Sziasztok!
Megjöttem. Hát, mit nem mondjak elég hosszú volt ez a mai nap, és még eléggé bele kell rázódnom.
Úgy éreztem magam ma, mint aki most először megy dolgozni.A fiúk annyira nem nagyon mertek hozzám szólni, gondolom nem tudták,h. mit is kérdezzenek. De majd csak visszarázódok a hétköznapokba. Viszont az nagyon hiányzott,h. nem tudtam akkor amikor csak akartam megnézni,h. mi történik itt a fórumon.
Ugyanis azt teljesen el is felejtettem,h. a benti gépem annyira lassú,h. az már szinte hihetetlen. Tehát kb. 5 perc mire megnyitja a fórumot.Ezért nem is tudok nagyon válaszolni. De azért megpróbálok minél gyakrabban jönni.
Ebba!
Azért majd ha időd engedi írd meg,h. mi történik Veled.
Monyo!
Elvesztette a párod a munkáját? Nagyon sajnálom, és ez egyáltalán nem hangyakaki probléma.
Ez igen is nagyon fontos. És most akkor hogyan tovább? Annak viszont örülök,h. közösen gyógyultok homeós szerekkel.
De szerintem most nagyon fontos,h. egymás mellett áljatok és így vészeljétek át Együtt ezt az időt. És ne írj ilyeneket,h ezért nem jössz, mi szeretnénk ha jönnél és „nyavalyognál”.Azért annak örülök,h. nem adtátok fel, bizony együtt sikerülni fog kimásznotok a gödörből. Az én Párom is szokott ginseng kúrákat csinálni. Olyat mint Angie férje, ampullásat, méhpempővel. És ő is tele van tőle energiával. Tiszta szívemből kívánom,h. a vágyaid teljesüljenek. Hasonlóak az enyémek is.
Nárcisz!
Teljesen igazad van a Dunával kapcsolatban. Azért ha látod kinőni a pálmafákat, ne felejt el szólni.
Majd küld abból a görög „lócsodából” nekünk is. Annyira örülök annak is,h. elmúltak a rosszuléteid is. Átküldhetnéd majd nekünk azt a rókát.Csodaszép a menyasszonyi tortátok. És felraktad nekem az összes dísz?! Komolyan annyira aranyosak vagytok!! El is mentem gyorsan.Nagyon köszönjük a verseket. Csodaszépek.Annyira köszönöm a torta képeket.Azt hiszem a csokrodat ellopom.
Angie!
Gratulálok a barátnődnek!
Te egy tündér vagy, olyan jól esett,h. azt írtad,h. fehér angyallá fogok válni.
Én sajnos nem tudom majd megtartani a ruhámat,mert bérelni fogjuk. De majd teszek fel jó sok képet magunkról.Nagyon csini vagy, és bizti bele fogsz férni a 3. gyerek után is a ruhádba. Főleg ha a3-as ikrek lesznek.
Nagyon szépen alakul a házatok, már alig várom,h. kész legyen.Évi 1 hetet a szüleinél, egy hetet az anyósáéknál töltenek.Az én kollégáim is hűtenek és este 6-ra már fázott is a lábam.
Junko!
Bizony, már csak 1 hónap és 2 nap. Már kezdek az esküvőről álmodni.
Az esküvő előtti héten kontroll, és ha ott minden rendben, az esküvő utáni héten mensi a 2. és ha ott is minden oké akkor újra próbálkozunk.
Már nagyon várom. Bizony nagyon szép napot töltöttünk együtt Mátrával. Én nagyon bízom benne,h. a maca és a méhpempő meghozza a várva várt sikert.
Csibe!
Lehet,h. ez életed legnehezebb nyara, de azt se feledd,h. ez életed legszebb nyara is.
Nekem is tetszik ez a maca vibe. Már rá is beszéltem a Páromat.
Anita!
A Párom is és én is előre is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
És én még azt is,h. egy zebrás teszt legyen a születésnapi ajándékod.
Timi!
Nagyon sajnálom,h. ennyire nehezen viselte Kristófka a nagy meleget.
De hát valahol érthető, hisz még picike.
Szerintem is amíg ekkora meleg van, ne utazzatok. Majd ha már itt az ősz.
Anikó!
Te is nagyon hiányoztál Nekünk.
Én is szedtem jódot, nekem a Védőnőm tanácsolta.Nagyon jók a képek és gyönyörű helyen voltatok, a gyönyörű családoddal. Remélem nem baj, de felvettelek msn-en.
Mátra!
Nekem azt írtad,h. felraktál egy pár fagyis képet, de azt nem,h. egy egész fagyizót??:evil:
Mi volt este? Már kifúrja az oldalam a kíváncsiság.Hány szem van egy doboz Maca-ban? És mennyibe kerül? Én nagyon szívesen taliznék Veled megint, de dolgozom.
Bea!
Gratulálok!!!
De elküldtem neked priviben is.Képzeld Laci keresztfiát is így hívják, ezért is kedves nekünk ez a név. (Igaz Ő már 18 éves és iker fiú)
Zsúka!
Nagyon jó pihenést kívánok!!!Hiányozni fogsz!
Syry!
Reggel az első dolgom lesz,h. megcsináljam a vonalzódat.
Rolly!
Én is gyakran halmozom a vasalnivalót. Azért pihenj is majd egy kicsit otthon. Várom a progi eredményed majd.Úgy szeretem azt az érzékeny lelked.
Az enyém is hasonló.A Ginseng és a Maca Vibe is kapható a DM-ben. A ginseng kb. 800-1000 Ft között van és 8 napra elegendő. Ez ampullás, ezeket bele kell önteni pl. teába, gyümilébe és éhgyomorra meginni. Bár a párom Á la Nature issza. A Maca-t még nem tudom…
Kacsa!
Már mindjárt itt van elseje….
Most megyek csucsu Apa mellé!
Jó Éjt!!