cuncuska:
Szerintem meg egy honapig mindenkeppen erdemes nezni a hogorbet, hogy mi zajlik odabent. Lehet csak kiveteles honap van. Hany napos szokott lenni a ciklusod?
Amugy igaza van a lanyoknak, ha tenyleg gond van csak meddosegi dokihoz erdemes vele fordulni, mert a tobbiek kozul nagyon kevesen ertenek hozza, sot manapsag meg a vizsgalatokat sem nagyon irhatjak ki neked.
Nalam semmi biztato. Hogorbem vacak, tegnap meg nem volt tuszocskem es 6 mm mehnyalkahartya volt csak, pedig 13 cn voltam. Szoval kivaro stadiumban vagyok, hatha hatha meg holnap vagy penteken latnak valamit. Ha nem lesz semmi, akkor mar nem tudom meg ebben a honapban, mert jovo heten vegre elutazunk nyaralni. Azt hiszem most nagyon nagyon ram fer majd a pihizes.
Olvasgatok am, csak nem mindig van idom hozzaszolni.
Athiz:
Neked ez a mostani gorbed nagyon szupi az elozohoz kepest. Drukk megy ezerrel!
macspacs:
A dokim szerint a menzi utani es a menzi elotti pecseele is hormon gondokat jelez. A tested nem tudja eldonteni mar levalt e a mehnyalkahartya vagy sem. Szerintem minden ok lesz nehany ciklus kell a veteles miatt, hogy helyre razodjal, de azert kerdezzel ra a dokidnal mindenkeppen! Barmi is legyen a gond, tuti kezelheto!
csakegy:
De szupi, orulok a jo hireknek!
gizmixx:
A peteeres utani 3. napon jokor merted a hot? Az kicsit lezugott.
Nekem is volt ilyen mar 2 honapja...
Drukkolok, mert ez a gorbe meg barmi lehet