Új privát üzeneted érkezett!

Rudikám! Nem kéne...
Képzeld, amit elterveztem, meg is csináltam! Úgyhogy neked nem kell aggódnod semmiért, oké? Figyu, ne rosszalkodj ám, mert megharaplak, hamm.... :twisted:
Vendég

turorudi6

Hüvelyben.
cuncocska

Sziasztok!

Ma 36,7 megint a hőm.
Nagyon lassú a net.
gizmixxx

Gizmixxx, az most jónak számít?
Bocsi, de nem emlékszem. nem teszel fel görbuszt?
Vendég

Kép

Athiz!

Persze már itt is van. :lol: :lol:
gizmixxx

Sziasztok! :)

Kokusz!
Kijavítasz a táblában? Ma vagyok a 4. cn-on. :(

Junko!
A hőm tisztára össze-vissza: tegnap 36.9!!, ma 36.7....

És hogy van az, hogy csak két napig van meg és az is alig-alig?? :?:

Gizmix!
A te görbéd igen ígéretes. :)
zsazsóka73

Jó reggelt!

Gizmix, köszi a görbuszt! Nem tudom, hogy bíztassalak, vagy mondjam meg az őszintét. Ha döntöttél, majd írok neked.

Zsóka, neked nem kéne már tesztelni????
Vendég

Hi mindenkinek,

Rég jelentkeztem, mert folyamatosan magam alatt vagyok. Vmi nagy gáz lehet velem, ma már a 10 cn-en vagyok, és még mindíg pecsételő vérzésem van, barnázással együtt.
a múlt hóban is 12 napig tartott amenszim. Akkor azt hittem a vetélés miatt volt, de erre a hónapra már biztos nem hat ki!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

Szia Macs, szerintem menj dokihoz vele, és esetleg kérj egy kenetvizsgálatot. Nehogy gond legyen! Remélem, nincs gond, csak talán még nem állt helyre a rend a szervezetedben!

Simizd meg a pocót többször, és beszélgess el vele, hátha szótfogad :wink: :!:
Vendég

Sziasztok..

Múlt hét pénteken jöttem először közétek, sokat segítettek nekem a hőmérőzés rejtelmeiben már akkor is és mivel késett ezért biztatattok a tesztre.

Hát megcsináltam ma reggel, de semmi..ellenben meg sem jött...most akkor mi van? mikortól jelzhetnek a tesztek???

előzmények hisz ne ismertek még..:) : 1 éves próbálkozás, barnázós mensi, doki szerint progi utánpótlás kell, ez a második hónap utrogestan, amit 16-án vasárnap hagytam abba. Rá pár napra ugye meg kellett volna jönnie, de ennek is már 8 napja ugye.
Előző mensi junius 22.

Szerintetek???? :?
adrus

Mikor volt peteérésed? Ha megtermékenyült és terhes vagy, akkor peteérés után 13-14 nappal már jeleznek a tesztek. Máskor nem volt ilyen hogy nem jött meg? Ha elég idő telt el és mégis negatív a teszt, elmehetsz dokihoz aki gyógyszeresen tud neked csinálni mensit, de az az alapbajt nem oldja meg. (Már ha van) Szerintem ha nem sürgős várj még, esetleg beszélj dokival hogy most mit javasol, mitől van ez nálad.
Vendég

Sziasztok!
Hőm 36.7 ma is. 14. dpo. Hű de vártam már. De ez még nem jelent semmit. Görbét most nem teszek.
moni

Athiz,
3 hónapja voltam kenetvételen és rákszűrésen, minden teljesen - volt....... Per pill Kaális dokihoz járok, Őt szerintem ilyen csipp-csupp dologgal nem zavarhatom, de azt hiszem keresni fogok ezzel aproblémával egy sima nőgyógyászt.
macspacs

Adrus!
Sz.tem is beszélj a dokiddal! Ez nem okés így.

Gizmixx!
Eddig oké, de ebből még bármi lehet! Csak így tovább! Még egy hét és okosabb leszel!
moni

A mia hőm 36,5

Athiz írd le nyugodtan, hogy mi a véleményed.
Szerintem most sem lesz semmi. (csak mesó)
gizmixxx

Mi ez a nagy csönd???? :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmix, hosszú sorok helyett inkább felteszem neked a júniusi hőgörbémet, figyu:

Kép

Remélem megérted, és nem is haragszol! Azért még semmi nincs eldöntve, lehet még baba is, bár nálam nem lett!

Adrus, ezért lenne jó látni egy hőgrafikont, mert így nehéz következtetni, hol tartasz a ciklusban. Ha nincsenek görcseid, és tul.képp jól vagy, akkor még várhatsz egy kicsit még egy tesztig, ha nem, akkor mindenképp menj dokihoz, aki megnéz UH-gal, és eldönti, mi legyen!

Moni, nagyon izgi, így tovább a +tesztig!

Macs, szerintem zavard csak azt a dokit, hiszen éppen ezért vannak! Ha meg undok, akkor igenis másik dokit vagy intézetet kell keresni! Ha kell egy jó nődoki, akkor tudok ajánlani, habár nem meddőségi központos, ért hozzá.
Vendég

athiz !

nem nagyon néztem becsületesen a hőmet :oops: ebben a hónapban őszntén szólva...nyaralás és társai, de tán itt hallottam hogy a progeszteron probléma miatt nem is nagyon emelkedik...

egyébként jól vagyok nem érzek semmit..görcsöt végképp nem....

na azértmég várok aztán doki...persze az ember annyit összeolvas hogy csak jó sokára jeleznek a tezstek...még reménykedem...
adrus

Athiz!

Elég változatos az biztos! Az enyim pedig elég egy síkú minden hónapban ugyan az. Holnap kicsit fel fog menni szerintem aztán stagnál majd mesókor leesik ismét.
gizmixxx

Oké csajszik, csak hogy legyen még egy grafi fenn, felteszem a maimat, habár nem akartam, de valaki kíváncsi rá, ezért íme:

Kép

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Ez a mai hőm, sajnos nem valami bíztató :(
Minden féleképpen nődoki kell ahhoz, hogy peteérésem legyen. Nincs valami gyógyszer ami ezt elősegíti? A múltkor voltam rákszűrésen minden oké volt. Nem tudom hogy mi az oka, hogy nincs peteérésem. Valakinek esetleg vmi ötlete, hogy ez mitől lehet?

Kép
cuncocska

Szia áfonyaaa!

Kültem neked egy privit :!:

" aki a táblázatba kért segitséget"
nagyné éva

Cunci, azt nem tudom, mitől nincs peteérésed, de az tuti, hogy gyógyszeresen tudnak rajta segíteni. Az lenne a legjobb, ha felkeresnél egy meddőségi centrumot. Megírhatom neked az egyik nevét, amelyiket én jónak tartok. Szerintem ez lenne a megfelelő megoldás számodra!

Pusz
Vendég

Éva,
megkaptam, válaszoltam is :)
Cunca,
hallgass rám, CSAK meddőségi centrumba menj!!! Hagyd az ilyen-olyan nődokikat a fenébe! Ha ezt nekem annak idején mondja valaki, megspórolt volna nekem fél évet! Egy ilyen intézményben biztosan értenek a bajodhoz, ismerik az eljárásokat, korrekten fognak kezelni. Míg egy mezei nődoki kísérletezget meg találgat, és közben telik egyik hónap a másik után. És nyugi, van rá gyógyszer.
Vendég

Én Miskolcon lakok nem tudom hogy tudtok-e itt vmi jót.

Viszont azt nem tudom hogy az első terhességemnél nem volt ilyen probléma elsőre terhes lettem utána semmilyen fogamzásgátlót nem szedtem akkor hogy lehet hirtelen meddő ?
cuncocska

Cunci, ezt ajánlhatom, mást nem tudok Miskolcon!

Miskolc:

Kaáli Intézet
3526 Miskolc Szentpéteri kapu 72-76
Telefon: 06-46-347-600, 06-46-347-170
Fax 347-125
Vendég

Athiz Köszi
cuncocska

Remélem Cunci, ez megfelel, és jó lesz a Kaáli, sokan kedvelik. Ez az egyik leghíresebb meddőségi centrum. Amúgy nekem is nagyon megváltozott a terhesség/szülés után a szervezetem, sőt, szerintem sok mindenkinek, tehát bőven lehetséges, hogy nincs peteérés, pedig az első baba seperc alatt összejött! Sok sikert a központhoz, és kérlek, írd majd meg, akár priviben vagy emailben is, hogy mit mondtak, mi lesz majd veled, mert érdekelne!

Pusszancs
Vendég

Cunca,
nekem is van egy kislányom aki spontán fogant. Most a másodikért küzdünk immáron másfél éve. Én sem értettem, rá is támadtam a dokira, hogy én nem lehetek beteg, bizonyíték rá az egészséges gyerekem! Erre azt mondta, senki nem születik betegnek, ez úgy alakul ki. De különben sem biztos hogy nálad bármi baj is van, egy anovulációs ciklus nem jelent az ég egyadta világon semmit! Ne keseredj neki, de ha rég próbálkoztok, vagy ez a sokadik ilyen görbe mindenképp menj orvoshoz, meddőségibe, meddőségi szakemberhez!
Vendég

Azt hogy senki nem születik betegnek természetesen a saját betegségemre értettem... ezzel a betegséggel nem születik senki.
Vendég

cuncocska: még a legegészségesebb nőnek is lehet néha anovulációs ciklusa... úgyhogy egy ciklus nem ciklus :) hőmérésre fel!!!

Ja... és tényleg meddőségibe menj! Ott megmondják milyen vérvételek kellenek, azokat csináltasd meg TB-re máshol és vidd vissza a leleteket... így rentgeteget spórolsz viszont a legjobb kezekben leszel!!!!
Vendég

áfonyaaa

Május óta próbálkuzunk tehát nem rég óta. Mostani ciklusomtól kezdtem mérni a hőmet illetve vezetniazt grafikonon miután megtaláltam ezt a fórumot. Úgy gondoltam nincs veszteni valóm ha én is hőmérőzök
cuncocska

Na ja Cunci, mivel ez az első hónap, amit mérsz, ezért még nem kéne sehova rohanni, még várhatsz legalább 1-2 hónapot, hogy kiderüljön, tényleg nincs peteérésed, vagy csak épp ebben a ciklusban nincs, márpedig egészségeseknél is lehet ilyen! Úgyhogy hallgass rám és Áfira, és ne ess még kétségbe, minden okés lesz!
Vendég

CS1!!
Mi ujsag?Elerted a Dr.Urat,vagy voltal a korhazban???????
ancsa81

Ancsa: Igen :) A hőmérősök babásai stb. topikban részletesen le is írtam mi történt :)

Minden OK :)
Vendég

Cuncocska!

Azt tudod, hogy nem szabad nagyon mocorogni (pl fölállni) ébredés után és mérés előtt? Az ágyhoz kell készíteni a hőmérőt és azonnal mérni ahogy fölébred az ember lánya.

Túró Rudi
turorudi6

Cunca,
ha ilyen friss a dolog, tényleg várj még. Orvos szóba sem fog állni veled ha még csak 3 hónapja próbálkoztok, azt hittem sokkal régebbi az ügy! Hőmérőzz szorgalmasan, egy ciklus tényleg nem ciklus, mindenkinek vannak peteérés nélküli ciklusai. Ha nem haragszol hogy megkérdezem, 3 hónap után miből gondolod hogy bajod van? Tényleg nem bunkóságnak szántam a kérdést, csak érdekel mitől estél kétségbe ennyi idő meg egy kicsit rossz görbe után. Persze nem muszály válaszolni.
Én megyek aludni mert holnap a pécsi út miatt nagyon korán kelek. Szorítsatok hogy az UHon 2 szépen növögető tüszőt lássanak! Délután majd jövök.
Vendég

Cunca,
ha ilyen friss a dolog, tényleg várj még. Orvos szóba sem fog állni veled ha még csak 3 hónapja próbálkoztok, azt hittem sokkal régebbi az ügy! Hőmérőzz szorgalmasan, egy ciklus tényleg nem ciklus, mindenkinek vannak peteérés nélküli ciklusai. Ha nem haragszol hogy megkérdezem, 3 hónap után miből gondolod hogy bajod van? Tényleg nem bunkóságnak szántam a kérdést, csak érdekel mitől estél kétségbe ennyi idő meg egy kicsit rossz görbe után. Persze nem muszály válaszolni.
Én megyek aludni mert holnap a pécsi út miatt nagyon korán kelek. Szorítsatok hogy az UHon 2 szépen növögető tüszőt lássanak! Délután majd jövök.
Vendég

cuncuska:
Szerintem meg egy honapig mindenkeppen erdemes nezni a hogorbet, hogy mi zajlik odabent. Lehet csak kiveteles honap van. Hany napos szokott lenni a ciklusod?
Amugy igaza van a lanyoknak, ha tenyleg gond van csak meddosegi dokihoz erdemes vele fordulni, mert a tobbiek kozul nagyon kevesen ertenek hozza, sot manapsag meg a vizsgalatokat sem nagyon irhatjak ki neked.

Nalam semmi biztato. Hogorbem vacak, tegnap meg nem volt tuszocskem es 6 mm mehnyalkahartya volt csak, pedig 13 cn voltam. Szoval kivaro stadiumban vagyok, hatha hatha meg holnap vagy penteken latnak valamit. Ha nem lesz semmi, akkor mar nem tudom meg ebben a honapban, mert jovo heten vegre elutazunk nyaralni. Azt hiszem most nagyon nagyon ram fer majd a pihizes. :lol: :oops:
Olvasgatok am, csak nem mindig van idom hozzaszolni.

Athiz:
Neked ez a mostani gorbed nagyon szupi az elozohoz kepest. Drukk megy ezerrel!

macspacs:
A dokim szerint a menzi utani es a menzi elotti pecseele is hormon gondokat jelez. A tested nem tudja eldonteni mar levalt e a mehnyalkahartya vagy sem. Szerintem minden ok lesz nehany ciklus kell a veteles miatt, hogy helyre razodjal, de azert kerdezzel ra a dokidnal mindenkeppen! Barmi is legyen a gond, tuti kezelheto!

csakegy:
De szupi, orulok a jo hireknek! :D

gizmixx:
A peteeres utani 3. napon jokor merted a hot? Az kicsit lezugott. :shock: Nekem is volt ilyen mar 2 honapja... :? Drukkolok, mert ez a gorbe meg barmi lehet :P

baratodildi

[color=red]CSAKEGY![/color]

Nagyon örülök a kis Bogyócskádnak!!!!
Olyan jó érzés ez nekünk is hőmérőzgető halandóknak!!!
Főleg így, hogy végig figyeltük, izgultuk veled az utóbbi napokat!!

Vigyázz magatokra!!

RUDI
turorudi6

CSAKEGY!

Nagyon örülök a kis Bogyócskádnak!!!!
Olyan jó érzés ez nekünk is hőmérőzgető halandóknak!!!
Főleg így, hogy végig figyeltük, izgultuk veled az utóbbi napokat!!

Vigyázz magatokra!!

RUDI
turorudi6

Turorudi 6

Igen tudom pontosan így csinálom mellettem van a hőmérő csak le kell érte nyúlni.

áfonyaaa

A hőmet csak most kezdtem el mérni, eddig nem gondoltam hogy bajom lehet úgy voltam vele, hogy biztos nem a megfelelő időben akcióztunk az emberrel, de most egy kicsit letörtem amikor megláttam a görbém, hogy még peteérésem sincs. Ebből gondoltam hogy vmi bajom lehet.

Jó utat holnapra

baratodildi

28-30 napos szokott lenni
cuncocska

Jó reggelt mindenkinek! :)

Csakegy! :wink:
Már írtam, de itt is gratulálok a jó hírekhez!!

Athiz! :)
A te görbéd nagyon klassz! Drukk!!
Én nem tesztelek, nem hiszem, hogy kellene. Időpontot kértem a dokimhoz jövő hétre.
De egyből Kaáli kellene? Hátha sima nőgyógyász is elég..
zsazsóka73

Szép napot!

Szebbet, mint az enyém, ugyanis meg fog jönni, ezt alátámasztja az érzés, a tapasztalat valamint az alacsony hőmérséklet, amit ma mértem:

Kép

és itt a fertys, ami még rosszabb:

Kép

Úgyhogy mindenkinek köszi a bíztatást, de annyi+egy bambi!
Na majd a kövi ciklus! Csak ne lennék letörve, mint a bili füle :cry: :cry: :cry: !

Áfi, drukkolok neked!

És mindenkinek drukkolok, akinek kell.

Zsazsó, csak azért kellene meddőségibe jelentkezni, mert ott speciálisan ezekkel foglalkoznak. A sima nődoki is jó, ha történetesen ért hozzá, mert nem kifejezetten ezekre szakosodtak, és kissé flegmán szoktak eljárni, hiszen nem nekik telik a biológiai órájuk, hanem a nőnek! De te tudod! Szerintem itt a legtöbben a meddőségit szokták javasolni, nem sima nődokit! Legalábbis, ha az írásokat nézem.

Pusz
Vendég

Athiz!
Ne írd még le azt ahónapot! Várd ki a végét! nézd meg az én görbém! Még nem tartasz a 14. dpo-nál! Korai még az esésé. Bár én is szkeptikus vagyok, de azért bíztató ahelyzet. 28. cn, 15. dpo, 36.7 hő. És íme agörbém:
Kép
moni

Megint én. A másik fertis görbémben szerintetek mi az a világoskék vonal?
Kép
moni

athiz: ez inkább hűha :) :) :) a zuhanás a 9. DPO-n valami nagyon jót is jelenthet ám :) :) :) A 14. napi zuhanás a gáz... nem a 9. napi :) :)
Vendég

Ja... és köszi mindenkinek :)
Vendég

zsazsóka: tényleg azért jobb a meddőségi, mert ott pontosan tudják, milyen vizsgálatok kellenek így sokkal nagyobb valószínűséggel találják meg ha valami gubanc van - és könnyebben is orvosolják, mintha 20 helyre kellene rohangálnod!

Nem kell hozzá meddőnek lenni, ne ijesszen meg a név...
Vendég

Zsazsó!

Menj most sima nőgyogyihoz, a Kaálihoz legalább egy hónap mire bejutsz.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?