Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Áron-Andi :)
Köszi a repülőt, még aktuális, aug.végén megyünk.

Liv :)
Én csak azt tudom gyed ügyben, hogy 180 nap munkaviszony kellett anno, és most hogy én félállásba visszamentem, én a félállásom bérének 70 %át kapnám...szerintem ha nem mész vissza, a régi béredet veszik figyelembe.

Titanilla-Moszi :)
Visítással nem tudok mit kezdeni, esetleg figyelemfelkeltés?
Nem beteg Bazsi? Nincsenek fájdalmai?

Nálunk elszaladgálás van, amikor engedhetem, engedem, akkor meg is mondom Lilinek, hogy most mehetsz egyedül, de amikor olyan helyre érünk, ami veszélyes, nincs vita, vagy fogja a kezem, vagy felkapom. Ha ki akarja rántani a kezét, elkapom a csuklóját. Én próbáltam elmagyarázni, hogy sok autó jön, elüti a Lilit, Lili beteg lesz, anya-apa pedig szomorú. Ha nem hallgat semmi szép szóra, megzsarolom, hogy akkor nincs játszótér, vagy mese....tudom nem a legjobb módszer, de beválik...és szerencsére nem kell sűrűn alkalmazni...csak napjában egyszer :wink:

Puszi:
Móni
sunimum

Sziasztok!
Köszömöm a hiányolást jól esett.
Ablak és ajtó festés van nálunk,mert januárban amikor költöztünk csak belső festés volt.Tehát munka van rengeteg.
A két gyerkőc kellő képpen fáraszt.Sajnos segítség nincs.Anyuék rengeteget járnak orvoshoz.Állítólag minden a lehető legnagyobb rendben van.De én úgy gondolom ennél a betegségnél soha semmi nincs rendbe.Apu minden szempontból jól érzi magát.Egyre többet segít anyunak.De a teljes igazságot jövő hét szerdán tudjuk meg mert akkor mennek nagy kontrolra.

Tegnap átéltünk egy Tescos hosztit.Mindenki minket nézett.Mi apával csak nevettünk mert nem volt igazán miértja a dolognak.
Apa olyan jó hasonlatot talált a lányok játékára.Azt mondta olyanok mint a kölyökmacskák,mindíg bírkóznak.És ez valóban így van.
Puszi mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

sziasztok babanetes lánykák..:o)

Nemm..Bazsi nem beteg ...mármint mikor vísít...

de vísít..és nagymami nem tud mit tenni vele..

Azt is tudja, hogy nem szabad..de nincs közelben apúveszély ..és vísít...

telcsin is borzasztó volt....alig hallottam mit is beszélek és mit is mondnak nekem..

Titanilla
titanilla

Sziasztok,
Ilyen melegben még Kornél is isonyú teher, hát még a több babásoknak és a pocakosoknak. Le a kalappal.

Titanilla:) Vagyok, csak időm meg energiám nincs írni. Szerintem Bazsi egyszerűen dackorszakos, és imádja hallani a hagját. Sajna gőzöm nincs mivel lehetne erről lezsoktatni. Kornél ezt földhözveréssel kombinálja,és rendszeresen csinálja, szerencsére nem tart sokáig. Én ilyenkor eltereléssel próbálkozom, kb. 50 % sikererrel.

Valszeg Bazsi is " játékból" vagy dühében csinálja, bár ez a leírásból nem derül ki. Ákos mit szól hozzá? Sokszor a tesók a megértőbbek.

Többieknek mukk, vár a törpém.

Vera

hvera

Sziasztok!

Olvasok rendszeresen am, csak nagy pakolas kozepette voltam, meg ugyintezes volt meg sok, igy irni mar nem maradt erom.

Most is nagyon faradt vagyok.
Ejjel indulunk nyaralni. Most fejeztem be a pakolast. Megyek is szunditani, mig Zoli alszik.

Jo hetveget es kovetkezo hetet mindenkinek.

Magi
Vendég

Hvera: szerintem imádja a hangját...és a mások reakcióját..

Mami rászól, de semmi eredmény..

Ákos meg ....néha nyúzzák egymást...szóval nagyinak nagyon sok ez.

Lányok: Ha van tanács írjatok...Nekem nem volt ilyen korszakuk...

Titanilla
titanilla

[quote="titanilla"]H írta:titanillavera: szerintem imádja a hangját...és a mások reakcióját..

Mami rászól, de semmi eredmény..

Ákos meg ....néha nyúzzák egymást...szóval nagyinak nagyon sok ez.

Lányok: Ha van tanács írjatok...Nekem nem volt ilyen korszakuk...

Szerintem most ez tetszik neki, nem hiszem, hogy különösképpen oda kellene rá figyelni. Elhiszem, hogy nem könnyű, de túl kell élni, mint a dackorszakot, hisztiket, stb...nem hiszem, hogy van rá más megoldás.

Nikk :)

Köszönöm kérdésed, igen, műteni akartak, az orrommal, meg a petefészkemmel. Az orromat megműtötték, ( hónapok óta el volt dugulva) kivették a visszanőtt orrmandulát, ami gócos volt+ csináltak egy nyálkahártyakapargatást, ezután megszűnt a nőgyógyászati problémám is. :D Így azt nem kell műteni. 8) :!:

Bocsi, gyermekem romot csinált a lakásból, megyek.

Pussz, Virgi
virgike

Bazsinál ez nem lehet figyelemfelkeltés, hogy kicsit figyeljen CSAK RÁ valaki?
liv

Liv: lehet...de tudod a nagyi is mindkettőre figyel...ő az általános babyszitter

apjuk sokat dolgozik...na most, hol apúval vannak, hol a mamával, hol Tony apújánál...

szóval nem könnyű

Titanilla
titanilla

nagyon -nagyon hiányzik nekik valaki....és az, amit tőle kaptak. Amit senki sem pótolhat már.

naa...már megint bőgők

Titanilla
titanilla

Nagyon nehéz lehet. Mindegyiküknek. Annyira sajnálom őket. Nem tudom, vajon a gyerekek lelke mennyire sérül majd... Gondolom, Tonyó meg belegebed közben a munkába. Belegondolni se akarok, milyen lehet az életük azóta...
liv

Sziasztok!

Délután írtam, el is küldtem, de elszállt valahol az éterben :( A sikítozással kapcsolatban írtam. Fanninál is nagyon gyakori mostanában ez a sikítozás. Néha okkal ( Dóri "molesztálja" ), néha ok nélkül ( nekiáll csak úgy kaja közben, játék özben, akármi közben; és sikít nagyokat, hosszan ). Sok mindent nem tudunk tenni, legalábbis tartósan nem. Rászólunk, abbahagyja, de rövidesen megint kezdi. Én részben a dackorszak számlájára írok ( mi az, hogy nem lehet;csakazértis sikítok ), részben a figyelemfelhívás ( bár ezt ő már nem igazán így akarja elérni, szól, beszél, hisztizik ), részben pedig arra, hogy szereti a hangját. Néha csak úgy jól elsikongat, hosszan, hangosan, és utána jókat rötyög magát. Ezek szerint tetszik neki :)
Igazából kívülről nehéz megmondani, meg tanácsot adni; ezt csak úgy lehet, ha látjátok is.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó: Nagyon szépek a lánykák...

Liv: Áki az, aki tudja is és felfogja, hogy volt anyúja..
Bazsi talán nem..de volt olyan mozdulata, mikor tudtam, mi kéne neki...
beszélni még nem tud sokat...bár egy hónapja nem láttam kb.
De mikor bújt hozzám és a cicimre tette a kezét... visszapergettem Lau írását az agyamban. valami ilyen volt: Hogy nem szoptathatja, pedig Bazsi még igényelné..

és olyan szemekkel nézett... és nem értette tán, miért nem értem.

Anyóskát féltem leginkább

68 éves, nem csattan ki az egészségtől

Türelme, ereje nem sok

és asszem a legnagyobb veszteség elveszteni egy gyereket.

Talán kicsit kezd hízni is... és akkor erősődik..és talán jobban bír majd a gyerekkel is...

Titanilla
titanilla

Sziasztok,

Itt vagyok en is. 2 honapig nem volt netunk, eleg nehezen birtam. Az utolso 2 napban nagyjabol sikerult visszaolvasnom a lemaradasomat.

Tontica :)
Nagyon nagy gratula a pocaklakohoz, orulok hogy valora valt a vagyad:) Mikor mentek haza? Mi agusztus 4.-ig itt vagyunk ha esetleg erre jartok, szivessen latunk benneteket.

Liv:)
Olvasni is rosz volt min mentetek keresztul Daviddal, de remeljuk most mar minden rendben lesz es mutet nelkul megoldodik a kuki dolog. Koszi a hianyolast, jolesett.

Sunimum:)
Mi nem vittunk babakocsit, de lattam, hogy sokan igen es nem adtak fel poggyasznak hanem a gepen adtak le. Legkozelebb mi is igy csinaljuk.

Magika :)
Medence asasert elismeresem. Mi is a kis felfujhato medenceben (amibe mind a harman beleferunk) toltjuk a delutanjainkat, maskeppen elviselhetetlen ez a hoseg ami itt van.

Kicsit magunkrol:
Elisa egyre tobbet beszel. Hiszti, toporzekolas az van nalunk is amikor valami nem ugy van ahogyan O szeretne de egyenlore nem veszes. Foleg azok utan erzem igy amiket leirtatok. Volt ket kis balesetunk. Eggyik nap leultunk egy barba kavezni, az asztal alatt volt egy kis kutyus, Elisa megette a fagyijat lement a szekerol es legugolt erre a kutya nekiugrott es kicsit megharapta a karjat, vagyis inkabb megkarcolta. Gondoltam ezutan legalabb majd tart kicsit a kutyaktol es nem akar mindeggyikhez odarohanni, de 5 perc mulva mar megint a kutyat kereste es nagyon baratkozott volna vele. A masik: Este megfurdettem es indultunk volna ki az elottunk levo jatszoterre hintazni, amig nyitottam a kaput megindult felfele a lepcson es elorebukott. Amikor felemeltem volt mit latnom, addigra szeme orra egybe volt ugy feldagadt, bekekult. Szaladtunk is az ugyeletre leragasztottak es par nap utan rendbe is jott. Remenykedtem, hogy majd ezek utan nem vag neki egyedul a lepcsoknek, de tevedtem tovabbra is a kedvencei koze tartozik.
Voltunk kozben a baratunk eskuvojen is ami nagyon szep volt, rajta hala az egnek nem latszik semmi de tovabbra is jar kezelesekre. Remenykedunk, hogy minden rendben lesz.
Sajnos nem minden felhotlen, a batyam Budapesten van az orszagos neurologiai intezeten. Agyi infarktusa volt es oda vitte a sogornom, utanna ott kapott meg egy agyi infarktust es egy agyverzest, egyre csak rosszabodott az allapota. Most komaban van, vagyis altassak, pillanatnyilag stabil az allapota. Allandoan keszenletben vagyok, hogy indulok, Elisaval viszont nem mehetek oda itthon nem birom hagyni mert a ferjem dolgozik.A sogornom es a gyerekek ott vannak, de az intenzivre csak 10 percre engednek be igy meg nem indultam el. Mindenesetre varok meg, hogy kitegyek az intenzivrol, de ha megyunk haza mindenkepp Budapest fele megyunk es maradunk par napot, akkor a ferjem tud Elisaval maradni amig en bemegyek a korhazba.
Szegeny Tonyoek, belegondolni se merek milyen nehez lehet most nekik.
Poco :)
Lanyok nagyon aranyossak.

Tcis
tcis

Poco :)
Lányok gyönyörűek :!:

tcis :)

Sajnálom ami a bátyáddal történik! Remélem hamarosan rendbejön, és elfelejthetitek ezt az egészet! Jobbulást kívánok neki!

Virgi
virgike

Tcis, remélem, a bátyáddal minden rendben lesz, nehéz lehet most nektek is. Szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljon.
liv

Sziasztok!

Tegnap reggel elment tőlem örökre életem párja Alexander,nem tudom hogy lesz tovább Heléna ad erőt nekem és a szüleim, különben belerokkannék. Hamarosan költözünk Vecsésre, az internetet hamarosan kikapcsoljuk, vigyázzon mindenki magára és gyermekeire.

Noémi
fantikbaba

Noémi!
Ne haragudj de nem értem amit írtál.Elhagyott a párod?
Ha így van az még nem biztos,hogy végleges.
Nem akarok tolakodó lenni csak érdekelne,hogy mi van veletek?
Puszi GnéKriszti
gnékriszti

Meghalt:(:(:(:(

Noémi
fantikbaba

Noemi, nem is tudok mit irni. Lattam a ferjedet Lau temetesen. Tudom, hogy nem beszelgettunk, nem ismertem, de nagyon sajnalom. Ha valamiben tudok segiteni, akkor nyugodtan irj. En sem tudom, hogy tul birnam e elni....de a gyerek ott el tovabbra is es benne O is...

csengo 30-628-4643
Vendég

Noémi
Nagyon sajnálom. erre tényleg nem lehet mit írni :cry:
miért történik ennyi rossz?
sok erőt kívánok Neked és igen, a kislányod miatt kell hogy nagyon erős legyél, persze könnyű mondani, de őt fel kell nevelni ő amilyen okos emlékezni fog a papájára meg kell is hogy emlékezzen rá és őbenne tovább él a párod is.
ha tudok segíteni valamiben csak szólj.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Noemi, ha nem is tudok segiteni, de a topic talirol es egyebekrol szivesen tajekoztatlak, hatha tarsasagban konyebb elviselni a fajdalmat. Ha meg tudok is, akkor szolj!

csengo
Vendég

Kedves Noémi!

Nem tudom mit lehet ilyenkor írni...sírok a gép előtt. Fogadd őszinte részvétemet! Nagyon sok erőt küldök Nektek! Engem is megtalálsz, ha szükséged van egy kis beszélgetésre.

Virgi
virgike

Sziasztok!

Annyi minden szépet akartam írni, de most sokkolt Noémi tragédiája. Mindig megráz, hogy milyen törékeny kincs az élet. iszonyú fájdalom lehet elveszíteni azt az embert akit a világon a legjobban szeretsz akire számítottál, hogy vele öregszel meg. Úgy szeretnék segíteni Noéminek, hogy valamiben tudjak könnyíteni a fájdalmán!

"Beszéltem" vele a messengeren, költöznek ki az albérletből a szüleihez. Tőlük kap pénzt a temetésre is.

Én úgy érzem, hogy Helénáért legalább annyira szeretnék tenni valamit, mint Balázskáékért, úgyhogy bár most pont elég szűk a költségvetése a családnak, én a magam részéről ugyanannyit fogok utalni Noéminak, mint amennyit anno Moszinak adtam.

Nem sok, de talán kis segítség, hogy ne adósodjon el teljesen a kislánnyal Noémi. Ráadásul az ő párja külföldi volt, fogalmam sincs, hogy volt bejelentve vagy magánvállalkozása volt-e, kaphat-e özvegyi nyugdíjat Noémi vagy csak a GYED marad neki és Helénának...

Macs
maccs

Noémi, annyira, annyira sajnálom!
liv

Noémi, nagyon sajnálom :(:(:(
pocó

Noémi!
Fogdd őszinte részvétemet!Nagyon sajnálom.Nem gondoltam ,hogy ilyen nagy a baj.Remélem hamarosan renseződnek a dolgid.Nem igazán találok szavakat.
GnéKriszti
gnékriszti

Noémi!
Fogadd őszinte részvétemet!Nagyon sajnálom.Nem gondoltam ,hogy ilyen nagy a baj.Remélem hamarosan renseződnek a dolgid.Nem igazán találok szavakat.
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Noémi! Őszinte részvétem. :cry:

Maccs!
Ha megtudnád szerezni, azaz el tudnád kérni NOémi számlaszámát, akkor most odautalnék, és mindenki küldhetné az összeget a CIB-re.

Láynok! Akkor most Noéminak gyűjtünk:
CIBnél Illésné Orosz Gyöngyi néven van
számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIBeseknek: 0660-ED7F82-511

Tonyónak tegnap átultam 14 e Ft-ot. :)
Remélem Noéminak is tudunk egy szép összeget gyűjteni segítségül. :roll:

KépKép
Kép
moszmota

Maccs!
Úgy tudom árvasági ellátásra Heléna jogusult, de utána kellene nézni.
Az is egy kis segítség lenne. Amint tudok megpróbálok rákeresni.

KépKép
Kép
moszmota

Moszi! En utalok a jovo heten Noeminek is akkor az uzenetek reszre irom, hogy Noemi. Mehet Tonyoeknak is? Uzenetnek Tonyot irnek. Ha nehez szetvalasztani, akkor majd szeptemberben utalok nekik, de mindenkeppen szeretnek nekik is segiteni. Ugy gondoltam, hogy nem havonta, hanem egybe utalnek, hatha nem lesz sokaig netem.

Remelem hamarosan johetek a jo hirrel is, mert mar nagyon nem birom a meleget. Mar szivesen babaznek....

csengo
Vendég

Csengő!
Akkor utalj egyben, de írj egy mail, hogy kinek mennyit utaltál.

Megkérek mindenkit, hogy aki egyszerre akar utalni, azaz a következő napokban,az szóljon, hogy kinek mennyit utal. Privi üziben, vagy mailen, hogy mindenkinek a nekiszánt pénzt tudjam továbbítani.

Noémi! (vagy Maccs!)
A párod gondolom fizetett TB-t. EZ esetben jár árvassági ellátás. ha nem is sok, de az is pénz.
Egy cikk szerint a önkormányzat gyámügyi munkatársa segíthet elintézni, vagy a mellékelt link alapján a megyei nyugdíjfolyósítónál tudod elintézni.

Az árvaellátásról:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... rvaellatas

Remélem tudtam segíteni.

KépKép
Kép
moszmota

Noémi
Őszinte részvétem :( Tényleg annyi a szörnyűség mostanában :(
Nagyon sok erőt kívánok neked és Helénának is

Tcis
Neked is sok erőt és persze a bátyádnak főleg,hogy felépüljön ebből a betegségből
A párod barátjának továbbra is szorítok

Virgi
Örülök hogy rendbejött minden az orrmandula után
nikk0830

Kedves Noémi!

Sok-sok erőt kívánok Nektek az elkövetkezendő időkhöz, borzasztóan sajnálom a történteket!!!! :(

Ez egy hirtelen dolog volt vagy már betegséggel küzdött szegény Alexander?

Felfoghatatlan....

Titanilla,
a visítás nem szokatlan dolog az ilyen korú manóktól, most próbálgatják a hangjukat, erejüket, sokat nem tudunk tenni ellene, max. figyelemelterelés. Az enyém is csinálja.

Csengő,
kitartás a nagy melegben!

Tcis,
nem jó hír :( drukkolok a javulás érdekében!

Most csak ennyit, majd még jövök.

Kép

Kép
macsek11

Noemi
Ez borzaszto. Oszinte reszvetem. Nagyon nehez lehet most nektek.

Koszonom mindenkinek az eggyutterzest. Nagyon remenykedunk, hogy fel fog epulni a testverem, habar az orvosok szerint valoszinu, hogy mozgasi vagy beszedi nehezsegek maradnak.
A baratunkrol annyit, hogy megvolt az eskuvoje, jol nez ki, nem lattszik rajta semmi. Most megint kezelesen van. Remenykedunk, hogy legyozi ezt a szornyu betegseget.

Tcis
tcis

Tcis, bátyádnak talán a dévényesek tudnak segíteni a mozgásfejlesztésben, esetleg majd érdemes lenne őket felkeresni, megkérdezni.

Noémi, azért ha tudsz, adj majd hírt magatokról.
liv

Noémi

Tegnap óta gondolkodom, hogy mit is lehet ilyenkor tenni. Heléna biztosan óriási támasz lesz neked. Iszonyú dolog lehet így elveszteni az életed párját. Rengeteget gondolok rátok.

Remélem el tudunk majd érni, Macson, Csenőn keresztül és nem veszítjük ela kapsolatot.

Sok sok erőt kívánok neked.

Sajna nálunk sincsenek túl jó hírek. Öcsémé egy év házasság utá úgy néz ki válnak. Okokról csak nagy vonalakban tudok, mert öcsém nem beszél óla, sógornőmmel meg nem hagy beszélni.

Jaj annyi mindent írnék, de folyton a rossz hírek mindenütt:(:(

Lányok, remélem most már tényyleg nem történik senkivelm semmi rossz az idén:)

Vera

hvera

Sziasztok

Noémi
Őszinte részvétem,felfoghatatlan amit írtál...

Tcis
Bátyádnak gyors felgyógyulást!

Nem tudok mit írni,annyira ledöbbentem,bocsánat

Puszi:Viola
h_viola

Sziasztok

Én is tegnap óta Noémiékre gondolok..., hogy mit is írjak.

Noémi
Nagyon-nagyon sajnálom!
Szörnyű lehet...
Én is leírom, hogy kitartás, meg minden, de azt sem tudom elképzelni (meg nem is akarom), hogy lehet egy ilyet túlélni...
Csakis úgy, hogy a család, barátok erőt nyújtanak Neked.

Annyi minden kavarog a fejemben, de leírni nem tudom.
Nem is kell, azt hiszem...

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Holnaptól beállok a dolgozók táborába, egyik szemem nevet a másik meg sír. :?
Márkra a nagyszülők fognak vigyázni aug. közepéig, utána megy bölcsibe (oda ahol anyukám dolgozik, így talán nem lesz olyan vészes). Azért aug-ban megyünk még 1 hétre Balcsira, ezt előre bejelentettem a munkahelyen, hogy le van foglalva. Kicsit izgulok, hogy milyen lesz így 2 év után újra dolgozni, ráadásul egy vadi új helyen. Remélem, beválik majd.
Esténként azért igyekszem mindig benézni, mi újság.

Negatív hírek hess, jöjjenek a jók!!!! Ezt kívánom.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

És egy friss kép Márkról:

Kép

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Noémi,
Őszinte részvétem. Én se tudom, mit írjak. Sok erőt kívánok Neked.

Tcis,
a bátyádnak gyors felépülést kívánok.

Mi megvagyunk, Benedeket vasárnap visszahozták, holnap indulunk Szigligetre. Levente nonstop a hasrafordulást gyakorolja, Benedek meg a bilizést. Nagyon aranyos a babával, csak minden játékot elvesz tőle.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseteket! Azt nagyon sajnálom hogy nem lesz netem, így nem tudok nektek írni, nagyon jó csapat vagytok ,hiányozni fogtok, remélem hamarosan találok azért vmi megoldást.
Moszi!
Köszönöm!
A párom külföldről kapta a fizut, így kétoldalú egyezmény alapján állapítják majd meg, de meg kell várni a papírokat,utánna intézkedem.

Nem akartam leírni, de tegnap apukám eltörte a csípőjét, ma délután műtötték, úgy érzem magam mint akit elátkoztak,nem tudom mivel érdemeltük ezt ki, miért csak a jó emberek szenvednek.

Ha akarjátok ezeket a sorokat ne olvassátok el, de úgy érzem le kell írnom.
A párom hirtelen pár perc alatt halt meg, az orvos szerint nem szenvedett ,a mentők 3 percen belül kinnt voltak, de nem tudták újraéleszteni, mikor álmában rosszul lett leesett az ágyról és koppanást halottam én akkor már ott is voltam a szobájában, próbáltam lélegeztetni de nem reagált eszméletlen volt.A legrosszabb az volt hogy tehetetlen voltam, és ott volt Heléna is, mert a koppanásra felkellt és kirohant velem.Mára már könnyem sem maradt, nem sírhatok csak ha nem lát akkor, érzi hogy vmi nincs rendben, mondtam neki hogy apa fönnt van az angyaloknál és onnan néz téged, nem szeretném és nem is hagyom hogy elfelejtse őt.

Ma elintéztem a temetést, kaptam időpontot:Aug 21 -én 9.30 Kozma utcai Új Köztemető 113 as parcella, pravoszláv szertartás szerint.

Minden jót és egészséget nektek, remélem hamarosan lesz netem vmilyen módon, az ittenit holnap délután jönnek kikapcsolni.

Ha vmilyen kérdés van:
Tel:06305059631

Puszi
Noémi
fantikbaba

Noemi, nagyon jo hogy irtal. Tenyleg megrazo...

Remelem nem veszitjuk el a fonalat es a kovetkezo talira tudtok jonni. A temetesre biztosan nem tudok menni, 17-re vagyok kiirva, de fogok imadkozni ertetetek!

csengo
Vendég

Noémi, borzasztó, amit leírtál.
Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom.

Lányok, többiek, ugye, ott leszünk a temetésen?
liv

Noemi:

MEGDOBBENVE OLVASOM A HIRT! BORZASZTO, NAGYON, NAGYON SAJNALOM!!!
FOGADD OSZINTE RESZVETEM!

Tcis: Borzalmas ami a batyjaddal tortenik, nem ertem miert hisz olyan fiatal???!!! :cry:
Oszintem remelem hogy tokeletesen felgyogyul!!!
Megkaptam az e-mailedet de meg nem volt idom valaszolni ra. Itt vannak a batyjamek vendegsegben es semmire sincs idom csak kiszolgalni a csaladot.
Sajnos nem tudunk talalkozni, ugy nez ki egyszerre megyunk haza, Ti 3-an mi meg 5-en. Mar nagyon varom!!!
Koszonom a gratulaciot!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nagyon rég nem jártam erre, mert lekötnek a dedek, a költözés, a berendezkedés. Már Veszprémben vagyunk, bútorostól, kartondobozostól.

Nehéz szívvel jöttem, mert lelkifurkám volt amiatt, hogy rég nem jutottam ide, és most elakadt a szavam...

Noémi!
Részvétem, légy erős, és bízz magadban és Helénában. Szomorú, hogy már csak kettőtöké a világ, de a lényeg, hogy kettőtöké még mindig lehet, és az nagyon szép lehet.

Sajnos én is most döbbenek rá hogy az élet rövid, és túlzottan rövid. Értem, hogy nem elég napjában arra gondolni, hogy szeretem a gyerekeimet, férjemet, szüleimet, hanem óránként, percenként kell velük lenni - még ha gondolatban is.
Kiderült, hogy az apukám tüdőrákos, és sajna már áttétes, így nem lehet műteni. Marad a kemoterápia, és a reménykedés, hogy hat nála. A dokik szerint ez egy agresszív, ha nem a legagresszívabb fajta, ami neki van, A kezelésre ez a fajta rák általában jól reagál, de a kezelés végével "belobban" a szervezet, és durvább, még jobban áttétes daganatok képződnek. Nem tudom, mennyi idő adatik még meg apukámnak, csak remélem, hogy ami még hátra van, azt emberhez méltó körülmények között, fájdalom, és szenvedés nélkül töltheti el.
Persze leginkább abban reménykedem, hogy hat a kezelés, és azon kevesek közé tartozik, akik a kezelést követően évekig tünetmentesen élnek.

Na tessék, elszorult a torkom, és nem tudom mit írjak még.
Jól vagyunk, gyerekek rendik és aranyosak.

Csajok, mostantól jövök rendszeresebben!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, úgy sajnálom Apukádat, és hogy neked is ilyen rossz híreid vannak...
liv

Sziasztok!

Felhívtam Fantikbaba Noémit. Kiderült a párja halálának az oka. A szívével volt gond. Volt már régebben infarktusa, gond volt egy artériával és valószínűleg ez a meleg okozta a hirtelen rosszullétet. Heléna végig ott beszélt a háttérben. (Jelzem, hihetetlen volt, mondatokban beszélt, kb egy 4 éves szintjén!) Jó kedve van a kicsinek, de sokszor eszébe jut az apukája, bizonyos tárgyakról, vagy emberekről. Már nincs netük, de majd megpróbálnak jelentkezni.

Csirkesz: bízom benne, hogy édesapád meg fog gyógyulni! Ne adjátok fel a reményt!

Puszi, Virgi
virgike

Virgi, köszi a híradást!

Lányok, segítség kéne! Nincs valakinek valakije, aki egy telefonszám alapján vissza tudja keresni a hozzá tartozó nevet és címet? Éjjel volt egy kissé ijesztő zaklatóm, a szám megvan, de az adatai titkosak, próbáltam rákeresni a tudakozóban.

Előre is köszi.

Liv
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?