Naaaa? Találgattok még, vagy szabad a gazda?
Timi,
Tessék Fannit lefotózni!!!!
Coolasa,
Szerintem a legfontosabb az egész gyereknevelésben a következetesség. Ezt én is próbálom (kisebb-nagyobb sikerrel
) betartani. Sajnos jelenleg lehetetlen egész nap németül beszélnem Benihez, így nem ér semmit a dolog. És sajnos nincsen mással annyi időt, hogy a magyart is hallaná. Szóval nem. De persze szeretném majd, ha megtanulna németül, nálunk (főleg míg nem volt meg) nagyon sok német zene szólt, német csatornákat néztünk és rengeteg német könyvem is van.
Most épp már az ovit is kinéztem neki, ez mondjuk angolos
, de itt van közel.
Családban vannak kétnyelvű babák, szépek, okosak, kiegyensúlyozottak, igaz még egyik sem iskolás, de 3 éves korára a 2 nagyobbik tolmácsol(!) és tudja, hogy kihez milyen nyelven szóljon.
Ilgya,
Nem a Fazekas a dokid? Néha szoktalak Benneteket olvasni. Váltani szeretnél?
Veres: nem tudom, nekem csak rossz élményeim vannak.
Szadára jártunk edzőtáborba és Veresig kellett mindig futni, meg vissza. Szadi volt Szada mindig.
De Natasáékat mindig szívesen meglátogatjuk majd, úgysem futva fogunk közelíteni.
Tücsimami,
Gratula Gergőnek, de szerintem is ha lehet, akkor ezt ne nagyon gyakoroljátok még. Én örülök, hogy Beni még nem csinál ilyeneket.
Kajcsihoz meg türelem kell, én örülök, hogy majd 3 hétre az egészet felfüggesztettem (nem akarod?), orvosnak/védőnőnek bólogattam, aztán most valahogy sokkal jobban megy. Persze messze még az, hogy jóízűen elfogyasszon egy főzeléket, de legalább már valahogy lemegy.