumot a szülésre?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Igen engem is ez zavar. Sétálhatnánk, intézhetnénk még az utolsó dolgainkat. Nekem az is nagy fejtörést okoz, hogy most el kell mennem a párom elé, és hogyan tegyem. pedig nincs messze.

Niki!
Akkor neketek jó volt. Irígykedem. Apa is sajnálja.

Kép
narco

Narco!
Sőt apájának volt a jobb, mert én akkor épp nemláttam semmit az uh-n a doki csak a férjemnek mutogatta mi merre hány méter...

kancellárka

Niki!
Akkor igen szerencsések vagytok, én meg irígy nagyon :wink:
na de majd a következőre remélem eljöhet, bár lehet az más kórházban lesz más protokoll szerint.

Kép
narco

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon sajnálom, amit Veled tettek!!!
Szerintem egy jó ügyvéddel ki lehetne belőlük csikarni valamit, mert mégiscsak a vetélés után és az esküvő előtt rúgtak ki! Anno mi is utána jártunk és az esküvő és a baba nagy fegyvertény a Munkaügyi bíróság szemében ...

Anikó!
Amit a kisfiadról írtál nagyon megható. Kívánom Nektek, hogy mielőbb teljeseüljön a kisfia és a ti vágyatok is egy kistesó személyében!

Rolly, ANikó!
A meló elvan. Nem mondom, hogy életem legjobb melója, de jól fizetnek és ez a lényeg. A főnökök egyelőre nem cseszegetnek (kop-kop-kop), a kolleganőkkel viszonylag jól kijövök. És most más ugysem számít, hisz úgyis mindjárt megyek el kismami táppénzre! :)

kacsa14

Sziasztok!

Nemrég búcsúztam Mátrától... :D Az órát nézve...rég... :roll:
Mivel lusta disznó vagyok a visszaolvasáshoz ( :oops: ), jól kifaggattam a történésekről... :) Már teljesen képben vagyok :wink:

Pupy!
Nagyon sajnálom a munkahelyi történéseket! :(
Velem is volt már melóhelyen, hogy azt hittem minden renden van, keményen dolgoztam, aztán egyszercsak közölték, mégsem hosszabbítanak szerződést... Derült égből villámcsapás... Indoklás: a személyiségem nem felel meg... :lol: (Azt sosem mondják meg, ha kifúr vki... ) Nagyon sírtam, hogy mi lesz stb..., de egymástól függetlenül Mindenki azzal vígasztalt, hogy minden történik vmiért (ezt most nehéz elhinni, de igaz) és ne én érezzem szarul magamat a történtek miatt, hanem Ők... Én is ezt tudom tanácsolni! Tudom, mostanában sok rossz dolog rakódott egymásra..., de azt is tudom, hogy győztes típus vagy!!! :)

Juca, Timika!
Boldog névnapot a csemetéknek!!! :D

Csibe!
A 4D-re rákerestem! Elbűvölő a fiúcska! :D
Meleghez kitartás! (Mindenkinek szól :D )

Aniko!
Látom Ti is letudtátok a kikapcsolódást! Cuki a fiacskád! :D
A napokban azért "húzzatok bele!", hátha nem is szükséges az a lombik... :wink:

Zsúka!
Jó utat, vigyázzatok Magatokra! :)

Dudu!
Azt hiszem, véletlenül megtaláltam, hol fogtok lakni! :wink: Marshalnak mentünk (volna) tápot venni... Esetleg stimmel a hely? :roll: Ha igen, akkor tényleg nagyon közel vagyunk egymáshoz...
A taliötletet én is támogatom!!! Nagyon látnám a pocakodat, meg persze Téged is! :D :wink:

Rolly!
Puszi Neked is külön! :D
A hajnali kelésért nálam is megapont jár... és még vasalsz is! :shock: Mátrának is mondtam, hogy nálam is kivasalhat, ha már úgyis szereti csinálni... Még neki is állt volna a kis édes... :D

Norwell!
Örülök, hogy továbbra is minden rendben halad Nálatok! :D

Nárcisz!
Ekkora lagzit! :shock: Bevallom én még sosem voltam sátoros lagziban...
Moszatkákkal minden oké, rókakoma odébbállt, imád a férjecskéd, mentek nyaralni! Mi kellhet még? :D :wink:

Angie!
Úgy nől a házatok, mint a gomba! :D
Én is álmodozom egy házikóról (is :lol: )..., Nálatok már látni az álmot... :lol:

Most ennyi sikerült..., nem ígérek semmit! :lol: :lol: :lol: 8)
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

url=http://lafemmebonita.com]Kép[/url

Syry most úgy raktam ide ahogy Angie mondta.

Angie!
Most kerültem a gép elé, most nézem őket. Nagyon nagyon köszönöm Neked. Este hívni fog egy barátom, akinek a párja a Raiffesisen banknál dolgozik, és keresnek most embert.
Most itt van a párom barátja is, és iszogatunk egy kicsit... :oops: remélem ezért senki nem ítél el...

Lányok annyira hálás vagyok,h. mellettem álltok!
Vendég

Angie!
Nem tudom ide rakni Syrynek segítesz??
Megnéztem őket és nagyon köszönöm, írom az önéletrajzom és küldöm.
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Sajnálom, de tényleg most már csak jó jöhet. Lehet, hogy az az új munkahely,ami kilátásban van, jó lesz, vagy jobb lesz!
Duddu!
Tényleg nagy lehet a pocid! nekem 3 hete volt 96, de nem ikreket várok.:)Neked is dagad a bokád? Nekem is gyakrabbanelőfordul mostanában.
Megpróbálok feltenni pocis képet. Kb 1 hete készült.:) Kép
dbogica

Nárcisz! :D
Megnéztem én is képeket! :D
Nagyon szépek voltatok!És ezt hivják nagy lagzinak!!!!!
Gyönyörűek a torták!A menyecskeruhád nekem nagyon tetszett igazán egyedi!

Timika! :D
Kristofnak nagyon boldog első névnapot kivánunk! Kép

Kanci! :D
Köszönöm aranyos vagy!Remélem igy lesz! :wink:

Csibe! :D
Szegénykém!Tudjuk,hogy ez nem nyavajgás ha nem tényleg nehéz!
2000 nyarán amikor terhes voltam egész augusztusba 40 fok fölötti volt a hömérséklet!Nem voltam kirobbano formába megkell hogy mondjam!Elviselhetetlen volt! :evil:

Kacsa! :D
Köszönöm,remélem hamarosan teljesül!
Ennek örülök,hogy a munkahely jo! :wink:

Brill! :D
Drága,ari vagy de ez a honap már a lombik előszele!
Jövöhét kedden adom be magamnak ünnepélyesen az első szurit aztán menzi várás és jöhet a mehet! :wink:

Bogica! :D
Gyönyörű kismami vagy!Szép a pocakod nagyon! :D

Pupy!
Kapcsolodj is ki egy kicsit!Rád fér nagyon!Egészségedre váljék! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Kristófka nevében köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! :lol: :lol: :lol:

Anikó :) Én is arra gyanakszom, hogy a meleg mellett az autósülés (hordozó) sem igazán tetszett neki :( De sajnos amíg nem tud ülni, nem tudunk neki másikat venni :( Mi a Römer King és a Concord Trimax X-line között vacillálunk, de valószínűleg a Römert fogjuk választani, mert az komolyabbnak tűnik (igaz drágább is)… :(

Nagyon tündéri lehetett a kisfiad, ahogy a kistesónak épített. :D Olyan megható…

Pupy! Nagyon sajnálom, hogy ilyen szemét módon bántak veled a munkahelyeden. :evil: :evil: Mindig ledöbbenek az emberi aljasságon :shock: :evil: Remélem hamarosan találsz egy sokkal jobb munkahelyet! :!:

Kati :) Gyönyörű szép Petra baba és egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy újszülött! :D Szüléstörténet? Szopizás megy?

Juca :) Utólag is boldog névnapot kívánok a kis Kingának!

Bogica :) Szép a pocid! Hogy fogják hívni a kislányodat?

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

helló csajszik!
ma hívtam a dokit az endo centrumban, és csak szeptemberben lesz idő rá,hogy elkezdjük a kezelést. Vagy 3,v 6 hónap kihagyás....ez van.
puszi zita
ebba

Sziasztok!

Bogica!
Nagyon szép nagy már a pocakod! :D Olyan jó látni! :)

Aniko!
Tök hülye vagyok! :oops: Pedig ismerem a menetrendet és mégis... :roll: A lelkem már ennyire kívánja Neked a babát/kat! :wink:

Ebba!
Ha szeptember, hát szeptember... Remélem sikeres lesz a kezelésed! :)

Dudu!
Neked is jó hiányosan fogalmaztam... :oops: Pedig írtam még részleteket..., de hogy hova??? :lol: Na mindegy. Priviben megírom a lehetséges címet..., bár ezek után már az sem biztos, hogy jól jegyeztem meg 8) Vannak ilyen napjaim... :lol: Pedig az agyam sem terhes, meg a meleget is birom... :mrgreen:

Mátra!
Hazaértetek szépen, rendben???
Marshall csókoltat! :D

Dido!
:?: :?: :?:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok :)
Rolly:)
Köszi a dicséretet, de azért a vasalást se hanyagold :wink:

Anikó :)
Nagyon szép Petra baba :)

Pupy :)
Nagyon sajnálom :cry: Nagyon rád jár mostanában a rúd :(
Írtam levelet :)

Duddu :)
Nem semmi a pocakméreted és ez még nőni fog :D

Bogica :)
Nagyon szép a pocakod :)

Timi :)
Nekünk annó Römer King ülésünk volt és én nagyon szerettem. Biztonságos és nagyon könnyű kezelni :)

Ebba :)
Akkor drukkolunk a szeptemberhez :)

Nagyon sok boldogságot Kingának és Kristófnak :)
Kép

Puszilunk Mindenkit :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt, Lányok!
Ma rövid leszek, mert kitört rajtam a meleg miatti levertség, ma alig bírtam felkelni (na, ez máskor sem könnyű, de ma!!!)
Visszaolvasok, aztán jövök!
Rolly
rolly

Mátra
Milyen volt a tegnapi nap :?: Végül Brill csatlakozott hozzád, amíg párod pihent :?: Hasad hogy van :?: Költözés :?:

Pupy
Remélem, jobban vagy, örülök, hogy már a jövőt kutatod, önéletrajzot írsz, továbblépsz. :( :P Igaza van Angienak, Te egy győztes típus vagy. Szorítok nagyon, hogy minél előbb találj egy (sokkal jobb) munkahelyet! :P

Narco
A kisfiam Halak. :P Tényleg döbbenetesen érzékeny a világ minden rezdülésére. A zajban képes meghallani a tücsök ciripelést, és egyébként imádja a csöndet (ez néha kicsit ijesztő, hogy mennyire utálja a nagyon hangos zajokat, pl. minden egyes troliajtó csapódáskor is befogta a fülét)
Igazi sátras lagziban gyerekkoromban voltam. Örülök, hogy nagyon jól sikerült és hogy mindent megteszel, hogy csak a szépre emlékezz. :lol:

Kati
Petra baba gyönyörű!! Gyere, mesélj róla! :lol:

Duddu
Nem semmi méret!! Nagyon kíváncsi vagyok a pocis képre (Micimackó sok méz után? :wink: :lol: )

Kancellárka, Narco
A párom nekem is bejöhetett annak idején az Uh-ra. :P A dokim szinte mindent csak neki mutogatott (időnként nekem is), közben meg diktált.

Kancellárka
Újra munka, új kínzás :twisted: ? (klíma jó már?)

Csibe
Nagyon jó képek!! És úúúúúúúgy örülök hogy holnap taliztok! :lol:

Kacsa
Örülök, hogy a munkahely nem horror. És ugye a mensinek híre –hamva sincs még??? Nagyon drukkolok!! :P

Brill
Micsoda memória! Mesélés utáni emlékezetből ennyi mindenre emlékszel!! :lol: (igaz, éjjelre kicsit szétestél, ahogy írtad, és kerested a részeket Duddunak, de ezt meg olyan aranyosan csinálod! Már alig várom, hogy kismamaként keresgesd, hogy mit hova írtál! :lol: )

Dbogica
Nagyon szép kismama vagy!!! És olyan hihetetlenül jó látni a boldogságodat!!! :lol:

Aniko
Már jövő hét kedd??? De jó!!! Úgy izgulok!!! És nagyon drukkolok!!! :lol:

Ebba
Szeptember. Ha egy diák szemével nézed, akkor jaj, mindjárt itt van! Így nézd, jó???
Ha pedig elkezdődik a kezelés, mi nagyon drukkolunk, és meglátod, meggyógyítanak!! :P

Annácska
Peti baba egy tündér!! :lol: Valaki írta még korábban, hogy itt csak szép babák születnek, és ez nagyon igaz!!! :lol:

Timika
Jó talit holnapra!! És olyan jó, de én is tudom, hol van a Kárász végén a nagy újságos!! :lol:

Angie
Olyan jó látni a segítőkészségedet!! (és most nem csak a vonalzóra gondolok, amit Pupyval gyártotok!) :P

Szép napot kívánok Mindenkinek, írás közben lassan felébredtem, vasalást tegnap délután befejeztem (persze azóta újra mostam, de most nem építek új hegyet! :oops: ).
Én is szeretnék talzini Veletek, remélem, sikerülni fog! :P

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép

(Mindjárt visszajövök! :wink: )
rolly

Aniko Kép
Névnapodon azt kívánom, hogy álmaid valóra váljanak, és kisfiad nagy örömére a következő névnapot már négyen ünnepeljétek!
Kép

Szeretettel: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Pupy Kép
Névnapod alkalmából kívánok Neked minden szépet és jót, de a következő névnapodra mindenképpen azt, hogy hármasban ünnepelhessétek, feledve a sok rosszat nagy-nagy boldogságban!!!
Kép

Szeretettel: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Jó reggelt!

Felbuzdulva Anikó korareggeli vasalásán én már meg is főztem: Citromos csirke + rizs.

Rolly!
Mensinek nálam sosincs se híre, se hamva. Csak egyszer otteerem, eláraszt és utána elvonul. :cry:
De komolyra fordítva a szót. Holnap leszek 28. cn-en. De pici késésben van a ciklusom. Az LH tesztnek szombaton lesz 2 hete. Úgyhogy kb. akkortól nem várom ...

Éjszaka az egyik Nagypapámmal álmodtam, aki sajnos már nincs velünk. Utána rögtön fel is ébredtem. Annyira furcsa volt az egész. Utána még percekig hevesen vert a szívem.
Ugyan álomfejtéshez nem értek. De próbálok jó jelet látni Nagyapám megjelenésében ...

Na húztam melóba. Du. jövök!

Szép, hűs napot!!!

kacsa14

Annácska
Ha a kislányodnak ma van a névnapja, akkor neki is nagyon sok boldogságot kívánok, fantasztikus élményeket a kisöccsével! :lol: (ha nem ma van, akkor is érvényes a kívánság, mert én úúúúúúúgy szeretek örömteli köszöntőket írni!! :P :P :lol: )

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Pupy! Anikó!

Én is nagyon sok-sok boldog névnapot kívánok Nektek és hogy jövőre már plusz 1-en ünnepeljetek!!!

Kép

kacsa14

Lányok, megyek hajat mosni, aztán ma is megyek a suliba a kisfiammal, meg vásárlás stb.
Azt hiszem, jobb ha egyelőre eltűnök, mielőtt teleírom a topikot!! :twisted:

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Anikó! Pupy!

Nagyon boldog névnapot kívánok, és azt hogy a legnagyobb álmotok válhasson valóra!
Kép
Üdv mindenkinek

kancellárka

Jó reggelt, csak egy gyors bekukk!

Anikó :) Pupy :) Én is nagyon boldog névnapot kívánok nektek és hogy jövőre már hármasban illetve négyesben ünnepelhessetek!

Rolly :) Ha tudod, hol az újságos, jöhetnél ám te is! :lol: :wink:

Szép napot!

KépKép

KépKép
timika

Anikó, Annácska!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok Mindkettőtöknek és kívánom azt is,h. minél hamarabb pocilakóval gazdagodjatok, és minden álmotok valóra váljon!!!
Kép

Megyek visszaolvasok..
Köszönöm a köszöntéseket :oops:
Vendég

Timike, Csibe!

Akkor holnap 18:15. Hát jó hogy ott leszek.

Rolly!
Aranyos amit írtál. Én akkor érzem ugyanezt, ha sporteseményeket nézek vissza. Pl. kajak-kenu amikor a csajok lecsúsztak az aranyról az Olimpián. Ahányszór újra nézem mindig szurkolok nekik, hogy mégis csak megnyerjék. :)

Pupy!
Nagyon sajnálom. Most tényleg jól időzítettétek az esküvőt, van mi vigasztaljon.
Egy kis italozás sosem árt. :)

Anncsáka!
Nagyon édes Peti! Hasonlít rád,. már ahogy emlékszem a fotóidra.

Niki!

CD-t igazán nincs mit. Nyilván otthon hagytam őket. Olyan rövid eszem van, hogy ha a főnök ezt tudná...

Most mennem kell, nagyon bocsánat akinek nem válaszoltam/írtam.

Ja, képzeljétek férjem azt álmodta, hogy "szültünk". Azt mondta nem kiabáltam, de nagyon fájt. És azt is mondták neki, a kórházba, hogy csak fél óra az egész. :)
Hát de édes, nem?
Vendég

Jo reggelt Lányok!

Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!Annyira figyelmesek és kedvesek vagytok! Kép

Pupynak Annácskának és talán Pankának!
Szeretnék én is teljes szivemből nagyon boldog névnapot kivánni! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Brill!
Aranyos vagy! Köszönöm, én is így érzek. Iszonyatosan boldog kezdek lenni.
A sátoros lagzinak megvan a hangulata. De csak olyannak érdemes ilyet csinálni, aki tényleg vidéken nőtt fel, és erre vágyik. Sokkal felszabadultabbak az emberek. Már a sátorépítésnél szerdán elkezdődik a buli, az ivászat. Mindenki jön segíteni, iszonyat nagy a felfordulás. Én szerdán saját kezűleg elmostam a 200 főre a terítéket: 4 féle poharat, 4 féle tányért és az evőeszközöket mind. Egész nap ezt csináltam.

Pupy!
Semmi baj nincs abban, ha mulatsz egyet, és bút felejtesz. Azt hiszem, így könnyebb, hogy érzed mi mindannyian melletted állunk, illetve sok-sok barátod is. És látod a következő álláslehetőség, sincs már messze.

Bogica!
Nagyon szép a pocid. Babóca gondolom tornázik már benne igen aktívan. Nem csinálsz vonalzót?

Anikó!
Köszi neked is.
A menyecskeruhámat varrattam, mindössze 2000 Ft-be került, és az anyósomtól kaptam rá egy igazi kalocsai hímzéses díszes ünnepi kötényt. A kis piros ruha két részes és igen cuki. Most már nem jönne rám.

Ebba!
Nagyon sajnálom, hogy így várnotok kell. De nagyon szurkolok, és sok-sok kitartást küldök neked. Hidd el semmi baj nem lesz, és sikerülni fog. Legalább a probléma gyökere megvan, és nem sötétben tapogatóztok.

Rolly!
Akartam írni a kérdésem mellé, hogy csak nem halak?
Gondoltam, sőt éreztem. Én is halak vagyok. Kis aranyos kisfiad lehet.

Anikó, Pupy, Annácska!
Sok-sok örömben gazdag névnapot kívánok neketek. Sok puszi keretében :)

Kép

Kép
narco

Jó reggelt :)

Pupy, Anikó :)
Nagyon boldog névnapot Nektek :) Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Most el kell mennem, talizok az egyik főnök arátnőjével. Kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Írtak a Raiffeisentől, és nem tudják,h. keresnek-e embert, majd augusztus végén küldjem el az önéletrajzom..
el vagyok nagyon keseredve... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Anikó! Pupy! Annácska!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK

Kép
Vendég

Jaj Annácska ne haragudj, persze hogy neked is boldog névnapot kívánok!
Kép

kancellárka

Sziasztok!

Brill, Rolly!
Köszönjük a kissrác dicséretét! :lol:

Annácska, Anikó, Pupy!
Boldog névnapot!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kép
Kép
mátra

Anikó! Pupy! Annácska!

Kép
mátra

pupy,aniko annacska.

nagyon boldog nevnapot kivanok.

most ennyi sutom a tortat.

Kép
monyoka

Sziasztok

Anikó, Annácska, Pupy!
Boldog Névnapot!!!

Szülinaposok!
Utólag is Boldog Szülinapot!

Bogi
Nagyon szép kismami vagy!
mekkora már a pocid! Hihetetlen!

Annácska
Peti baba milyen nagy már! :)
Nagyon szép a kisfiad! Büszke lehetsz rá!
Annamari hogy van?

Szisz
szisszka

Sziasztok
Anikó, Annácska Pupy !
Sok boldog névnapot kívánok!!!

Angie!
köszönöm a vonalzót remélem jól írtam be és megjelenik.

ma már a 26 napon vagyok holnap lesz 10 napja az inszemnek nem tudom csináljak tesztet vagy még várjak. igazán nem érzek semmit jót se, rosszat se. ezekkel a tesztekkel az a bajom hogy a kis reményt is képesek elvenni. de pozitívan állok a dolgok elé és akkor még sikerülhet.
most kezdtem el olvasni egy könyvet a kolleganőm, barátnőm ajánlotta Éld az életed. olvasta valaki szerintem sokat segít a pozitív gondolkodásban.
lehet hogy a válaszokat ma már nem tudom megnézni de majd jövök.

Üdv mindenkinek:anita
bellanitta

Anita!
Nem sikerült rendesen beírnod. A profilban kell az aláíráshoz bekopizni, és betenni a szögletes zárójeleket, ahogy írtam priviben.
Szerintem még nem csinálj tesztet. A 15-16-ik napon mutatja ki biztonságosan a teszt. Addig csak magadat fogod hergelni. Én kívánom, hogy most sikerüljön. Mennek a drukkok!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?