Új privát üzeneted érkezett!

:?: Nagy Babanet-talira jön valaki?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Coolasa:
Nekem már sajnos injekciózták a szemem. Nem is egyszer, sokszor. Di-Adresont nyomattak bele, mondhatom kellemes volt. :twisted: Úgyhogy át tudtam érezni Nokika dolgát. :oops:

Mancs:
nagyon fiatal anyukád van :D apukád is az :D Petike meg szerintem jó sokat nőtt, olyan nagyfiús már.

Natasa:
Anyósék, és a kedvenc sógornőmék is Veresen laknak :shock: Azért onnan nem egyszerű ám bejárni dolgozni. De azért ugye fogsz majd ugyanúgy jönni babatalira?

Ritkán jövök, mert a gyerekem olyan mint az időjárás :)
Vendég

Egy magyar és egy amerikai a nemzeti vívmányokról beszélgetnek.
Így az amerikai:
- We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!

Mire a magyar:
- We have Ferenc Gyurcsany, no wonder, no hope and no cash...

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit rázogat Beni? Nem látom.... Mbá tippje szerint egy AVENT termékkel játszik :D Így mondta. AVENT termék :lol: :lol: :lol: Mi kihagyjuk a nagy talit. Messze lesz tőlünk, meg ebben a melegben örülök, hogy az udvarra kimerészkedhetünk egy kicsit. Nagyon jól néz ki Dobogómajor!

Natasa,
a dokid már megérett egy jó kis kupánvágásra! :lol: Veres tök kafa hely, a bejárás tényleg nem lesz egyszerű, de ennyit megér! Hol is dolgozol pontosan?
Medvepark is van, fürdő, jó éttermek és nem utolsósorban jó levegő!
A mintaanyás videóra gondolsz? :lol:

Tücsimami,
tényleg fiatalok a szüleim, 50 és 51 évesek. Nem tudom, Petike mennyit nőtt, de most hirtelen szedett fel sztem, majd' szétdurran a combja meg a vádlija. Ezt már nem fogdoshatja a dokinő, hogy ide szedhet még föl! :lol:

Én is szedtem fel nagy hirtelen az 1 hét alatt.... :evil: :evil: :evil: Nem merem lemérni mennyit, de a farmerszoknyám igen feszes lett hastájékban. Lassan olyan pocakom lesz, mint a Horváth Mihály dokinak :evil: :twisted:

Kép
mancs

Most már azt se bánom ha velem lesz tele az oldal :oops: de ezt látnotok kell!!!
Nem csalás, nem ámítás, ez az én fiam! :shock: Rácuppanva a paradicsomomra. Kettőnek (igaz ilyen koktélpari) kicumikázta a levét. :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, én is odalestem volna, de minket nem függöny választott el a szemészeten egymástól, hanem egy ytong téglafal.
Beni valami nylon zacsi szerűséggel játszik?

Natasa, nekem meg a kedvenc főnököm lakik Veresen. Az iskola (asszem az alsó tagozat) épülete gyönyörű. Ja, és a főnök felesége ott tanítónő, úgyhogy Szonjának lesz protekciója..
Amúgy az orvosok mért nem tudják csak tudomásul venni a gyerekek súlyát, amennyiben a normál határon belül van? Csak úgy kapnak diplomát, ha felesküsznek rosszindulatú megjegyzések tételére?

Sréka, én Fedina Laura ügyfele voltam, majd megírom privátban amikre kiváncsi vagy, a többiek ugyanis már minden részletet kívülről fújnak, így őket nem szórakoztatnám újfent ezzel…

Mancs, hát tényleg nagyon fiatalok a szüleid, de náluk akkor gondolom te első gyerek vagy, vagy ha nem, akkor kevés van közted és a bátyád(öcséd közt. Az én apukám már közel 70, de sportol, így annyira nem kiabál róla.

Kép

Kép Kép
coolasa

Mbá. Coolasa,
NEM! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ilba:

Nagyon klassz helyen voltatok!Tök jól néz ki a medence!
Köszi az alvós képeket! :lol:
Sajna én egyáltalán nem látom mivel játszik Beni :cry: Valami átlátszó,műanyag tárgy lehet,dobozfélének tűnik.

Mancs:
Pont azt akartam irni,hogy Petike kigömbölyödött ,az orvosnak nem lehet panasza :lol: Nagyon huncut arcokat tud vágni!

Dia:
Jó nyaralást!Csinálj jó sok képet!

Bubek.
Nagyon ügyes Marci,hogy igy tud enni!Nálunk is megy a kanalazás,több,kevesebb sikerrel,közben én is becsempészek egy-egy falatot a szájába :lol:
Úgy néz ki,hogy fogy a tejcim,igy nagy kegyesen elfogadja néha már a tápit is.
Keri partira mi is szivesen megyünk!

Tegnap voltunk fodrásznál,a Fanni hajából vágattunk és egy kis vörös csikot rakott bele a fodrász,persze csak módjával :lol:
Mikor hazaértünk Tibinek viccesen mondtam,hogy Szilvi hajából is vágattunk.Ő nagy komolyan megjaegyzi,hogy látszik is ,mert hátul mintha kevesebb haja lenne.Totál elhitte a vágatást! :lol:

Coolasa:
Remélem Noki szeme hamar rendbe jön!

Most ennyi,mert reggelizünk!

Kép

Kép
novum

Ilba! Tudom már! Egy átkátszó medúzával játszik, amelyik épp a lakásotok környékén kószált, Aquincum környékén gyakori jelenség!

Nahát, Noki szeme teljesen rendben van, már tegnap a műtét utántól, pedig azt mondta a dr, hogy mára valszeg csúnya lesz az öntisztulás miatt.

Novum: Fanniról fotót, tudod, van aki várja...

Kép Kép
coolasa

Hali!

Végigolvastalak benneteket bibi, de nem tudom mennyi időm lesz írn i
Ráadásul a szóköz billentyű kicsit ragad, beleömlött valami , így néha önállósítja magát...

Na
Coolasa!
(bocsi Mancs!) Nyugodtan kamillázd Noémi szemét, én a Geriét nagyon sokáig kamilláztam, mivel születésekor az egyik váladákozott elég csúnyán. Aztán mivel az ab-os szemcsepp se mulasztotta el, így még 1 hét kamillázás volt, de persze nemmúlt el, magától helyrejött, na de a lényeg, hogy a szeme nem száradt ki. Ha mégis kiszáradna, hamar regenerálódik a bőrük, nem leszörökre kirászáradva :wink:

Mancs!
Nagyon csodálkoztam a családi fotókon! Apukád olyan apukás, anyukád nagyon fiatal!!! Az öcséd, meg olyan, mintha apukád öccse lenne:)))) De nagyon szépek a képek és Petike nagyon édes! És miket csinál már! Az én fiacskám még csak oldalra tud fordulni, de már majdnem sikerült a múltkor hasra fordulnia:) Nagyon ügyi Petike és nagyon jól áll neki a narancssárga!

Ilba!
Szerintem egy egyszerű átlátszó műanyag ételtartó dobozka... De hogy lenne benne valami azt nem látom akép minőségemiatt. Én ilyen dobozokból és egyéb műanyag konyhai eszközökből csináltam a kony há ba egy pakolós szekrényt, azt szokta betámadnia Dancika, bár a többi is vonzza de azért megelégszik vele...

na mennem kö

Kép
sasha

Ilba, te ugye némettanár vagy... Tervezed majd Benit tanítani, vagy már most németül beszélsz hozzá?... vagy egyáltalán, mit gondolsz erről?

Kép Kép
coolasa

Sziasztok Csajok!

Nagyon jól szórakoztam, mire átolvastam az elmúlt néhány nap termését.
Hétvégén egyszerűen nem jutok a gép elé, tegnap meg végre sikerült regisztrálnom a wiw-re Coolasa jóvoltából. Bár még nem alakítottam ki a profilom, de Molnár Mónika (Kecskemét) néven megtalál aki akar és akit én nem találok. :)

Ilba, nagyon szép helyen voltatok, nálam is a virágos kép a nyerő. A másik szériában talán Copperfield Beni tüntet el valamit és emiatt nem látjuk?

Natasa,
:lol: :lol: :lol: Tiszta szerencse, hogy nem vagy egy önbizalomhiányos csajszi, ilyen doki mellett.
Én a marcipánt már megvettem a muffinhoz az eredményről majd beszámolok.

Mancs,
látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat, nagyon szimpi a családod. Én is épp akartam írni, hogy a dokid elég dinka lehet, ha Petikére azt mondja, hogy még hurkásodhatna. Szerintem pont jó és nagyon ügyes a forgolódással. Bálint egyenlőre oldalra fordulgat.
A Papa-Petike kép nálam a nyerő.

Coolasa,
apukád mit sportol? Talán fut? Nagyon fitti, tényleg nem látszik a kora.
Egyébként amikor Bálint született az egyik szeme kicsit pirosas volt és az Istvánba kamillateát adtak, azzal kellett törölgetnem. A bőre nem száradt ki, bár azt gondolom, ez is babafüggő! És különben is mi lenne, ha mindenki (orvosok, stb) egy véleményen lenne?? :shock: :twisted:

A nyaralni indulóknak, kellemes időtöltést és jó utat kívánok!

KépKép
kolmol

Kolmol, papám előbb sakkozott (imádom, mikor ezt a sportok közé sorolják, annyira sport, mint amennyire a pingvin madár), aztán rájött, hogy ennél sokkal több kalóriát tud elégetni azzal is, ha csak kapcsolgatja a távirányítót a kedvenc süppedős foteléből, így átnyergelt a focira, majd mindenféle heveny lábsérülések motiválására a pingpongra, ezt már nagyon rég űzi, autodidakta módon tanult meg, és budapesti csapat-bajnokságokból vonult vissza néhány éve, de azóta is rendszeresen. Mikor sikertelenül próbálom elérni telefonon, méltatlankodva kifejti nekem, hogy ő nem ér rá felvenni akárcsak a mobilt, ő nyugdíjas, neki nincs ideje ilyesmire.
Igen, borzasztó egyhangú volna, ha minden orvosnak egyezne a véleménye, de ugyebár ez a veszély komolyan nem leselkedik ránk...

Kép Kép
coolasa

mér, a pingvin nem madár :idea: :shock: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

lldicsi,

megkaptam az emílt, intézkedek, holnap találkozunk

Kép
Kép
mancsbá

szegény mancs lehet, hogy miattam nem tud babanet közelbe kerülni :cry: a hűtőbe olvadásra bekészített fagyasztott csirkecombos tálcát egy kissé instabil helyre tettem vissza, és ennek következtében a kiolvadó lé összefolyta a hűtőt

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok!

Tudnátok adni valami infot adni Hetényi főorvos úrról???
(kereső nem műkszik :( )

ilgyakukaccitromail.hu

Minden baba nagyon édi!

Ildikó
ilgya1

:evil: :evil: :evil: :evil: Eddig sikáltam a hűtőt!!!!! :evil: :evil: :evil: Áááá, nem folyt rólam a víz, áááááá!!!! Szerencsére Petykó még alszik, és le tudtam zuhizni.

Kolmol,
mindjárt megkereslek :D

Coolasa,
apukád tényleg a korát meghazudtoló módon néz ki!!!! Az öcsém és köztem 4 nap híján másfél év van. Szerencsére mindig a bátyámnak nézik, mert 194 cm-es kis törpe :)

Tényleg, kinek mi a véleménye arról, hogy az anyanyelvünkön kívül más nyelven is beszéljünk-e a gyerkőchöz? Tesóm pedagógia szakos végzős fősulis Egerben (amúgy meg ő is ugyanazt a "kellemes" munkát végzi, mint én :lol: ) nekik azt tanították, hogy ez nem jó, mert nem alakul ki a gyereknek a magyar identitása, nem tudja, hogy pontosan neki melyik nyelv az alap, hova tartozik, és később a nyelv- és a más tárgyak tanulásában gondot okozhat. Én nem tudom... Nálunk van a családban, aki pici kora óta angolul is beszélt a gyerekéhez. A kissrác már hetedikes, tök jó tanuló és sorra nyeri a mindenféle országos és megyei angol ilyen-olyan versenyeket.

Megnéznék egy házunk fölött repkedő pingvinrajt! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Ilba,
már rég akartam mondani, tedd már fel lécci a táblázatot! Olyan rég láttam.... :)

Kép
mancs

Ilgya1. sajnos semmi ötletem a drúrral kapcsolatban, ha esetleg előttünk lenne a táblázat, ugye Mancs, dehát az állandó felelősünk épp etet v pelenkázik v sétál v mosogat v egyéb felesleges ügyeket bonyolít, ahelyett, hogy hozzánk, sokszor, gyorsan.....

Kép Kép
coolasa

Hali!

Eszti üzeni, hogy a GPRS kártyájával nem tudja elérni a "Szülészetek, kórházak" oldalt. De, pusszant mindnekit.

Jajj, én szívesen bújnék hűtőbe, de olyanba, amiben hideg van!

Kolmol, megjelöltelek!

Coolasa, apukád nyomdokaiba lépek,...én is keresek egy sakkos sportot :)

Hm, én többnyelvű környezetben nőttem fel :lol: Nem bánnám ha Szonjának is lehetősége lenne más nyelvvel is találkozni minnél korábban, de kizárólag anyanyelvi szinten beszélő egyénnel.

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, és ez a többnyelvűség ez hogy volt?

Kép Kép
coolasa

Coolasa én szabadkai születésű vagyok. Édesanyámban némi horvát vér is csordogál. Ott viszont szerbül beszélnek. (Anno szerbhorvátnak hívták, de ez már a múlté.) Én magyar suliban jártam, de vannak rokonaim akik a mai napig nem beszélik a magyart. Ráadásul ott nincs minden szinkronizálva így sok filmet néztem angolul mivel olvasni még nem tudtam,....Sztem ez csak előnyömre vált. Persze, szerencsésebb lett volna ha mondjuk inkább svájcban élek vagy "érdeksebb"nyelveket beszélő környezetben, de azért én a szláv nyelveket is szeretem. Már bánom is egy kicsit, hogy nem fejlesztettem ezirányú adottságom :roll:
Ja, én otthon társadalmi-nyelvi tagozatos gimibe jártam és így a magyar mellett tanultunk szerbet, angolt, németet, latint :shock: Csak az volt a durva amikor két nyelvóra volt egymás után, mert képtelenség volt átállni,....

Veres: megijesztettetek ezzel a "nehéz bejárással" kapcsolatban. Mondjuk én szülés előtt jártam az országot így valójában ha oda megyek vissza nekem mindegy honnan indulok. A párom meg járja Budapestet, szóval nála meg attól függ hol van a dugó. A múltkor Zuglóból 2 és fél óra alatt jutott el Budára pedig nem egy kezdő vezető :shock: Hát, lehet ennél rosszabb?
Egyébként amennyiben elköltözünk nem szándékozom felégetni az itteni kapcsolataim :) És ahogy elnézem még egy veresi talira is van esély, mert kiderül, hogy én ismerem azt a helyet a legkevésbbé :P
N

Kép Kép
natasa1975

Coolasa!
Azért kösz.

Hátha majd egy kicsit ráér a ti felelősötök :wink: és akkor megtudok valamit abból a híres táblázatból. Nem sürgős!

Üdv:Ildikó
ilgya1

Hali!

Coolasa:
eszméletlenül fiatalos apukád is meg anyukád is.

Ilgya1:
Sajtine szült Hetényinél ha jól tudom, írj neki privit.
Az első babát kinél szülted?

Ilba:
irigykedek Beni kajálása ügyében. mi még mindig ott tartunk ahol az elején. megmondom őszintén kicsit unom is, legszívesebben addig szoptatnám, amíg már nem ehet darabos kajákat amit mi. állandóan kutyulok, aztán vagy kiöntöm, vagy megeszem :evil: :P egyre csak dagadok :twisted: Jól láttam Beni kúszik mászik ül? Gratula!

Nekünk is megtanult már szépen egyenes háttal ülni, csak akkor borul amikor nagyon kitekeri magát. Ez elég sokszor előfordul, ugyanis imád az előszobában a papucsokkal harcolni, látni kéne, nagyon édi. Kár hogy ott kő van, és amikor huppan én infarktust kapok mindannyiszor :cry:

Viszont :!: :!: nem hiszitek el, de tegnap az ágyikójában fogta magát és felállt. megkapaszkodott a rácsban és álldigált. Én nagyon remélem ez csak véletlen volt, mert nem örülnék neki, ha a kis héthónapos gerincét terhelné. Az unokaöcsém aki mos 31 éves már két gerincműtéten van keresztül. És ő is héthónaposan a járókában körbement. Lehet hogy nincs is összefüggés, de akkor is.....

Kövezzetek meg, de nekem nagyon nem tetszik Veres. Valahogy nincs meg az a kisvárosi hangulat érzés. De csak az én magánvéleményem, ne foglalkozzatok vele.
Vendég

Natasa, ez a soknyelvű iskola nagyon izgalmasan hangzik (számomra). És úgy emlékszel vissza, hogy a szinkronizálatlan filmek segítettek a célnyelven gőgicsélésben? Mert én is szeretném Nokinál elősegíteni a folyamatot , csakhogy ha én beszélek hozzá angolul, az úgy lenne jó, ha folyton ezt a nyelvet használnám ha ő ottvan, viszont hátha nem értékelné a zöédséges-kofa-néni, ha angolul kérnék tőle karalábét...végülis ez a szakma nincs középfokú nyelvvizsgához kötve. Szóval arra gondoltam, hogy esetleg majd a rajzfilm dvd-i legyenek angolul... mit szólsz/tok?

Kép Kép
coolasa

Látom nagyon hiányzom.
Vagy csak a táblázat? :evil:

Csak, hogy lássátok, nem unatkozom. Egy délelőtti pillanatkép: Beni a szárítóról szedi le a ruhákat, tekeri magára, közben szedi fel a porcicákat. :D
Kép

A várva várt tábla:
Kép

Vanília, Omo, Kolmol,
ha küldtök adatokat, belekerülhettek ti is! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa, én szoktam Szonjának énekelni szerbül is meg angolul is. Itt max a hallása károsodik :oops: A multkor volt a Spektrumon, hogy a babák most még képesek minden hangot megtanulni, de kb 9 hósan elvesztik ezt a képességet. Tehát ha négy és 9 hó között hall más nyelvet is akkor azt később is felismeri.
Egyébként ezzel az egésszel én úgy vagyok, hogy akinek szimpi az csinálja, akinek nem az várja mega amíg 100%-osan beszéli a gyerek az anyanyelvét. Én nem tartom károsnak a korai kezdést, de nem vagyok szaki a témában.
Tücsökmami, hát most erre én mit mondjak? :roll: Akkor te nem jössz hozzánk Veresre? Pedig ha odamegyünk lesz játszónk az udvaron. Na? :D Egyébként nem tiszta számomra, hogy a kutyulást unod vagy azt, hogy megmarad és te eszed meg?! OK, csak gyenge poén :?
Ilba, nem panaszkodhatsz. Beni takarít, fejleszti magát és még a ruhabeszedésben is segít! Kell még több is?!

Kép Kép
natasa1975

Naaaa? Találgattok még, vagy szabad a gazda? :roll: :wink:

Timi,
Tessék Fannit lefotózni!!!!

Coolasa,
Szerintem a legfontosabb az egész gyereknevelésben a következetesség. Ezt én is próbálom (kisebb-nagyobb sikerrel :oops: ) betartani. Sajnos jelenleg lehetetlen egész nap németül beszélnem Benihez, így nem ér semmit a dolog. És sajnos nincsen mással annyi időt, hogy a magyart is hallaná. Szóval nem. De persze szeretném majd, ha megtanulna németül, nálunk (főleg míg nem volt meg) nagyon sok német zene szólt, német csatornákat néztünk és rengeteg német könyvem is van.
Most épp már az ovit is kinéztem neki, ez mondjuk angolos :D , de itt van közel.
Családban vannak kétnyelvű babák, szépek, okosak, kiegyensúlyozottak, igaz még egyik sem iskolás, de 3 éves korára a 2 nagyobbik tolmácsol(!) és tudja, hogy kihez milyen nyelven szóljon.

Ilgya,
Nem a Fazekas a dokid? Néha szoktalak Benneteket olvasni. Váltani szeretnél?

Veres: nem tudom, nekem csak rossz élményeim vannak. :shock: Szadára jártunk edzőtáborba és Veresig kellett mindig futni, meg vissza. Szadi volt Szada mindig. :D
De Natasáékat mindig szívesen meglátogatjuk majd, úgysem futva fogunk közelíteni. :D

Tücsimami,
Gratula Gergőnek, de szerintem is ha lehet, akkor ezt ne nagyon gyakoroljátok még. Én örülök, hogy Beni még nem csinál ilyeneket.
Kajcsihoz meg türelem kell, én örülök, hogy majd 3 hétre az egészet felfüggesztettem (nem akarod?), orvosnak/védőnőnek bólogattam, aztán most valahogy sokkal jobban megy. Persze messze még az, hogy jóízűen elfogyasszon egy főzeléket, de legalább már valahogy lemegy.

Kép
Kép
Kép
ilba

Natasa, igen, az angoltanári dipimhez nekem is kellett anno olyanokat tanulnom, hogy "gyermeknyelv", ahol persze én is megjegyeztem, hogy az első x hónapban a gyerekek még bármely nyelv hangkészletét képesek elsajátítani, tehát pl az angol "th"-vel sincs gondjuk, nem úgy, mint esetleg szüleiknek, a kérdés inkább az számomra, hogy fontos-e ebben (is) a következetesség. Ilyen-olyan sztorikat hallani ugyanis arról, hogy a gyereknek rosszat tesz, ha a szülő 2 nyelven is beszél hozzá, de van, aki arra esküszik, hogy a gyerekek ennél rugalmasabbal, és kiválóan lerendezik az ilyesmit magukban. Meg rendben van, hogy énekelek neki (veszélyességi pótlék fizetése mellett persze), de ettől ugye még nem tanul meg angolul. De inkább abbarekesztem magam, mert nem kizárt, hogy nem minden anyuka nyelvmániás itt a topikban.

Kép Kép
coolasa

Ilba: :D :D :D :D
Coolasa, sztem az a lényeg, hogy megszerettesd vele a nyelvet. Csak annyit kapjon belőle amennyit szeretne. Aztán majd képzed, hogy profi legyen ha nagyobb lesz. De ha most van olyan pl angol nyelvű dal, aminek a dallamát nagyon szereti, akkor sztem már jó uton haldsz :wink:
Angol könyvek: én anno az USA-ból tömérdek szakácskönyvet hoztam/hozattam haza. Ennyit a konyhanyelvről.
Megyek, felébredt a TúróRudim az az a pöttyös Szonja :D

Kép Kép
natasa1975

Ilba, igen, nekem is a következetesség itt a bibi.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Tücsökmami!
Dávidot dr. Fazekas Ferencnél szültem.
Köszi,lehet,hogy megkeresem Sajtinét.

Ilba!
Köszi a táblát,
Továbbra is Fazekas a dokim,csak úgy kíváncsiságból kérdeztem a véleményeteket a Hetényi doktor úrról. Nála voltam 20 hetes uh-n.
De lehet,hogy csak én nem voltam szimpatikus neki :oops: ,mindegyj.....

Ildikó
ilgya1

Szisztok,

Bocsi, hogy eltűntem, mint egy nagyobb összeg.
Annyi dolog volt.
Múlt héten a nagymamámnál voltunk szinte egész héten.
Szegény elesett és most nem tud felállni.
Majdnem minden nap este 9-kor értem haza, mint a felmosórongy :lol:
Hétvégén esküvőn voltunk Gyöngyösön.
Egész jó buli volt, azt leszámítva, hogy néha nem volt áram :lol: :lol: :lol: :lol:

A képek tök szupik
Tök cukik ezek a gyerkőcök.

Csak immel-ámmal olvastam vissza.
Nokinak jobbulást kívánok.

Ilba,
már el is telt az egy hét?????
Szűz anyám, hogy megy az idő....
Biztos jó volt.

Gabuskáék a konyhát csináltatják?

Többiek jól vagytok?

majd jövök még

ilgya 1
én a Hetényinél szültem
kérdezz bátran, ha tudom a választ megmondom

:lol:

Kép

Kép
sajtine

Hello lányok kispeti vagyok, Gergő bátyja. :D :D Hogy vagytok??

Ilba:
sztem amivel Beni játszik az mosogatószer üveg :D :)

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
[url=https://lilypie.com]KépKép
kispeti

tücsökmami én elhiszem (de sztem mindenki) h ez én egyetlen, ügyi öcsim felállt és tartottam magát :):):):)

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Petike te meg mit garázdálkodsz itt :?: :?: :D :D :D jó lesz ha megválogatom a szavaim igaz? :mrgreen:

Natasa:
ha a ti játszókertetekről van szó, akkor természetesen imádom Verest :P

Coolasa:
én magyarul énekelek a Gergőnek (még nem szakadt le a csillár)
viszont a verseket, rímeket imádja. A paripám csodaszép.... és a Harap u. 3. alatt.... meg a Bóbita a kedvence, nagyokat rötyög, amikor azokat szavalom. Szeptembertől járunk majd Ringatóra, akkor majd megtanulok sok szép versikét.

most képek miatt jöttem egyébként:
Dia, ezt neked küldjük:
Kép

az új etetőszékünk:
Kép
ilyen szépen ücsörgünk:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Jöttem könnyes búcsút venni tőletek. :lol: Holnap repülünk,bőröndök megpakolva,alig tudtam összezárni őket. :lol: :oops:
De,hogy ne induljon simán a nyaralásunk Tamás 3.napja lázas és torokgyulladása van. :evil: :evil:
Szóval legyetek jók,majd gondolok rátok Sangria iszogatás közben. :lol: 8)

Mancsbá!
Előre is mindent köszönök! :wink:

Ilba!
Te kérted az infót és a képet az ülőgarnitúráról? :roll: Ha nem akkor az illetékestől bocsi. :oops:
Szóval:Retz üzletben vettük 135 eft-ért.Itt van pár kép róla.
Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek cupp!Dia
UI:Kispeti üdv a topikban! :wink: :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Töcsökmami!
Köszi a képet,szupi! :wink: :lol:

Kép
Kép
lldicsi

üdv mindenki :mrgreen: :mrgreen:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Ja Bubek!

Képzeld olyan vad álmom volt ma hajnalban: felcseréltük a gyerekeinket, mert a másik oldalon nem tudtam kiszállni a kocsitokból, így a Marcit vittem magammal :P :P Még gondolkodtam is rajta, hogy vissza kellene cserélni, hogy a sajátoddal menj Gyékényesre nyaralni. :shock:

Na ebből mit hoznának ki a pszichoanalitikusok :?: :oops: :twisted:
Vendég

ez iigazán vad álom volt... :mrgreen:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Újra itt vagyok!

Ilba,
köszi a táblázatot! Olyan jó nézegetni... :) Én feladom a találgatást, de gondolom, vmi nagyon nem kezébe illő dologgal játszik. Azt a valamit nem felnőttboltban vetted, ugye? :lol: Kispeti miatt nem írom le, mire (mikre) gondolok :lol: :lol: :lol:

Dia,
jó utat Nektek, pihenj sokat, láss sokat, és csokibarnán gyere vissza! Azt ugye tudod, hogy irígy-irígy? :lol:

Tücsimami,
ha Natasához mész majd Veresre, meglátogathatod kedvenc rokonodat is :twisted: :lol:

Nekem vhogy nem megy ez az éneklés-verselés. Pedig van könyvünk is (cini cini muzsika) de mindig elfelejtem. Az énekhangom meg... Köhöm.

Kép
mancs

Kispeti,
üdv itt! :lol:

Miket meg nem élünk... Nemcsak anyukák, hanem már apukák és gyerkőcök is topikoznak...

Kép
mancs

msn-en szoktam mutogatni Gergőt webcamon a csajoknak :D és ezt figyeljétek Kép :lol: :lol:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Mancs!
leírhatod nyugodtan amit akartál :mrgreen: :lol:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Nem-nem, nem írom le!

Jóccakát!

Kép
mancs

jóéjt mindenkinek

és ne feledjétek! HAJRÁ LILÁK!! :mrgreen:

HAJRÁ LILÁK!!!
Tiësto 4EVER
kispeti

Sajtine,
Milyen lett a konyha? Képek????
Aha, most Gabiékon a sor …

Kispeti,
Üdv itt! Tényleg bűbáj ügyi öcsikéd van! :wink:

Tücsimami,
Milyen márka az etetőszék? Hol vettétek? Meg szabad kérdezni mennyi volt?
Nálam az uccsó képen a legcukibb Görgőke. És hasonlít Rád szerintem nagyon!
Álom: :D :D :D

Dia,
Nagyon szupi nyaralást Nektek, férjuradnak pedig gyors gyógyulást. (Irigy-irigy) :wink:
Szuper az új kanapé, én kértem, köszi! Jól mutat a Szöszke Herceg rajta!

Vukáék nyaralnak?

Mancs,
Ejnye-bejnye, nálatok mik lehetnek a fiók mélyén???!!! :shock: :shock: :D :D
Íme a megfejtés:

Kép

És egy délutáni játszós:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Mancs
ha hallanád az én énekhangomat :twisted: az nem is hang, brutál nagyon. egyszer kíváncsi voltam milyen, felvettem.... hát olyan fejhangon való szavalás :P :P de nekem olyan jól esik dudolászni neki :D

Ilba
ezzel a megjegyzéseddel, hogy hasonlít rám a kölök, tudod hogy a szívem kellős közepébe kerültél :D :D végre valaki aki ezt mondja anyámon kívül :lol: merthogy általában ez van:... tiszta apja ez a gyerek, le se tagadhatná... belőled meg nincs semmi.. :twisted: :twisted: ilyenkor csak belülről morgok, könyörgöm ketten csináltuk ezt a kölköt :evil:

etetőszék:
Brendon, 20ezer, a legegyszerűbb, legszimplább szék, nem hátradönthető az ülés, de van klassz biztonsági öv, azért vettük meg mert volt egy 10ezer ft-os ajándékutalványunk hozzá, így szerintem megérte
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?