Sziasztok,
Itt vagyok en is. 2 honapig nem volt netunk, eleg nehezen birtam. Az utolso 2 napban nagyjabol sikerult visszaolvasnom a lemaradasomat.
Tontica
Nagyon nagy gratula a pocaklakohoz, orulok hogy valora valt a vagyad:) Mikor mentek haza? Mi agusztus 4.-ig itt vagyunk ha esetleg erre jartok, szivessen latunk benneteket.
Liv:)
Olvasni is rosz volt min mentetek keresztul Daviddal, de remeljuk most mar minden rendben lesz es mutet nelkul megoldodik a kuki dolog. Koszi a hianyolast, jolesett.
Sunimum:)
Mi nem vittunk babakocsit, de lattam, hogy sokan igen es nem adtak fel poggyasznak hanem a gepen adtak le. Legkozelebb mi is igy csinaljuk.
Magika
Medence asasert elismeresem. Mi is a kis felfujhato medenceben (amibe mind a harman beleferunk) toltjuk a delutanjainkat, maskeppen elviselhetetlen ez a hoseg ami itt van.
Kicsit magunkrol:
Elisa egyre tobbet beszel. Hiszti, toporzekolas az van nalunk is amikor valami nem ugy van ahogyan O szeretne de egyenlore nem veszes. Foleg azok utan erzem igy amiket leirtatok. Volt ket kis balesetunk. Eggyik nap leultunk egy barba kavezni, az asztal alatt volt egy kis kutyus, Elisa megette a fagyijat lement a szekerol es legugolt erre a kutya nekiugrott es kicsit megharapta a karjat, vagyis inkabb megkarcolta. Gondoltam ezutan legalabb majd tart kicsit a kutyaktol es nem akar mindeggyikhez odarohanni, de 5 perc mulva mar megint a kutyat kereste es nagyon baratkozott volna vele. A masik: Este megfurdettem es indultunk volna ki az elottunk levo jatszoterre hintazni, amig nyitottam a kaput megindult felfele a lepcson es elorebukott. Amikor felemeltem volt mit latnom, addigra szeme orra egybe volt ugy feldagadt, bekekult. Szaladtunk is az ugyeletre leragasztottak es par nap utan rendbe is jott. Remenykedtem, hogy majd ezek utan nem vag neki egyedul a lepcsoknek, de tevedtem tovabbra is a kedvencei koze tartozik.
Voltunk kozben a baratunk eskuvojen is ami nagyon szep volt, rajta hala az egnek nem latszik semmi de tovabbra is jar kezelesekre. Remenykedunk, hogy minden rendben lesz.
Sajnos nem minden felhotlen, a batyam Budapesten van az orszagos neurologiai intezeten. Agyi infarktusa volt es oda vitte a sogornom, utanna ott kapott meg egy agyi infarktust es egy agyverzest, egyre csak rosszabodott az allapota. Most komaban van, vagyis altassak, pillanatnyilag stabil az allapota. Allandoan keszenletben vagyok, hogy indulok, Elisaval viszont nem mehetek oda itthon nem birom hagyni mert a ferjem dolgozik.A sogornom es a gyerekek ott vannak, de az intenzivre csak 10 percre engednek be igy meg nem indultam el. Mindenesetre varok meg, hogy kitegyek az intenzivrol, de ha megyunk haza mindenkepp Budapest fele megyunk es maradunk par napot, akkor a ferjem tud Elisaval maradni amig en bemegyek a korhazba.
Szegeny Tonyoek, belegondolni se merek milyen nehez lehet most nekik.
Poco
Lanyok nagyon aranyossak.
Tcis