Új privát üzeneted érkezett!

Vágás:nem tudom,már hol olvastam ezt,amit írtam és nem is találom... :?
De mindegy is,én hiszek nektek :D!

anyapoc

Ja,és linea nigra,nem negra :D:D:D...... :oops:

anyapoc

Okr!
Mit gondoltál nekem fordítva? Nem értem! :? :?:
moni

Hülye ez a babanet... alig akar engedni hozzászólni :evil:

Kriszta,
azt sajnos tudom, hogy nálam miért van hosszában :roll:

Azért ma már igyekeznek megoldani, amit lehet, laparral, vagy ha már vágni kell, akkor bikinivágással.

Anyapoc,
hát sajnos nem te voltál! :) :oops:
angel37

Moni!
Nagyon szep volt mindket szulesed!!! :D Remelem hamarosan mar a 3-at fogod nekunk meselni! :D
Ez a mostani feler egy csaszaros vagassal?Marmint ugy kerdezem hogy ugyan ugy nyitottak fel?Vagy a mehedet nem piszkaltak?

Anyapoc!
Dehogy remisztgetsz!!!!!Igy legalabb mar ezt is tudom! :D
Gyerkoc hogy van,nem megy fel a laza?

Mutatok en is par kepet(persze csak ha nem baj?):
Beszeltetek multkor a biciklikrol!Mi mar ilyennel nyomulunk! :D
Kép

Tesom kisbabajaval:
Kép

Most hetvegen a Balcsin:
Kép Kép

Itthon a medenceben:
Kép

Na leallitom magam mert megtudnam tolteni az oldalt.. :lol:
ancsa81

Szisztok! :)
Látom, a szülés volt ma a téma.
Lehet, hogy én hülyén vélekszem erről, de rég azon gondolkodom, hogy mennyivel jobb a császár. Mert a baba nagyobb biztonságban van.
Aztán úgy alakult az életem, hogy ma már szinte biztos - ha odakerülnék - a császár....
zsazsóka73

Zsazsoka!
Miert biztos????
En is igy gondolkodtam regen! :( Aztan akaratom ellenere lett az!De en most mar inkabb a sima szulest valasztanam!
Bar a biztonsag az tenyleg mellette szol!
ancsa81

Ancsa,
pont ilyen biciklire gondoltam én is Enikőnek, bár inkább majd jövő tavasszal. Nagyon helyes a lurkó azzal a Micimacis karúszóval+ még úszógumi is :D
Vendég

Ancsa, de édes babus! Nekünk triciklink van (múltkor biciklit írtam, de 3 kereke van), de sajna még csak az udvaron várja, hogy használják, mindhiába! Na majd jövőre!

Régebben én is elhatároztam, ha majd egyszer szülök, azt csak császárral teszem, legalább nem szenvedek annyit. Aztán valahogy mégis megváltozott a véleményem, ahogy telt az idő. És nem bántam meg. Anyukám egész életemben féltett a szüléstől, mert Ő tragikusan élte meg az egészet, semmi nem volt számára olyan borzalmas élmény, mint a nővéremmel való szülése. Azért szerencsémre én másképp álltam a témához, és könnyebben éltem túl a dolgokat. Csodál is anyukám, hogy lehettem ilyen bátor és ügyes!
Vendég

Sziasztok ismét :)!

Nagyot bringáztunk Bulcsú egy kis barátjával,de még mindig dög meleg van :?.

Moni

Olyan jó volt olvasni a szüléseidet :).Én szeretek ilyenről olvasni,ilyenkor szinte táélem újra az enyémeket :).
Akkor ketteskéd igen hamar gyorsan jött :).Érdekes,hogy a tolófájásaid nem voltak jók,de szuper,hogy ennyit segítettek :).

Angel

Mi nem én voltam? :oops:

Ancsa

Köszi,Villő jól van,láza semmi,de nyafog folyamatosan.Illetve most nem,most szuperül elvan,de a fogát már eg sem merem nézni :?.
Nagyon jók a képek! :)Nekünk is hasonló bicónk van,de talán még nem ekkora a kereke :).
látom,nálatok is van fejvédő,nálunk ez van tervbe véve szülinapi egyik ajándéknak :).
Balcsis képek tuti jók,csak nem Te vagy MArcival a vízben? :)
örülök,hogy nem rémültél meg,de egyébként a Strepto nagyon komoly dolog,ha olvastad a topikot,láthattad.És a szörnyű,hogy nem mindenhol forszírozzák,tehát nem általános,hogy a terhességi protokollban benne van a szűrés... Pedig ,amint olvastad esetleg,még csak nem is nagy összeg... :?

Zsóka

Tényleg,miért biztos a csaszid? :roll:
Egyáltalán nem biztos,hogy a babának az a jobb.Vagy biztonságosabb.Ráadásul a babának mamára is szüksége van és a hasi műtét nem kis kockázattal jár...

Athiz

Ennyi idősen Bulcsú sem használta a triciklit,most meg azért kellett elővennünk,mert a rendes bicóval még nem ment,nem tudta,hogyan csinálja.Aztán 1 hét alatt belejött a triciklibe és utána simán ment a bicó :D!
Szegény anyud :(...hát akkor tényleg ügyi voltál :):
Nekem anyum annyit mondott,amikor kérdeztem,hogy milyen,hogy olyan fájdalomra számítsak,amit még soha nem éreztem.És igaza lett :).De soha nem féltem igazán tőle... :roll:

Más téma,de azért kapcsolódik.Sokat gondolkoztam rajta és titeket olvasva egyre jobban megerősítést nyer,hogy az iskolában a 3-4. es lányoknak(fiúknak) tartsak a terhességgel és szüléssel kapcsolatos "szakkört"(ha lehet így fogalmazni).Sokat beszélek ezekről a dolgokról az órák keretén belül is,de sokkal többet is lehetne és sok tévhitet,félelmet el lehetne oszlatni,mert bizony sokan félnek a szüléstől,ami bizonyos fokig normális,hiszen még nem csinálták,de azért én szeretnék ebben segíteni...Csak nem tudom,nem lenn-e túlzás... :?:

anyapoc

Anyapoc, bocs, hogy nem tudom, de általános iskolás vagy középiskolás 3-4-esekről van szó? Remélem, az utóbbi, és akkor nyugodtan lehet ilyen előadásokat tartani, talán hasznára válna az ifjaknak, mert igen sokan hihetetlenül butusok ezen a téren, a szexről, főleg a terhességről gőzük sincs!

Sajna mennem kell, kezdődik az esti műszak (fürdetés, etetés, mesélés, altatás, ágybadőlés hullafáradtsággal). :lol:

Tsókamóka
Vendég

Szülésről:

Kicsit hosszú lett,bocsi :oops: ,akit nem érdekel,nyugodtan ugorjon :)!

Írok pár sort az enyémekről,mert eddig csak rettegést keltettem :D és nagyon más volt a kettő.

Bulcsúval a szülés előtt 1 héttel erős jósló fájásaim voltak,és elindult a nyákdugó is.Aztán egy szombati napon kora reggel éreztem,hogy valami szivárog...a magzatvíz.felkeltem,de elég enyhe fájáskáim voltak,így férjemnek még nem szóltam.Aztán ős felkelt,megreggeliztünk és szóltam,hogy mehetünk szülni.Szegény nagyon meglepődött :).
Bementünk,arra már nem emlékszem,hogy elkezdődött-e a tágulás,de az tuti volt,hogy folyik a magzatvíz.A doki első kérdése egyébként az volt,hogy hány cm vagyok.Mondtam,hogy 156,miért?Azt választolta,hogy mert olyan törékenynek nézek ki :D...hát nem tudom,inkább egy vemhes bálnának éreztem magam :D.
Néha megviszgáltak,minden doki kérdezgette,hogy hogy állnak a fájások,de semmi extra.Fájdogált,de nevetgélve bírtam.Aztán 2-kor szóltak,hogy beöntés,borotválás,aztán infúzió.Mivel az apás szülő nem volt még szabad,egyedül töltötem a vajúdás óráit,szám szt 4-et az infúzió után.Furcsa volt az enyhe fájások után igen erőseket érezni,ráadásul az egész hasamban,így többször lerúgtam az alattam levő szivacsot az ágyról.De felkelni nem lehetett.Oxigént kellett szívnom,mert Bulcsú szívhangja nem volt túl jó,miután a szülésznő egyszerhanyatt fektetett :?.Akart adni kéjgázt,de azt fájás közben kellett szívni,amire én képtelen voltam.Végre 5 órakor kezdtem érezni a tolófájásokat és nagy szerencsémre éppen kiürült az apás szülő,így infúzióstul mehettem át (saját lábamon) oda.A férjem már bent volt és szegény nagyon megrettent,amikor meglátott.Amikor elváltunk egymástól,egy mosolygós asszonyka ment be,most meg egy fájdalmaktól gyötört,átszellemült arcot látott.Nagyon megijedt,de tartotta magát.Azt mondták,álljak egy picit,hogy teljesen eltűnjön a méhszáj,aztán asztalra fel és kezdődött a kinyomás.Nekem nagyon gyorsnak tűnt,nem tudom,hányat nyomtam,de 1 óra alatt megszületett Bulcsú. :) Igaz, a végén a doki már nyomott a hasamon,mert a szívhang tovább romlott.Felemelték megmutatni és azon nyomban le is pisilt,így üdvözölve anyukáját :).Apa elvágta a köldökzsinórt,elment vele fürcsizni,pelenkázódni,méreckedni,aztán visszajöttek és 2 órát félhomályban kettesben voltunk....

Villőnél teljesen másként működött minden.Hétfőn reggel bementem a kórházba,hogy nézzék meg,nem szivárog-e a magzatvíz,mert úgy érzem,nagyon nedvesedek.A szülésznő mondta,hogy akkor már haza sem megyek.Ennek nem örültem,mert vásárolni akartam menni anyummal,mert szerdán volt Bulcsú szülinapja.1 órát vártam az ügyeletes dokira és közben elkezdtem görcsölgetni.Ezek még elég esetleges görcsök voltak,de a szülésznő mondta,hogy gyanús vagyok neki.Magzatvíz nem folyt,CTG nem mutatott rendszeres és jó fájásokat,végül a doki mégis hazaengedett,mert mondtam,hogy muszáj :).A szülésznő annyit mondott,ebből estére lesz vmi.
Míg anyummal vásároltunk,éreztem,hogy fájdogál a hasam,meg minden,de azt hittem,csak azért,mert a doki belémturkált.
Anyum hazament aztán,én elmentem Bulcsúért a bölcsibe,de voltak görcsim már itthon is.Ha felálltam,vagy testhelyzetet változtattam,azonnal jött egy összehúzódás.Végül este 6 körül szóltam anyunak,hogy jöjjön be,mert akár lehet is valami,meg hát Bulcsúval már elég türelmetlen voltam.Anyum jött,Bulcsú lefeküdt aludni,mi meg elkezdtük mérni a fájásokat.10 percesek voltak és legalább 50 mp-n keresztül tartottak.Ez már bizony vajúdás volt a javából, a szülésznőnek igaza lett :).Mikor éjfél körül 5-7 percesek lettek a fájások,anyum hívta a mentőket.Szegény,annyira izgalomban volt,hogy még azt sem tudta megmondani,háhny éves vagyok :D!Mondtam,hogy lemegyek,de a mentősök nem engedték.Így az ablakból néztem,hogy köröz vagy 5 percig a mentő aházak között,mire megtalálta a mienket(a legelsőt :D).Mindehhez azt is tudni kell,hogy a mentőállomás mögött lakunk :D!Feljöttek,lementünk,beszálltam és az utat a kórházig kb 2 perc alatt tettük meg...
A szülőszobán kihaltság,akkor kelt mindenki.
Kb 1 órára sikerült végezni a felvétellel,akkor voltam 1 cm.Utána előkészítés,aztán gépek... :? Ott annyira nem emnt a dolog,hogy a 3 perces fájásaim 10 percesekre szelidültek és elaludtam két fájás között.A szülésznő megjegyezte,hogy így akár 1 napot is el lehet húzni... :?
A férjemmel meg volt beszélve,hogy hajnal 6-kor Esztergomban száll ki és egy taxis ismerősünk röpíti le,hátha ideér... :)
Amikor úgy 3 körül megviszgált a doki és közölte,hogy nem repeszt burkot,mert kb 4 cm-nél vagyok és a fájások nem az igaziak,elegem lett.Mondtam,hogy vegyenek le midennt,inkább kimegyek.A szülésznők segítőkészek voltka,mondták,hogy menjek ki pihenni a vajúdóba.Hát az nem ment,így inkább fogtam magam és elkezdtem sétálni telóval a kezemben és néztem a fájásokat.Azonnal visszatértek a 2 perces fájások és közben azt érztem,leszakad a hasam alja,de csak az alja fájt...
Egyszer csak kis pukkanást érztem és egy kis vizet,megrepedt a burok magától.
Jött a doki megviszgálni, 8 cm...kb még msfél óra...Jó? NEM!
Elment,engem felállítottak,mondván,hogy az az előbb is jó volt.Jött egy fájás,aztán mégegy és én éreztem a nyomáskényszert...A következőnél már szóültam,hogy ez bizony már az...A szülésznő nem akarta elhinni,feltettek(egyedül már nem ment...) a szülőágyra,megvizsgált és tényleg eltűnt a méhszáj.Dokinak telefon,hogy jöjjön,mert szülünk.Két nyomással és gátvédelem után kint volt a fejecske.A szülésznők jót mosolyogtak,mert Villő azonnal fintorgott egyet,bár még kint sem volt...Aztán még egy nyomás és kicsusszant a kis teste.... :) Ez volt 5.35-kor
És érdekes,előtte meg sem kérdezték tőlem,mik lesznek a választott nevek,csak amikor már megszületett.Én meg miután megmondtam,azon gondolkodtam,hogy vajon jó nevet mondtam-e :).
Aztán fél óra múlva telefonáltam apának,hogy már ne siessen,elkésett... :)

Mindkét szülés hatalmas élmény volt,nem cserélném el semmiért :)!

anyapoc

Athiz

Természetesen középiskola :lol: !

Jó pihizést :)!

anyapoc

Anyapoc,
a szakkör jelleg azt feltételezi hogy nem kötelező, tehát az menne oda akit érdekel a téma. Szerintem kicsit sem túlzás, csak szerintem sem általános suli 3. 4. osztályosoknak kéne, 9-10 éves koromban ha azt mondta volna valaki hogy egyszer egy 10cm fejátmérőjű emberke fog kimászni a puncimon vagy nem hittem volna el, vagy zárdába vonulok :D De biztos te se általános sulisokra gondoltál. :)
Vendég

Ja és lemaradt, ghogy ketteskével sem vot vészes az utófájás. Sőt! A lehető legrosszabbbra voltam felkészülve és semmi...
moni

Az ok: szeméremcsont-törés. Két helyen.
Bár nem mozdult el, így nem 100 % a dolog.
És a korábbi dokim szerint az anyuka életkora minél több, annál nagyobb a császár valószínűsége.
De korai még erről filóznom.... sajnos.
És minél többet olvasom a soraitokat, úgy egyre kevésbé félő nekem a természetes szülés.
:wink:
zsazsóka73

Afonyaaa!
Mi mar tavaly megvettuk Marcinak mar akkor is tudott menni vele!
Bokot koszonom! :oops:

Athiz!
Neked is koszonom! :)
Mi is triciklivel kezdtuk!Nalunk az jott be hogy latta a tobbi gyereket hogy hogy mennek es elindult utanuk!Esetleg probald meg te is egy olyan gyerekkel osszehozni aki mar tud es hasonlo van neki!Hatha o is kedvet kap hozza!

Anyapoc!
Orulok hogy Villo jobban van! :D Hatha tenyleg csak a foga csinalja!
Nekunk 16-os a biciklink,ugy hogy nem is engedtem addig ra amig nem volt sisak!
Ha jol emlekszem a korhazunk oldalan olvastam hogy most mar szurik ezt is!Talan ideje is volt!Ki tudja hogy hanyan jarhattak igy? :( De en vagyok Marcival a vizben!
miert kerdezed???? :oops:
ancsa81

Áfonya

Válasz feljebb :D.Nyilván középsikola... :shock:
Hmmm ,nem csak ebben a témában hagy kívánnivalót a tudásuk... :?
amikor egy 16 éves fiú nekem azt írja dolgozatban,hogy a hímivarsejtek egyik herében termelődnek, a másikban meg raktározódnak... :?...meg hogy a hüvely 10 cm széles... a hosszú helyett... :?
Hát és ezek csak apróságok...eszméletlenül nem simerik a testüket..és ami szomorú,hogy sokan nem is kíváncsiak rá... :(

Moni

Hát én betettem magamnak a málnalevél teával,így majd' a falat kapartam 2 napig.De nekem az első is eléggé fájt,igaz,igen hamar visszament a hasam is,meg a méhem is.

Zsóka

Húúúú,ezt hogy csináltad? :shock: Már ha nem vagyok indiszkrét... :oops:
Azért örülök,hogy kezdesz nem félni :wink:.... Nekem a terhesség első 3 hónapja brutálabb volt,mint a két szülés együtt.6 hétig minden reggel hánytam... :?
Drukkolok nagyon,hogy lassan tényleg gondolkodnod kelljen,hogyan is legyen :)!
A dokid egyébként lát esélyt a természetes szülésre?vagy tuti,hogy nem lehet? :roll:

anyapoc

Ancsa

Csak kíváncsi volta,mert szeretek mindenkihez arcot társítani.Igaz,az arcodat nem látom olyan jól,de azért legalább van vmi támpont :).De mit szégyellsz rajta? :roll:
No,én nem tudom,hogy a mienk mekkora bicaj,de ennél kisebb,az tuti és még az is majdnem nagy neki...Vagy csak csalóka a kép,Bár Bulcsú nem egy óriás,mert 100 cm kb és 15 kg...átlag... :roll:
Szuper,hogy már szűrik a streptot,akkor már csak majd azt kell megtudni,mit csinálnak ilyenkor.Mert ha pozitív vagy,akkor Ab-t adnak,meg a vajúdásnál is.A baba füléből,orrából,magzatmázból vesznek kenetet,leoltják.Ha az pozitív,akkor elkezdik adni az AB,de vért is vesznek,mert az még nem biztos,hogy a vérébe is átjutott.Ha a vérmninta neg,akkor az AB-t leállítják.Ha pozitív,akkor nyertek pár napot :).De így is legalább 1 hét kórház... :roll:
Nálunk pl azért a 24-26. héten szűrik,mert a korababákra veszélyesebb,tehát ha a baba korábban jön,akkor már eleve tudják és egy adag AB-n túlvan az anyuka,így kisebb a fertőzés veszélye.de van,ahol csak a 36-38. héten szűrik.Ha valaki előbb szül,akkor azt sem tudja,mi az ábra... :roll.
No,ezt megint jól kiveséztem :D!bocsi... :oops:

anyapoc

Na,megyek én is lakukálni,mert tegnap nem sikerült.. :?

joccakát :)!

anyapoc

Anyapoc!
Meg a szulestortenetedhez akartam irni! :oops:
Akkor Bulcsuval nem sok valasztott el teged sem hogy muto legyen a vege,nem?
Villovel meg szerencse hogy te jobban gondolkodtal mint a szuleszno es igy siman sikerult!Jo hogy legalabb Bulcsu szuletesen ott tudott lenni Apa!Biztos rossz lenne neki ha arrol is lemaradt volna!
Zsazsokat en is akartam kerdezni csak nem mertem! :oops:
ancsa81

Ancsa

Nem volt szó műtőről,mert rendesen tágultam, 4 óra alatt meglett. A akitolás meg 2 órán túl nevezhető nehzének,de még az sem vészes.A szívhang inkább csak összehúzódáskor ment le,de közben rendeződött.A kitolás végén viszont már vészesen,akkor viszont már nem lehetett volna császározni,ezért segített a doki.
vagy mire gondoltál? :roll: egyébként a doki szt nehéz szülés volt,szt nem :D:D:D!
Villőnél tényleg simán ment minden(remélni sem mertem :roll: ),ha fekve maradok,akkor is ment volna,csak akkor egy napon születnek Bulcsúval :D!

anyapoc

Na,tényleg tűzök :)!

Pusszancs mindenkinek és melegmentes,jó éjszakát,szép álmokat :)!

anyapoc

Meg a multheten volt a nevem alatt egy kep ahol Marcival vagyok!Lehet nem is emlekszel mar ra,ezert nem tudtam hogy miert kerdezed?
Kép
Lehet akkor hogy a tietek 12-es!?Viszonyitaskent Maci 106cm es 16kg!
10napig voltunk korhazban,terveim szerint nem szeretnek 4-nel tobbet bent tolteni!(Marcival is igy voltam,aztan osszesen ket het lett belole)
A 'vesezesnek" orulok mert igy legalabb semmi nem er majd varatlanul!KOSZONOM!
JO(bb) ejszakat nektek is!
Megyek most mar en is!

Sziasztok!
ancsa81

Egy súlyos balesetben szereztem, melynek ez egy kisebb sérülése volt....

Nem 100 % a császár, mert majd szüléskor derül ki, hogy a csontok mennyire tágulnak.

Jó éjt minenkinek! :)
zsazsóka73

fú... az előbb jól betojtam... mentem a wc-re és látom, hogy a wcpapíron van két olyan nyákdarab ami más színű... egy rózsaszínes és egy sötétbarna... hajszálnyi darabok voltak... csak megijesztettek...

na azóta megint mentem egyet pisilni és nem volt semmi...

ez normális? (tehát nem véreztem vagy hasonló... a nyákban volt két eltérő rész...)
Vendég

Csakegy,
nyugi, teljesen normális, sokan még barnázgatnak is a terhességük elején :) Ha nem folytatódik aggodalomra semmi ok, ha meg igen, nyomás a dokihoz.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 2006-07-15

Íme a görbém, ha valaki kíváncsi rá. Nagyon úgy érzem, hogy nemsokára (pár nap múlva) megjön sajnos! Annyira el vagyok emiatt kenődve, de már mindegy!

Ancsa, sajnos azért nem megy az, hogy másik gyereket utánozva megtanuljon bringázni, mert nem ismerünk ilyen gyereket. Mindegy, majd megtanul, ráér vele. Azért köszi.

Csakegy, nagyon remélem, hogy nincs semmi vész, és már nincs pötty vagy csík! Pihenj és vigyázz magatokra nagyon! Már csak pár nap, és megtudod, hogy mi újság odabenn!

Pusz
Vendég

Üdv, máris szaladnom kell :roll:

Anyapoc,
később eszembe jutott, hogy félreérthető lesz, amit írtam :oops:

Szóval csak azt sajnálom, hogy nem olyan volt a tanárunk, mint te! :wink: :)
angel37

Sziasztok,

már vagyok... az előbb is elkezdtem írni de jött a főnök és SOS bezártam az ablakot... :)

athiz: sajna nem látom a görbéd :( nem tudod lementeni, painttel lekicsinyíteni és mellékletként feltölteni?

Köszönöm a megnyugtatásokat!

Azóta szerencsére semmi... remélem ez is csak valami hülye vaklárma volt....

bevallom, a csütörtöki UH után nyugodtabb leszek....
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Ma megy a férjem tüdőCTre mert a tüdőszűrésen találtak valami foltot :( Tisztára be vagyok tojva, majd délután elmesélem mit mondtak neki. Én meg holnap megyek Pécsre UHra, arról meg majd holnap délután mesélek, tessék nekem nagyon nagyon szorítani, ha már szétlyuggatták a fenekem, legalább egy növekvő tüszőm legyen amit majd meg lehet repeszteni! Attól is be vagyok tojva :( De szeretnék 2 nappal idősebb lenni!
Vendég

áfonya: hatalmas kalappal!!!!!!!!!! a férjednek is!!!!!!!!

a metformin mellett előbb vagy utóbb de a hormonok is hatni fognak... azok is amik metformin nélkül nem hatnának... úgyhogy .... (ha meg most még nincs siker, vársz egy picit és lesz!!!!)
Vendég

Anyapoc!
Én is ittam málalevél teát...
Hát igen a nagykamaszok sajna iylenek. És egyre iylenebbek. Nagyon nincs ínyükre a tanulás.

Athiz!
A linkedre kattintva az én görbém jön be nekem. V.mi nem oké sz.tem. Mert aki nincs a ferti-be regisztrálva annak meg nem jön be semmi.

Az enyémen semmi változás. 36.7-t mértem ma is mint tegnap. És ma is ezerrel émelygek. Próbálok mindig találni rá okot, hogy miért, mert nem szeretném beleélni magam a dologba, és a végén meg koppani.
moni

Hát akkor lehet, hogy csak úgy láthatjátok, ha beteszem a görbuszomat a másik topicba, és megnézitek, vagy azt linkelem ide.

Csakegy, nagyon örülök, hogy nincs semmi, és várom a csütörtöki beszámolót, esetleg képeket! :wink:

Áfonya, remélem, minden rendben lesz veled is meg a férjeddel is, márcsak az nem tiszta előttem, hogyhogy a popódat lyuggasztják szét?! :shock: Szép tüszőt kívánok!
Vendég

hmmm... az indexen meg aszonták, hogy azonnal doki... mert ez a barnázás...

hmmm... szerintem azt csinálom, hogy ha bármi gyanús jel akkor elrohanok a Sote ambulanciára... (ha meg este akkor elhúzunk az ügyeletre)...
Vendég

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 819316.jpg

Na innen talán megnézhetitek a görbuszomat!

Csakegy, jesszusom, hogy az ember mindig rágódhat valamin! Azért lehet, hogy mégis meg kéne nézetned magadat, inkább, minthogy késő legyen. Lehet, hogy kapsz valami gyogyit, és nem lesz gond. A lelked megnyugvása végett is el kéne menned. Meg még az is lehet, hogy UH-val megnéznek, és talán már látható lenne valaki :wink: !
Vendég

Athiz,
köszi a drukkot :) azért a popómat mert oda kaptam a hormonszurikat, eddig 8at, 6 alkalmora elosztva.
Csakegy,
ha megnyugtat tényleg menj el dokihoz, inkább kétszer feleslegesen mint egyszer későn! Jobb ha csinálnak egy UHot, szerintem kapásból progipótlást is, és tényleg találkozhatsz a babával :) Komolyan úgy elkísérnélek :D De meglátod nem lesz semmi baj! :)
Vendég

nem érem el a dokit telefonon :( Viszont szerencsére azóta is minden tiszta...
Vendég

Csakegy, azért csak próbálkozz a hívással, hátha eléred! Ha mást nem, kérdezz rá egy másik dokira!

Köszi Áfi, már értem a lyuggatást! Szar lehet!
Vendég

Sziasztok!
Hát nem tudom,mi van ma! :evil: A számítógépnek nevezett sz..t már 5X indítom újra,mert a billentyűzetet nem látta.a topik össze-vissza jön be!Most épp a legutolsó hsz,amit látok júli 18-i.
A gyerek meg 10 percet aludt,és már ordít. :evil: :evil:
No lépek is!
Bocsánat mindenkitől,lett volna egy csomó gondoltaom,és nagy problémám is,amiben tanácsot szerettem volna kérni!
:( Remélem ma még idejutok

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Itt volt ma már együdítő-frissítő zápor :):):)!

ancsa

A képet nem láttam :?...de most már sokkal jobb :)!Jobban látszol rajta,mint a másikon :)!
Akkor majd vesézgetek tovább,ha lesz téma,hogy mindenki jólinformált legyen :wink:...
Érdekes,nekem semmi bajom nem volt a kórházzal egyik alkalommal sem.Bulcsúval én is majdnem 10 napot voltam,mert sárga volt?villővel csak 4-et,de remekül elvoltam.ott legalább semmi más dolgom nem volt,csal babázni :).Ráadásul Villővel egy napon született egy kolléganőm kislánya is,egy szobában voltunk csak ketten és jókat dumcsIztunk... :)

Athiz

Ez a görbe teljesen jó,nem tudom,mi a baj vele :roll:
A bringa miatt ne aggódj,Bulcsút sem érdekelte,hiába brinyózott már egy csomó barátja.Nem kellet oszt kész. :D Most bezzeg :)!

Zsóka

Sajnálom a balesetet és durván hangzik,hogy ez kicsi sérülés volt.tesómnak is volt hasonló, 1 tonna fa ráesett vagy kétszer,neki is diribdarabokra tőrt deréktól lefelé mindene... :? Persze ő szülni nem fog...pasi :D!
Reméljük,hogy menni fog a dolog,minden esetre "csak" ettől tarts, a többi sima ügy :)!

Angel

Jaaaa,hát ne sajnáld,mert én oylan vagyok,hogy lehgarapom a gyerekek fejét,sőt belőlük ebédele :lol: :lol: !
Hah,gyere már gyakrabban :)!

Áfonya

Kezem-lában keresztben értetek!!!!
remélem,minden rendben lesz :).És az időt ne siettesd,rohan az magától is... :?

Moni

Jó az a málnalevél tea,de én balga a szülés után is ittam...mondván,jobban fogok tudni wc-zni... :? Na,az nem ment jobban,maradt a hashajtó,bezzeg az utófájások... :? Még ha leszálltam az ágyról,akkor is voltak összehúzódásaim... :( De legalább hamar túl voltam rajta :D:D!
A hőd szt jó,ebből még bmi lehet :):).Az émelygés meg jó jel,bár elég korai... :roll.

Csakegy

Nem igen akarok beleszólni,de ha icipici rózsaszín-barna nyálkadarabok voltak,az a méhszájról is jöhet és teljesen normális.Az nem barnázás.A barnázás szt az,amikor a bugyidon maradnak barna pecsétek... :roll:
Másrészt meg ha nem vagy nyugodt,menj el az első SZTK rendlésre,ott is van UH,minek a dokidra várni? :roll:

Kriszti,Tontica?????

anyapoc

Kriszti

No,látom beelőztél :)!
remélem,nincs nagy gond,gyere mielőbb,mert aggódok... :?

anyapoc

anyapoc: igen, rózsaszín-barna nyáladarabok.. a bugyim pedig patyolatfehér...

este ügyelet... de ha jól sejtem csak azért, hogy ne parázzak csütörtökig.. a stressz többet árt szerintem mint egy extra vizsgálat...

Bocsi mindenkinek ha nem reagálok.. kicsit beszűkültem ma :) ráadásul hulla fáradt vagyok... és nem merek KV-t inni (tudom, lehetne... de akkor sem...)
Vendég

Okr, lyukad az oldalam! Mi történt? Remélem, nincs túl nagy baj! Légyszi írd meg, és megpróbáljuk kitalálni a megoldást rá!

Anyapoc, nem a hőmérsékletemmel van gond, habár kicsit alacsonynak tartom, hanem inkább olyasmi érzésem van, hogy hamarosan megjön. Pedig utálnám!!!!! :evil:
Igaz, hogy amikor Szilivel terhes lettem, ugyanezt éreztem! Akkor is, tűkön ülök! A legszívesebben tesztelnék egy 3 napossal, ami a beágyazódástól számított 3. napon már megmutatja a terhességet, hogy mi van, csak még nem tudom, érdemes-e. Azért nem vagyok milliomos, a tesztek meg enyhén szólva drágák ahhoz, hogy csak úgy elpazaroljam! A fene vinné, miért nem vagyok türelmesebb? Azt sajna nem nekem találták ki!
Vendég

Csakegy, bocs, hogy kötekszem, de nem az ügyeletre kéne menni, mert ott nem valószínű, hogy UH-ozni fognak. Kapd a nyakadba a piciny lábacskádat, és iszkiri a rendelőbe! Lásd még Anyapoc írását is fentebb, ha nekem nem hiszel!
Vendég

athiz: de itt a környéken nincs olyan rendelő szerintem ahol lenne UH... a kórházban meg csak kibulizom valahogy... remélem... (a Sote 1 is neccesnek tűnik... főleg, hogy ott az ambulancián ilyenkor már nincsenek... és ilyen melegben neccesnek érzem átverekedni magam a városon...)

megkockáztatom a dolgot a kórházi ügyelettel... nincs jobb ötletem...

A GÖRBÉD PEDIG IGENIS GYÖNYÖRŰ :) sőőőt... bíztató de nagyon :)
Vendég

Csakegy melyik kerületben laksz? 4D UH nem lenne jó? Persze tudom, drága, de lehet, hogy megérné! Ott aztán pontosan látnák, mi a szitu. És este elmehetnél az ügyire, ahol végképp megnyugtatnának! Na???

A görbesszel kapcs. nagyon köszi, hogy bíztatónak találod! Most néztem a fertyn, hogy nagyon sokan már a 8-9. napon az ovu után teszteltek, és pozitív lett. Én annyira örülnék egy ilyennek! De még hadakozom magammal! Mármint, hogy teszteljek-e, mert még korai lenne, csalódni meg nem akarok. De hát ki szeretne?
Vendég

Ja, Csakegy, a kórház nem tudom melyik, de én bármelyiknél voltam, ott nem csináltak ügyiben UH-ot, legalábbis nem nagyon igyekeztek ilyen téren!
Vendég

Most telefonált haza a férjem: tökéletesen negatív lett a CTje, pedig még a veséit is megnézték. :D Köszi mindenkinek aki szorított!
Anyapoc,
mostmár te is kikeveredhetsz az Xből, keresztbetett lábakkal nehéz lehet közlekedni :lol:
Okr,
én is remélem hogy nincs nagy baj!
Csakegy,
várni fogom nagyon az esti beszámolót, addig is nyugodj meg, biztosan nincs semmi baj!
Vendég

athiz: hááát... nekem a 8. nap korainak tűnik... nekem a 13. napon is csak halvány lett a csíkom... és a 14. napra erősödött föl... szerintem a 10. nap előtt nincs értelme tesztelni...

ha viszont akarsz akkor a DM-ben vagy a Schleckerben vegyél tesztet mert ott sokkal olcsóbb mint a patikában!!! (ott talán már 400 körül is van!)

Áfonya: jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Így legalább a férjed megnyugodhat, hogy alaposan átvilágították :) :) :) Sajnálom, hogy mostanáig stresszelned kellett emiatt... az sajna a peteérésnek se tesz jót... de mostmár megnyugodtál úgyhogy érjen csak :) :) :)

(Ja... a kistarcsai kórházba megyek... majd szülni is ott akarok... nálunk már volt, hogy a férjemet az éjszaka közepén az ügyeletes doki elküldte UH-ra... OK, volt előzménye, de adott esetben 99% volt, hogy vaklárma az egész... és az is lett szerencsére :) Abban bízom, hogy csak lesz valaki a szülészeten aki megszán :) (a helyi SZTK-t gyűlölöm... most újították fel, valszeg szép de olyan tahó dokik vannak ott, hogy ihaj...) Majd mondom, hogy egy ottani doki a dokim de hozzá csak csütörtökön mehetek... hátha összetartanak...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?