Sziasztok,
Udv kozottunk Bacilus, es gratulalok!
Gigi, mi a baj? Meselj!!!
Helyzetjelentes:
Minden rosszban van jo is... Szval csutortokon ugy keszultem, h. megmondom benn munkahelyem, erre reggel vereztem... be a korhazba. UH, minden OK a babaval (hatalmas..., 2 het alatt a duplajara nott, sziv pulzal, vegtagok fejlettek stb) DE benn tartananak... Belementem, 2 napot voltam. Kaptam Duphasthol-t vagy mit, sargatest hormont es csak fekudni volt szabad. Ma megint UH, volt pici ver, de megint keves nagyon es barna, tehat nem friss. Kiengedtek, de 1 het pihi es utana majd latjuk. ....
Igy hat bementem a munkahelyre es nagyot csalodtam, mert marha pozitivan alltak hozza, jo a 4 fonokbol 1 volt benn, de errol en nem tehetek. Csak en es a bebim szamitunk mondta, ne foglalkozzak a ceggel. (Mi sem konnyebb ennel..., legalabb nincs ez a nagy teher a vallamon.) Persze sokat kell fekudnom, semmi megerolteto. (Masreszt legalabb lattam Babszemet es tudom, h. minden rendben)
Vki ismeri ezt a Duphasthol-t???? Nem merem bevenni mig nem beszelek a nogyogyimmal, de az meg szabin lesz 1 hetig...
Szivesen hallanek rola, ha vkinek van tapasztalata... A mellekhatasokat es ellenjavaslavatokat olvasva megijedtem, pl. csak alapos nogyogyi vizsg utan lehetne szedni, gyakori kontroll stb... szoval nem tudom....