Új privát üzeneted érkezett!

Vio,
Szupi, akkor ez 1. Elkezdodott a visszaszamlalas :) !

Gigi,
Elatkozott het? Na meselj, ne pangjunk mar annyira! :)

Baci,
Ne parazz, ugy van ahogy a lanyok mondtak...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

gigi83, ozi, adrienn,

koszi aranyosak vagytok... biztos a hormonok miatt, de tiszta hullamvasuton erzem magam. neha minden ok, neha meg iszonyuan rosszul vagyok, ingerlekeny meg amit akartok, maskor meg tulsagosan feldobott...
raadasul ugy kituremkedik a hasam, hogy nem tudom begombolni a nadragjaimat..., irigylem azokat, akik meg sem erzik az elso honapokat... de a lenyeg azert az, hogy pocaklakom van!!! juhee! (remelem, meg vagy 30 valahany hetig lesz is...) bac
bacilus

Baci,
Hullamvasut? Ismeros... :D. Az elso 3 honaprol en is meselhetnek, szuper, hogy mar elmult. De igy van, annak mindig lehet orulni, hogy baba van, akkor is amikor tobbet hanysz mint alszol ;) .

Csilla,
Hogy birod ezt a meleget? Most latom, hogy nemreg voltal 4D-s uh-n. Elegedett voltal vele? Marmint a latvannyal... En is szeretnek menni meg a 20 het elott es arra lennek kivancsi, hogy milyen minosegu a kep amit lattal? Minden szepen kiveheto?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok,

Udv kozottunk Bacilus, es gratulalok!

Gigi, mi a baj? Meselj!!!

Helyzetjelentes:

Minden rosszban van jo is... Szval csutortokon ugy keszultem, h. megmondom benn munkahelyem, erre reggel vereztem... be a korhazba. UH, minden OK a babaval (hatalmas..., 2 het alatt a duplajara nott, sziv pulzal, vegtagok fejlettek stb) DE benn tartananak... Belementem, 2 napot voltam. Kaptam Duphasthol-t vagy mit, sargatest hormont es csak fekudni volt szabad. Ma megint UH, volt pici ver, de megint keves nagyon es barna, tehat nem friss. Kiengedtek, de 1 het pihi es utana majd latjuk. ....
Igy hat bementem a munkahelyre es nagyot csalodtam, mert marha pozitivan alltak hozza, jo a 4 fonokbol 1 volt benn, de errol en nem tehetek. Csak en es a bebim szamitunk mondta, ne foglalkozzak a ceggel. (Mi sem konnyebb ennel..., legalabb nincs ez a nagy teher a vallamon.) Persze sokat kell fekudnom, semmi megerolteto. (Masreszt legalabb lattam Babszemet es tudom, h. minden rendben)

Vki ismeri ezt a Duphasthol-t???? Nem merem bevenni mig nem beszelek a nogyogyimmal, de az meg szabin lesz 1 hetig...

Szivesen hallanek rola, ha vkinek van tapasztalata... A mellekhatasokat es ellenjavaslavatokat olvasva megijedtem, pl. csak alapos nogyogyi vizsg utan lehetne szedni, gyakori kontroll stb... szoval nem tudom.... :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
vitte

Ja, Bacilus, nyugi, en sem tudok mar a legeleje ota, sot mar a teszt elott par nappal nem tudtam nacit felvenni. Nem hiztam semmit, nem azert, de a mehem mar fel volt keszulve. Azota is relative nagy a poci. (es ugye csak noni fog :-) Ma a korhazban lattam 1 fiatal csajszit, azsiai beutesu volt, max. 22, es fariban, szuk topban ment UH-ra... Gondoltam, na ennek meg semmit nem latnak, mire benyogte, h. 13 hetes... Kikeszultem.... Hat ez van...

KépKép
KépKép
vitte

Vitte,
A Duphaston progeszteron hormonkeszitmeny terheseknek. Ez egy a terhesseg megtartasahoz alapvetoen szugseges hormon, szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy nem szeded be. Nem mondtak el neked, hogy mi ez es miert kell? Ha progi elegtelenseg miatt verzel, akkor ennek hianyaban elveszitheted a babadat... En nemhogy egy hetig, de egy percig sem varnek. De tudod mit, az a legjobb ha utanna nezel a neten! Elegge pang most a forum, de itt mar sokan szedtunk progit tamogataskent. Nem lesz tole semmi bajod, ne aggodj, csak segithet, artani nem art.

Amugy meg nagyon vigyazz most magadra, akarmennyire is jol erzed magad, csak pihenj es fekudj sokat!

Nanett,
Ha raersz, beszelhetnenk?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

vitte,

duphastont szedd nyugodtan,támogatja a terhességet :) vélemények megoszlanak és mindekinek másért írják fel.nekem pl arra hogy megjöjjön.de ismerősőmnek pont azért mint neked,mert vérezgetett.kárt nem teszel vele és jobb megelőzni a bajt!!!!!!mit mondtak meddig kell szedned?most hány hetes is vagy :oops: ?

hogy velem mi van:ez nagyon sok minden,de a lényeg hogy ezen a héten teljesen mindegy mihez nyúltam biztosan fordítva sült el :evil: és már kezdek kiakadni :cry: és mindent ilyen rossz omennek veszek :shock:

puszi
Vendég

Gigi,

Koszi az infot. Nem mondtak meddig kell szednem, ezt valszeg a nogyogyival kell egyeztetnem. Akkor addig szedem.
Nezd meg a vonalzom :roll: :lol:

Most beszeltem a nogyogyi baratunkkal, o is megnyugtatott a bogyorol, tehat szedem.

Hat mondhatni nem merultel el reszletekben... Munka? Maganelet? Butasag a rossz omen! (agykontrollos vagyok)
Meselj mar hatha meg tudlak nyugtatni...

KépKép
KépKép
vitte

Vitte!
Úgy van, ahogy Őzi írta, a Duphaston progeszteronpótló készítmény. És a továbbiakban is csak Őzit tudom megerősíteni, ne félj tőle, vedd be. Mi előzőleg a stimulálószerekre írtuk, hogy ellenőrzés mellet lehet csak szedni. Ez nem az, hanem progipótló. Épp a vetélés elkerülésére adják.

Én sajnos nem vagyok a legjobban, az utóbbi napokban elég szarul voltam, szerintem a hőség készített ki. Szerdán du. előbb el kellett jönnöm a munkahelyről, úgy fájt a hasam. Bevettem magnéziumot és calciumot, no meg lefeküdtem. Az jót tett. Tegnap hazafelé menet elestem. Nem is tudom, hogy mi történt. Valószínű a vérnyomásom. Ma a munkahelyen olyan rosszul lettem (pedig van légkondi), hogy több munkatársamnak szólnom kellett, mi a helyzet velem (még nem mondtam meg benn), meg ha összeesek, szedjenek már össze. Egész nap szédelegtem, hideg vízzel mostam magam. Pedig engem a meleg sose szokott megviselni. De most úgy látszik, tényleg "másállapotban" vagyok.

Remélem, Ti mindannyian jobban vagytok nálam.

KépKép
nanett

vitte,

írtam privit :D és bocsi a hány hetesért :oops: néha nem látom a fától az erdőt :lol:
Vendég

Nanett,

koszi neked is! Mar be is vettem...

Mikor akarod benn megmondani :?:

Hat ez nem jo igy, szegenykem... Az orvos siman kiirna. Nem utotted meg magad/magatokat?
Hat en csak azt tudom mondani, amit nekem mondtak, csak a baba szamit, a torveny ved... Nincs az a melo, ami fontosabb a babanal... Legalabbis, ha nem igy van, akkor jobb lenne nem vallalni gyereket... sztem.
Vigyazz magadra nagyon!!!!! Es tessek pihenni!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Ozi,

neked is koszike.... fura a net, az elobb csak Nanett uzijet lattam.... Nem tudjak mitol verzek, sztem csak a bizti kedveert adtak. De a bogyo jelentem be van veve :)

Gigi,

Nem kaptam meg a privit... a beallitasok pedig jok. Nem ertem...

KépKép
KépKép
vitte

Vitte,
Jol van, megnyugtattal. De pihizz sokat!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vitte!
Remélem, hogy használni fog a gyógyszer és minden rendben lesz veletek.:D Tényleg pihenjél ám!

Köszi szépen az aggódást, én is ígérem, hogy vigyázni és pihenni fogok.

Még meg akartam várni az AFP eredményét, de lehet, hogy nem tudom addig titkolni, mert nagyon látszik a hasamon, nem semmi, mennyit nőtt. De még egy-két hetet mindenképp jó lenne kiböjtölni. Majd persze meglátom, hogy adódik a dolog. Én az előzmények miatt félek nagyon.

KépKép
nanett

Nanett es tobbi "nagyobb pocis",

En is irtam tobbszor, h. nagy a hasam, kiall, sot nagyon gyakran kemeny, es meg vadligorcseim is vannak. Most, h. 3 napja nem dolgozom 8 orat a gep elott, nem tomegkozlekedek, atszallok, idegeskedek a munkahelyem miatt stb hanem pihenek, szinte alig latszik a hasam, puha es semmi izomgorcsom nincs... Tok erdekes.
Neha mar olyan nagy volt elotte, mint 1 6 honapose es reggelre is csak kicsivel lett kisebb...

Amugy koszi a tippet Lanyok, megrendeltem a Libritol a ket ajanlott konyvet "Az a 9 honap" es a "Terhesseg felelem nelkul". Marha jok! Mi mast lehetne csinalni, mikor sokat kell pihennie az embernek???

Luisa, merre jarsz?

Ja, Nanett, biztos vagyok benne, h. minden rendben lesz az AFP-n, akkor utana elmondod es minden OK lesz 8)

KépKép
KépKép
vitte

Őzi !

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de lent vagyok a Balatonnál, s napok óta nem néztem a netet.
A meleget most már jól bírom, az első 3 hónap volt viszont borzasztó volt. Itt sokat úszom, a fejemre kendőt teszek,a hasamat letakarom a napon, így könnyen viselem.
Veled mi a helyzet ? Jól vagytok ?
Nekünk nagyon tetszett a 4D-s ultrahang, igazából mindent lehet már látni a babán. Még nem annyire szuper, mint a 20. hét után készült felvételek, de szerintem jó. Nekem a kockázatelemzéssel együtt csinálták, így nem kellett érte külön fizetni. Az viszont igaz, hogy később sokkal többet lehet belőle látni, így nem biztos, hogy megéri most csináltatni, inkább érdemes a 25 . hét után többször !

Mindenkinek üdvözlet !

Csilla

Kép
csilli01

Csilla,
Koszi, hogy valaszoltal. Vegul is a 20. hetre kaptam idopontot, remelem legkesobb akkorra kiderul hogy fiu vagy lany a babank. Eddig nagyon takargatta magat :) . Amugy jol vagyunk, koszi en is minden nap uszom, igy konnyebb elviselni a meleget. Meddig sutteted (ill. nem sutteted :) ) a hasad?

Nanett,
Remelem nem voltal rosszul megint, majd meselj, hogy sikerult a hetvege!

Vitte,
Hogy vagy? Abbamaradt mar a verzes? Pihizel?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szia Ozi,

Koszi, minden ok. Mar tegnap sem volt semmi, meg foltocska sem. Pihenek sokat es szedem a bogyot.

De jo neked, en is ugy szeretnek vmit sportolni, az uszas marha jo lenne, de mindent noi bajt rogton elkapok, barhol uszok...

A 4D-s UH-ra nehez idopontot kapni??? Arra en is mennek...majd.

KépKép
KépKép
vitte

Hello Lanyok!

Na vegre vagyok most mar kint Lorrachban Apaval:))) Hogy vagytok?
Olyan meleg van itt mar most reggel hogy lehet hogy megyek furdeni a Rajnaba!
Pocakosok hogy vagytok?

Nekem most van pont az ido es igy Apaval teszunk rola hogy legegyen vmi eredmenye de nem GORCSOSEN!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntek, de annyira pangott a fórum, azért olvasgattam mindig :)

Vitte:
nem semmi, ami veled volt, örülök, hogy már jól vagy, pihenj nagon-nagyon sokat!!!! És csak nyugi-nyugi!!!

Nanett:
szeintem ne hősködj! :) Most a baba a legfontosabb, neki meg az, hogy te nyugodt legyél és kipihent, egy munkahely sem ér meg ennyi erőfeszítést. :)

velem annyi, hogy egy hete betegszabin vagyok :), nagyon király, nem idegeskedek egy cseppet sem, minden nyugis, ledőlök, ha fáradt vagyok, szerencsére apuci nagyon megértő, és ő is javasolta, hogy maradjak otthon, nemeg a sógornőm is így csinálta végig a terheségét egy éve, most egy gyönyörű egészséges, nyugodt babájuk van.
Amúgy még mindig egy hét lemaradásban vagyok, ma 10 hetes a baba, remélem ez nem gond, ti erről mit tudtok?
De amúgy jól vagyunk :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vitte,
én sem merek vízbe menni, pedig a hétvégén a Velenceitónál voltunk, de csak térdig mentem be. Én is nagyon tartok a fertőzésektől, azt mondom, hogy egy nayarat kibírok :)

Lányok.
ti sportoltok most valamit? Én semmit, nem merek... valaki ismeri rubint Réka terhestornáját? Az jó?

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa !

Én szoktam úszni, a Balatonba, és a tengerbe is bementem. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a terhesség nem börtön! A természetes vizekbe nyugodtan bele lehet menni, s ha valakinek mégis lenne valami fertőzése azt ki lehet kezelni még akkor is, ha terhes valaki minden mellékhatás nélkül.

A Rubint Réka tornája állítólag nagyon kemény, egy barátnőm aki nem sportolt a terhesség előtt, fél órát csinálta, s két napig feküdt, olyan rosszul lett. Én senkinek nem javaslom.

A terhesség 12. hetétől javasolják a terhestormát, akkor elvileg nem lehet a mozgás miatt semmi baj. Én a Brendonba járok hetente 2-3 alkalommal, nekem ez bevált. A közérzetem is sokkal jobb azóta.

Kép
csilli01

Csilli,
köszi a tapasztalataidat.
Ennek a Brendonnak utánanézek... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa !

Nekem ez a torna azért tetszik ( Brendon ), mert a mozgás segít a súlygyarapodás kézbentertásásban, s a szülésre is felkészít.
Amennyiben bérletet veszel, akkor lehetőség van a papáknak is papás-mamás tornára is menni, ami itt szintén nagyon jó. Itt a légzési technikáktól kezdve a relaxálásig mindent lehet tanulni.

Kép
csilli01

Haho,

Luisa,

A pihenes tenyleg jo, sot ferjecske itthon dolgozik, szoval egyutt kajcsizunk stb, ez marha jo!!!
Dokimmal meg nem beszeltem, egesz heten szabin lesz, de utana megkerdezem a furdesrol. Jo lenne, ha o is Csilli velemenyet osztana, maskepp nem tudom, h. birom ki az 1 het Italiat... 2 het mulva....

A torna... en is agyalok rajta... elotte felmaratonokat futottam, most meg kb. 3 honapja semmi... hizni kiloban nem hiztam, de erzem az alakvaltozast, es sztem nem onzoseg azt mondani, de en sem szeretnek balna lenni. En is a Reka tornajan agyaltam, de a 12. hetet szeretnem megvarni. Allitolag nagyon jo, DE annak aki elotte semmit sem sportolt, de igazan jo elkezdeni...

De jo dolog ez a Brendon! Bar itt is lenne ilyen...

Luisa, hogy allsz hizasilag?

Az UH szerint vagy 10 hetes? Nekem amugy is olyan kodos a dolog... pontosan csak kesobb tudjak megmondani, sztem most pusztan a babameretbol kovetkeztetnek a korra. Legalabbis nalam igy volt. Igy en most vagyok 11 hetes... amugy mar 12 lennek...

Viszont van egy par vizsgalat, ami jon, aminel NAPRA pontosan meg kell mondaniuk, h. mennyi idos vagyok, ha nem igy van, pontatlan sot ijeszto adatokat lehet kapni a valoszinusegszamitasnal... legkesobb addig tehat meg kell pontosan hatarozni....

KépKép
KépKép
vitte

Azt hiszem, ha betöltöm a 12. hetet én is , akkor csatlakozom, te mikor jársz?

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia Vitte,
látom már minden rendben örülök... :)

Szóval egycipőben járunk az 1 hetes lemaradással, de hála azt hallom ez természetes.

A tengertől ne tartóztasd meg magad, abba én is belemennék, ott tuti nem kaphatsz fertőzést, amúgy az én dokim is mondta, hogy menjek be a tavakba is, de én mégis parázom, volt olyan nyár, amikor annyiszor kaptam el fertőzéseket, és nem akarok gyógyszereket szedni, ha nem muszály...
Úgy érted férjnél vagyok-e? Igen :), április 29.-e óta :) Szerencséd, hogy a férjecskéd otthon dolgozik... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Hogy utaztok Olaszországba? Repcsivel?

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa,

Cuki vagy, felre ertettel, de gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem kuldenel egy eskuvos kepet???

Huh, es mar jon is a bebi!!!!! Ez igen!

Azt kerdeztem, h. allsz hizasilag, tehat szedtel-e mar fel? :wink:

A lemaradas sztem nem is lemaradas, Vio is tobbszor irta, h. a kislanyat mindig kisebbnek lattak.

KépKép
KépKép
vitte

Nem, autoval... Hajnalban es marha lassan es sokszor megallva...

Remelem nem lesz gond...

KépKép
KépKép
vitte

Luisa !

A kérdás nekem szólt, hogy mikor járok tornázni ?

Hétfőn-szerdán : 17 órától
Péntek : 11 órától

Én a Váci úton lévő Brendonba járok, de van több helyen úgy tudom .

Te is pesti vagy ?

Kép
csilli01

Lányok !

Én is szeretnék rólatok fényképet látni, ha lehet !
Egy esküvőset ide is feltehetnétek.

Kép
csilli01

Hat a forumba feltenni nem merek... Regen sokat forumoztam (mas temaban), es minden adatom fenn volt, felek a visszaelesektol, volt pelda ra a koromben, de emailcimre szivesen kuldok. Es szivesen fogadok :-)

KépKép
KépKép
vitte

Kedvcsinálónak én is csatoltam egyet !

Kép

Kép
csilli01

Vitte !

Az e-mail címem : csilli01@t-online.hu

Várom a képet !

Kép
csilli01

Csilli,
nagyon szépek és elegánsak vagytok!!!
Nekem nem megy vagy azt írja ki, hogy túl nagy vagy azt, hogy hiba, de igérem este még majd próbálkozom, most el kell mennem

Kép

Kép

Kép
luisa

Huh, nagyon szepek vagytok!!!!

Egy dolgot banok, maskepp csinalnam, ha lehetne.. lenne tiaram. A tied is nagyon szep volt.... Na, de en meg fatylat sem akartam... :-) Ahhoz kepest nem lettem tul rossz :-)

Maris kuldom!

KépKép
KépKép
vitte

én is megadom a címem:
luisa_hu@yahoo.com

várom a fotókat, de csak majd este tudok válaszolni :)
:)

Kép

Kép

Kép
luisa

Elkuldtem, Csilli es Luisa!

KépKép
KépKép
vitte

Lányok!

Este majd én is küldök képet, ha nem baj. Az én címem: n.anett@primposta.hu Ugye nekem is küldtök képet?

KépKép
nanett

Szia Nanett,

Persze, es ime az en cimem: vitte@freemail.hu

:-)

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, nincs sok időm. Tudom, el voltam veszve, apukám hirtelen meghalt 14-én.
Manó jól van, 13 hetes. 5 centi.
Holnap jövök és vissza is olvasom az elmúlt hetet.

omr

Omr,
Nagyon sajnalom apukadat, oszinte reszvetem. Nehez lehet most neked. Orulok, hogy a manocskad jol van, gyere majd ha mar tudsz es vigyazz magadra!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Omr,

oszinte reszvetem... Nagyon vigyazz magadra es varunk vissza!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Omr!!

Nagyon sajnalom at tudom erezni, nekem is hirtelen halt meg anyukam 7eve! Oszinte reszvetem!!! Vigyazz a BABADRA!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Küldtem fotókat :)

Omr, őszinte részvétem...

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa, Vitte,
A tornarol... nekem is megvan Reka DVD-je, es nekem nem estek jol a gyakorlatai. Szerintem ki lehet birni, nem olyan nehez, de en szemely szerint nem csinalom, mert nem ereztem jol magam a torna alatt. Szerintem mindenki maga erzi, hogy mi a jo neki. Az uszast viszont mindenkinek csak ajanlani tudom. Mondjuk nekem sosem voltak fertozeseim, lehet azert beszelek konnyen, de ugy gondolom, hogy az uszas mindekeppen tobbet hasznal most nekem, mint amennyit egy esetleges fertozes kikezelese artana. A viz husit, minden izmot alaposan megmozgat es jot tesz a verkeringesnek. Hasonloan mint Csilla, en is usztam tengerben, toban es medenceben is (sajnos mar csak par hetig elvezhetem, hogy mindegyik van a kozelemben :( ) es nem volt semmi problemam.

Cirku,
Kellemes furdozest es semmittevest kivanok odatra!

Nanett,
Na hogy telt a hetvege? Nem voltal rosszul?

Mara meglett az AFP eredmenyem. Elore elhataroztam, hogy nem fogok kiakadni, ha nem lesz egyertelmuen jo, mert annyi tortenetet hallottam mar arrol, hogy ez a vizsgalat nem tul megbizhato, nagy a hibaszazaleka... stb. Na de nem kell izgulnom, mert az eredmenyem 1:99000 lett, amit szerencsere normalis :D. Erdekes, hogy itt nem MOM erteket adnak meg mint otthon, hanem egy aranyszamot. De a lenyeg a lenyeg, hogy minden ok. Igy mar mashogy varom a genetikai uh-t is.
Na pa!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Ozi,

Gratulalok az AFP eredmenyhez!!!! Egy teherrel kevesebb :-)

Mar nagyon kislanykoromban kezdodtek a fertozesek, pedig imadok uszni. No majd latom.
Jo ejt!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Bocsánatot kérek, de azt hiszem, ma este nem fog összejönni a képküldés, csak holnap. Elnézést, de annyi minden közbejött, hogy csak most tudtam leülni a gép elé és már hullafáradt vagyok, úgyhogy csak egy pár sort tudok írni.

Őzi!
Gratulálok a jó eredményhez!! Annyira örülök neki! Gondolom, mennyire megkönnyebbültél.

Hétvégén tartottuk anyukám névnapját, nagy családi összejövetel volt, 12-en voltunk. Ekkor akartuk megmondani a babát, de volt két idegen is (unokahugom új barátja meg egy távoli, ezer éve nem látott rokon), úgyhogy zavarban voltam. De megoldódott, mert szépen lassan mindenki odajött hozzám, hogy ugye babát várok. Mondtam nektek, hogy látszik, le se tagadhatom. Nagyon örültek neki, én azért próbáltam lehűteni a kedélyeket még.

Szerencsére azóta nem voltam rosszul. Ma meglepett a férjem egy klímával, mire hazaértem, felszerelte. Már ő sem bírta, főleg az éjszakai szenvedést. Hát, nagyon örültem neki. Most már így biztos könnyebb lesz.

Luisa!
Csak nem kecskeméti vagy? Legalábbis engem az öreg templom bejáratára emlékeztet a képetek.

Luisa, Vitte!
Nagyon szépek voltatok mindketten (bocs, mind a négyen) az esküvőtökön!

KépKép
nanett

Jaj, látszik, hogy már nagyon fáradt vagyok!

Csilli!
Ti is nagyon csinosak és szépek vagytok a képen. A ruhád és a fátylat nagyon szép volt, tényleg jól állt a tiara is.

KépKép
nanett

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?