Hajnus,
basszus, a Szemizo-ra így rájöttél??!!
Én nem is gondoltam rá!
Ejha!
Szal nem engednek a géphez? Ejnye, rendezd meg az összes pasit a családban!
Nálunk is Apa szbin van, de ő nem uralja a gépet, csak engem nyúz folyton. Jókedvünk van mindig, egyfolytában hallgatom a szövegeit.
Már úgy értem jópofa, meg piszkál egész nap, a nap végére már elfáradok!
Rosszabb, mint egy gyerek!
Ja, én is míg pici voltam, és kitakaróztam, sosem húztam vissza magamra, hanem kiabáltam át a másik szobába, hogy takarjanak be!
És ha ti gyakran cicire teszitek a babót, azt nem sínyli meg a pocijuk? Én mindig megvárom a 2,5-3 órát (nappal), persze ilyen melegben, ha kell, korábban kapja az üdítő (langyos
) tejcit.
ha csak nyüszizik, mert épp olyanja van, akkor jönnek a beszélgetések, énekelgetés, végső esetben a cipelés. Aztán vagy lenyugszik, vagy elalszik. Most épp úgy vettem észre, hogy álmos, gondoltam ringatom-cipelem kicsit. Egy darabig el is voltunk így, aztán mivel semmi változás nem volt, csak nézegetett rajtam, gondoltam énekelgetek neki valamit. Nem is tudom mié szólt éppen a lejátszóban, azt énekelgettem, erre elkezdett nevetni, sikogatni, stb. Na, gondoltam, jesszus, ez nem jött be, biztos iszonyat hangom van!
Így maradt a séta, de pár perc után el is aludt. Most a járókába ügyeskedtem bele, ott jobb idő van - mert a nappaliban van - mint a szobájában.
Polgári esküvő itt Sopronban is olyan futószalag-szerű. Bátyámék és unokatesóméké is csak olyan kb 20 perc volt, még csak le sem ültek. Fertődön egész jó volt. Versek, idézetek, duma a családról, gyerekekről, stb. De nem volt unalmas, inkább elgondolkodtató, szép. Meg ugye a szülőköszöntés, pezsgő, gratuláció, stb. Nekem nagyon bejött. És a templomi is. És mivel én mindig is ilyet szerettem volna, én meg ezt nem bántam meg, nagyon szép volt minden. Habos ruhában!
És nagggyon jó visszanézni dvd-n, olyan jó zenéket tett alá a srác, aki csinálta, hogy ihajj!
Természetesen a gyorsabb polgári esküvő is szép és megható! Kinek mi jön be, és mit tervez!
Csilla,
megnéztem az albumodat, nagyon szépek a gyerkőcök!
Tényleg nem voltatok kirittyentve, de nem is ez a lényeg! Kényelmesebb volt gondolom százszor, mint egy habos ruha!
Azt a közös uccsó soproni képet azt hiszem Eszti már egyszer betette ide, az is naggyon jó!
És a torta is!