Új privát üzeneted érkezett!

Most vasaltam :( Már tényleg nagyon meleg van :? Fél 11-re megyünk az altató orvoshoz hát persze,hogy a legnagyobb hőségbe :evil: Eszméletlenül néz ki a gyerek keze a tegnapi vérvétel után :twisted: És már előre félek mi lesz a műtét után.
kola2

Sziasztok!

Kola!

Szórítok, holnap nagyon! Hu én biztos nagyon ideges lennék! Még egy megfázássnál is ideges vagyok.

Szemizo!

Sikerült megnézni az albumot, nagyon aranyosak a gyerekeitek, és ti is szimpatikusok vagytok.:)

katus78

Na jó reggelt.
Hát az előbb úgy megharapott ez a drága jólelkű fiam,hogy azt hittem csillagokat látok.Én voltam az egyedüli a családban akibe még nem kóstolt bele erre egy óvatlan pillanatban hámm!!!
Ja meg tegnap este szegénykép mászás közben jól pofára esett kint az apró kavicsos úton lett is következménye.Homlokon egy szép hosszú seb meg a szeme mellett 3-pici.Pont a 14-hóján.

Szemizó!ÜÜdv köztünk már sokat hallottunk rólad! :D :D :D
Nagyon szép kis családod van gratula hozzájuk és az esküvődhöz is.Hogy-hogy mégcsak most esküdtetek meg?

Vero!Atya ég mennyit változott Iván véleményem szerint nagyon apukája,de lehet,hogy nagyon rosszul látom. :o :o

Nadine!Akkor szépen aludt Dorka.Levi is kb.így aludt ennyi idősen 11-fele kajált és 5-6 körül kelt.És 9-ig aludt tovább volt,hogy 10-kor kelt fel.
Talán most kezd apás lenni tegnap este rajta lógott egy kicsit lehet,hogy érezte,hogy ma elmegyünk és nem látja pár napig.
Na hát ha Levi meglátja Dorka képét mindíg kurjongat egyet.Bejön neki a csajszi.

Reni!Ügyi vagy tök jó a kép.Már számolsz vissza igaz?Nemsokára itthon lesztek!! :D

Katus!TYŰ!Mit csinálnak a fogacskáddal?

Eszti!Nekem bármikor jó a buli.
Vendég

szia kola!
én is meg akartalak nézni titeket,de nem találtam képeket rólatok.Ha a te lányod is 3 éves,akkor akár találkozhattunk is annak idején valahol,valamelyik sorakozásnál a kórházban.
Itt képzeljétek tegnap du esett és egész éjjel nem volt olyan baromi meleg-kicsit fellélegezhettünk.De ma újra itt a hőség.Ma már nem is megyünk ki(most jöttünk boltból,piacról-ez bőven elég volt).
Andi!
sziasztok,jó reggelt!vagy nem tudsz aludni a kölkök mellett?én ma zórához csak kétszer keltem,ez nagyon szuper éjjel volt :lol: .Találkoztok az ördögökkel?Ha igen,remélem nem fognak sokat veszekedni:)))Puszi,vigyázz magadra!
szemizo

Kola!Jól be van neki liluva mi?Nagyon fél a holnapi naptól?
Vendég

szia gabó!
hát ez most tulajdonképpen csak "érdekházasság".a férjem a bkv-nál kezdett dolgozni és mint élettárs csak egy év múlva kaphatok INGYENbérletet.De a feleség rögtön.Hát fogtuk magunkat és kitoltunk a bkv-val,mostmár adhatják a cuccot :D .Ennyi a rövid történet,ha nem kellene a bérlet még mindig menyasszony lennék.Mert eljegyzésünk volt már valamikor nagyon rég(1848-ban,ha jól emlékszem :oops: ),de esküvőig sosem jutottunk el.Na most megtörtént!Szépek is voltunk;a tanúk szebben felöltöztek,mint mi.De nem is akartunk felhajtást,ez csak egy jó móka volt.Az albumba beteszek egy fotót,a tanúinktól kapott esküvői tortáról.Marcipánból rajta van az egést családunk.Ennyi volt az ajándékunk,szóval semmi cécó.
szemizo

[quote]H írta:át fogtuk magunkat és kitoltunk a bkv-val,mostmár adhatják a cuccot

Hát ez nekem nagyon tetszik, jót röhögtem :lol: :lol: :lol:

katus78

Szemizo!

Zóra sem egy jó alvó baba? Én is 2szer voltam fent, este meg negyed tizkor aludt el, ilyen sem volt még, szegénykém tisztára oda van a melegtől.

Gabó!

Máté a lábujjakat szereti harabdálni, vagyis csak szeretné :lol: bukik a büdösre :lol: :lol: :lol:
Furnak, faragnak, koronát csinálnak, kinoznak........................ :(
Holnap jösz???????????????????? :?:

katus78

Gabó!

Levinek küldök egy gyógypuszit!!!

Pusz-pusz

katus78

hát nem jó alvó(ő sem).én is úgy vagyok,mint amica-egyik gyerek sem volt igazán jó alvó,a lányok meg kimondottan vacakul aludtak.míra akkor kezdte végigaludni az éjszakát,mikor leszokott a cicről(20-21 hónaposan),de akkor már terhes voltam zórával,így én amiatt nem aludtam rendesen.most mg zórához rohangálok egy éjjel legalább négyszer és akko az már jó éjjel volt!szóval lassan 4 éve,hogy nem aludtam egy igazán jót!és hol van még a vége...!ha zóra utánozza mírát,akkor még egy év :cry:
szemizo

Szemizo!Nem vagytok semmik!!Irtó jófejek lehettek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ti sem kapkodtátok el ezt az esküvői dolgot.Akivel meg csak lehet ki kell baszni ha másképp nem megy.HI-HI :D :lol:

Katus!Olyan jó gyógyítót küldtél,hogy már alszik is mint a bunda!! :D :D
Vendég

Baromi jó a torta!
Vendég

Köszi a dícséreteket!olyan jó olvasni és most már még jobban hiányzik sopron.azt hiszem itt fogok lógni minden szabad percemben!!! :lol: tegnap este is fél tizenegyig ücsörögtem itt,ahelyett,hogy nászutaztunk volna.pedig a levegő is kellemesen hűvös volt,de csak olvasgattam.amica mondta(már nagyon régen),hogy ő "jár" ide,de én butuska nem követtem.na de most majd bepótolok mindent!
szemizo

Szívesen!

Na én könnyes búcsut veszek nemsokára felébred a Husi és elindulunk a városba aztána az állomásra és irány haza!!

Mindenkinek szép hetet és hétvégét akivel csak tudok megpróbálok talizni ebben a pár napban.Majd telcsin értekezünk.

Puszi nektek aztán jól viselkedni ám!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

szemizo!Látom neked is roppantul hiányzik Sopi.Én ha tehetm haza utazom most már,hogy a husi elmúlt 1-éves egyre gyakrabban tehetem ezt meg.
Majd te is haza jössz.Tényleg a bulira nem tudtok haza jönni?
Vendég

Ja itt röhögök magamon,mert két copfot csináltam amit be is fontam és már csak egy tehén kéne alám.
Na hát ,de hülye vagyok.

Na mentem cső mindenkinek.PÁPÁ PÁPÁ
Vendég

Hello Szemizó!!!

Csilla vagy, igaz?

Milyen néven van az albumod?

Mindenkinek köszönöm a szép szavakat Ivi bébi nevében!!!!!!
Vendég

Nagyon-nagyon szívesen máskor is. :D :D :D :D :D
Vendég

szia vero!
igen,csilla vagyok,te meg ha jól sejtem eszter sógornője,iván anyukája.szemizo néven van az albumunk is,de még nincs sok kép,mert sokszor azt válaszolja nekem ,hogy nem sikerült a képet feltölteni(pedig oda nem kell sok ész,5 képet elfogadott).de még próbálkozok.ide szeretnék felrakni képet,de nem tudom hogyan kell kicsinyíteni.majd próbálom azt is.
szemizo

Vero!

Nagyon szívesen!
Hogy bírjátok a meleget?(hülye kérdés mi)
Nálatok hány fok van? Éjjelek, hogy alakulnak?

Gabó!

Jó utat, várom a hívásod! (lehet, már otthon sem vagy, kis fejőnő :lol:

Szemizo!

Hát már én sem alszok több, mint egy éve, ha 2 szer kelünk az már maga a tökély! :)
A rekord a 20 valamennyi, ott elakadtunk a számolásban!
Na és ebben nincs benne az első 3 hónap kőkemény kólika.
Férjemmel, már megbeszéltük, tuti a második gyerek is ilyen lesz, amekkora mákunk van :lol:
Na de minek aludni, lemaradunk minden jóról, ha csak alszunk!
Példát nem tudok mondani arra a jóra :lol: :lol: :lol:

Most néztem meg a tortás képet az is szuper!

Nekünk Sopronban volt a polgári esküvőnk a 2 tanúval, ők is aznap tudták meg, mások meg csak 1 héttel később mikor haza mentünk Pécsre és megmutattunk a fotókat és az anyakönyvi kivonatot, tök jó volt így, én nem bántam meg, ma is így tenném. :)

katus78

Hát Katus, meleg az van!!
Éjjelek jók Ivi megúszta a kólikát, így mi is. Szopizik ugyan 2x , de az semmi az éjjel üvöltő babákhoz képest...
Szóval, egy szavam sincs!!!!

Ti jól vagytok?
Vendég

szia katus!
nálunk azért az éjjeli ébredések a 20-at nem érték el,de kb 10 biztos volt.mostanában a 4-5-6 az átlag,ezért volt a mai 2 szuper.nem tudom miért van így,de arra gondolok,hogy elkényesztettem őket a cicivel.mert ha meghallottam a hangjukat rohantam,cicit tuszkoltam a szájukba és elcsendesedtek.már javasoltak vizet(hogy éjjel azt itassak vele,amiatt nem fog felkelni,mert úgysem ízlik neki),de van tejem,akkor miért vízzel tömjem?!meg már megszoktam,bár néha(sokszor)nagyon fáradtnak érzem magam már reggel.és ha jön az iskola,ovi,akkor meg időre kell menni,még lustizni sem lehet!már előre utálom :cry: .de majd megszokjuk,mert muszáj!
az esküvőt én sem bánom,hogy így alakult.mert hát se csinos nem vagyok,se fiatal-hogyan néznék ki habos fehér ruhában :P ?!még lánykoromban álmodoztam ilyenről,de ma már nem.jó volt így!
szemizo

Halihó! :)

Jesszus, mennyit írtatok!!

Nagggyon szép Iván baba, én tök rég láttam fényképen - amúgy sem láttam - talán azon, amin Eszti te fogod anyukád telkén. De ott meg még úgy be volt bugyolálva, hogy hűűű. Itt meg hogy mosolyog!! :) Meg kell zabálni!! :) Gratula Veroék, nagyon szép kissrác! :)

Reni,
naaa, megy ez neked!! :) Szívesen feltettem volna máskor is a képeiteket, de így talán egyszerűbb neked! :) Akkor be is indulhatsz és pakolhatod fel őket sorban! :)
Tök jó, hogy hamarosan érkeztek, elhiszem, hogy már várod! :)

Katus,
hogy Máté átpártol? :) Áááá, nem hiszem, hűséges kissrác, megtartja Alízt! :)
Nekem meg a te szöveged tetszett:
[quote]b írta:ukik a büdösre

Nektek hogy-hogy villám esküvőtök volt?

Csilla,
ez igen, tényleg felosztottátok az országot, Miskolc, Sopron, most meg Pest. Ott valóban több a munkalehetőség, biztzosan jobb lesz így. Hogy hiányzik Sopron, elhiszem, nekem is hiányzott, mi is onnan költöztünk el ide Hegykőre. Mindjárt megnézem az albumotokat is, még ott nem tartok, előbb írni akartam mindenkinek. Így is tök sokat termeltetek! :)

Zsani,
húú, akkor megy tőlünk is a drukk holnapra! :)

nadine81

Akkor én mit panaszkodom itt ezzel a 4 db éjjeli egyszeri felkeléssel?? Azóta sem volt, szerencsére végignyomja az íccakát. :) Viszont reggel nem alszik vissza. Illetve, ha a hajnali 5-6 körüli kaját nem követi azonnal kaksi - ami rtika - akkor kaja után azonnal visszaalszik, mert még nyitva sincs a szeme. De van, hogy felveszem ugye büfizni, és még 2 percen belül belerottyant egy jó adagot. Ha meg ugye pelenkázni kell, akkor abban már jól felébred. Mert ugye titokban, észrevétlenül mnégsem lehet... :)

nadine81

Sziasztok!!!

Nem hiszem el, új jelszót kellett kérnem, mert nem engedett be ez a hülye babanet!!!! :evil: :twisted:

Szia Szemizó!!!!
Én Erika vagyok, a kislányom Alíz januárban született . Gratulálok a nagy családodhoz!!! Valahol ylem akinek 3 gyereke van. A gyerekeknek is tök jó lehet. :lol:
Mindjárt megnézem a képeket, most alszik a lány, van időm.... :lol:

Veró, Iván nagyon aranyos... mennyit nőtt... :lol: :lol: :lol:

Gabó, biztos helyes a frizud. Úgy indltál útnak??? :lol: :lol: :lol: Meleg lehet utazni. Jó utat!

Zsani, mi volt a dokinál?? Szegény Virág nagyon fél?? Én biztos odáig lennék.... de hamar túllesztek rajta biztos!!! :D

Baromi meleg van, ma azért rávettem magam a vasalásra. Volt már itt 5 köbméter ruha. ÚÚÚÚtáloooom....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Idekönyörögtem magam kicsit a géphez. :lol: Mióta Apa szabin van,nem nagyon férek ide.Kevés a 2 gép... :lol:

Először is üdv itt Csilla!Vagy Szemizó(ez gondolom a gyerekek nevéből)?

Vero,Iván ANNYIRA GYÖNYÖRŰ!Sokkal idősebbnek látszik a képen szerintem.

Erika,mióta nem szoptatsz?Nem emlékszem már mit írtál erről :oops:

Esküvő:én sem habos fehér ruhában voltam,Isti 3 éves volt már.Kb.30-an voltunk,utána volt pezsgős koccintás,de csak a szűk családi körrel volt vacsora.Én sem bánom,hogy így volt.

Alvás:hát én már lassan 9 éve nem aludtam végig az éjszakát.Isti eddig is felkeltett,ha másért nem ,hogy takarjam be.Bencével egyik éjszaka nagyon strapás,a másikon 1-2szer ébred csak.Én is "tuszkolom a szájába a cicit" :lol: :lol: :lol: aztán alszunk is tovább.

Na megyek,mert már játszanának.De nem hagyom magam elnyomni!!! :lol:

Kép

Kép
hajnus

Én is vasalok.Most a legjobb :lol: Ja és Zsanett szorítok nagyon!

Kép

Kép
hajnus

Szemizo!!

Csuda jók a képek. Gyönyörű gyerkőceid vannak. :lol: :lol: Büszke lehetsz rájuk. Most én is hármat akarok!!!!

Az esküvő se lehetett rossz. :lol: Nekünk is a polgári, csak szűk körű volt, mert nem bírom én se azt a futószalagot, ami Győrben van. Mert mi a változatosság kedvéért, Győrből költöztünk ide 4 éve. A munka miatt mi is.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus, kb. 3 hete nem szoptatok. :( A végén már csak pár másodpercig szívta, aztán semmi. Bőgött a kajáért.

Reni, én pulyka meg csirkemellet adok neki. Beleturmixolom a kajába, amit készen veszek. Van olyan is, amibe van hús, azt akkor szoktam, ha megyünk valahova és nem akarok vele patyakolni. A gyümit meg csak natúr, nem rakok bele semmit.

Erika

Kép
Kép
nercsi

szia nadin,ill viol!
nem akarok beleokoskodni a dolgodba(főleg egy napi ismeretség után),de én soha egyiket sem tettem tisztáb egészen reggelig.az 8-9 órát jelenti.ill szecsőt az elején,de ő is felébredt,így gyorsan elhagytam.inkább éjjelre pampers pelenkát veszek(kicsit nagyobb méretet)és ez így nekünk bevált.

szia nercsi!
igen,a gyerekekből jött(a teljes család a PéCsiSzeMiZó),én csilla vagyok.én mióta az eszemet tudom 3 gyereket szerettem volna és ez sikerült(bár most még azt sem tudom hol fogok dolgozni,de majd lesz valahogy).jó,hogy ilyen sokan vannak,szerencsére nálunk a balhé is kevesebb,mint andiéknál(amica).bár nekem annyiból szerencsém volt,hogy a "nehezebb" gyerek a nagyobb,jobban lehet vele már boldogulni,ne úgy mint amicánál jankával.mi sokat voltunk velük együtt,és nem a két fiú és két lány volt barát,hanem a két szelíd(márton és míra) és a két ördög(janka és szecső).nagyon hiányoznak!!! :cry:
szemizo

Vero!

Köszi, jól vagyunk, csak ez a meleg.................brrrrrrrrrrrrrr!
Most 3 foga kijött a Máténak 11-nél tartunk a negyedik szemfog az íny alatt, van, ettől kicsit nyűgösebb, de nem vészes.
Kisebb korában jobban megviselte a fogzás.
Mostanában kezdi azt, hogy jön utánam, meg nyöszög a lábamnál, kis nyuszi, meg kell zabálni, hogy tud reklamálni már most a szája. :lol:

Viol!

Nekünk a polgári volt csak ilyen villám, áprilisban, azért mert tele lett a kis faszom (ahogy Gabó írná)
Ugyanis nyárra volt kitűzve a lagzi, és anyós mindenbe bele szervezett, elkezdte a polgárit is szervezgetni, hogy ugye az is Nádasdon legyen, mint az egyházi, meg a lagzi.
Na és mondtam, Jocónak, hogy elég legalább ebben minden úgy legyen, ahogy én szeretném.
Végül a többi is nagyon jól sikerült, volt habos babos ruhám stb........

Csilla!

Nem hiszem, hogy öreg lennél!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az jó dolog, ha tudsz szoptatni, én csak 6 hónapig tudtam, mert elapadt a tejem, de ebből 3 hónapot fejtem, mert nem volt hajlandó szopni a Máté.
Ott tartunk, hogy ma egy szál bugyiban voltam és meglátta a cicit, és azt hitte valami gomb ami zenélni fog, és azt akarta nyomkodni ezerrel, szóval már nem is emlékszik mire is jó az a gomb.
Fel kellett öltöznöm, mert megörült, hogy nyomkodhassa. :lol:

Erika!

Nem vagy semmi, 220 fokban még vasalni is tudsz, le a kalappal, én éjjel szoktam.

katus78

Sziasztok!Köszönjük a drukkot holnapra!Virág azt mondja,hogy ő nem akar menni kórházba és közben pityereg.De szerintem én jobban oda vagyok!Tök ideges vagyok,már a Virággal is türelmetlenkedtem.De hát még olyan kicsi és félek az altatástól is.Nagyon remélem rendbe lesz minden :!: Virág most feküdt le aludni így van egy kis szabadídőm.
Esküvőről:Hát a miénk se volt nagy de én sose akartam nagy eskűvőt.DE szerintem egy kapcsolat nem attól jó,hogy házasok vagyunk.
Gabó!Jó utat hazafele!
kola2

Hajnus,
basszus, a Szemizo-ra így rájöttél??!! :) :) Én nem is gondoltam rá! :) Ejha! :)
Szal nem engednek a géphez? Ejnye, rendezd meg az összes pasit a családban! :) Nálunk is Apa szbin van, de ő nem uralja a gépet, csak engem nyúz folyton. Jókedvünk van mindig, egyfolytában hallgatom a szövegeit. :) :) Már úgy értem jópofa, meg piszkál egész nap, a nap végére már elfáradok! :) Rosszabb, mint egy gyerek! :)
Ja, én is míg pici voltam, és kitakaróztam, sosem húztam vissza magamra, hanem kiabáltam át a másik szobába, hogy takarjanak be! :D :D

És ha ti gyakran cicire teszitek a babót, azt nem sínyli meg a pocijuk? Én mindig megvárom a 2,5-3 órát (nappal), persze ilyen melegben, ha kell, korábban kapja az üdítő (langyos :() tejcit.
ha csak nyüszizik, mert épp olyanja van, akkor jönnek a beszélgetések, énekelgetés, végső esetben a cipelés. Aztán vagy lenyugszik, vagy elalszik. Most épp úgy vettem észre, hogy álmos, gondoltam ringatom-cipelem kicsit. Egy darabig el is voltunk így, aztán mivel semmi változás nem volt, csak nézegetett rajtam, gondoltam énekelgetek neki valamit. Nem is tudom mié szólt éppen a lejátszóban, azt énekelgettem, erre elkezdett nevetni, sikogatni, stb. Na, gondoltam, jesszus, ez nem jött be, biztos iszonyat hangom van! :shock: :D Így maradt a séta, de pár perc után el is aludt. Most a járókába ügyeskedtem bele, ott jobb idő van - mert a nappaliban van - mint a szobájában.

Polgári esküvő itt Sopronban is olyan futószalag-szerű. Bátyámék és unokatesóméké is csak olyan kb 20 perc volt, még csak le sem ültek. Fertődön egész jó volt. Versek, idézetek, duma a családról, gyerekekről, stb. De nem volt unalmas, inkább elgondolkodtató, szép. Meg ugye a szülőköszöntés, pezsgő, gratuláció, stb. Nekem nagyon bejött. És a templomi is. És mivel én mindig is ilyet szerettem volna, én meg ezt nem bántam meg, nagyon szép volt minden. Habos ruhában! :D :D És nagggyon jó visszanézni dvd-n, olyan jó zenéket tett alá a srác, aki csinálta, hogy ihajj! :)
Természetesen a gyorsabb polgári esküvő is szép és megható! Kinek mi jön be, és mit tervez! :)

Csilla,
megnéztem az albumodat, nagyon szépek a gyerkőcök! :) Tényleg nem voltatok kirittyentve, de nem is ez a lényeg! Kényelmesebb volt gondolom százszor, mint egy habos ruha! :D
Azt a közös uccsó soproni képet azt hiszem Eszti már egyszer betette ide, az is naggyon jó! :) És a torta is! :)

nadine81

Szia Hajnus!

Neked is jó vasalást! :lol:
De szemét vagyok!!!!

katus78

Csilla,
nem beleokoskodás ez, hanem a saját tapasztalatod elmesélése! :) :) És ez így jó! :)
Én sem pelenkázok az uccsó esti kajától (kb 9-10) a reggeliig, csak ha belerottyant. Mert úgy nem akarom visszatenni. Ezt tényleg úgy kell elképzelni, hogy befejezi a kaját, felemelem büfizni, és rá 1-2 percre telenyomja a pelenkát. Előfordult már az is, hogy a hátán is megvillant... :D :evil: Így viszont nem akrom bennehagyni. Főleg ilyen melegben. Ha csak pisis, az maradhat, mert mi is Pamperst használunk és tök jó, mert sokat magába szív és tényleg nem nedves a popó még utána sem.

Erika,
és mikor is kezdtl hopzzátáplálni? Akkor kevésnek bizonyult a tejed már? Vagy csak védőnő tanácsolta, hogy lehet mást is adni már?

Katus,
[quote]O írta:tt tartunk, hogy ma egy szál bugyiban voltam és meglátta a cicit, és azt hitte valami gomb ami zenélni fog, és azt akarta nyomkodni ezerrel, szóval már nem is emlékszik mire is jó az a gomb.
Fel kellett öltöznöm, mert megörült, hogy nyomkodhassa.

Ez nagggyon jóóó, édes lehetett!! :D :D :D

Akkor már értem az esküvői dolgot. Én sem állnám, ha beledumálnának életem nagy napjába! Pláne nem az anyós! :evil: :shock: :evil:

Én még délelőtt vasaltam pár pelust a forróság előtt iziben...

nadine81

Reni,
látom van albumod is már!! :D
Illetve, nem. Megnyitottam, de üres. Nem kiírta, hogy üres, hanem simán nem látok benne képet. Mert van, amikor a saját albumomra is kiírja, hogy üres, pedig nem is az, szal ő a hülye, de most nem írta ki, hanem nem látok semmit. Te igen?

nadine81

Ja, de az az ominózus nem-visszaalvós pelenkázás is szerencsére csak reggel van, mert az éjjeleket átalukálja. :)

nadine81

viol
de jó neked!!!én már annyit éjszakázok,hogy néha visszaaludni sem tudok.mírával ez még könnyen ment,de mostanában már csak fülelek,hogy mikor kell menni.de lesz majd jobb is(biztos;remélem)
szemizo

Midenkinek jó Kép

Én meg megyek Kép

Majd még jövök!

katus78

Viol, pont 4 hónapos volt Alíz mikor elkezdtem a tápot szopi után. Nem hízott rendesen. MI a 4 hónap alatt is ezen görcsöltünk, szerintem nem volt tápláló eléggé az anyatej. Jött a táp, aztán a gyümi, főzelék. És sajnos nagyon hamar leszokott a ciciről.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sehol senki???? :shock: :?:

katus78

Halló! :)

Én vagyok, de nem sokáig, mert Dorka ébredezik, kemény 20 perc alvás után...

Erika,
akkor tényleg kellett a többi. Az, hogy mennyire tápláló a tejci, attól függ mit és mennyit eszünk és iszunk? Nekünk eddig szerencsére jó a hízás, remélem meg is marad egy ideig...

Katus,
és milyen volt a mosógépben a pörgés? :D :D :D Csak mert a kép, amit beszúrtál, ezt mutatta... :D

nadine81

Jesszus, most csak fekszik szótlanul, mozdulatlanul és csak néz... Még a szeme sem nagyon forog... Ez nála veszélyes... Kíváncsi vagyok visszaalszik-e, vagy bedühödik... :D

nadine81

És igeeen!!! :) :) :) Becsukta újra kis gülü szemeit!! :) :) :)

nadine81

Hát kb úgy pörögtem!
mire minden errámoltam, fesöpörtem, mostam, teregettem, mosogattam...........
Máté mellett napközben nem tudok, olyan aktív, résen kell lennem egész nap. :)

Ügyes kislány!

Búcsúzom, megyek zuhanyozni, és egy kicsit olvasgatok, meg lesz ma Helyszínelés is!

Jó éjt!

katus78

Sziasztok!
Itt lehűlt az idő és nagyon kellemes a klíma!...Nem ám,lódítottam,csak már úgy szeretném ezt komolyan leírni.Kqrva meleg van és már idegesít is de nagyon!

Csilla!
Örömmel látom,hogy aktív résztvevője lettél eme topicnak. :D
Ha gondolod küldjél nekem az emailcímemre olyan fotót amit ide akarsz rakni és én lekicsinyítem és felrakom.Aztán majd leírom neked,hogy hogyan kell.
Láttam a tv-ben a nálatok lezúdult eső okozta károkat.Itt még egy csepp sem esett az elmúlt napokban.Pedig jöhetne az enyhülés.

Katus!
Már készítem a kínzóeszközöket szombatra.
Kép
Édi vagyok nem? :twisted:
Nem ám!Majd kíméletesek leszünk.De csak veled! :D
Szonja is ráment kicsi korában lábra.Lehet,hogy kicsi korban a büdös a jó. :D :D
A cici nálonk még mindíg játék tárgyát képezné ha hagynám.Ezt sem értem igazán. Most,hogy látja Ivánt szopizni már másképpen viszonyul a kebleimhez.Kérdezgeti,hogy ő is úgy csinált e és ölbe kell vennem úgy ahogy Ivánt,Vero.
Kép

Zsani!
Egy jó nagy kalappal holnapra nektek!
Kép
Az altatástól ne félj,profik csinálják.Rövid altatás lesz úgyis.

Kriszti!
Nem tudom,hogy szerelmes e a kisfiú Szonjába de eddig mindíg elkalapálta ami utalhat arra is. :D
Nekem is volt egy oszt.társam aki mindíg szekált,húzta a hajamat és a végén kiderült:szerelmes belém.Én valahogy nem szerettem bele ettől. :D De azért egyet csókolóztam vele és akkor meg úgy beleharapott(véletlenül)a számba,hogy vége is lett a románcnak mielőtt elkezdődhetett volna.Szép kis történet.

KépKép
eszti76

Katus,mi is Helyszínelünk :lol: !Mégse vasaltam,nagyon melegem volt.Jó ez a cicinyomkodós sztori!A Bence annyira cici-imádó,hogy egyik nap fürdés után épp törölköztem,mikor behozta az Apja,2 kézzel,tátogó szájjal kapott utána.

Viol,csak éjszaka van gyakoribb cicizés.Van,hogy nem is emlékszem hánykor keltünk előtte.Ezek általában nem rendes szopizások,csak pár percesek.Éjjel nem kezdek el beszélgetni hozzá,ringatni a kezemben már nem is bírnám.ez így jó egyenlőre neki is és nekem is.
Napközben nem szopizik sokszor,ebédre már főzeléket eszik,később meg egy kis gyümölcsöt is.

Esküvő:nekünk is volt szülőköszöntés meg ilyesmi,szerintem szép volt,itt is lehet mindenféle extrát rendelni.Templomi az kimaradt az életünkből.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!!!

Hasznal valaki birkaszört a babakocsiba vagy a bebiülesbe? En ma rendeltem egyet, mert szegenykem ugy izzad a bebiülesbe, hogy valami borzalom! :(
Van valakinek tapasztalata ez ügyben, hogy tenyleg jo-e? Mar mondjuk ugyis megrendeltem csak kivancsi vagyok! :)

Viol!

Az albumot letrehoztam, de mindig azt irja ki, hogy a kep mentese soran hiba törtent. Tudsz esetleg segiteni, hogy mi lehet a gond!

Zsanett!

Szoritok en is kis Viragnak, hogy minden rendben menjen!
Ha majd lesz idöd ird meg mi a helyzet!

Szep estet!! Holnapra 38 fokot mondanak! :( :x :evil: :roll: :cry:
RENI
reni76

38 fooooooooooooooooook!!!!
Elköltözöm Afrikába ott legalább vannak szép állatkák, és nincs semmivel hűvösebb itt sem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma van az első napom teljesen egyedül a gyerekekkel, a férjem csak későn ér majd haza. Alig élek, mire most lefektettem a kölyköket mindjárt kel a kicsi. Én már 5éve éjszakázom...
A gép még megy, leszedek ekttő mosást, hogy feltegyem amit már kiszedetem... Janka mialatt Ágnest fürdettem lepisilte a komplett ágyát játékostul takaróstul, huzattal lepedővel, mert úgy belekeveredett a játékba... :cry: Ezen kívül szerencsére teljesen szobatiszta, csak valami dili mindig akad. Tüneményesek együtt hárman, csak néha ötféle dolgot kérnek egyszerre. Janka annyira elemében van :D :roll: :evil: :D

Csilla:D :D :D , ma még be sem kapcsoltam a gépet! Üdv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már gondoltam Szecsőékre, tegnap reggel elmentem az ablakuk alatt, de nem mertem "bekiabálni" :D Mártonnak néztem ülésmagasítót.
Olyan meleg van, hogy nem sétálunk :( Pedig te aztán tudod, mentem hidegbe-melegbe, de így egyedül, falkástul...

Mindenkinek üdv, megyek még robotolok :roll:
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?