Új privát üzeneted érkezett!

Most éppen úgy pihenek,hogy ülök a gép előtt,és irogatok nektek!!! :wink:

Kép
bea27

Candi
Én is szivesebben csinálnám hajnalban v. este, de ugye ki kell használni amig a gyerkőcök nincsenek itthon. :wink:
Amugy meg muszáj most csinálnom, mert 10-én jövünk haza a nyaralásból 12-én meg vendégek jönnek Marosvásárhelyről.

Kép
Kép
mókuska

Látjátok ezt??147 nap múlva szülök!! :shock: :shock: Te Jó Isten!!

Kép
bea27

Mókuska: pedig Dani biztosan segítene feltörölni a sszobákat :wink:
Hű, akkor a vendég sereg után mehettek megint pihenni! Gyerekekkel jönnek?
Bea: ezt a 147 napot ne ved készpénznek, lehet előbb, lehet később. Szilveszterig biztosan meg lesz Ádi :wink:

Andi
candi

Candi
Egy gyerekük van, de ő már nagyobbacska. Kb. 10 éves. Szégyen, de nem tudom pontosan :oops:

Kép
Kép
mókuska

Akkor biztosan jól meg lesznek Liliékkel! Rég találkoztatok már velük?

Andi
candi

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.Itt vagyok anyuéknál.
Elakartam menni intézni a Gyesemet...Kitöltöttem minden papírt és gondoltam egy merészet ,mondom felhívom a Teve utcát,hogy meddig lehet menni.Kiderült,hogy nem is oda kell mennem hanem Vácra...Biztos nem kaptam volna agyvérzést... :twisted: Kihúzom a nyerő sorszámot,kb 253-an vannak elöttem és amikor végre kb.3 óra sorban állás után leteszem a hátsóm az ügyintéző elé, (jó esetben )mosolyogva közli velem,hogy VÁc...
Oda megcsak holnap tudok menni... :x

Na mind1.

Tegnap este nagyon rossz kedvem volt.
Vissza gondoltam arra,amikor tehes voltam(nem attól volt rosszkedvem!!!),és rájöttem,hogy a mostani terhességem egészen más lesz.Akkor szinte burokban volam.Nem ért semmilyen külső hatás,semmilyen negatív információ,dolog.Most meg a jó dolgok mellett, amiket írogatunk annyi rossz dolog is beárnyékolja ezt a szép állapotot...Ezek a problémák régebben is megvoltak,csak nem "tudtam"róluk.De most valahogy sokkal érintettebnek érzem magam,és jobban foglalkoztatnak ezek a dolgok.
Tegnap olvastam itt a babaneten egy kislány tragédiáját....Akkor egy pillantra azt gondoltam,hogy nem vállalom be a következőt mert csak aggódni fogok...
Persze nem dughatom homokba a fejem,de valahogy védekezni kell ezek ellen a negatívumok ellen,csak még nem tudom,hogy hogy.Nem jövök többet??!!Na nem!!Nagyon jó embereket ismertem meg itt, akiket nyugodtan hívhatok barátoknak is.
Aztán győzőtt a józanész...Behúzom a radarjaimat és átlépek minden negatív dolgot.

Kismamik!

Most még találgatjátok,hogy kislány vagy kisfiú.És örültök vagy egy kicsit csalódottak vagytok - ami szerintem lehet egy természetes reakció- amikor az orvos megmondja mit lát az uh-on.
De amikor vége a 9 hónapnak, megküzdöttetek mindketten azért,hogy megszülessen a baba és odarakják a kis magzatmázas békát a melledre,amikor még a köldökzsinórba lüktet a vér ,az utolsó testikötelék még összeköt benneteket,akkor azt fogjátok mondani,hogy teljesen mindegy,hogy mi lett...Egészséges!!és ez a legfontosabb.

Ne idegeskedjetek,próbáljatok magatok köré egy burkot vonni ami megvéd a negatív dolgoktól.Sajnos már lehetőség nincs arra ,hogy megvédjétek a babát.

Pusza mindenkinek!!

málna2162

De valahol azt olvastam,hogy 145 nap a megmozdulástól!Remélem jól emléxem,hogy 145!!Ennek nemlehet valahol utána nézni??Nemtudom,hogy hol van már ez a faszi a kajával! :x

Kép
bea27

NaMálna!!Nagyon "komoly" az üzid!De,ha mindenki félne a terhességtől,már kihalt volna az emberiség!!Én is olvastam azt a csajt (babát akarokban!)SZÖRNYŰ dolog,de szerintem egyértelműen orvosi hanyagság volt a dolgok mögött! :x
Nyugodjál meg!!Ne izgulj!Minden rendben lesz veled (veletek!) :wink:
Puszi!!

Kép
bea27

Candi
Már nagyon rég találkoztunk, 12 éve! Régi ismeretség ez, még ált. iskolás koromban kezdtünk el levelezni, a cimét ugy kaptam vkitől. Aztán 90-ben volt nálunk a családjával (közvetlenül a forradalom után), mi 94-ben viszonoztuk a látogatást- akkor már férjnél volt. Azóta csak levelezünk, sokminden történt velük és velünk is. Most végre ujra találkozhatunk! Már nagyon várom!!!

Kép
Kép
mókuska

Ja!!!Az meg eszedbe ne jusson,hogy elhagysz minket!! :x

Kép
bea27

Nem akarlak elhagyni benneteket,csak tegnap kicsit megértettem azt, amit nemrég Anyusziszi írt...
Szerintem is orvosi hiba van a dologban.Amikor én szültem, az első pillanattól fogva rajtam volt a szívhang monitor...Csak a kádban nem.
Én csak azt akartam írni hogy, az a gondolatainkat nagyon befolyásolják ezek a dolgok, még az is lehet,hogy a fogamzást is,bár ebben nem vagyok biztos.

Na megyek szunyoghálót venni.Két hetet nem bírok ki a Tiszánál a legyekkel.Még a végén beköpnek :lol: :lol: ,ha apa nem elég gyors :lol:

málna2162

Na végre jobb a kedved!!! :wink:

Kép
bea27

Bea
Ezt Neked küldöm. Éjszaka csináltam...
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Köszönöm!!Aranyos vagy!!Mi ez?? :oops:

Kép
bea27

Ezek papírzsepi tartók.

Mókuska

Nagyon jók lettek!!Én is most vettem natúrt,még keresem hozzá a megfelelő szalvit!
Már összepakoltam az összes motyómat.A két hétben lesz időm foglalkozni vele :D

málna2162

A végére rájöttem!! :lol:
Málna!!Mikor jöttök vissza??
Már 4 esben!! :wink:

Kép
bea27

Hello,I'm back!!!!!!!!!!!!!!
Bea,te is új frizut csináltatsz????????Nincs már gond a rádióval???
Viseld büszkén a cicid,sokan irigyelnek ám....

Vettem magamnak szalvétatechnika-eszközöket,délután úgysincs forgalom,kidekorálok valamit!!!!!!!

Málna,nem ismertem most rád!!!Történt valami,ami ennyire kiborított????Nyugodtan írd le,ha tudok segítek!!!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Mókuka: milyen szép barátság a tiétek akkor, biztosan nagyon jól og telni az a pár nap!
Málna: Te mindig azt mondod, hogy ne legyünk negatívak, akkor légyszíves Te se ! Biztosan teljesen más lesz a következő terhességed, sokkal több tapasztalatod van és biztosan sokat is tanultál az elmúlt 3 év alatt. de éppen ezért talán jobban fogod tudni akérdéseidre a választ, bátrabban fogsz kérdezni az orvosoktól!
Én is olvastam sajnos ezt a szomorú történetet, sajnos nagyon sok szomorú történettel találkoztam is a kórházi munkám során / szülészeten dolgoztam /, de ennek ellenére mégis az a legnagyobb vágyam, hogy az Anyaságot átélhessem, veszély mindenben van az életben, de ha erre gondolunk mindig akkor senki nem merne vállalni ilyen kockázatot!
Azt, hogy mennire van szükséged ránk és arra, hogy az örömöket, bánatokat megbeszéljük Te tudod, de homokba úgysem dughatod a fejedet.
Na én is komolykodtam egy kicsit, de többet nem vagyok hajlandó, szerintem felesleges szunyoghálót venni, így hogy fogod bekapni a legyet? :wink:
Bea: erre a kérdésedre nem tudom a választ, bár biztosan utána lehet valahol bogarászni itt a neten!

Andi
candi

Mokuka=mókuska :oops:
Nagyon szép lett ez a zsepi tartó.
Meli te mit akarsz dekorálni?
Málna: valami új technikát nem próbálsz ki nyaralás alatt. Már deku.-ra és társaira értem :wink:

Andi
candi

Én már rég voltam hobby boltban, most spórolni kellett a nyaralásra. Nagyon gyorsan összeválogatok 8-10 e ft-ért ezt-azt :oops: ugyhogy most hanyagoltam egy kicsit :lol:

Kép
Kép
mókuska

Candi,még nem tudom,van itt nálunk egy -két eladnivaló ajándéktárgy,köztük naturfa kulcstartó,vagy agyagkaspó....majd meglátom!!!Csajok,mielőtt ráteszitek a szalvétamintát,előtte színre festitek????Mivel csináljátok???Kezdő vagyok :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118

Kár,pedig szivesen utánanéznék annak a kórháznak!Főleg a Dokinak!!

Kép
bea27

Meli
Sztem szebb ha előtte lealapozod. Én akrilfestéket szoktam venni, de épp a multkor olvastam, h a diszperzit falfesték is tökéletesen megfelel erre a célra. Sokkal olcsóbb, venni kell hozzá szinezőfestéket, kikeverni tetszés szerint a szineket és kész.

Kép
Kép
mókuska

Köszi,kipróbálom!!!!Most egy kaspót választottam ki,de elég gyengécske lett az első kísérletem,ezzel még nem dicsekszem....de van egy tökjó tervem,ha azt megcsinálom,majd megmutatom!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli!!Nem csináltatok új hajat most!Nekem ez nagyon megfelel!!De lehet,hogy a kozmetikába berohanok,mert olyan csúnya a szemöldököm!! :? Csak a gonosz nő van ebben a műszakban!!Majd meglátjuk!Most megyek!Majd még jövök!!Aztán ügyes legyél MELI!! :wink:

Kép
bea27

Mindenki most ebédel? :lol: Mi finomat? Én tököt szintén a fagyóból mint tegnap a bablevest. A sors ma sem akarta, h pizzát rendeljek, most a változatosság kedvéért a pénztárcám a kocsiban maradt :roll: Majd nyaraláskor elmulatjuk a megmaradt pénzt :lol: :wink:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Candi szívesen megnézném, azt ahogy feltöltöd az új medencédet vízzel. Kép

Málna nyaralásra kapsz igazolást, de nehogy már itthagyj minket.Figyelj nekem már elég sok negatív dolog van a hátam mögött, nem mondom, hogy egyáltalán nincs bennem félsz, de ez természetes. :) Viszont ez a két tökéletes rosszcsont erőt ad nekem, a következő hónapokra :D és mivel ők ilyen szuperre sikerültek, biztos, hogy a kistesójuk is az lesz, és ez számít.

Muszkuru gólya elő lett már véve? Most nincs otthon a párod, max. a nyuszónak lesz egy új játszótársa :shock:

Bea terhesség alat előfordulnak ilyen dolgok. Ha hiszel a lélekvándorlásban az választ ad ezekre a dolgokra. De van egy nagyon jó film is, ami a terhesség alatti látomásokról, érzésekről szól Szem 2. Bár terhesen nem javasolnám, hogy megnézd.

Itt nálunk megint tombol a hőség, én hülye meg palacsintát sütöttem. Nem is volt ám melegem...á dehogy.
Na lányok nekem a cicim egyik terhességem alatt sem nőtt meg :cry: , viszont szoptatás alatt igen :lol: és tejcsi is volt benne bőven :wink:

Mókuska szép a zsepitartó. Én még semmit nem csináltam. Most a mozaikkal szemezek, de a kimaradt lapok elég vastagok hozzá :shock: de azért lehet, hogy kipróbálom. :wink:

Majd még jövök, most elfelejtettem mit akartam még írni, annyit kellett visszaolvasnom. :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na mi történt,senki sem maradt itt??????????

Kép Kép
meli1118

Én itt vagyok...

Kép
Kép
mókuska

Megjöttünk!!

Kép
bea27

Plutó!!Mi az a film??

Kép
bea27

Sziasztok

Újra itthon.
Nem kaptam szunyoghálót :twisted: Biztos télen fogják árulni...

Nem fogok elvállni tőletek.
Kis_plutónak és Candinak és mindenkinek igaza van.De akkor is,csak ilyenkor döbben rá az ember ,legalábbis én, amikor ránézek Mátéra.Nem vagyok hívő,sőt megkeresztelve sem vagyok de összeteszem a kezezm,hogy egészséges és minden rendben volt vele a terhesség alatt.
Igazából szerintem ez csak a szerencsén múlik...Már ami a genetikát illenti.Apát időnként szoktam faggatni,de nem szívesen oszt meg velem dolgokat,mert tudja,hogy miért kérdezem...Igaza van ,csak feleslegesen aggódnék.

Candi

Még nem tudom,de viszem az egész felszerelést!

Meli

Én lealapozózom elötte.Vigyázz,hogy világos szalvéta alá ne kenj sötétet... :wink: Ismerek olyat aki csinált már ilyet :shock: ...szép néger macik lettek... :lol:

mindenkinek aki szeret ügyeskedni itt nagyon jó ötletek és tanácsok vannak:
http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.htm

málna2162

Kép

málna2162

Na végre,hogy ennyien visszajöttetek!!!!!!!!!!Málna,elő a pozitív gondolatokkal,mert nekem is kell némi lelki támasz és ezek TI vagytok!!!!!A családom nem fáraszthatom ezzel mindig :roll: :roll:

Gabi,engem is érdekel az a film....szeretek borzongani :shock: :shock:

Kép Kép
meli1118

Ezt a mailt vmelyik nap küldték. Ki is szereti a tengert :lol: :lol: :lol:

Mentek tengerpartra idén?

Akkor figyeljetek!

Egy kékbálna több mint 1800 liter spermát termel egy magömlés során, De
ebből csak 10% éri el a célt. Tehát 1620 liter sperma kerül a vízbe
alkalmanként. Ezért sós a tengervíz! Ha legközelebb a tengerben fürdesz,
jusson eszedbe ez a kép! Jó nyaralást!
Kép

Kép
Kép
mókuska

Halihó!
Hogy nem tud legalább egy picit hűvösebb lenni, megsülök!
Bea:milyen lett Apa frizkója, és téged megtépkedtek?
Málna: barkácsboltokban nincsen?, pedig ezekben a tonnányi hírdető újságokban mindig írják! Gazdabolt esetleg?
Plútó: remélem a mai eső / ha lesz / feltölti a medencémet és akkor mint a kis hableány fejest ugrok este!

Andi
candi

Köszi Mókuska :twisted: , ha látok ilyet,lefényképezem, bár arra felé nincsenek csak kisebb delfinek meg cápák!

Andi
candi

Mókuska,köszi!!!De a bálnák legalább nem olyanok,mint a delfinek és mi,hogy kedvtelésből is szexelnek,nem csak a fajfenntartás végett :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Nos Kislányok, én szépen lassan elbúcsúzom tőletek!
Legyen mindenki nagyon szép, okos, ügyes és vidám az elkövetkező hetekben :lol: Kép
Remélem a hazaérkezésemkor nagyon sok jó hírt olvasgathatok felőletek.
Kismamik vigyázzanak magukra és pihenjenek, hűsöljenek sokat, Kép várakozóknak pozitív tesztes és aktív éjszakás, nappalos heteket kívánok Kép
Nyaralósoknak jó pihenést.
Kép És ugy együtt mindenkinek szép heteket, legyetek jók!
Sok puszika: Andi Kép

Andi
candi

Bea írtam a film címet is :D Szem 2

Meli én is szeretem a filmeket, de amióta terhes vagyok nem nézek olyan félősebbeket. Viszont az RTL Klubon kedden futó esti sorozat nagyon tetszik :wink:
Jó akció-filmre bármikor kapható vagyok :wink:

Mókuska ez a kép szörnyű

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na lépek, nemsoká jön apa.

Candi
Jó pihenést!!!

Remélem senki nem orrolt meg rám a kép és a szöveg miatt :oops:
Ha tudok este jövök.

Kép
Kép
mókuska

Bocsi,hogy eddig nevoltam itt köztetek,de bealudtam!! :oops:
Az előbb ettem jégkrémet,és rá pár percre elkezdett nagyon rugdosni Ádika!! :lol: Gyorsan szóltam Apának,mert Ő a másik szobában nézte a TV-ét,és érezte,ahogy kétszer rugott!!VÉGRE!!!! :lol: :lol:
Dóri,mikor jön haza?Holnap,ugye?

Kép
bea27

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok, mert vár a vasalni való! Egész nap olyan hőség volt, hogy nem dolgoztam, most próbálom bepótolni.Ti hogy bírjátok ezt a meleget? :? Én megsülök még most is.
Candi, te most elmentél nyaralni? Mindenki itt hagy bennünket?
Málna, köszi, hogy feltettél! Tök jó "közétek tartozni". Köszi, hogy befogadtattok, ha nem is jövök gyakran. De a nyaram mindig ilyen rohangálós. Most is ruháért voltam az esküvőre, de semmit nem találtam, olyan árak vannak, hogy nem bírja a pénztárcám. úgyhogy beestem a szekrénybe és turtam.Hát sikerült is találni két ruhát.Hurrá!
Bea! Bizti nagy élmény volt, hogy mozgott a baba apának is. Sajnos mi nem érhettük meg, de majd a következő...
Mókuska! Brutális a kép amit a bálnáról találtál. :shock: szerencsére már túl vagyok a tengeri nyaraláson. :lol:
üdv Mamen
mamen

Sziasztok!

Bea!
Először is mégegyszer gratulálok Ádámhoz :D :D Szupi hogy már Apa is érzi,ahogy tornázik :D
Ma jöttünk meg,és már vagy 1 órája csak olvasok :roll: Holnap megint csak este felé leszek,mert tantestületi kirándulás lesz.35 fokban 8) :twisted: De nem hagynám ki semmi pénzért.A közelbe megyünk,Tihanyba,ha rosszul érzem magam,akkor a férjecském eljön értem :D

Kis_Plutó!
Sajnálom a dokit :cry:
A fugázást ha lehet hagyd másra.

Málna!
Van igazság abban amit írtál,de nem vagyunk hozzászokva,hogy negatívan gondolkodsz :D
Szerintem pont azért lesz szerencsés ez a hónap(mármint a jónás miatt) :D
A buli jól sikerült,és nem volt különösebb apropója.Anyu minden évben meghívja a tesvéreket,meg barátokat egy vörösboros marhapörköltre.Közbe iktatunk egy kis fürdőzést,ping-pongot és hasonló finomságokat :D

Meli!
Akkor megérte mégis útba ejteni a Balatont :P Remélem a pé.-t is sikerült elkapni.Nem a mennyiségen van a hangsúly,hanem az időzítésen :wink:

Mókuska!
Nagyon ügyi vagy,hogy így rendbevágod a lakást.Cserébe a nyaraláson kérj egy óriás pizzát :P .Azért remélem pihiztél is egy kicsit :)

Hoppá,Candi!
Kár,hogy kissé megkésve,de azért nagyon jó nyaralást kívánok nektek :D
És Candi,én a múlt hónapban írtam Hoppának,hogy gyanús nekem,most veled kapcsolatban érzem ugyan ezt.Remélem vittél magaddal tesztet :DÉs azzal fogadsz minket :D
Celldömölkön voltunk egy új fürdőben,és annyi gólyát láttam útközben,hogy mindenkinek tudtam küldeni egyet.remélem odaérnek,és nem tévednek el :lol:

Muszkuru!
Nem semmi napod volt tegnap.Még jó,hogy nem lett komolyabb baj.
Olyan hajót sajna nem láttam.Én a közelben kerestelek :roll:

Mamen,Icus!
Jó,hogy jelentkeztetek :D .Ha tudtok,azért gyertek gyakrabban :!:

KépKép
takido

Jó reggelt!
itt már most hét ágra süt a nap Kép
Dóri Te nagyon jól bírod a meleget? Az a kirándulás engem nem vonzana. Tüncike mocorog most már többször is?

Mamen én 1 hónapja a ruhavásárlással azért voltam gondban mert nem találtam méretet, pedig nem is vagyok kövér :( Fenekem, combom az van, de hasam az nem volt akkor még, és mégis. Én az árcimkéig el sem jutottam :roll: :D

Annyit lagzisztok :wink: Egy jó mulatós lagziba én is szívesen elmennék, de nem igen lesz ilyen a közeljövőben.

Candi, Hoppá remélem kipihenten tértek vissza hozzánk :wink: És Candi is babásan, már nekem is fúrja ám az oldalamat a kíváncsiság vele kapcs.-ban, mert a múltkor sztem beágyazódott.

Nektarin, Anyusziszi, Ti merre vagytok? Jelentkezzetek :!: :!: :!:

Zsizsik Te még vagy a héten ugye?

Málna remélem sikerült mindent átgondolnod, és örömmel jössz ujra közénk.

Meli, kíváncsi vagyok, hogy a vonalzó szerinti ovulációkor ténylegesen lesz e pé-d? Szerintem Te is úgy leszel mint én az utolsó ciklusban, már a 13. napon volt folyásom, és ugye köv. nap tüszőrepi :wink: Most meg itt pocakosodok a gép előtt :wink: :wink:

Bea szép nevet választottatok Óriáskának. Ádám névnap van máskor is, vagy csak dec.-ben?

Muszkuru jövök Neked egy beismerő vallomással, én nagyon szeretem a nyúlhúst, és Krisztike is. Tegnap kaptam is egy nyuszit, de most meg sajnálom megenni, na szépen nézek ki mi?
Viszont nem én vágtam le, akkor így nem gáz annyira, ugye :?: :roll:

Nika, Vikike párosról senki nem tud semmit?

Icus az nem baj, ha nem bízol ebben a hónapban, nekem is akkor lett poz. a tesztem, amikor leírtam a hónapot :D

Mókuska anyósod meg volt elégedve a renddel? Pizza, ide is jöhetne :wink: Bablevest is küldhettél volna, tegnap úgy megettem volna, de nem volt itthon fehérbabom :(

Na, mindenkinek szép napot!

Gabi és Bütyike 8+0
Holnap orvos, de jó :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!Ki van itt??? :roll:

Kép
bea27

Jó reggelt!!!!Ma egész nap itthon vagyok,jön 3 diák angolozni,meg főzök...takarítok,de olyan álomkór kapott el ,hogy 7-kor visszaaludtam,most ébredtem :oops: nyomasztó volt felénk az idő,most meg esik.....legalább felfrissülünk egy kicsit,csak azért vagyok morcos,mert ma jönnének 3-ra elvinni az udvarról a sok hulladék faanyagot,bontott téglát stb....ez esőben fincsi lesz....pedig utána füvesíthetnénk a hátsó kertet is :x :x :x semmi nem alakul jól.....most én vagyok nagyon passzív.....ne törődjetek vele,csak puffogok itt magamban!!!Tegnap este egy fantasztikusat szeretkeztünk és ma reggel 37,1 volt a hőm,tehát,ha volt ebben a hónapban pé-m akkor már tuti elmúlt....most jön a visszaszámlálás....tesztelésig még kb.2 hetem van...na addig biztos tökjó fej leszek....már most tesztelnék legszívesebben.....na mindenkinek szép napot,nem morgok itt nektek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!!Nyugi!!Ha esetleg tegnap jött össze a babód,akkor még nYUGI,hagyd,hogy felússzon a kis helyére,befészkelje magát,aztán 2 hét múlva már csinálhatod is a tesztet!! :wink:
Én is mehetek hozzád angolozni?Még a suliban tanultam (nagyon szerettem),de azóta igencsak kopott a tudásom!!
Egyébként erről jut eszembe,hogy Ádikához a Tesóm CSAK néetül beszélhet majd!!

Kép
bea27

NÉMETÜL

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?