Új privát üzeneted érkezett!

Monyóka!
Ja! Azért teszteltem, mert mindig szédültem és a mellbimbóim mindig kinn voltak és viszkedtek és nem kívántam a szexet és apa sem nagyon bírt velem, mert a puskapor az a tiszta víz valami volt hozzám képest (aztán ez gyorsan elmúlt 8) :oops: )
Aztán a tavasszal már egy nap késénél teszteltem. Most meg már így a 33. napon...
mátra

Én nem szeretnék fogyózni, én fagyit szeretnék!!!!!
Na de hogyan??? Egy darab fagyi vagy fagyizó nincs a közelben. Hűha, ha most terhes lennék, bajban lennék. Tuti, hogy lelépnék, akár milyen messzire is kellene mennem.

Anikó!
A fógyózáshoz sok kitartást kívánok. Nekem sosem sikerült. Pedig most olyan jó kis diétás kúrák vannak, de én tuti, hogy ha fehérje nap van, akkor én szénhidrátot kívánok, vagy ha szénhidrát, akkor valami mást. Az édességről még le is tudnék mondani, na jó, kivéve a fagyit. Egyébként én nem láttam rajtad plusszokat, nem tudom miről beszélsz.

Mátra!
Köszönöm az érdeklődést! Az építkezést közösen felügyeljük. Apu állandóan méricskél, persze én is. Már vettünk is észre tévedéseket, igaz, csak nagyon aprókat hibáztak. Inkább tervezési hibákat vettünk észre, amit korigálni kellet az építésnél. Férjem is kijár, de ő inkább csak körülnéz, és gyönyörködik. Pedig építőipariban végzett, de csak szülői hatásra, és sosem érdekelte a dolog. Ő boldogan nyugtázza, hogy minden szépen halad. Feltesz egy-két kérdést, aztán megy tovább. Apósom is jön hetente, és vezeti az építési naplót.
Vendég

Mátra!
Most jött be :)
A ventilátort az ablak alá raktam, hogy fújja ba a hideg levegőt. Így tök jó :)

Kép
narco

Szabó Lőrinc : Ima a gyermekekért

Fák, csillagok, állatok és kövek,
szeressétek a gyermekeimet.
Ha messze voltak tőlem, azalatt
eddig is rátok bíztam sorsukat.

Énhozzám mindig csak jók voltatok,
szeressétek őket, ha meghalok.
Tél, tavasz, nyár, ősz, folyók, ligetek,
szeressétek a gyermekeimet.
Te, homokos, köves, aszfaltos út,
vezesd okosan a lányt, a fiút.
Csókold helyettem, szél, az arcukat,
fű, kő, légy párna a fejük alatt.
Kináld őket gyümölccsel, almafa,
tanítsd őket, csillagos éjszaka.
Tanítsd, melengesd te is, drága nap,
csempészd zsebükbe titkos aranyad.
S ti mind, élő és halott anyagok,
tanítsátok őket, felhők, sasok,
vad villámok, jó hangyák, kis csigák,
vigyázz reájuk, hatalmas világ.
Az ember gonosz, benne nem bizom.
De tűz, víz, ég s föld igaz rokonom.

Igaz rokon, hozzátok fordulok,
tűz, víz, ég s föld leszek, ha meghalok;

tűz, víz, ég és föld s minden istenek:
szeressétek, akiket szeretek!

:cry: :)

Kép
narco

"Weöres Sándor: A vágyak idomítása

Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél.

Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga."

Ez Junkó neked is szól különösen. 14 éves koromtól kísér eza vers. És annyi mindenen túlsegített már.
Legyen neketek is hasznotokra, ezt kívánom. :)

Kép
narco

Helló Lányok!Igaz,hogy én ide már nem szoktam irogatni,de azért gondoltam tudatom azokkal,akiket érdekel,hogy KISFIÚT hordok a szivem alatt!!Mostmár TUTI Ádám lesz a neve!!
Szép napot mindenkinek!!Bea 19+0

Kép
bea27

Sziasztok!

Angie!
Szépen növeöget a házatok!!!

Aug. 1-jét jelöltem kil hivatalos tesztnapnak, ha addig nem látogat el hozzám pirike.
A 16. cn-en volt a + LH tesztem, úgyhogy kicsit késésben van a ciklusom. Múltkor, mikor volt már + LHm, akkor arra pont 2 hétre jött meg. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy most hogy alakul majd a dolog, megérkezik-e a nem várt pirike és ha igen, mikor. Ha meg nem, kedden már csak mutat a teszt vmit, ha laknak odabent.

Mátra!
Ez a sok tortás kép tényleg kínázás volt!!!
Én az előbb tömtem be 2 hatalmas főtt kukoricát, de mindjárt megyek és lenyomok még egy kis fagyit is! Utána megyek vasalni ...

Itt a szombati jeges, fatördelő vihar óta nem esett semmi. Bár most be van borulva, de nem úgy néz ki, mint amiből esni fog.

Narco!
A Ti tortátok is szép volt nagyon és mennyi süti volt ott az asztlaon még!!! Nyami-nyami!

kacsa14

Nárcisz!
Szép versek. Nekem Most a Weöres Sándor vers kellett a lelkemnek...
mátra

Nárcisz!
Gyönyörű mind a kettő de nekem is a Weöres Sándor áll közelebb a lelkemhez!

Lányok ha jol emlékszem akkor Zsuka holnap utazik nyaralni?!(de lehet hogy tévedek :oops: )

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Nem tévedsz. Holnap indulnak és remélem nekünk is ránéz a Szűz Máriás képre.
mátra

Akkor Zsuka!
Nagyon jo pihenést kivánok és tessék betérni oda ahol Nárciszék voltak! :wink: Szerintem nekik nagyon jol bejött! :wink:
És egy kicsit ránk is gondolni akkor! :wink:
Érezzétek jol magatokat és várunk vissza nagyon! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Holnap 9-14-ig van kedve valakinek velem talizni? Persze nem kell egész idő alatt velem lenni.... :oops: :oops:
mátra

nem 9-től hanem 12-től
mátra

Mátra!
Miért, mit csinálsz?
Én szívesen mennék, de egészn nap takarítani fogok, mert szerdán jönnek anyukámék, hogy Görögország alatt vigyázzanak a lakásra. Még picit széjjel vagyunk.

Kép
narco

Kacsa!
Igen nagyon sok (kb 40-50 darab) tortánk voltm és nagyon szépek. Még majd rakok fel, ha megtalálom.

Kép
narco

És hány vendég volt ennyi sok totára???
Tegyél fel rólatok is esk-is fotót!!! Léci-léci!!!

kacsa14

És hány vendég volt ennyi sok totára???
Tegyél fel rólatok is esk-is fotót!!! Léci-léci!!!

kacsa14

Miért ment el kétszer? Miért ment el kétszer?

kacsa14

Kacsa!
170-en voltunk a lagzira. A templomi eslüvőn voltunk a legtöbben kb 200-220-an.
Esküvői fotók vannak a www.flogi.fw.hu oldalon a képek menü alatt.

Kép
narco

Narco!
Az szép létszám!
Megnéztelek Benneteket! Szépek voltatok!!!

Jó éjt Mindenkinek!

kacsa14

Nárcisz!
Tényleg szépek az esküvői képek. Már korábban megnéztem őket. :wink:
Nem baj, ha nem érsz rá, majd másokr.
A párommal megyek fel. és ő pihen kicsit addig kellene eltölteni az időt
mátra

Kacsa!
Hát még egy kis kínzás képpen felrakom a dísztortáinkat. Most másoltam ki a videóról, így bocsi, nem oylan jó a minősége.

Pupy!
Ezt neked is küldöm.

Anyukám csinálta nekünk ezta tortát:
Kép

Ez egy fürdőző kislány:
Kép

És:
Kép
Kép
Kép

Mátra!
Én is nagyon sajnálom, mert szívesen megismertelek volna. De a köv topik talira remélem el tudok menni :)

Na csajok tetszett????? :lol:

Kép
narco

Jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Mátra :) Neked is köszi szépen a szülinapi jókívánságot és hogy javítottál a táblában! Remélem anyukád Oscar díjas alakítása végleg meggyőzött, hogy jól döntöttél! :) :wink: Egyébként mondott valamit miután elolvasta amiket írtunk? :?:

„Pletykálok” egy kicsit, ha már feltetted a régi lányok tábláját is: Ezvicc Juditnak újra van egy kis pocaklakója :lol: :lol: :lol:

Kacsa :) Átadom a puszikat, köszi szépen Kristóf nevében! Szerintem normális, hogy aggódsz, vagy legalábbis én is ilyen voltam.

Ebba :) Hú, basszus az endo kemény dolog, már amennyit szegény Tündi elmesélt róla :( :( :( Gyógyulj meg minél hamarabb!

Angie :) Neked is köszönöm Kristóf dícséretét! Gratulálok a barátnődnek! :D
Azzal azért nem teljesen értek egyet, hogy semmi nem a mi irányításunk alatt van – szerintem nagyon sok dolgot mi irányítunk, még ha fogalmunk sincs róla! :idea:

Rolly :) Nagyon megható volt, amit leírtál! Biztos vagyok benne, hogy neked is lesz még babád! 8)

Pupy :) Klassz lehetett a strandon! Ezt a hőséget szerintem csak ott lehet átvészelni, bár gondolom mindenhol rengetegen vannak :roll: A pesti útról fentebb írtam, nem sikerült túl jól sajnos :(

Bogica :) Köszi szépen! Elfelejtettél feltenni pocis képet! Hogy bírod ezt a meleget?

Anikó :) De jó, hogy újra itt vagy! :D Köszönöm neked is Kristóf dícséretét! :lol: Kicsit én is fiúpárti vagyok! :wink: Marci nagyon édes nagyfiú! :lol:

Monyóka :) Sajnálom, hogy megszűnik a párod munkahelye és emiatt el kell halasztanotok a babaprojektet! :cry: :cry: :cry: Viszont szerintem orvoshoz mindenképpen el kéne menned, hogy rendbe tegyétek a ciklusodat! :!: Nagyon tiszteletreméltó, amit írtál a vágyaidról – nagyon kevés ember gondolkozik így! Szép lehet a falutok, ha tele van virággal! :)

Narco :) Lehet, hogy ez volt Kristóf baja is, nem tudom. :roll: Mindenesetre, ahogy felül veszünk neki egy nagyobb autósülést, amit már nem menetiránnyal szembe kell bekötni.

Bea27 :) Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép nevet választottatok neki! :D

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Pankaa
írtam privit, megírtam a számom, hívj fel és megbeszéljük ezt a munkaügyi dolgot.

Pupy
szóval még otthon voltál pihenőn, én is legtöbbször otthonról tudok írni, a munkahelyen nem jut rá időm, ránézek éppen a topicra, de válaszra már nem futja. Tényleg csinálnál nekem vonalzót??? köszi aranyos vagy, valami vidám, de egyszerű legyen.

Lányok a torták szuperek, lehet ötletet meríteni, nekem a Kacsáé tetszett a legjobban.
Épp ma kaptam PPS formátumban képeket különleges tortákról (torta költeményekről).

Tjuca
boldog névnapot a kis Kingusnak (épp ma van). A Kinga név nálam is a "befutók" között van. Fiú névben már tulajdonképpen meg is egyeztünk a párommal Máté lesz, ha addig ki nem találunk mást. (azt jelenti Isten ajándéka; ráadásul a dédnagyapám is Máté volt, sajnos őt nem ismertem.) Mátra- ha gondolod be is írhatod ezt a nevet tábla szélére. Láttam valamilyen meggondolásból kék ruhás babát tettél nekem, ki tudja???!!

Jó éjt mindenkinek
syry
syrynx

Anikó
a genetikai vizsgálat állítólag méhlepényből ill. magzatvízből biztosabb, mint a vérből. Az előbbi eseténél 90% feletti a biztos eredmény, a vérvételnél ennél kevesebb. De nem vagyok orvos, én is csak a genetikán várakozó lányoktól hallottam.

Narco
szépek voltak a veresek. Weöres nekem jobban tetszett ill. jobban megfogott.

Megyek aludni, késő van.
syry
syrynx

Sziasztok Lányok! :lol:
Rengeteget írtatok ma, megpróbálok válaszolni, de nem ígérem, hogy ma a végére jutok. És holnap reggel a fél 6-os felkelést sajnos fel kell áldoznom a vasalásnak ( :( ) mert ebben a melegben képtelen vagyok napközben vasalni (holnap megpróbálom a kb. 4 mosógépnyi ruha egy részét eltüntetni :oops: )

Kacsa
Jót nevettem, ahogy írtad, hogy jó lenne, ha a házimunka elszaladna :lol: (addig mi próbálunk menekülni, amíg ez nem történik meg).
A tortád nagyon szép volt!! :P

Pupy
Progieredmény 4-5 nap, de szerintem én csak hétfőn fogok telefonálni.
Kitartás a munkához!! :P

Juca
Olyan édes volt az üzid! :P (Csakhogy a sok tortához való jelzőt válasszak!) Remélem, hamarosan lesz net, addig csak gyűjtsd a képeket Kingáról! És:
Boldog névnapot kívánok a kislánykádnak!!! :lol: Kép

Monyoka
Olyan jó, hogy írtál!!!! :lol: És nyavalyogj nyugodtan, mi is azt tesszük, ha valami a szívünket nyomja!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz az életed, de őszintén csodálom az erődet! És a reményt, hogy együtt minden legyőzhető! Én belőled is sok erőt merítek, köszönöm!

Narco
Nagyon jólesett, amit a kisfiamról írtál! :P Tudom, hogy minden anya szeme fénye a gyermeke (sajnos vannak kivételek), én is sokszor elfogult vagyok. A kisfiam viszont valóban nagyon érzékeny lelkű, szeretetteljes emberke, néha kicsi túl együtt érző is (de már babaként is, ha egy másik baba sírt, azonnal rákezdett ő is. És még most is, ha sír valaki, azonnal tudni akarja, mi baja, és mi hogyan vigasztaljuk meg).
A képeket megnéztem én is, nagyon-nagyon szépek!! :lol:
Nagyon szép verseket küldtél, köszönjük! :P

Aniko
Újra itthon!!! Kép Nagyon hiányoztál nekem is!!! Gyönyörűek a képek, kisfiad igazi nagyfiú! :P És igaza van Csibének, Neked mindenkihez van egy-két jó szavad, és én is ngyon szeretem olvasni a soraidat. Örülök, hogy jól telt a nyaralás!!

Duddu
Hogy mennyit írtál Te is!! :lol:
Köszönöm a kisfiam dicséretét! Jól érzed, ő tényleg nagyon sok erőt ad nekem.
Örülök, hogy jól vagy, hogy rugdosnak a babák, és tudod, légy nyugodt, kiegyensúlyozott, mert ez a legfontosabb!

Mátra
Most kicsit már nem látom át: most mikor is költözöl??? (Bocs, de valhogy elvesztettem a fonalat :oops: )
Olyan édes a jegesmaci!!! :lol: Én imádom a macikat (a nem jegeset is!)

Angie
Úgy örültem, hogy meghatott a vasárnapi érzésem! És köszönöm a soraidat! És a biztatást! :lol:

Junko
Olyan szépet írtál!! Köszönöm! :P
Hát, hogy mi a jobb: a túl reménykedő vagy a túl realista, nem tudom. Ha rossz a vége, akkor mindkettő csalódással jár, bár nem tudom, hol erősebb a csalódás (ha ez egyáltalán mérhető). Én sokszor túl reménykedő vagyok (Erre egy szuperképtelen példa: Már milliószor elolvastam Gogol A köpönyeg című művét, ahol a kishivatalnoknak ellopják a nehezen megvett kabátját. És amikor újra olvasom, valami képtelen, lehetetlen, irreális módon abban reménykedem, hogy hátha most nem fogják ellopni :shock: :roll: )

Csibe, Timika, Junko
Írjatok majd a minitaliról!! :lol:

Timika
Sajnálom a pesti út viszontagságait! :( Remélem, Kristóf ma már kipihente a fáradalmakat! És köszönöm Neked is, hogy biztatsz!! :P

Bea
Örülök, hogy minden rendben, és további szép kismamaságot kívánok!! Szép nevet választottatok! :P

Lányok, hol lehet kapni azokat a dolgokat, amit Ti ill. a párotok szed? (Méhpempő mag a g betűs meg a másik – most nem tudom visszakeresni a pontos neveket, mert már száguldanom kellene aludni, de Ti tudjátok, mire gondolok, ugye :?: )

Jó éjt, sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!
Megjöttem. Hát, mit nem mondjak elég hosszú volt ez a mai nap, és még eléggé bele kell rázódnom. :shock: Úgy éreztem magam ma, mint aki most először megy dolgozni.A fiúk annyira nem nagyon mertek hozzám szólni, gondolom nem tudták,h. mit is kérdezzenek. De majd csak visszarázódok a hétköznapokba. Viszont az nagyon hiányzott,h. nem tudtam akkor amikor csak akartam megnézni,h. mi történik itt a fórumon. :( Ugyanis azt teljesen el is felejtettem,h. a benti gépem annyira lassú,h. az már szinte hihetetlen. Tehát kb. 5 perc mire megnyitja a fórumot.Ezért nem is tudok nagyon válaszolni. De azért megpróbálok minél gyakrabban jönni. :D

Ebba!
Azért majd ha időd engedi írd meg,h. mi történik Veled.

Monyo!
Elvesztette a párod a munkáját? Nagyon sajnálom, és ez egyáltalán nem hangyakaki probléma. :( Ez igen is nagyon fontos. És most akkor hogyan tovább? Annak viszont örülök,h. közösen gyógyultok homeós szerekkel.:D De szerintem most nagyon fontos,h. egymás mellett áljatok és így vészeljétek át Együtt ezt az időt. És ne írj ilyeneket,h ezért nem jössz, mi szeretnénk ha jönnél és „nyavalyognál”.Azért annak örülök,h. nem adtátok fel, bizony együtt sikerülni fog kimásznotok a gödörből. Az én Párom is szokott ginseng kúrákat csinálni. Olyat mint Angie férje, ampullásat, méhpempővel. És ő is tele van tőle energiával. Tiszta szívemből kívánom,h. a vágyaid teljesüljenek. Hasonlóak az enyémek is.

Nárcisz!
Teljesen igazad van a Dunával kapcsolatban. Azért ha látod kinőni a pálmafákat, ne felejt el szólni. :lol: Majd küld abból a görög „lócsodából” nekünk is. Annyira örülök annak is,h. elmúltak a rosszuléteid is. Átküldhetnéd majd nekünk azt a rókát.Csodaszép a menyasszonyi tortátok. És felraktad nekem az összes dísz?! Komolyan annyira aranyosak vagytok!! El is mentem gyorsan.Nagyon köszönjük a verseket. Csodaszépek.Annyira köszönöm a torta képeket.Azt hiszem a csokrodat ellopom. :oops:

Angie!
Gratulálok a barátnődnek!KépTe egy tündér vagy, olyan jól esett,h. azt írtad,h. fehér angyallá fogok válni. :oops: Én sajnos nem tudom majd megtartani a ruhámat,mert bérelni fogjuk. De majd teszek fel jó sok képet magunkról.Nagyon csini vagy, és bizti bele fogsz férni a 3. gyerek után is a ruhádba. Főleg ha a3-as ikrek lesznek. :D Nagyon szépen alakul a házatok, már alig várom,h. kész legyen.Évi 1 hetet a szüleinél, egy hetet az anyósáéknál töltenek.Az én kollégáim is hűtenek és este 6-ra már fázott is a lábam.

Junko!
Bizony, már csak 1 hónap és 2 nap. Már kezdek az esküvőről álmodni.:D Az esküvő előtti héten kontroll, és ha ott minden rendben, az esküvő utáni héten mensi a 2. és ha ott is minden oké akkor újra próbálkozunk. KépMár nagyon várom. Bizony nagyon szép napot töltöttünk együtt Mátrával. Én nagyon bízom benne,h. a maca és a méhpempő meghozza a várva várt sikert. :D

Csibe!
Lehet,h. ez életed legnehezebb nyara, de azt se feledd,h. ez életed legszebb nyara is. KépNekem is tetszik ez a maca vibe. Már rá is beszéltem a Páromat.:D

Anita!
A Párom is és én is előre is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!Kép És én még azt is,h. egy zebrás teszt legyen a születésnapi ajándékod. :D

Timi!
Nagyon sajnálom,h. ennyire nehezen viselte Kristófka a nagy meleget. :( De hát valahol érthető, hisz még picike. KépSzerintem is amíg ekkora meleg van, ne utazzatok. Majd ha már itt az ősz.

Anikó!
Te is nagyon hiányoztál Nekünk. :D Én is szedtem jódot, nekem a Védőnőm tanácsolta.Nagyon jók a képek és gyönyörű helyen voltatok, a gyönyörű családoddal. Remélem nem baj, de felvettelek msn-en.:oops:

Mátra!
Nekem azt írtad,h. felraktál egy pár fagyis képet, de azt nem,h. egy egész fagyizót??:evil: :lol: Mi volt este? Már kifúrja az oldalam a kíváncsiság.Hány szem van egy doboz Maca-ban? És mennyibe kerül? Én nagyon szívesen taliznék Veled megint, de dolgozom.:oops:

Bea!
Gratulálok!!!KépDe elküldtem neked priviben is.Képzeld Laci keresztfiát is így hívják, ezért is kedves nekünk ez a név. (Igaz Ő már 18 éves és iker fiú)

Zsúka!
Nagyon jó pihenést kívánok!!!Hiányozni fogsz!

Syry!
Reggel az első dolgom lesz,h. megcsináljam a vonalzódat.

Rolly!
Én is gyakran halmozom a vasalnivalót. Azért pihenj is majd egy kicsit otthon. Várom a progi eredményed majd.Úgy szeretem azt az érzékeny lelked.Kép Az enyém is hasonló.A Ginseng és a Maca Vibe is kapható a DM-ben. A ginseng kb. 800-1000 Ft között van és 8 napra elegendő. Ez ampullás, ezeket bele kell önteni pl. teába, gyümilébe és éhgyomorra meginni. Bár a párom Á la Nature issza. A Maca-t még nem tudom…

Kacsa!
Már mindjárt itt van elseje….:lol: Kép

Most megyek csucsu Apa mellé!
Jó Éjt!!
Vendég

Sziasztok :)
Hihetlen tempót diktáltok, nem is bírom követni, de azért amikor csak van időm benézek, csak szokszor már nincs erőm írni :oops:

Nárcisz :)
Gyönyörűek a torták! Nem semmi lehetett az esküvőtök. Nagyon szépek vagytok :)

Rolly :)
Tegnap elsírtam magam azon amit a fiadról írtál. Csodálatos gyermek lehet :) Gratulálok hozzá :)

Puszi Nektek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Kicsit késve kezdem a vasalást, még olvasgattalak Titeket :oops:

Annácska
Köszönöm, amit írtál! :P Így korán reggel nagyon jó kedvre derített és boldoggá tett :P
Nem baj, ha nem mindent tudsz követni, ha nekem sok dolgom, van, nekem sem sikerül mindig. A lényeg, hogy jössz, amikor tudsz. :P Most megint megnéztem a képeidet (ugye ahelyett, hogy már vasalnék, ejnye-bejnye :oops: ), nagyon szépek vagytok!!! :P

Pupy
Köszönöm az ölelést, olyan aranyos vagy!! Kép
Hú, de szalad az idő, mindjárt esküvő!!! De jó, de jó!!!
Aranyosak a munkatársaid, még ha ez most kicsit fura hangulatot is ad a munkahelyen, de látod, hogy szeretnek,és nem akarnak semmivel fájdalmat okozni. :P

Zsuka
Tegnap elfelejtettem: nagyon jó nyaralást kívánok, jó kedvű visszatérést sok szép élmény után!! :P :P

Angie
Azt hiszem, Te kérdezted, hol van Évi 77 (Ha nem Te, akkor már megint tévedek, mint a filmnél is, akkor bocsi :oops: :oops: )
2 hétig nyaral a szülőknél, és várja a zebrákat, mert tavaly, (ha jól emlékszem azt írta), hogy 5( :!: ) zebrára tért vissza!

Most már tényleg indulok, kérek reggeli (készülődési vagy álomban küldött) energiákat, hogy mosolyogva tudjam ezt csinálni: Kép

Nagyon szép napot kívánok Nektek!!!
Kép

Sok-sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Rolly!
Le a kalappal előtted, hogy lmár vasalsz!!!

Engem Apa ébresztett fél 6-kor, mert ment bringázni, aztán meg nem tudtam visszaaludni. :evil: Minden reggel ezt csinálja, csak eddig űszott. Én meg nem tudok reggel még egy utsó jót alukélni. Álmos vagyok, be van dagadva a szemem és utálom, hogy menni kell dolgozni ebben a hőségben.

De muszáj, úgyhogy húzok is készülődni!

Szép -hűs- napot Nektek!

kacsa14

Kép
Kép
mátra

Gyors bekukk, most hallottam, hogy Kristóf névnap van

Timika
Ha ma ünneplitek a kisfiad névnapját, sok boldogságot kívánok neki!! (Ha nem ma, akkor is érvényes a kívánság :lol: )
Kép

Puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Szép Jó reggelt! Kép

Csak gyorsan bekukkantottam, de már rohanok is,mert még meg kell szárítani a hajamat. :lol:
Mindenkinek legyen csodaszép napja! Kép
Kép

Rolly!
Le a kalappal és nagyon nagy adag pozitív energiát küldök. :lol:

Mátra!
Köszönjük a táblát!! 34 cn?? :wink:

Kacsa!
Jó munkát!

Timi!
Kristófkának Boldog Névnapot kívánunk! Kép

Syry!
Amint beértem és lesz egy pici időm csinálom a vonalzód. Mikor is volt az utolsó mensid?

Millió puszi! Kép
Vendég

Pupy!

Ott voltál... 8 mm vastagságú a nyh. Három napja kiszakad a hasam. Nincs ott semmi.
Syry utolsó ciklusának vége május 03 volt. Legalábbis az én nyilvántartásom szerint...
mátra

Pupy
május 4. és előre is köszi a vonalzót.
Mátra
köszi a tábla frissítést.
syry
syrynx

Syry!
május 4-én jött meg nem? Én azért írtam a 3.-át, mert az volt az utolsó ciklus utolsó napja. A táblában e szerint számoljuk és szerintem a doki is. Bár azon az egy napon semmi nem múlik. :wink: Lényeg, hogy jó helyen van manócska. :lol:
mátra

Jo reggelt mindenkinek! Kép
Köszönöm szépen mindenkinek annyira kedvesek vagytok! Kép

Pupy!
Akkor visszaszámlálás minden szempontbol! Kép

Timika!
Nekem az autosülés nagyon bevállt mert a hordozoban sokszor sirdogált a kocsiban a kisfiam is!Sokáig kerestük amig megtaláltuk a megfelelőt és a Megatoysba a Babycomfortot vettük meg mert majdnem vizszintbe állithato.Amint beletettem és elindult az auto már horpasztott is tátott szájjal a drága!De biztos már más márkában is létezik ez a tipus!

Rolly!
Annyira aranyos amiket irsz!
Nekem tegnap volt egy kis szivszorongato élményem!
Fennt volt a kisfiam a szobájában és csendben volt egy jo orán keresztül amikor bementem hozzá láttam egy nagy várost épitett legobol!Mondom neki:-ez gyönyörű!Azt mondja igen mert a testvéremnek épitettem!Odamentem megcsokolgattam és közbe megkérdezte:mert ugye lesz nekem is?!Mondtam neki:viccelsz???
Kettő is! :wink: :D

Syry!
Nekem is javasolták a lombiknál ezeket a vizsgálatokat ha esetleg sikerülne,de én mondtam a doktornőnek hogy amit lehet vérből megcsináltatok majd de ezt már nem vállalom!Én félek nagyon megmondom őszintén!

Kacsa!
Jo munkát!
Milyen az uj melo?

Juca!
Kingácskának nagyon boldog első névnapot kivánunk! Kép

Mátra!
Érezd jol magad Pesten!Sajnos én sem tudok összefutni veled pedig nagyon szivesen tenném!De még szalad itthon minden!Talán soha nem érek a végére! :shock:

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Lányok!
Úgy látom, ma szép sűrű napom lesz. Még mielőtt beindulna a nap, gyorsan írok pár sort.

Pupy, Rolly!
Köszönöm az Évi-infot. Szerintem hülyeséget írtam, mert Évi77-ről tudom, hogy merre van. Évi79-re gondoltam.

Pupy!
Igenis angyal leszel. Én annyak éreztem magam. De akár királynőt is írhatnék, mert ahhoz az érzéshez is nagyon hasonlított. Már alig várom. Sok-sok képet kérünk szépen majd. A munkába pedig biztos vissza fogsz rázódni nagyon hamar.

Syry!
Örülök, hogy nem visel meg a kismamaság. Én azt hittem, hogy minél idősebb az ember, annál nehezebben megy, de azt látom, hogy egy egyáltalán nem így van. Megnyugtató. Már én is nagyon várom, hogy a nyomdokaidba léphessek. Bíztass légyszi egy kicsit, hogy erőt kapjak!

Nárcisz!
Hatalmas nagy lagzitok volt. Olyan igazi lagzi. De régen voltam ár egy ilyenben. Rengeteg torta, szebbnél szebb, és gondolom finomabbnál finomabb. Mikor volt? Nagyon szép volt a ruhád, és persze azért mert te viselhetted. Nagyon természetes kis menyasszonyka voltál. Most pedig leszel szép természetes anyuka. Pocis képet kapunk?

Timi!
Igazad van, nagyon sok minden múlik rajtunk is, a dolgokhoz való hozzáállásunkon, de nagyon sok minden bizony nincs az irányításunk alatt. A legkézzelfoghatóbb példa a teherbeesés. Sajnos :(

Juca!
Én elég gyakran fogok Dunakeszire járni, mivel tesóm is ott lakik, és szombaton az unokatesómék is átköltöztek Fótról. Én is szívesen találkozgatnék veletek.

Mátra!
Én nagyon szívesen találkoznék veled, de légyszi legközelebb délutánra szervezz randit, mert én csak akkor érek rá :D

És akkor ha már a randinál tartunk, MIKOR LESZ A KÖVETKEZŐ TOPIK TALÁLKOZÓ? Már Duddu is célzott rá, és én is ismét nagyon szívesen találkoznék veletek. Szerintem várjuk meg a szabadságolások végét, hogy minél többen ráérjünk. Mit szólnátok ha kijelölnénk három hétvégét augusztus utolsó hetével kezdődően, és Mátra táblázatba beírná, hogy ki melyik hétvégén érne rá.

Puszi MINDENKINEK, és még biztos fogok jönni. Úgysem bírom ki :D
Vendég

Gyors bekukk, aztán megyek főzni

Syry, Aniko
Megmondom őszintén, én is félnék a vizsgálattól, még ha kicsi is a vetélés veszélye (de mégis csak ott a veszély). A dokimnak már mondtam is, hogy ha sikerülni fog a baba, én akkor sem fogok beleegyezni ebbe a vizsgálatba.

Aniko
De aranyos a kisfiad! :P Nekem is a szívem szakadna ilyen dolgok hallatán! Bárcsak egyszerűbb lenne teljesíteni a vágyukat!!!

Kacsa
Milyen az új munkahely???
Édes vagy, de ne dicsérj a reggeli vasalás miatt! Ha nappal meg tudnám csinálni, nem kellene emiatt felkelnem hajnalban. (tehát ez inkább szégyen, mint dicsőség :oops: :oops: ) Az igazi hőstett a párodé, aki képes korán kelni az úszás vagy biciklizés kedvéért!

Pupy
Köszönöm az energiát!! :lol: Jól jött, hasznosítottam – és bár nem lettem készen mindennel, de a hegy jó részét lebontottam! :lol:

Mátra
Szép napot a pároddal! :P :P

Angie
Jó munkát!! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Nagyon rossz hírem van lányok.

Pupy sírva telefonált az előbb. :cry:

Kirúgták, minden átmenet nélkül, úgy, hogy aug1-szept1-ig lenne a felmondási idő, de nem kell letöltenie, mert sok szabi maradt neki benn.
Két hete még a fizetését akarták emelni... :evil:
1 hónap múlva esküvő nekik, két hete veszítette el a babáját, szegény lányra nem tudom mi jön még...

Szerintem elég sokan vagyunk, fogjunk össze menünk el és verjünk meg mindenkit ott. :evil: :evil: :evil: :evil:
mátra

Mátra!
8 mm-es nykh. is lehet jó valamire! Már hallottunk néhány csodáról. Persze, nem azt akarom ezzel elérni, hogy hiú ábrándokat fűzz a ciklusodhoz, csak úgy írom, hogy bármi lehet. Ilyen sokat neked nem szokott késni. A pocid fáj még?

Kingácskának boldog 1. névnapot!
Kép
Vendég

Mátra!
Meg tudnád nekem adni Pupy telefonszámát priviben?
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült felkenem, megreggeliznem. Éjszakánként mostanában nem sokat alszom, vagy moszatok miatt, vagy csak úgy. Nem gondoltam, hogy tényleg elér engem is az álmatlanság, aki egyébként képes 12 órát egyfolytában aludni.

Timika!
Nagyon gratulálok Ezvicc-nek. Istenem, ez olyan jó hír. :lol:
Kristófnak meg még sok-sok boldog névnapot kívánok.
Kép

Rolly!
Milyen jegyű a kisfiad? Egyébként tényleg bámulatos, ha így érez. Kevés ilyen gyermek van, de mi azért szeretnénk őket érzékenynek, talpraesettnek nevelni.
Részvétem a vasalás miatt. Tegnap előtt a párom is bevállalta, de csak ventilátor kisérettel.

Pupy!
A róka már elköltözött valakihez közületek. Igazából elrugdalták a babócáim jó messzire őket. :lol:
Ja és nagyon szívesen a képeket. Örülök, hogy tetszettek.
A csokrom: korallszínű rózsák, szellőrózsa, és választottam alá tüll szélű mikrofontartót. Kilógtak belőle fűszálak, amin gyöngy volt, de azt idő közben elhagytam. Azt hiszem már csak 1-2 van.

Nem tudom, hogy a hajam érdekel-e. Vettem selyem pici rózsákat, 20 Ft volt darabja, és én varrtam rá hullámcsatokra. Plusz, ha kontyot akarsz, akkor kell venni egy rakás bunkós végű hullámcsatot.

Csibe!
Igen, ez olyan rossz nem, hogy élveznünk kellene a napsütést, és bulizni kellene, de igazából nagyon nehéz így. Sokat gondolkodtam én is, hogy milyen hálátlan vagyok, mert nem élvezem az utolsó szabad nyaramat, de nem tudom kitörő örömmel élvezni.

Lányok!
Köszönöm az esküvős dicséreteket. Tegnap beszéltünk is a párommal erről. Mindenkitől annyi mindent kaptunk. Nagyon sajnálom, hogy az anyósom ilyen átkozottul bolond volt az egész alatt. Mondtam is a páromnak, hogy sokat szoktam képeket és videót nézni a történtekről, hogy végre ne a balhéra emlékezzek elsősorban.
Ja és nagyot nevettem, mert elmesélte a párom, hogy egész szombaton próbált mindenki segítségével az anyukájára hatni, hogy térjen észhez. Nekem viszont nem szólt semmit, és mindenki úgy csinált, mintha nem lenne semmi. Kérdeztem, hogy nekem miért nem szólt. Azt válaszolta, hogy nem akarta, hogy a menyasszony idegeskedjen, mert a végén csúnya lesz. Na ezen úgy elkezdtem nevetni, hogy majd elestem.

Kacsa!
Igen sportos férjed van. Azta.

Mátra!
Hát tényleg sajnálom, hogy nem találkozunk.
A ciklusnál mindig az első nap számít, amikor megjön. A doki is ez alapján számolja ki a terhesség korát. Egyébként azt tudtátok, hogy a terhesség 10 db holdhónap, 280 nap?

Angie!
2004. július 10-én volt a nagy nap. Igazi sátras parasztlagzi volt. Minden nagyon tetszett nekem is.
Igen, én is szeretnék topik-talit. Olyan szeptember vége felé, olyan esős napot válasszatok légyszi, amikor nincs 30 fok. :wink:
Már annyira megismernélek benneteket, csak attól félnék, hogy csalódtok bennem.
:oops:

Kép
narco

Pupy!
Nagyon sajnálom :cry:
Hogy lehetnek ilyan szemetek? És miért?
Igazából értetlenül állok a dolog előtt, hiszen nem voltál már kezdő ott.

Mátra!
Hát igen, ez már kezd kib@szás formát ölteni itt Pupyval. :cry:

Kép
narco

Pupy!!
sajnálom!! Miért???? Ez után már csak a jó jöhet!!! Szólj, ha tudunk valamiben segíteni.
syry
syrynx

Beszéltem Pupyval, nincs jobban, bár benn nem sír.

Én elköszönök mára, párom(:)) program, ha tudok este jövök tőle.
mátra

Szegény Pupy!!! :cry:

Kép
narco

Lányok!
Dobok nektek képet a kis gyönyörűségről!
Ő Petra baba:
Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Petra baba nagyon szép :)

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?