Jó reggelt!
itt már most hét ágra süt a nap
Dóri Te nagyon jól bírod a meleget? Az a kirándulás engem nem vonzana. Tüncike mocorog most már többször is?
Mamen én 1 hónapja a ruhavásárlással azért voltam gondban mert nem találtam méretet, pedig nem is vagyok kövér
Fenekem, combom az van, de hasam az nem volt akkor még, és mégis. Én az árcimkéig el sem jutottam
Annyit lagzisztok
Egy jó mulatós lagziba én is szívesen elmennék, de nem igen lesz ilyen a közeljövőben.
Candi, Hoppá remélem kipihenten tértek vissza hozzánk
És Candi is babásan, már nekem is fúrja ám az oldalamat a kíváncsiság vele kapcs.-ban, mert a múltkor sztem beágyazódott.
Nektarin, Anyusziszi, Ti merre vagytok? Jelentkezzetek
Zsizsik Te még vagy a héten ugye?
Málna remélem sikerült mindent átgondolnod, és örömmel jössz ujra közénk.
Meli, kíváncsi vagyok, hogy a vonalzó szerinti ovulációkor ténylegesen lesz e pé-d? Szerintem Te is úgy leszel mint én az utolsó ciklusban, már a 13. napon volt folyásom, és ugye köv. nap tüszőrepi
Most meg itt pocakosodok a gép előtt
Bea szép nevet választottatok Óriáskának. Ádám névnap van máskor is, vagy csak dec.-ben?
Muszkuru jövök Neked egy beismerő vallomással, én nagyon szeretem a nyúlhúst, és Krisztike is. Tegnap kaptam is egy nyuszit, de most meg sajnálom megenni, na szépen nézek ki mi?
Viszont nem én vágtam le, akkor így nem gáz annyira, ugye
Nika, Vikike párosról senki nem tud semmit?
Icus az nem baj, ha nem bízol ebben a hónapban, nekem is akkor lett poz. a tesztem, amikor leírtam a hónapot
Mókuska anyósod meg volt elégedve a renddel? Pizza, ide is jöhetne
Bablevest is küldhettél volna, tegnap úgy megettem volna, de nem volt itthon fehérbabom
Na, mindenkinek szép napot!
Gabi és Bütyike 8+0
Holnap orvos, de jó